سلام
دوستان من آي تي پيام نور قبول شدم با نرم افزار آزاد به نظرتون كدوم رو برم ؟!! هزينه آزادم زياد ندارم بدم !!!
آي تي پيام نور تو هفته چند بار كلاس داره ؟!! مثلا ميشه طوري تنظيمش كرد كه فقط 2 بار در هفته باشه ؟!!
Printable View
سلام
دوستان من آي تي پيام نور قبول شدم با نرم افزار آزاد به نظرتون كدوم رو برم ؟!! هزينه آزادم زياد ندارم بدم !!!
آي تي پيام نور تو هفته چند بار كلاس داره ؟!! مثلا ميشه طوري تنظيمش كرد كه فقط 2 بار در هفته باشه ؟!!
من جایی نگفتم بار علمی پیام نوری ها پایینه .نقل قول:
ولی این به هیچ وجه به این معنی نیست که بار علمی بچه های پیام نور پایین تره شما خودت از نزدیک اون ها رو دیدی؟ یا با اساتیدشون صحبت کردی؟
منظورم قبولی توی ارشد هستش که حداقل توی رشته کامپیوتر خیلی کمتر از دانشگاه های دولتی هست . به خاطر این که پیام نوری ها فقط می خونند . اونم به این خاطر که بتونند نمره قبولی کسب کنند .
شما یک ماه بعد از امتحان از یکی از پیام نوری ها یک سوال در مورد یه بحث کتاب بپرس اگه تونستن جواب بدن
چرا ؟
به خاطر این که فقط فکر امتحان پایان ترم هستند و ترس از تموم نکردن کتاب ( خیلی مهمه) ، ترس از سخت بودن سوالات ، ترس از پاس نشدن درس ، ترس از مشروط شدن و ....
همه اینها باعث میشه همه مطالب کتاب فقط در حافظه کوتاه مدت اونها ثبت بشه .
در مورد کار با برنامه ها یا برنامه نویسی هم دانشجویان پیام نور در حد صفر هستند . شما از میان 300 نفر دانشجوی پیام نور اگه بگردی شاید فقط 5 تا برنامه نویس از توی اونها پیدا کنی .
چرا ؟
به خاطر این که نه وقت کار با برنامه را دارن و نه کسی هست که بهشون بگه برنامه نویسی چیه ؟
پیام نوری ها فقط و فقط کارشون پاس کردن درس هستش ، فقط و فقط این که بتونند 9 ترمه درسها را تموم کنند .
پیام نور ها اگه درس نخونند فارغ التحصیلی براشون غیر ممکنه میشه . ( حداقل توی رشته های فنی مهندسی و علوم پایه)
خودم همه را دیدم و از نزدیک حس کردم .
بله اگه پیام نوری ها ارشد قبول بشن میتونند پا به پای کسانی که توی دولتی درس خوندن به پیش برن .
چرا ؟
به خاطر این که اونجا یه رقابت دیگه ای هست . اونجا انگیزه زیاد هست ، اونجا همه چیز مساوی هست ( استاد ، نوع درس خوندن ، دانشگاه و ....)
بله استاتید دانشگاه های دولتی و ارشد از یچه های پیام نوری خیلی تعریف می کنند .
چرا ؟
به خاطر همون درس خون بودن بچه های پیام نوری . به خاطر این که مثل .... بلانسبت همه بچه های پیام نوری ( از همشون معذرت میخوام ) درس می خونند .
مطمئن باش به خاطر قبولی های خوب پیام نوری ها نبوده .نقل قول:
یکی از اساتید پیام نور ده سال پیش همیشه به دانشجوهاش می گفت شما روزانه که سهله آزاد هم نمی تونید قبول بشید ولی حالا نظرش صدوهشتاد درجه تغییر کرده و این فقط به خاطر قبولی های خوبی که دانشجوهاش میارن
به خاطر ظرفیت دانشگاه ها بوده که بالا رفته .
اگه باز هم ظرفیت دانشگاه ها پایین بیاد و مثل همون 10 سال پیش باشه شک نکن باز هم از پیام نور کسی قبول نمی شه .
درس خوندن توی دانشگاه های دولتی ، استاد ها ، جو رقابتی که توی دانشگاه های دولتی هست ، فضای کلاس ها و غیره ... تفاوتش با دانشگاه های پیام نور از زمین هست تا اسمان .
کاملا مخالفم .نقل قول:
در مورد رشته های فنی شاید وقت کافی برای تمرین سر کلاس نباشه در عوض سوالات سخت پایان ترم و منابعی که حذفیات نداره کمبود دانشجو رو جبران میکنه
به هیچ وجه جبران نمی کنه . خوندن کتابهای حجیم 700 صفحه ای چه نفعی به دانشجو خواهد داشت ؟
وقتی دغدغه دانشجو تموم کردن کتاب تا موقع امتحان هست انتظار دارید دانشجو چی یاد بگیره ؟
حتی شما توی طول ترم کتاب را طوطی وار و روزنامه وار بخونید باز هم 300 صفحه کتاب دست نخورده باقی می مونه .
نمیدونم اینها ارشد دادن یا نه .نقل قول:
الان خواهر من IT پیام نوره و دخترخاله ام نرم افزار علم و صنعت هر دو هم جزء ممتازین کلاسشون هستن هیچ تفاوتی از نظر سواد علمی ندارن
وقتی ارشد دادن تفاوتشون مشخص می شه .
همین پیام نور قم را که دارید میگید من 6 تا از دوستام توی رشته مهندسی نرم افزار جزء ممتازین کلاس هاشون بودن و 8 ترمه با معدل بالا درسشون را تموم کردن .
یکی از دوستامون هم توی علم و صنعت مهندسی نرم افزار خونده بود .
همه با هم ارشد امتحان دادن .
به قران قسم میخورم ( فکر نکنید که دروغ میگم) . کسی که علم و صنعت خونده بود سال پیش ارشد رتبه اش شد 3 ( بله اشتباه نشنیدید رتبه اش شد سه ) اما اون 5 نفری که پیام نور خونده بودن و روز و شب واسه ارشد تلاش کرده بودن رتبه اشون شد 700 ، 800 ، 1050 ، ...
حالا شما خودتون تفاوت را دقت کنید .
شما یا توی جو پیام نور نبودید یا فقط چیزی از این و اون شنیدید .
موفق باشید :)
اگه پول ازاد را دارید پیشنهاد من اینه که ازاد برید . اگه پول ندارید که باید پیام نور برید .نقل قول:
این که فلان رشته چند روز توی هفته کلاس داره مشخص نمی شه .
پیام نور توی کل روزهای هفته کلاس داره . از شنبه تا جمعه .
اول از همه بستگی به واحد برنامه ریزی دانشگاه داره که کلاس ها را چه طوری برنامه ریزی کنند .
دوم از همه بستگی به انتخاب واحدی هست که شما می کنید . شما خودتون توی انتخاب واحد می تونید درسها را طوری انتخاب کنید که توی روزهایی که دوست دارید کلاس داشته باشید. البته به شرطی که پیش نیاز ها را رعایت کنید و پیش نیاز اون درس ها را پاس کرده باشید .
این که بشه طوری تنظیم کرد که فقط 2 روز در هفته باشه بستگی به واحد برنامه ریزی دانشگاه و انتخاب واحد شما داره .
زمان اقدام برای مهمان موقت تو ترم پاییز کی هست؟
راستي ميشه مثلا برم آي تي بعد ترم بعد تغيير رشته بدم به مثلا حسابداري ؟!! ميشه تطبيق واحد داد ؟!!
اصلا كلا تو پيام نور تغيير رشته يا دانشگاه راحته ؟!!
بستگی به رشته ات داره هین رشته 3-4 روز در هفتهنقل قول:
---------- Post added at 03:34 PM ---------- Previous post was at 03:32 PM ----------
دیوانه ای ؟؟!!!نقل قول:
واسه چي؟؟؟!!!!!!!نقل قول:
خوب ناراحت نشو دیوونه ای دیگه .:31:نقل قول:
کدوم ادم عاقل دانشگاهی که پدرش هم اونجا تدریس میکنه را ول میکنه بره دانشگاه دیگه درس بخونه .
نمیدونم دختر هستید یا پسر ؟
ولی واسه دخترا توی رشته حسابداری همیشه و همه جا کار هست .
حالا شما پدرتون هم مطمئنا خیلی راحت واستون کار ردیف می کنند .
پس فرقی نداره دولتی باشید یا پیام نور . مهم اینه مدرک بگیرید و زود وارد بازار کار بشید .
دوستمون خوب جواب داد اما من به این دلیل گفتم معمولا ملت به خاطر اینکه در دانشگاه پیام نور کلاس کمه و سخته نمیرن اما تو که پدرت استاده من مونده واسه چی دودلی؟؟!!نقل قول:
سلام. میشه بگین مدارک موردنیاز واسه ثبت نام پیام نور(از کنکور سراسری قبول شدم،ورودی 89 کارشناسی) چیه؟
راستی ثبت نامش اینترنتی هم هست؟؟؟؟؟؟
تو سایتای پیام نور چیزی در مورد ثبت نام نیست.منتظر راهنماییتون هستم.
:29:
:13:نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز دانشگاه پیامنور محیط کوچیکی هست ، یه جورایی مثه دبیرستانه تازه باید متین و آروم برم و بیام کلا"من روزانه رو بیشتر دوس دارم .
همونطور که گفتم روزانه رو بیشتر دوس دارم ؛نقل قول:
شایدم من زیادی نسبت به پیامنور بدبین هستم .
نقل قول:
تو سایت سنجش اون قسمت که اطلاعیه هستش ،، قسمت د مدارک مورد نیاز برا ثبت نام پیامنور رو نوشته ،
اینجا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا کاملا برعکس هستش .نقل قول:
این دانشگاه های روزانه هست که مثل دبیرستان می مونه .
توی دانشگاه های دولتی درست مثل دبیرستان باید صبح زود بری کلاس و سر وقت کلاس حاضر باشی .
دیر بری کلاس استاد میگه چرا الان میای ، بدون اجازه استاد حق نداری از کلاس بیایی بیرون و مثل بچه ها باید بگی استاد اجازه هست برم بیرون ( خیلی از استاد ها این طوری هستند اجازه بیرون اومدن نمیدن ) ، چند جلسه غیبت کنی باید غیبت ها را بری و موجه کنی وگرنه اون درس برات حذف میشه .
اما توی پیام نور هر وقت دوست داشتی برو کلاس ، حتی 20 دقیقه مونده کلاس تموم بشه بری سر کلاس استاد چیزی نمی گه ، بدون اجازه استاد اگه حوصله ات سر رفت سرتا بنداز پایین و از کلاس بیا بیرون ، اصلا استاد کاری نداره .
اصلا کلاس ها را نرو کسی کاری با شما نداره . همه چیز دست خودت هستش .
مثلا توی دانشگاه های دولتی باید دروس عمومی را حتما بری سر کلاس بشینی و گرنه غیبت می خوری و بعدش هم اون درس برات حذف می شه . مثلا فکرشا بکن ساعت 2 بعد اظهر که ادم دوست داره بگیره و بخوابه باید سر کلاس معارف بشینی ، با بجه هایی که دیگه قیافه هاشون برات تکراری شده ، با استاد تکراری ، با مطالب تکراری ، اگه تو چهره بچه ها دقت کنی همه سر کلاس خواب الود هستند .
اما توی پیام نور اصلا نیازی به رفتن کلاس های عمومی نیست . خودت به راحتی می تونی کتاب را چند هفته مونده به امتحان بخونی
الان پیام نور با پیام نور 10 سال پیش خیلی فرق کرده .
ماشالله دخترها که خدا حفظشون کنه از شنبه تا جمعه را بکوب دانشگاه هستند .
اگه یه خورده بچه درس خون باشی ، بعنی دروس را سر وقت بخونی ( مثلا روزی 3 ساعت ) به راحتی میتونی دروس را با نمره خیلی خوب پاس کنی .
در ضمن توی پیام نور شما دوست داری با هر پوششی برو دانشگاه کسی به کار شما کاری نداره . یعنی خیلی گیر نمیدن .
اما توی دانشگاه های روزانه اگه یه مقدار وضعیت پوششی نامناسب باشه حراست گیر میده و میره کمیته انظباطی بعدش هم عادل فردوسی پور توی برنامه 90 ابروی ادم را می بره :دی
با این همه تفاصیر دولتی از خیلی جهات هم بهتر از پیام نور هستش ( مخصوصا برنامه ریزی و اموزش )
دوستان من خودم کرج هستم و دانشگاه پیام نور بویین زهرا (قزوین ) قبول شدم!
میگن میشه به عنوان میهمان اومد تو دانشگاه کرج سر کلاساش ! می خواستم ببینم صحت داره یا نه(انتقالی میدن)؟
من اگه امسال برم پیام نور میتونم سال بعد هم کنکور مجدد بدم؟
متولد مرداد 70
آره دادا میشه... حالا کجا و چی قبول شدی؟ :31:نقل قول:
من دارم میرم آمار..البته فقط واسه ثبت نام و گرفتن مرخصی واسه کنکور سال بعد..
حالا دوستانی پیام نوری کسی هست سوالمو جواب بده؟
من میخوام دو ترم اول رو مرخصی بگیرم... این مشکلی نداره؟ چی باید بگم؟
یا اصلا اگر ترم اول رو برم
( یعنی در واقع فقط برای امتحان برم و همه امتحان ها رو هم گند بزنم :31: )
اخراج میشم یا همه درس هام میره برای ترم بعد و اون موقع مرخصی بگیرم؟
کلا چیکار کنم؟ :31:
نقل قول:
آره دادا میشه... حالا کجا و چی قبول شدی؟
مطمئنی؟
مهندسی کامپیوتر نرم افزار ورامین افتادم.
آقا این یعنی چی؟
دانشجویانی که از معافیت تحصیلی استفاده می نمایند حق شرکت در ازمون های سراسری را ندارند و در صورتی که معافیت آنها لغو شود باید به خدمت وظیفه خود پایان داده و یا در حین خدمت در آزمون فراگیر شرکت نمایند.
یله میتونی مرخصی بگیری .نقل قول:
موقع ثبت نام توی سایت یه قسمت داره که مربوط به مرخصی هستش . میتونی اون جا مشخص کنی که مرخصی گرفتی .
البته اگه به دانشگاه رجوع کنی و از کارشناس رشته ات سوال کنی خیلی بهتر و مطمئن تر هستش .
البته اگه مرخصی بگیری باید کل پول شهریه ثابت را تمام و کمال بپردازی .
اگه هم انتخاب واحد کنی و سر کلاس نری و فقط امتحان ها را بری باز هم مشکلی پیش نمیاد . اگه درسی را پاس کردی که چه بهتر . اگه هم پاس نکنی و معدلت از 12 پایین تر بشه ، مشروط حساب میشی . و کلا توی پیام نور چیزی به اسم اخراج نداریم .
اما توی دانشگاه های دولتی 3 ترم مشروط مساوی هست با اخراج
البته گفته میشه که قراره توی پیام نور هم 3 ترم مشروط مساوی با اخراج اعمال بشه که من بعید میدونم اعمال بشه .
اگه میخوای سفت و سخت واسه کنکور بخونی بهتره از مرخصی استفاده کنی .
موفق باشی
---------- Post added at 04:55 PM ---------- Previous post was at 04:51 PM ----------
یعنی اینکه شما موقع اعزام به خدمتت گذشته و چون داری تحصیل می کنی پس واسه شما معافیت تحصیلی توی نظام وظیفه ثبت میشه .نقل قول:
حالا اگه شما به هر دلیل تحصیل نکنی ، مثل اخراج از دانشگاه یا انصراف از دانشگاه ، در این صورت شما معافیت تحصیلیت خود به خود لغو شده و شما سرباز محصوب میشی و باید تشریف ببری سربازی و در حین سربازی درس بخونی و دوباره کنکور بدی .
اگه هم سربازی نری غیبت می خوری
موفق باشی
کلا خیلی سخت میشه توی یه دانشگاه دیگه مهمان یا انتقالی گرفت .نقل قول:
باید دانشگاه مقصد و مبدا هر دوتا قبول کنند .
بعضی دانشگاه ها هم مثل دانشگاه ما اصلا کاری به دانشجو ندارن و شما میتونی بیایی سر کلاس هاش بشینی و از کلاس و استاد استفاده کنی اما بری و توی دانشگاه خودت امتحانات را بدی .
خیلی ها الان این کار را می کنند . یعنی چون حوصله و هزینه رفتن به شهر دیگه را ندارن ، میان و توی دانشگاه پیام نور شهر خودشون کلاس ها را شرکت می کنند و امتحان را میرن توی دانشگاهی که قبول شدن میدن .
انتقالی با مهمان فرق داره . انتقالی یعنی شما کلا از دانشگاه مبدا به دانشگاه مقصد نقل مکان کنی و دیگه برای همیشه توی دانشگاه مقصد درس بخونی .
موفق باشی
يعنی لازم نیست دانشگاه خودتم بدونه؟نقل قول:
بعضی دانشگاه ها هم مثل دانشگاه ما اصلا کاری به دانشجو ندارن و شما میتونی بیایی سر کلاس هاش بشینی و از کلاس و استاد استفاده کنی اما بری و توی دانشگاه خودت امتحانات را بدی .
از نظر غیبت مشکلی نداره؟
و اینکه من امسال قبول شدم تو تهران پیام نور میخواستم بدونم ثبتنام چجوریاس؟ کی ثبتنام میکنن؟ نوشته بود از طریق سایت میخواستم بدونم ثبتنامش تو تهران هم بر طبق حروف الفباس؟
راستی تغییر رشته آسونه درسته ؟
توی سایت پیام نور کرمان نوشته چی میخوادنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يعنی لازم نیست دانشگاه خودتم بدونه؟نقل قول:
نقل قول:
از نظر غیبت مشکلی نداره؟
و اینکه من امسال قبول شدم تو تهران پیام نور میخواستم بدونم ثبتنام چجوریاس؟ کی ثبتنام میکنن؟ نوشته بود از طریق سایت میخواستم بدونم ثبتنامش تو تهران هم بر طبق حروف الفباس؟
راستی تغییر رشته آسونه درسته ؟
نقل قول:
حالا اگه شما به هر دلیل تحصیل نکنی ، مثل اخراج از دانشگاه یا انصراف از دانشگاه ، در این صورت شما معافیت تحصیلیت خود به خود لغو شده و شما سرباز محصوب میشی و باید تشریف ببری سربازی و در حین سربازی درس بخونی و دوباره کنکور بدی .
اگه هم سربازی نری غیبت می خوری
اگه از یه دانشگاه انصراف بدم همون روز تو یه دانشگاه دیگه ثبت نام کنم چی؟
کمک کنید چیکار کنم؟ من فیروزکوه (تهران) قبول شدم ولی وقتی رفتم واسه ثبتنام میگه "کد ملی مورد بررسی به عنوان پدیرفته شده موجود نیست" چیکار کنم از اینجااقدام کردمکد:http://reg.tpnu.ac.ir
چیکار کنم وقتی ,هم نیست نوشته از 16 تا 20 مهلت ثبتنامممنون میشم کمک کنینکد:http://pnunews.blogfa.com/post-608.aspx
هنوز شروع نشده ثبت نامش واسه منم همینو میگه.نقل قول:
کمک کنید چیکار کنم؟ من فیروزکوه (تهران) قبول شدم ولی وقتی رفتم واسه ثبتنام میگه "کد ملی مورد بررسی به عنوان پدیرفته شده موجود نیست" چیکار کنم از اینجا
من شهریه ی ترم تابستون رو واریز نکردم
سر جلسه هم نرفتم
دوستم میگفت اگه نری و شهریه هم نریزی خود به خود حذف میشه
اما الان منوی کاربر واسه من غیر فعال شده
حالا اگه پول رو واریز کنم بعد چند روز سایت باز میشه؟
راستی انتخاب واحد از کی شروع میشه؟
شما معافیت تحصیلی فقط واسه اون دانشگاه صادر میشه .نقل قول:
اگه از یه دانشگاه انصراف بدم همون روز تو یه دانشگاه دیگه ثبت نام کنم چی؟
معافیت تحصیلی واسه دانشگاه جدید را بعید میدونم صادر کنند .
البته زیاد مطمئن نیستم .
توی پیام نور غیبت توی کلاس که معنایی نداره .نقل قول:
يعنی لازم نیست دانشگاه خودتم بدونه؟
از نظر غیبت مشکلی نداره؟
توی پیام نور حضور و غیاب انجام نمیشه .
بعضی استادها ترم اول گاهی حضور و غیاب می کنند اما هیچ تاثیری توی نمره پایان ترم نداره .
محسن جان قبلا هم گفتم چه سر جلسه بری ، چه نری باید پول واحد ها را تمام و کمال پرداخت کنی .نقل قول:
من شهریه ی ترم تابستون رو واریز نکردم
سر جلسه هم نرفتم
دوستم میگفت اگه نری و شهریه هم نریزی خود به خود حذف میشه
اما الان منوی کاربر واسه من غیر فعال شده
حالا اگه پول رو واریز کنم بعد چند روز سایت باز میشه؟
چیزی به عنوان حذف خود به خودی نداریم .
شما پول را باید به حساب بریزی تا بعد از 72 ساعت سایت خودکار برات باز بشه .
تو این قبیل موضوعات تفاوتی بین بقیه دانشگاه ها و پیام نور که نیست؟نقل قول:
شما معافیت تحصیلی فقط واسه اون دانشگاه صادر میشه .
معافیت تحصیلی واسه دانشگاه جدید را بعید میدونم صادر کنند .
البته زیاد مطمئن نیستم .
اگه تفاوتی نباشه مشکلی ندارم:دی
من كه واقعا گيج شدم معلوم نيست اين ثبتنام كي هست كسي ميدونه ثبتنام پيام نور تهران (رسمي) چجوري هست؟ يه جا نوشته از 16 تا 20 يه جا نوشته هنوز شروع نشده اينجا تو قسمت ثبت نام اطلاعيه 3 نوشته: "ثبت نام پذيرفته شدگان كارشناسي ناپيوسته فراگير، كارشناسي ارشد فراگير و كارشناسي كنكور سراسري تاكنون آغاز نشده است و زمانبندي مربوط به ثبت نام اين دسته از پذيرفته شدگان متعاقباً از طريق همين سايت به اطلاع آنان خواهد رسيد."يه جا نوشته از 16 تا 20 : "پذیرفته شدگان دانشگاه پیام نور استان تهران : اخبار پیام نور به اطلاع دانشجویان ورودی جدید فراگیر و کنکور سراسری پیام نور استان تهران می رساند بنابر اطلاعیه روابط عمومی پیام نور استان تهران کلیه این دانشجویان برای ثبت نام از تاریخ ۱۶شهریور تا ۲۰ شهریور بدون مراجعه حضوری به صورت اینترنتی اقدام به ثبت نام و تکمیل پرونده نمایند "کد:http://reg.tpnu.ac.ir/#ViewNotes
چيكارهايم بالخره ؟ امروزم كه 20م بود منم كه تو ثبتنام راه ندادن ميگن كدملي شما مورد تاييد نيت دوستم پارسال همينجا (فيروزكوه تهران) بدون دردسر حضوري ثبتنام كرد امسال كه تو همين فرآيندا فهميدم اجباريه اينترنتي ثبتنام كردن واقعا اينجوريه؟ فردا با مدارك برم واسه ثبتنام قبول ميكنن؟ راستي مدارك رو ميشه يه بار بگين بيزحمت؟ ممنون ميشم كسي ميدونه ثبتنام واسه تهران چجوريه بگه دريغ نكنه خواهشا ممنون پ.ن:اينم الان پيدا كردم (نميدون كه چقدر به اين بحث من مربوط ميشه؟ : تاریخ انتخاب واحد و ثبت نام ترم اول سال تحصیلی ۹۰-۸۹ دانشگاه پيام نور از ۲۱ شهریور آغاز می شود. به گزارش اخبار پيام نور ،بر اساس تقویم آموزشی دانشگاه پیام نور زمان ثبت نام و انتخاب واحد نیمسال اول سال تحصيلی ۹۰-۸۹ این دانشگاه از ۲۱ شهریور ۸۹ آغاز و تا ۲۸ شهریور ۸۹ ادامه خواهد داشت.همچنين زمان انتخاب واحد دانشجویان وردوی جدید پیام نور از تاریخ ۲۷ شهریور تا ۳۱ شهریور خواهد بود. دانشجويان براي ثبت نام و انتخاب واحد ترم پاییز پیام نور بايد به سيستم گلستان مراجعه كنند.کد:http://pnunews.blogfa.com/post-608.aspx
کد:http://reg.pnu.ac.ir
دسترسی سریعتر به سیستم گلستان کلیک کنیدکد:http://reg1.pnu.ac.ir
کد:http://www.pnunews.com/post-602.aspx
نقل قول:
هیچ مشکلی از نظر نبودن در کلاس نیست بجز دروس عملی
برای ثبت نام به سایت پیام نور تهران مراجعه کنید.
تغییر رشته شرایطی داره مثلا پاس کردن 24 واحد و امتحان دوباره 2 یا 3 درس دیگه .(بند ج)
---------- Post added at 12:42 AM ---------- Previous post was at 12:39 AM ----------
نقل قول:
دوست عزیز نگران نباشید فقط به سایت دانشگاه خودتون مراجعه کنید مطمئن ترین اطلاع رسانی همونه
---------- Post added at 12:46 AM ---------- Previous post was at 12:42 AM ----------
درخواست معافیت تحصیلی را دانشگاهی که قبول شده اید برای شما میگیرد.نقل قول:
نقل قول:من از دوستانمون در تاپیک مشمولین پرسیدم که اگر امسال دانشگاه پیام نور یا غیر انتفاعی یا شبانه قبول بشیم و از معافیت اون استفاده بکنیم... و در کنکور سال بعدی در یک رشته روزانه قبول بشیم آیا مشکلی داره از نظر خدمت یا مشکلی پیش نمیاد که گفتن مشکلی نداره.. سنجش هم گفته قبولی در این دانشگاه ها جز دو نوبت قبولی به حساب نمیاد.. حالا با این حساب شما میگید نمیشه یعنی؟
تا جایی که من میدونم و سازمان سنجش طی چند سال داره اعلام میکنه اگه شما توی دانشگاه روزانه قبول بشید و به دانشگاه نرید ( به هر دلیلی) شما سال بعد نمی تونید کنکور بدید با این حساب شما سرباز هم محصوب می شید .نقل قول:
اگه پیام نور یا غیره ... قبول بشید و دانشگاه نرید ( به هر دلیلی )باز هم سرباز محصوب می شید .
مگر اینکه موقع اعزام به خدمت شما فرا نرسیده باشه . یعنی مشمول نباشید . در این صورت شما واسه کنکور مشکلی نخواهید داشت .
اما اگه شما دانشگاه نرید باید حتما دفترچه اعزام به خدمت را پر کنید و به نظام وظیفه ارسال کنید .
اما قبلا سازمان سنجش اعلام کرده بود کسانی که توی پیام نور و غیره درس می خونند میتونند دوباره کنکور بدن و بعد از قبولی در کنکور میتونند از دانشگاه سال قبل انصراف بدن و به دانشگاه جدید که قبول شدن برن .( حتی نیازی به انصراف نیست . خود به خود دانشگاه قبلی شما را انصراف اعلام میکنه .)
با این حال من خودم هم خیلی مطمئن از این قضیه نیستم . و بهترین جا برای پرسیدن این سوال نظام وظیفه هستش .
دوست عزيز حضور و غياب معنايي نداره ولي 6 نمره ي ميان ترم رو به اونايي ميدن كه سر كلاسا حضور داشتن ( كه البته اكثر استادا اينو رعايت نميكنن ولي بعضيا هم كه ... )نقل قول:
اينجوري كه خسته كننده تره !!! يكي مياد يكي نمياد ، يكي وسط كلاس سرشو مينداره پايين ميره !! مگه طويلست كه اينقدر هردمبيل باشه !!!نقل قول:
كلا" اينا مزيت نميشن ، كيه كه دلش نخواد بره روزانه و دستو پا بشكونه واسه پيامنور ؟؟!!
"اطلاعیه مهم" روسای محترم مراکز، مجتمع ها و واحدها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاریخ: 20/6/1389
ثبت نام دانشجویان جدید الورود فقط به صورت اینترنتی انجام خواهد شد.
بنا به دستور ریاست محترم استان ثبت نام دانشجویان جدید الورودبه صورت اینترنتی واز طریق سایتreg.tpnu.ac.ir می باشد.
لذا روسای محترم مراکز، مجتمع ها و واحدها باید از انجام هرگونه ثبت نام دستی دانشجویان خودداری به عمل آورند.
روابط عمومی
كسي نگفت بالاخره كي ثبتنام هست؟ (رسمي پيام نور تهران)
امروز هم رفتم واسه ثبتنام نوشته بود حضوري نياين و كارشناسي ارشد و فراگير فقط ثبتنامه بقيه برن صفحه اول و زمانبندي
ديروزم كه گفت كد ملي مورد قبول نيست
پس من چه خاكي به سرم بكنم عجب مشكلي شده ها
حالا يعني واقعا حضوري نميشه؟
حياتيه كمك كنيد لطفا
دان شدکد:http://tpnu.ac.ir/index.php
مسخرهُست كاسبا هم كاسباي قديم..!کد:http://downforeveryoneorjustme.com/tpnu.ac.ir
وقتی حضور و غیابی نباشه از کجا مشخص میشه کی سر کلاس حضور داشته ؟ :دینقل قول:
دوست عزيز حضور و غياب معنايي نداره ولي 6 نمره ي ميان ترم رو به اونايي ميدن كه سر كلاسا حضور داشتن ( كه البته اكثر استادا اينو رعايت نميكنن ولي بعضيا هم كه ... )
میان ترم را به اونایی نمیدن که کلاس حضور داشتن به اونایی میدن که امتحان میان ترم داده باشن .
هر استاد یه امتحان میان ترم توی یه تاریخ مشخص میگیره و اون میشه ملاک میان ترم شما . واسه خیلی از استاد ها سر کلاس بودن زیاد مهم نیست . مهم میان ترمی هست که میگیرن . شما کلاس را نرو ولی میان ترم را برو بده .
نمی خواد خودتا به کشتن بدی و دست و پاتا واسه پیام نور بشکنی .نقل قول:
اينجوري كه خسته كننده تره !!! يكي مياد يكي نمياد ، يكي وسط كلاس سرشو مينداره پايين ميره !! مگه طويلست كه اينقدر هردمبيل باشه !!!
كلا" اينا مزيت نميشن ، كيه كه دلش نخواد بره روزانه و دستو پا بشكونه واسه پيامنور ؟؟!!
از 30 نفری که سر کلاس می شینن تا اخر کلاس شاید یک نفر وسط کلاس از کلاس بره بیرون .
چون توی پیام نور کلاس ها اجباری نیست پس کسایی که سر کلاس حاضر میشن شعور نشستن سر کلاس را دارن .
رشته های مهندسی نرم افزار ، IT ، حسابداری ، مهندسی صنایع ، حقوق و ... دانشگاه پیام نور سگش می ارزه به خیلی از رشته های دولتی .
خیلی ها حاضر هستند توی پیام نور این رشته ها را بخونند اما توی دولتی یه رشته مزخرف توی یه شهر مزخرف را نخونند .
شانس اوردید که الان از هر 2 نفر 1 نفر میره دانشگاه . اگه سال 82 و 83 کنکور میدادید مطمئن باشید با همین رتبه پیام نور هم قبول نمی شدید . ( چون اونموقع از هر 10 نفر 1 نفر وارد دانشگاه میشد .)
من بهتون توهين نكردم و اجازه نميدم بهم توهين كنيد ..نقل قول:
ترجيح ميدم اين بحثو تموم كنم و تنها چيزي كه ميتونم به شما بگم اينكه كه بفهم چي داري ميگي ..
دوست عزیز شما خودت توهین رو شروع کردی . فکر کن یکی اینجا میخواد پیام نور بره یا اصلا چند ساله داره میره ، وقتی حرف شما رو می بینه یانقل قول:
اينجوري كه خسته كننده تره !!! يكي مياد يكي نمياد ، يكي وسط كلاس سرشو مينداره پايين ميره !! مگه طويلست كه اينقدر هردمبيل باشه !!!
دلسرد میشه یا بهش برمیخوره که تو همچین سیستمی هست. آدم خوبه حرف دهنش رو یکم مزه مزه کنه و هر چی از دهنش در اومد نگه. این حرف و حدیث ها دقیقا زمانی که دانشگاه آزادم شروع بکار
کرد بود و میگفتند این دیگه چه دانشگاهی هستش و از این حرفها ولی الان ببینید بعضی از واحدهای آزاد مدرکش با سراسری برابری میکنه و در پاره از از مواقع حتی معتبرترم است . اینو مطمئن باشید
که پیام نورم چند سالِ دیگه همچین بشه که قبولی توش آسون نباشه. البته الانم قبولی تو شهرهای کرج و تهران کار آسونی نیست و باید رتبه خوبی داشته باشی(رشته هایِ خوبش). در کل بیشتر
مشکل ما سر بی اطلاعی و عدم آگاهی مردم هست .
در مورد اینکه سرتو بندازی پایین از کلاس بری بیرون این واقعیت نداره و طرف باید خیلی خیلی از نظر فرهنگ دچار کمبودی باشه که جلوی استاد پاشه بره بیرون . من یکی از شنیدن این حرفم شرمم
میگیره چه برسه بخوام عملیش هم بکنم.
آقا زنگ زدم پیام نور گفت میتونی سال بعد کنکور بدی بری:دی
نظام وظیفه هم گفت مشکلی نداره:دی
خدایا شکرت:20: