ای بابا!!! با همون کارت قبلیه که پرینت رفتیم نمیشه رفت سر جلسه من حالشو ندارم باز برم کافی نت پرینت بگیرمنقل قول:
Printable View
ای بابا!!! با همون کارت قبلیه که پرینت رفتیم نمیشه رفت سر جلسه من حالشو ندارم باز برم کافی نت پرینت بگیرمنقل قول:
چارت درسی . مربوط به دانشگاه آزاد البته .نقل قول:
با تشکر . . . .
1 احتمال و آمار مهندسي 3 0 جبراني - - - - 0 نيمسال اولنقل قول:
2 اصول مديريت 3 0 جبراني - - - - 0 نيمسال اول
3 اقتصاد كلان 3 0 جبراني - - - - 0 نيمسال اول
4 تحقيق در عمليات 2 3 0 جبراني - - - - 0 نيمسال اول
5 حسابداري صنعتي 3 0 جبراني - - - - 0 نيمسال اول
6 كنترلپروژه 3 0 جبراني - - - - 0 نيمسال اول
7 برنامه ريزي استراتژيك براي مديران 3 0 اصلي اصول مديريت - - - - 0 نيمسال دوم
8 روش تحقيق 2 0 اصلي - - - - 0 نيمسال دوم
9 مديريت منابع انساني 3 0 اصلي اصول مديريت - - - - 0 نيمسال دوم
10 تصميم گيري با معيارهاي چندگانه 3 0 اختياري - - - - 0 نيمسال سوم
11 سازماندهي و رهبري 3 0 اصلي اصول مديريت - - - - 0 نيمسال سوم
12 مديريت عمليات 3 0 اصلي - - - - 0 نيمسال سوم
13 مديريت كيفيت و بهره وري 3 0 اصلي - - - - 0 نيمسال سوم
14 پايان نامه 0 6 تخصصي - - - - 0 نيمسال چهارم
15 کاربرد مجموعه هاي فازي در تصميم گيري و برنامه ريزي 3 0 اختياري - - - - 0 نيمسال چهارم
16 بازاريابي 3 0 اختياري اقتصاد كلان - - - - 0 --
17 برنامه ريزي عمليات صنعتي 3 0 اختياري - - - - 0 --
18 تئوري توالي عمليات 3 0 اختياري - - - - 0 --
19 تئوري و كاربرد پايايي 3 0 اختياري - - - - 0 --
20 تجزيه و تحليل تصميم گيري 3 0 اختياري - - - - 0 --
21 تحقيق در عمليات پيشرفته 3 0 اختياري - - - - 0 --
22 روشهاي آماري 3 0 اختياري - - - - 0 --
23 سيستم هاي اطلاعاتي مديريت 3 0 اختياري اصول مديريت - - - - 0 --
24 سيستم هاي اطلاعاتي مديريت پيشرفته 3 0 اختياري سيستم هاي اطلاعاتي مديريت - - - - 0 --
25 سيستمهاي جامع اطلاعاتي 3 0 اختياري - - - - 0 --
26 شبيه سازي کامپيوتر 3 0 اختياري - - - - 0 --
27 طراحي سيستمهاي توليدي اتوماتيك 3 0 اختياري - - - - 0 --
28 طراحي سيستمهاي صنعتي 3 0 اختياري - - - - 0 --
29 مباحث منتخب در مهندسي صنايع (هوش محاسباتي) 3 0 اختياري - - - - 0 --
30 مديريت و زمانبندي پروژه
================================================== =======================نقل قول:
پس با این وضعیت نمرات من در در مقطع کارشناسی در دروس (آمار و احتمال - اصول مدیریت-اقتصاد-تحقیق در عملیات -حسابداری صنعتی- کنترل پروه - سیستم های اطلاعات مدیریت ) همه بالای 12 شده.
به نظرتون اینا رو ازم قبول میکنن ؟
سلام
بچه ها کسی میدونه ضوابط و شرایط ثبتنام ارشد بدون کنکور دانشگاه آزاد چیه؟ کلی گشتم به یه سری جمله بندی گنگ و نامفهوم رسیدم. توی دفترچه ش هم مثل آدم توضیح نداده که بشه فهمید.
ممنون می شم کمکم کنید
دقیقا منم همین سوال و دارمنقل قول:
دانشجوی مقطع کارشناسی حتما باید فارغ التحصیل شده باشه تا از سهمیه بدون آزمون ممتازین بتونه استفاده کنه؟
بدون کنکور منظورتون ممتازینه؟؟؟نقل قول:
بله. به جز ممتازین، نوع دیگه ای وجود ندارهنقل قول:
1.رییس مرکز آزمون دانشگاه آزاد در خصوص افراد ممتاز نیز گفت: این دسته از علاقه مندان می توانند در این فرصت ایجاد شده نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند. نکته مهم در مورد ممتازین این است که رعایت شرط تجانس الزامی است، در حالیکه برای متقاضیان با آزمون (غیر ممتازین) امکان انتخاب رشته غیرمتجانس وجود دارد.نقل قول:
2.
دکتر حسین توکلی گفت: کلیه دانشجویان ممتاز در دوره های کارشناسی پیوسته و ناپیوسته می توانند برای استفاده از تسهیلات پذیرش بدون آزمون در دوره کارشناسی ارشد با ثبتنام و تکمیل مدارک خود از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اقدام کنند.
وی افزود: حداکثر تا ۲۰ درصد ظرفیت هر کد رشته کارشناسی ارشد بر اساس آیین نامه ارائه تسهیلات برگزیدگان ورود به دوره های بالاتر به این موضوع اختصاص دارد.
توکلی با اشاره به شرایط دانشجویان دوره کارشناسی ناپیوسته مشمول پذیرش بدون آزمون، اظهارداشت: دانشجویان رتبه اول دوره کارشناسی ناپیوسته ورودی سالهای ۸۸ یا ۸۹ که در بین دانشجویان هم رشته و هم ورودی دانشگاه محل تحصیل خود که پس از سه نیمسال تحصیلی دارای میانگین کل حداقل ۱۷ باشند و حداکثر در چهار نیمسال تحصیلی دانش آموخته شود و در دوره کاردانی به لحاظ میانگین کل جزو ۱۰ درصد برتر باشند، میتوانند ثبتنام کنند.
وی افزود: دانشجویان دوره کارشناسی پیوسته ورودی سالهای ۸۶ یا ۸۷ که پس از گذراندن شش نیمسال تحصیلی (با گذراندن حداقل ۱۰۰ واحد درسی) به لحاظ میانگین کل جزء ۱۰ درصد برتر دانشجویان هم رشته و هم ورودی خود باشند و حداکثر در مدت هشت نیمسال تحصیلی دانشآموخته شوند، مشمول استفاده از این آییننامه هستند.
مشاور عالی رییس سازمان سنجش خاطرنشان کرد: همچنین داوطلبان باید فایل اسکن شده فرم معرفینامه ممتازی از دانشگاه محل تحصیل خود را ارسال و انتخاب کدرشته محل را انجام دهد و در صورتی که تمامی مراحل به طور کامل انجام شود سیستم کد رهگیری تصادفی ۱۲ رقمی تولید کرده و امکان چاپ آن را برای داوطلب فراهم میکند. (مهر)
من دنبال اطلاعات برای خواهر خودمم هستم اما در همین حد اطلاعات معتبر گیراوردم...ببخشید
دوستان تجربتون از روز اول دانشگاتون چیه .چون یادمه خیلی ها تو این تاپیک گفتن قبول شدن ..
من که خیلی شوکم ..همکلاسیام خیلی مسنن پیرزن و پیر مردن :دی که انگیزه دانشجو بودن و از ادم میگیرن . حس اینکه چند تا همسن باشیم مثل دوره کارشناسیو بفکر اینده و.. نیست هم شاغل و مسن. درساشم خیلی خیلی سنگینه . کتاب های قطور و جزوه های سنگین !!! واقعا از نظر سخت بودن 10برابر کارشناسی هست اقا بریم انصراف ی اب هویج بستنی بزنیم سال بعد ماکسیما سوار شیم . کارم نکنیم با هزینه همین 4 ترم دانشگاه میشه خیلی کاراکرد .قیمت کتاباش از شهریه خود درس بیشترمیشه
والا وا که هنوز کلاسامون شروع نشده ببینیم چیهنقل قول:
رشته شما چی بود ؟
چند نفر سر کلاس بودین ؟
500 Toman DOBARE POLE PRINTE
INO ZARBDAR 350000NAFAR KONID BEBININD CHI MISHE
MAMLEKATE SLAMI V SRAF
بروبچز, یک چیزی...
من امسال مراقب جلسه کنکور ارشد آزاد بودم, یک چیزی دیدم خیلی خیلی کف کردم!!
چند نفر (10-11 نفر) کارت ورود به جلسه شون دستی نوشته شده بود و عکس خورده بود, از رئیس حوزه پرسیدم, گفت اینها دقیقه نودی اند, امروز اومدن باجه رفع نقص, ثبت نام کنکور ارشد کردن!:n02:
اگه کسی پشیمون شد که چرا ثبت نام ارشد نکرده (ارشد دولتی رو خدای نکرده خراب کرد) گفتم برایش گفته باشم!
مگه میشه؟؟؟نقل قول:
سلام.اطلاعاتی راج به گرایش های ارشد کامپیوتر می خواستم..هوش مصنوعی و نرم افزارو اینا...کدام بهتره و توضیحه مختصر واسشون
مرسی/.
کلاسات کی شرو میشه ؟؟؟ رفتی تجربتو بگو اایشالا گروه شما باحال باشه .نقل قول:
داشتم فکر میکردم کارشناسی بهشت بود :دی . من زبان ی ۵۰ نفر !!!! واسه همین شوک شدم ..انتظار داشتم نهایتش 20 تا ...جالب اینجاست هیچ کدوم از بچهای کارشناسی خودمون نیستن!!!
نقل قول:رفیق من عکس 3در4 نداشت واسه ورود جلسه عکس پروفایل فیس بوکشو گذاشت نیم رخ هم بود انقدر خندیدم ! حتی نگا نکردن کسی خواست من حاضرم برم بجاش امتحان بدم . ازاد اینجوری ولی دولتی نهنقل قول:
از اول اسفندنقل قول:
کلاسات کی شرو میشه ؟؟؟ رفتی تجربتو بگو اایشالا گروه شما باحال باشه .
داشتم فکر میکردم کارشناسی بهشت بود . من زبان ی ۵۰ نفر !!!! واسه همین شوک شدم ..انتظار داشتم نهایتش 20 تا ...جالب اینجاست هیچ کدوم از بچهای کارشناسی خودمون نیستن!!!
ولی عجیبه میگی همه پیرن ! درسته سن بالا و شاغل زیاده ولی فکر کنم حدود نصف کلاس هم سن خودمون باشن
خوش بحالتون . ما که هفته اول کلی درس و کتاب معرفی شد!!نقل قول:
خوب نصف کلاس هم که پیر باشن تمام حس دوستی و دانشجویی رو نابود میکنن .وقتی میبینی طرف شاغله و اصلا کلاسارومیخواد نیاد کلاااا! تمام انگیزه توی دانشجو رو میگیره که چرا شاغل نیستی چرا میخوای انقدر درس بخونی ! اون باباکه موفق تره ! میدونی که چی میگم ...اونا هم که هم سن بودن گره گوری بودن در حدی که نمیخوای 2 کلوم باشون راجب ی زیراکس که دستشه سوال کنی متاسفانه گروه بدی افتادم تا اخرم باایناییم ولی خوب امیدوارم ازهم گره گوری ها چند تا دوس پیدا شه که تو درسا بشه با هم همفکری کنیم چون سیستم ارشد خیلی شوکه اصلا مثل کارشناسی نیست
یعنی در این حد؟؟؟؟خیلی باحال بود...پول بگیر امتحان بده :دی البته اگر خوب کنکور میدی وگرنه بچه های مردم و الکی پول نگیری و قبول نشنا...اون پول حرامه اما اگر قبولی حلاله :دی فتوای من:|نقل قول:
دستت درد نکنه ما معرفتی میریم کنکور میدیم پول چیه !نقل قول:
اره وجدانن ! عکسشم انقدر ضایع بود نصف عکس فقط دماغ بود . حتی شرط بستیم که رات نمیدن تو جلسه!! کلا تو ایران زندگی رو نباید سخت گرفت اون ماله خارجه من که حتی رفتم عکس جدید انداختم!!! :دی از خودم الان بدم میاد شما هم همین حسودارین ؟ :دی
تو ایران اگر پول نگیری ازت پول میگیرن...بخدااااا دیدم که میگه :دینقل قول:
برو خودکشی کن...تو فنا شده ای...:دی
الویت راحتیه خودت باشه :دی بخداا اونایی ک بیخیال ترن موفق ترن :|
اون ادما که ارزش سلام هم ندارن چه برسه معرفت نمونش گفتی پول یاد ی بنده خدایی افتادم همین چندی پیش.طرف نوشته ولنتاین نزدیکه من تنهام . بش میگم حالا اگه نبودی کادو چی میگرفتی .میگه مگه دیوانم که واسه پسرا خرج کنم !نقل قول:
جدی تحت تاثیر دو جمله اخرت قرار گرفتم !
شما کنکور ارشد چه کردی؟
بخدا من اصن اینجوری نیستم قصد توهینم نداشتم اما خوب جامعه ما اینجورین دیگه منم جامعه را مسخره کردم...وقتی ب کسی خوبی کنی بلا نسبت میگن ساده و پایه حیوانات و وسط میکشن ...نقل قول:
اگر راجع به کنکور بگم ک فحشم میدین :دی
2جمله اخریه بخدا عینه حقیقته من خودم و همیشه به سختی میندازم بهترین کارا بهترین ...اما اونی ک ب خودش سختی نداده برنده است..
سلام رفقا
ی سوال داشتم
کنکور ارشد برق ک دوتا دفترچه داره شرایطش چ جوریه؟! منظور اینه ک ی توضیح در مورد ترکیبش بدید مثلا دفترچه اول چ درسایی توشه و چند دقیقه وقت داره دفترچه دوم هم همینطور! اگه میشه ی توضیح کلی بدید و اگرم تعداد سوالای مربوط ب هر درس رو میدونید بگید ممنون میشم.
اگه میشه جواب بدید چون لازمه حتما بدونم و واجبه
مرسی :gol:
تعداد سوالات آزمون کارشناسی ارشد مهندسی برقنقل قول:
رشته مهندسی برق در مقطع کارشناسی ارشد در سال 91 نسبت به سال های قبل از نظر تعداد سوالات و همچنین از نظر نحوه برگزاری تغییرات عمده ای داشته است که به آن اشاره خواهد شد.
بر خلاف سال های گذشته که رشته مهندسی برق در دو روز متوالی برگزار می شد در سال 91 به صورت ارائه دو دفترچه در یک روز برگزار گردید همچنین تعداد سوالات نیز تغییراتی داشت. آزمون در سال 92 مطابق با سال 91 برگزار گردید.
دفترچه اول در تمامی گرایش ها مشترک و شامل دروس:
زبان عمومی و تخصصی مجموعا 30 سوال (با ضریب 3 بجز گرایش مکاترونیک با ضریب 2)
ریاضیات (معادلات دیفرانسیل، ریاضیات مهندسی، آمار و احتمالات) مجموعا 12 سوال (با ضریب 4)
مدارهای الکتریکی 1 و 2 : 12 سوال (با ضریب 4)
برای 54 سوال دفترچه اول 105 دقیقه زمان در نظر گرفته شده است.
دفترچه دوم شامل دروس:
سیستمهای کنترل خطی: 12 سوال
الکترونیک 1 و 2 : 12 سوال
تجزیه و تحلیل سیستم ها: 12 سوال
ماشین های الکتریکی: 12 سوال
بررسی سیستم های قدرت 1 : 12سوال
الکترومغناطیس: 12 سوال
مدار منطقی و ریز پردازنده ها: 12 سوال
مقدمه ای بر مهندسی پزشکی: 12 سوال
برای 96 سوال دفترچه دوم مجموعا 150 دقیقه زمان پاسخگویی در نظر گرفته شده است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجور ادما ک متاسفانه زیادن کفر ادمو درمیارن! کنکور چکار کردی مگه ؟رشتت چیه کجاها میزنی؟ دولتی هم که یک هفته افتاد جلوتر موندم شرکت کنم یا نه .چون ازادو دیگه ثبت نام کردم .نقل قول:
بله...زور داره ولی اسمشون دیگه ادم نیست..نقل قول:
راستشو میگم من ترم3 انصرافی کارشناسی شهرسازی دولتی هستم و الان ترم2 کارشناسی نرم افزارم ازاد..اما 1کی از خواهرام ترم اخر ارشد برق الکترونیک هست یکی دیگه ورودی ترم بهمن ارشد بیوشیمی هست ک اونم انصراف داد می خواد هوش مصنوعی شرکت کنه برای اونا من اینجاها دنباله اطلاعات بودم بعد ملت سوال پرسیدن منم دیدم بیکارم ادای خیرین و در اوردمو کمک کردم به جواب برسن..
ببخشید.اگر خوندی و در خود میبینی ک میتوند دولتی و شرکت کن چون واقعا اسون نیست اما اگرامیدت به تکمیل ظرفیته و معمولی خوندی ک ازاد و بدین وخیرشو ببین
من ترم یک ارشدم دیگه ازاد که شرکت نمکنم منکه واسه دکترا :دی کلادست انصرافتون خانوادگی خوبه ولی اینکه دنبال علاقتون برید خیلی بهتره تا اینکه رشته ای رو ادامه بدین که علاقه ندارید منم یک بار انصراف دادمنقل قول:
من انصراف دادم به دلیله دوریه راه خواهرم انصراف داد به دلیله بی علاقگی...نقل قول:
ایشالله دکتری ..
کسی اگر ارشد نرم افزار..هوش مصنوعی و دیگر گرایش های کامپیوتر هست یا اطلاعی داره بی زحمت اعلام کنه...مرسی
فردا امتحان ارشده دوستم تازه از خواب بیدار شده سوال میپرسه
منم گفتم بگم بهتون راهنمایی کنید
این بنده خدا پدرش 6 ماه به قول خودش جبهه بوده و کارت ایثار یا کارت ایثارگری! داره...
تا حالا هم هیچ وقت نزده واسه کنکوری چیزی !
میخواد بدونه کلا میشه از این کارت استفاده ای کرد ؟؟؟
حالا شاید واسه ارشد سال آینده منظورشه:n02:
هزینه ارشد آزاد
و دکترای آزاد رم یکی بگه!
راستی امتحان ارشد آزاد هم ثبت نام کرده دیروز
امتحانش میخواد بدونه کی هست؟؟
با پرینت کارت هفته پیش میشه رفت سر جلسه یا باید پرینت جدیدگرفت ؟
پیرینت قبلی فاقد اعتباره و باید دوباره کارت جدید رو پرینت گرفت.نقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
اینطور که در سایت نوشتن امتحان ارشد ناپیوسته آزاد خرداد 93 ـهنقل قول:
خوب ما هم کنکورمون رو امروز صبح دادیم.رشته مکانیک بود.
بخوام تحلیل بکنم:
زبان و ریاضی رو نزدم.
مجموعه دروس سیالاتش در مجموع راحت بود. فقط خیلی مفهومی بود.یعنی راه حلش کوتاه بود.ولی باید مفهوم مطالب رو دقیق درک کرده باشی.
مجموعه جامداتش متوسط بود.اونم نکته زیاد داشت.( ولی نه در حد سیالات )
درس دینامیکش خیلی سخت بود.ارتعاشاتش متوسط بود. کنترل اتوماتیک هم متوسط بود.
رو هم رفته برای من که تصمیم داشتم تبدیل انرژی برم و سیالات برام ضریب 3 داشت خیلی خوب شد.
یرو بچه هایی که ارشد داشتین خسته نباشید انشالله همون رشته ای که میخواین قبول شید...
من که هیچ وقت شانس کنکور نداشتم !
معدلم با اینکه 19 شده بود هر ترم
رفتم کنکور شرکت کردم
مجموعه مدیریت ...
یعنی انگار از خودشون سوال طرح کرده بودن !
افتضاح دادم !
این سایت برام بالا نمیاد تا کارت بگیرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی دیگه هم این مشکل رو داره ؟
نه. مشکلی نداره.نقل قول:
با فیلتر ... برین. شاید باز بشه.