موتور فقط هوندا ax-1 اگه پلاکش گیرتون بیاد.شتاب و قدرتش عالیه و البته قیافش
Printable View
موتور فقط هوندا ax-1 اگه پلاکش گیرتون بیاد.شتاب و قدرتش عالیه و البته قیافش
الان از بیرون می آم - 5 ساعت بی وقفه رانندگی کردم - رفته بودم برای چند کار کوچک و خرید کیت لامپ زنون - نه برای قشنگی بلکه برای تردد جاده ایم لازم داشتم - اونم بخصوص که هِدلایت موتورسیکلت من برق ac داره و این لامپ هالوژن استوک اون واقعا مضحکه هر چند 60 وات هست !
دردسرتون ندم . امیدوارم تصادف کنید اما هیچ وقت گذرتون با موتورسیکلت به مرکز شهر تهران نیافته - تازه امروز که جمعه هست وای بحال یک شنبه ی پر ترافیک و موتورسواران بی قانون شهر + ماشین سواران بی ملاحظه و نابینا !
وسط سواری بودم که یهو به بوق احتیاج پیدا کردم ، اما در کمال تعجب کار نمی کرد ! تمام راه سالم بود مثلا یهو بهم ریخت . موتور رو کنار خلوتی در پیاده رو خاموش کردم و هر کار کردم نه سیمی قطع بود و اتصالی شُل و نه بوق خراب بود و اتصال کوتاهی هم در کار نبود و ... با اون امکانات اون لحظه فقط همینا رو می تونستم انجام بدم و مرکز نمایندگی هم تعطیل بود .
سیمها رو عایق کردم و اتصالات رو جدا کردم و برگشتم از مولوی سمت منزل .
- موتورسیکلتی که در تهران بوق نداره با رانندگی در بوران و برف لغزنده فرقی نداره ! -
برای توجه بیشتر راننده ها با نور بالا حرکت می کردم و بسیار هوشیار و با فاصله . چون راننده ها بدون راهنما دن و هپلی هپو می رونند . بین خط ها و هر کجا که یهو جلوشون ترافیک بشه بی مقده و نگاه کردن تو آینه یهو می کشند سمت چپ :18:
پشت چراغ قرمز نگاه کرم دیدم نشانه گر نور بالا روی داشبرد موتور محو شده ! یعنی واقعا موتور ایراد فنی جدی داره . خدا رو شکر که منو سالم تا درب منزل رسوند تا تو این تعطیلی قوز بالا قوز نشه . خلاصه لذت بردم از این کیفیت قطعات .
راستی :
همسایه پیرمرد محل با ماشین پژوش صبح جمعه گذشته موتور به این سنگینی رو کله سحر دارامبی انداخت زمین و جا پایی موتور با وجود کلفتی زیاد درجا تموم کرد :18: و زه و اگزوز موتور بی نوا و چادرش همگی داقون شدن . حالا مردک اعتراف نمی کرد که موتور رو انداخته . منم بروش نیاوردم چون حوصله افراد بی منطق رو ندارم آدم باید قد یه کیشمیش فهم داشته باشه
30 هزارتومان پول جا پایی دادم :18: و از اینها مهمتر بدون ترمز عقب و با یک وضعیت اسف باری رفتم نمایندگی همین تیکه آهن رو خریدم .
پیرمرد جان من از وقتی یادم میادم شما تو ساختمونتون همیشه دارن بلا سر موتورت میارن !! بابا یا بیخیال موتور شو یا خونتون رو عوض کن همسایهاتون خیلی داغونن
"کوه درد":19: شبیه این ادمک های میمونین تو ماشین میزارن میفرستندشون تو دیوار برا تست ماشین :31:خدا بهتون صبر بده من بودم طرفو میفرستادم با برف بعدی بیاد پایین:27:نقل قول:
سلام.اگه میشه کمکم کنین.من 1پالس 220 دارم.میخام اسپرتش کنم.فلاپ اسپرتش رو از کجا باید بخرم.2هفتس دارم میگردم ولی هنوز پیدا نکردم.کسی میتونه بهم ادرس بده؟لطفا...
فلاپ اشتباهه ، فیرینگز صحیحهنقل قول:
اگر داشت که از همون ابتدا اسپورت بود !نقل قول:
فلاپ اسپرتش
باید فیرینگز های موتوری با ظاهر و مشخصات مشابهش رو نصب کنید . ارزونترینش بنظرم "پیشرو پارس 200" هست
آدرس هم خلاف قانونه
با سلام
یک عکس MZ ETZ 251 که خیلی وقت پیش تو کامپیوتر داشتم خیلی عکس قشنگیه گفتم بزارم دوستان کیف کنن :31:
سایز: عالی
کیفیت: عالی
خودش عالیه :31:
دو لینک:
یاکد:http://030.-----.net/out.php/i309930_MZETZ251.jpg
مال من نیستا فک نکنین مال منه! اصلا نمیدونم عکسه مال کجاس ولی قشنگه!! :31::27:کد:http://uploadpic.ir/up/images/mzetz251.jpg
رفتم کیت زنون بخرم ازش می پرسم این لامپ چند واته ؟ می گه 8000 :38: تازه اون بمن چپ-چپ نگاه می کنه در عوض من و بهم پوزخند می زنه
بعد می پرسم زنون 4300 داری ؟
می گه : باباجان ! زنون فقط 6000 و 8000 هست تا 12000
( نه ! از یک مغازه نپرسیدم . کلا راسته گمرک و لوازم موتورسیکلت ها این عقیده رو داشتند )
یکی جالب تر بود و می گفت " زنون مال ماشینه " :blink:
ــــــــــــ
یه چیز جالب دیگه :
ارزون ؟ .. آره خب وقتی فقط ارزونش مجازهنقل قول:
به گزارش خبرگزاري فارس از زنجان
* موتور سيكلت
موتور سيكلت يك وسيله دو چرخ است كه با يك پيشرانه تأمين كننده نيروي محركه به عنوان يك وسيله نقليه ارزان قيمت مورد استفاده قرار ميگيرد. شايد بتوان آن را دو چرخهاي ناميد كه تنها در مكانيسم حركتي توسعه يافته است.
اگر موتورسیکلت دوچرخه صرفا موتور داره ، پس ماشین که از ابتدا گاری موتور دار بوده !
:15::39::26::24:نقل قول:
فرمانده انتظامي شهرستان ورامين : شهروندان بدانند موتورسيكلت به عنوان يك وسيله نقليه فاقد هر گونه سيستم محافظتي هنگام تصادف و برخوردهاي فيزيكي است
خب می بینید . ما هم می تونیم بخندیم . تازه لودگی و تمسخر هم نمی کنیم ، چون خوده سوژه خودش رو لو می ده
این دوتا خبر بالایی مال همین 10 روز پیش هست که نقل قول گرفتم . وقتی فرمانده راهور می گه "موتورسیکلت تنها وسیله نقلیه شهریست و در تمام دنیا هم تنها برای مسافتهای داخل شهری از اون استفاده می شه"
این یعنی ما کلاس کروزر و کمپانیهایی چون هارلی دیویدسون رو عملا نمی بینیم و امریکا رو با یک قرن تاریخ مسافرت با موتورسیکلت حساب نیاوردیم .
هندا گلد وینگ و هر چی موتور مسافرتی هم هست تا به امروز ساخته نشده و اینا دروغه
مرد حسابی بگو مجوز تردد نمی دم دیگه برای چی حاشا می کنی !
ـــــــــــــــــ
راستی اگر بیمه های موتورسواری - موتورسیکلت بیمه نداره - رو استفاده نکنید ، سال بعد موقع تمدید 5 هـــــــــــــــزار تـــومـــــان تخفیف ویژه می دن .... الان بمن تخفیف دادن و من خوشحالم که 4 تا کوپونم رو استفاده نکردم
دستت درد نکنه آقای بیمه ی مهربون :20:
دلتون بدجوری پره ها جناب پیرمرد
من خودمم نمیدونم اینا چیه:31::31::31:
نقل قول:
بگم تو اصلا می دونی ساسپنشن موتور چیه یا مانوشاک شنیدی و فرقش با .... اَه ولش کن . بذار فکر کنه ما هیچی نمی دونیم .
هر جا از پشت تو ترافیک بشما زدند و هر قدر هم محکم نبود و ... همونجا بی معطلی جک رو بزنید و موتور رو خاموش کنید و پیاده شید . حتی اگر موتور چیزی نشده کمرتون رو معاینه کنید ببینید دردی نداشته باشید و باید راننده خاطی عذرخواهی کنه . نکرد . دنبالش بیافتید و جلوش بپیچید و از صندوق یا کیفیتون آچار فرانسه دسته بلند رو بیرون بکشید و تمام چراغهای جلوش رو بشکنید .
شوخی نداریم . کسیکه بزنه و در بره نابیناست و نابینا هم نیاز به چراغ نداره . بزنید و چراغ و آینهاشو هم پایین بیارید .
دلیل این رفتار در تهران عادی شده و من دیدم موتور وسارا رو که حتی حول می شند که مثلا جلوی یک اتومبیل رو گرفتند ! کسیکه حتی 30 سانتیمتر رعایت حد فاصله رو نگه نمی داره و بی توجه به امنیت شمای راکب با خودروی 2 تُنی بسمت شما یورش برداشته کمترین جزاش همینه مگر آدم باشه و عذر خواهی کنه
البته مسئولیت این کار هم بگردن خودتونه !
ممنون میشم یکی بگه دقیقا باید چه کارهایی انجام بدم تا بتونم قانونی رفت و آمد کنم ؟ غیر از گواهینامه. و اینکه قیمتای این مدل موتور های چقدره ؟ و آیا میشه این مدل رو هرجا هرجا پیدا کرد؟
:19::19:
سلام .نقل قول:
ممنون میشم یکی بگه دقیقا باید چه کارهایی انجام بدم تا بتونم قانونی رفت و آمد کنم ؟ غیر از گواهینامه. و اینکه قیمتای این مدل موتور های چقدره ؟ و آیا میشه این مدل رو هرجا هرجا پیدا کرد؟
در وهله ی اول که باید موتورسیکلت شما منعی برای شماره گذاری نداشته باشه .
مدارکی که به منزله ی مجوز تردد شما هستند عبارتند از :
1- کارت شناسایی موتورسیکلت
2- بیمه نامه ی معتبر
3- گواهینامه
اما سوای از این ها استفاده از کلاه ایمنی هم برای راکب و هم برای ترک نشین الزامی هست .
پی نوشت : البته اطلاع دقیقی ندارم که آیا پلیس ایران برای موتور گازی هم گواهینامه صادر می کنه یا خیر ( مثل بسیاری از موارد دیگری که در آیین نامه و سایر قوانین کشوری هست اما به اون عمل نمیشه ) .
موفق باشید .
سلام کسی از کاربران هست که بهش گواهینامه موتور گازی بهش داده باشن ؟
نه گمان ندارم . مگر اینکه ایشون متولد ماقبل انقلاب باشه و گواهینامه اش رو تمدید نکرده باشند . الان حتی گواهینامه هوشمند هم به موتورسیکلت نمی دن و یه کاغذ کارتن صورتی - از اونهایی که جشن 22 بهمن بچه ها به دیوار مدرسه شون آویز می کنند - رو نایلون می کشند به اسم گواهینامهنقل قول:
موتورگازی اصطلاحیست که حداقل بنده نمی دونم دقیقا به چی اتلاق می شه . اگر موپد باشه که همون گواهینامه معمولی براش صادقه مثل موپدهای 50 سی.سی که شبیه هوندا کاب هستند . اگر هم دوزمانه باشه که اصلا پلاک نمی شه . تابحال هم روی کفی موتور گازی ندیدم ! :41:
ـــــــــــ
رفقا !
به موتورسواران هم نمره منفی رانندگی تعلق می گیره . مراقب باشید نمره منفی نگیرید تا محرومیت و کلاسهای آموزش-اجباری ارجاعتون ندن . ایضاً دستکش رو تو آفتاب فراموش نکنید و وایزرهای آفتابی بخرید تا پوست صورتتون تخریب نشه و چشمانتون دچار خشکی مفرط نشه بخصوص با آب و هوای بیابانی و گرد و خاک شهرهای جنوبی و مرکزی ایران
جانه :46:
من 15 سالمه:31: قیمت این موتور های پاکشتی چقدره ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
عزیزم شما نمی تونید با این سن سوار موتورسیکلت ( از هر نوع و با هر شتاب و کلاس و ... ) شید . مگر تو خارج شهر و با مسئولیت خودتون
من توصیه و نصیحت نمی کنم فقط بدونید که دسته ی گاز موتورسیکلت بقدری نرمه که هر کسی می تونه اون رو بچرخونه . پس اگر این توجیه می کنه که بنابراین استدلال هر کسی هم می تونه موتورسواری کنه ؛ خب پس می تونه !
این اصطلاح "پاکشتی" در اصل مُوپــِـد هست . برای مشاوره خرید موتورسیکلت تاپیک مجزا داریم . از اونجا استفاده کنید .
اما تو آئین نامه راهنمایی رانندگی نوشته سن قانونی برای سوار شدن دوچرخه موتوردار (گازی ) 15 سال هست و در صورت داشتن گواهینامه و شماره پلاک کاملا قانونی هست میتونید برید از سایت police.ir ببینید .نقل قول:
ممنون از ارجاع شما . پس از ابتدا چرا به حرفهای ما استناد می کنید وقتی منبعتون جای دیگریه ؟!نقل قول:
ما که بخیل نیستیم . اگر گواهینامه دادن بگیرید .
موفق باشید :46:
سلام اقا در مورد جت رو 200 اطلاعات دارین بهم بدین؟کلا خوبه یا نه؟
50هزارموتور بیصاحب درپارکینگها!
کد:http://khabaronline.ir/news-151802.aspx
آخه بحث ما این نبود :13: من فقط پرسیدم قیمت این موتورها به قول شما مُوپــِـد الآن چقدره ؟ الانم میرم تایپیکی که گفتید سوالمو مطرح میکنم.نقل قول:
نقل قول:
- نوش جوون نیروی انتظامی که بعد از 6 ماه اینها رو به مزایده می ذاره و پولش می ره مشترک بین هزارتا سازمان و وزارت راهداری .
- حلال باشه برای خبرنگاری که از کل یک خبر فقط همین نیم خط بنظرش با ارزش بوده برای تیتر کردن
- زنده باد به گنگسترهای موتورسواری که اینقدر عقبه ی فکری و دوراندیشی دارند که کارشون به اینجاها می رسه اما از سماجت دست بر نمی دارند .
- خوش بحال تولید کننده گان موتورسیکلت های cg125 که 50 هزار مشتری جدید پیدا کردند !
- دست مریزاد به نیروی انتظامی که با پول این مزایده ها و انواع هزینه های پارکینگ و ترخیص و جریمه و هزینه های تکرار آزمون گواهینامه هنوز نتونسته یه آلونک آموزشگاه موتورسواری حداقل برای تهران راه بیاندازه و تازه از داوطلبانشم پول بگیره .
- تشکر از زندگی در جامعه اسلامی که از تنها موضوعی با اینهمه پسوند و پیشوند که تنها منحصر به سواری های محدود و حق انتخابهای محصور و قوانین نوشته و پلیسهای سر چهارراهه و .... حداقله اقل ، 50 هزار قانون شکن تو تور عنکبوتش داره
- و خوشبحال خودم که دیه به 90 میلیون تومان ارتقاء پیدا کرد اما تو بیمه نامه من نوشته 50 میلیون تومان
ــــــــــــــــــــــــ
معاون عمرانی استاندار تهران گفته : ورود موتورسیکلت به طرح ترافیک و زوج و فرد ممنوع است
فرمانده راهور گفته : تردد هر نوع موتورسیکلت در جاده های کشور ممنوع است
نتیجه : بزودی به هر موتورسوار بعد از گرفتن گواهینامه و تکمیل بیمه و مدارک یک دستگاه چراغ راهنمایی تحویل داده خواهد شد تا با نصب در حیاط منزل از این وسیله نقلیه نهایت لذت و استفاده مفید رو ببرد .
لازم به ذکر است که ساعات این تردد بستگی به تصمیم و نظر عیال منزل دارد و استشهادیه مسجد و همسایه های اینوری و اونوری و پُشتی و جلویی
سلام بچه ها
اقایون من باطری موتورم عمرشو داد به شما..
حالا به نظرتون باطری اتمی بگیرم یا از همین معمولی ها؟؟
راستی موتورم pulse 135ls هستش..
مرسی:40:
با سلامنقل قول:
باطری اتمی بهتر از معمولی هاست بخاطر کیفیت و موندگاری بالاتر
عزیزم باتری اسیدی هم کیفیت و ماندگاری داره حتی بیشتر ! چون قابلیت تعویض و کنترل اسیدی داره .نقل قول:
این کلمات "کیفیت و و ماندگاری" مال شعارهای سیاسی و تبلیغات ایرانیزه محصولاته
بدون قصد اهانت بنظر شما
باتری "اتمی" مال ماهواره های تحقیقاتیست .نقل قول:
باتری موسوم به "باتری خشک" در اصل باتری ژلسل هست که اسید اون بحالت ژله بوده در موقع حرکت تکون نمی خوره . اگر روی سطح افقی پارک نکنید باز هم بسطح تراز نیروی ثقل بر نمی گرده و در نتیجه ارژتون رو بسیار دیر و کند از دست می دید .
ضمن اینکه بخار کردن و از دست رفتن ، پس ریختن اسید از درب و ... رو نداره و یکنواختی سطح اسیدی تقریبا یکسانه - حداقل بیشتر از باتری معمولی اسیدی -
در کنار حرف جناب پیرمردنقل قول:
من خودم شخصا تو یک ماه مجبور شدم 3 تا باتری خشک بخرم از بی کیفیتی اما بعد چند روز از بین میرفت چون تجربه بعدی از باتری اسیدی داشتم اگه سریز شه رو موتور داغون میشه
سلام دوستان
چند مشاهدات جالب :
- از وقتی پلیس به داشتن کلاه موتورسواران ایراد جدی تری می گیره نون وارد کنندگان کلاه تو روغن افتاده . یک پاشون ایرانه و یک پاشون تایلند ، اندونزی و دوبی و چین ... همون دکّه های کثیف و 1 متر مربعی میدون رازی رو عرض می کنم ها ! بله اونهاییکه که دکه شون اندازه بساط یک سیگار فروشی هم نیست !
- هر قیمتی هم که گفتن باید بخرید !
- برخی موتورسواران که تابحال کلاه سر نمی ذاشتن و موهاشون خراب می شد ! بشدت به کلاههای فانتزی وارداتی علاقمند شدند . در واقع کلاه گذاشتن امروز موتوروساران یا با هدف فرمالیته جلوی افسران پلیس هست یا بجهت خوشگلی . کلاه های آلبالویی هم برای موتورسواران پیر و پاتال مشاهده شد !
- یک پیرمرد طاس سوار بر پیشرو 200 اسپرت :38:
- مشاده موتوروساران بامزه ای با کت و شلوار سوار بر موتور . مشاهده چند کودک 12-13 ساله چموش سوار بر جترو 50 سی.سی که در ترافیک فشرده و خطرناک ویراژ می دادند .
- مشاهده سه بار تصادف از پشت سر باز هم با موتور اینجانب : هر سه بار با عذرخواهی راننده ها ، گذشت کردم .
- فنرهای جلوی موتور تاب برداشته بود هفته پیش - تشکر از کیفیت محصولات باجاج - نمایندگی که سر در نمی آورد و می گفت عیبی نداره و فقط بادگیری می کنم 20.000 تومان :18: و بردم پیش یک تعمیرکار بهتر و ایشون 25 تومان گرفت و الان فنرها در چند نقطه بخاطر پرس بریده . دستشونم درد نکنه که بمن می گن : شما سخت می گیری !
- مشاهده بعدی : قیمت کمکهای جلوی اونجر 250.000 تومان و کمک های پولسار 180.000 تومان
- مشاهده بعدی : دو مامور راهنمایی ترک یک سی.جی فاقد کلاه در خط ویژه بشکل تاکسی تردد کردند و هیچ موتورسوار 110 کلاه نمی گذارد و هیچ مامور راهور بعد از ساعت 10 صبح که هوا بگرمی می راه همچنین و کلاه برای دکور گوشه فرمان آویزان !
- هر کسی سر چهارراه می پرسه : چند خریدی ، راضی هستی ، آقا این آدرس کجاست ؟ تصور کنید ناشنوا هستید .
- مشاهده : پارکینگهای شهرداری تهران برای موتورسیکلت فاقد سقف و حفاظ و حتی تقسیم بندی فضاها مابین موتورها هستند . اگر دلتون بحال موتورتون می سوزه با اتوبوس در این مناطق تردد کنید .
- اگر مجبور به استفاده از پارکینگ شدید سعی کنید روی جک بغل پارک کنید . چون آقای پارکبان که پول برای نگهبانی موتور شما می گیره ، با کمال شگفتی روی موتور شما در حالت جک دو پا خواهد نشست ! این جلوس شاهانه ، 500 تومان هزینه در بردارد . ضمن اینکه ایشون مسئول هیچی نیست . این رو در برگه پارکینگ نوشته !
- و آخرین چیز جالب : بنده بدلیل رعایت قوانین راهنمایی برای دومین بار پیاپی جریمه شدم . 70.000 ریال جریمه تجاوز نکردن به حریم پیاده رو جریمه رعایت قوانین از سوی اینجانب . با سپاس از ماموران راهوره وظیفه شناس
بهتره در مورد سوپر بایک ها بحث کنیمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان عزیز
یه چند وقتی بود که بدلیل مشغله کاری نمیتونستم بیام عرض ادب و سلام کنم :)
قبل از عید یه سفر 15 روزه رفتم به دبی جاتون خیلی سبز بود
همه چیز سر جای خودش و مردم به معنی واقعی کلمه دارن زندگی میکنن
یکی از هزاران تفاوتی که واقعا محسوس هست تفاوت رانندگی اونا هست با ما!
عابرین پیاده در نهایت احترام باهاشون رفتار میشه قوانین بشدت رعایت و محترم شمرده میشه و خلاصه ....
موتور های سنگین به راحتی تردد میکنن البته با کلاه کاسکت چه سبک چه سنگین
موتور های عجیب و غریبی توی خیابونها میدیدم که دهنم وا میموند جدید ترین مدلها
یه روز به شارجه رفتیم به بازار دست دوم فروشی ها یه چندتایی عکس گرفتم که ملاحضه میکنید قیمت ها که خوب خیلی خیلی با اینجا فرق داره مثلا من یه مورد رو قیمت گرفتم یه موتور پاکشتی یا اسکوتر تر و تمیز رو میگفت 250 تا 300 در صورتیکه همین موتور اینجا 600 تا 800 قیمتش هست
اون فولکس رو میبینین به نظرتون چند بود؟
عکس خودم رو هم در کنار برج العرب ملاحضه میکنید :)
همینجوری گذری رد میشدم دیدم بچه های اینجا هم مثل من دل پری دارن از همه چی! از موتور گرفته تا موتورگیری :دی
جاتون خالی پارسال تابستون اومدن توی محله مون برای عمل مقدس موتور گیری. یه بنده خدای 50 ساله که تازه دیروز موتورش رو آزاد کرده بود گرفته بودن و بی پدر سوار موتورش شده بود که ببردش ولی هی نیم کلاچ میکرد و بازی در میاورد. یهو یکی از لوتی های محله اعصابش خورد شد و رفت کنار یارو و سویچ رو کشید. ماموره هم اومد پایین و شروع کرد به هل دادن و میخواست سویچ رو بگیره که یهو یه چاقو از جیب این برادر لوتی در اومد !
آقا تا این ماموره بکشه عقب و بی سیم بزنه و دو تا از رفیقاش سوار یه موتور سنگین بیان سر صحنه یکی دیگر از رفقای گرامی جناب لوتی سوار بر 250 اومدن کوبیدن بر مرکب این عالی جنابان و هر دو نقش بر زمین شدن ، رفیق گرامی برادر لوتی رو انداختن بالا و الفرار !!
و اونجا فقط مردم محله بودن و صدای خنده :31::31:
تو كدوم محله علي؟
كي؟ :31:
برادرا نمیخوایید یه بخش برا حجم بالا باز کنید .
همینجا مطرح کنیم !؟ مقایسها فیلم و عکس کلا چیزایی که مربوط میشه!
سلامنقل قول:
می تونیم در قالب مسابقات موتورسواری ،هیات های موتورسواری ایران بپردازیم .
یعنی موضوع بحث موتورسیکلتها نیستند بلکه کل فعالیت طرح می شه و بعد می شه موضوع رو شکافت و بطور تخصصی به کلاسهای موتورسیکلتهای صرفا ویژه این مجموعه فعالیتها پرداخت
می تونیم برای موتورسیکلتها که در این مجموعه فعالیت ها نیستند مثل انواع کروزر - هوندا جی.ال هارلی ،.... - انواع استریت بایک ، انوع دومنظورههای غیر حرفه ای - - مثلا بجز کا.تی.ام داکار - و ..... می شه تاپیک زد و بهتره جامع باشند و با هم تداخل نداشته باشند - یعنی تک تاپیک با موضوع بیشتر از 250 سی.سی قابل قبول نیست
بحث در مورد خرید و فروش و سند و گمرکی و واردات و .... این موتورسیکلتها در انجمن ممنوعه - حداقل تا وقتیکه پلیس منع تردد می کنه -
ـــــــــــــ
پلیس منع تردد نکرده که چرا الکی گندش میکنید .سنددارش که راحت تردد میکنن!
کلا یه تاپیک باشه برا 250 به بالا خیلی بهتره .این تاپیک خیلی خیلی محدوده ! یا تاپیک مشابه همین انجمن
در کل در تاپیک قصد تبلیغ هیت یا فدراسیون نیست !
خب ظاهرا کشوری که ما در اون زندگی می کنیم با شما متفاوته . شما می تونید از سایتها یا انجمنهای دیگه استفاده کنید .نقل قول:
این بحث رو ادامه ندید /
ـــــــــــــــ
رینه ـ آب گرم لاریجان ـ سد لار
جمعه و شنبه 13 و 14 خرداد
همچنان حملات توهین آمیز و محقرانه اصحاب میکروفن و کارت خبرنگاری به "موتورسواران" ایرانی ادامه داره .
اینبار از زبان یه زن :
کد:http://tw.gs/1bS3
لینکش باز نمیشه . از قیلتر شکن هم استفاده کردم اما نشد .نقل قول:
همچنان حملات توهین آمیز و محقرانه اصحاب میکروفن و کارت خبرنگاری به "موتورسواران" ایرانی ادامه داره .
اینبار از زبان یه زن :
لینک دیگه ای نیست ؟
البته اونجور جملاتی انتظار نداشته باشید که توش فحش و ناسزا باشه . مطلب وسط صفحه قسمت "اجتماعی سایت تابناک" نوشته شدهنقل قول:
فکر کردم به آویزون لینک کردی :دینقل قول:
البته اونجور جملاتی انتظار نداشته باشید که توش فحش و ناسزا باشه . مطلب وسط صفحه قسمت "اجتماعی سایت تابناک" نوشته شده
نقل از تابتاک :
دلیلش چیه ؟ اگه با سرعت متعادل هم برن در صورت تصادف احتمال مرگ هست ؟نقل قول:
بيش از 70 درصد كشتهها، مصدومان و مجروحان تصادفات روزانه موتورسواران هستند و افزون بر آن، در وقوع نيمي از تصادفات هم نقش دارند.
اگه از این چیزا که جلوی زانو قرار بگیره تو همه موتور ها لحاظ بشه بشکل بزرگ تر و حجیم تر ، مشکل رو تا حدودی حل نمی کنه ؟
بخدا حیف این جوونا نیست که یه عمر پشیمونی برای خود و خانواده ایجاد می کنن ؟