ســلام......
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیزی که باطری ساز نصفه و نیمه و زورکی جواب داد...گفت ماشین هایی که بعدا کولر روشون نصب شده اینو دارن برای تنظیم و ری استارت دریچه کولر......
Printable View
ســلام......
چیزی که باطری ساز نصفه و نیمه و زورکی جواب داد...گفت ماشین هایی که بعدا کولر روشون نصب شده اینو دارن برای تنظیم و ری استارت دریچه کولر......
اقا یه سوال فیوز اینه های پرشیا شماره چنده میخام برش دارم؟؟؟
قفل مرکزی هم فیوز داره؟
سلام
هنگامی که ماشین را روشن میکنم (405) یه صدایی شبیه قر قر آب از سمت موتور میاد! خصوصا اوایل حرکت.
آیا صدا از سیستم خنک کننده هست؟
آیا باید هوا گیری بشه؟
طریقه هواگیری چگونست؟
سلام . نمیدونم منظورتون رو درست متوجه شدم یا نه .در بعضی از ماشینها صدایِ آب تویِ منبع انبساط توی ماشین شنیده میشهنقل قول:
سلام .شما بازش کردین ببینین سالمه یا نه؟نقل قول:
یکی از دوستان
اگر ممکنه طریقه هواگیری برای 405 رو توضیح بدهند
ممنون میشم
سنسور اکسیژن تو سمند 1800 کجا قرار داره و چه شکلیه؟
منبع انبساط تو 405 کجا قرار داره؟نقل قول:
موقعی که موتور كاملا سرده پيچ هواگيري روي درپوش ترموستات ویه پیچ که یکم بالاتر روی یه لوله 5سانتیه وآچار6پخی میخوره را باز کنید.نقل قول:
از درب رادياتور آنقدر آب بریزید تا خروج آب از پيچهای هواگيري كاملا بدون حباب صورت پذيرد.
پيچهای هواگيري و درب رادياتور را ببندید
ماشینو روشن کنیدو صبر کنید تا آنقدر گرم شه كه فن رادياتور فعال شود.
در صورتي كه آمپر آب در حالت نرمال قرار گرفت هواگيري را کامل انجام شده
سلام .جای دقیقش رو نمیدونم اما دور و بر موتور یه منبع آب پلاستیکی هست که شیلنگهاش به رادیاتور و موتور وصله . همونه . مراقب باشین با منبع آب برف پاک کن اشتباه نشه . :20:نقل قول:
من پرسیدمنقل قول:
405 سمند وپارس1800 سیتم آب خنک کننده مدار بسته و منبع انبساط ندارن
حالا بازم دورو بر موتور وشلنگهای آب رو چک میکنم ببینم داره یا نه
نه متاسفانهنقل قول:
این مطمئنا ترموستاته و بصورت دستی نصب شده برای کمپرسور و نه دریچهنقل قول:
منبع انبساط این موتور هها چسبیده به رادیاتوره و برای همین نیاز به هواگیری داره. طرز هواگیری رو هم دوستمون فرمودند . در صورت هوا داشتن این صدا بگوش میرسه و وقتی ماشین گرم رو خاموش کردید بیشتر آب آن خارج می شه . هیچگاه موتور گرم درب رادیاتور را تا 2 ساعت باز نکنید !نقل قول:
مدل ماشین و جای جعبه فیوز رو مشخص کنید تا بشه راهنمایی کرد!نقل قول:
خوب بعد از انجام این کار کل آب توی سیستم فقط آب معمولی میشه! پس تکلیف 50 درصد ضد یخ چی میشه؟نقل قول:
سلام . از آب رادیاتورهائی که در ایران فروخته میشه خبر ندارم اما آب رادیاتcoolant که اینجا فروخته میشه و ساخت GM امریکا هست رویِ گالنش نوشته DON'T ADD WATER . یعنی آب اضافه نکنید چون خودش 50 درصدش آب مقطر و بقیه اش ضد یخ , ضد جوش , ضد زنگ و چرب کننده هست .نقل قول:
مشکلی پیش نمیاد اگر در اخرین لحظه جای ورودی رو با ضد یخ عوض کنید و بذارید به جای اون از پیچ هواگیری اب رادیاتور خارج شه . توجه داشته باشید باید اب بصورت مداوم ریخته بشه وگرنه دوباره هوا وارد سیستم میشه بعضیا حتی بطری اب رو بصورت وارونه درون رادیاتور قرار میدن که لحظهای ورود اب قطع نشه . با این کار هردو کار رو همزمان انجام دادین .و خیالتون راحته . برای اب رادیاتور یه مارک ایران خودرویی هست که درون دبه ( نه بطری) و خاصیت ضد خورندگی زیادی داره و برای ضد یخ کاسپین یا بهران گزینه های خوبی هستند.نقل قول:
سلام .بهتره اول سنسور اکسیژن رو باز کنید ,اگر پوسیده نیست و خورده نشده فقط تمیزش کنین طبق روش صفحه های قبل . اگر خراب بود عوضش کنید اما از مدار خارج کردنش یعنی مصرف سوخت بیشتر و در دراز مدت ضرر میکنید .جای سنسور روی گلوی اگزوز ,کنار موتور هست . یک سیم هم بهش وصل شده . در بعضی ماشینها از بالا دیده میشه و در بعضی باید از زیر باز بشه .نقل قول:
این آب رادیاتور داخل دبه چه مارکی هست؟؟نقل قول:
چه مقدار باید ضد یخ بریزم؟
پرشیا 87 دوگانه جعبه فیوز سمت چپ فرمان ماشین اون پاییننقل قول:
دوست عزیز این روش هواگیری بصورت کلی بودنقل قول:
برای ضد یخ اگه ماشین مثلا 6لیتر آب بگیره شما 3لیتر آب بریزید بعد 3لیتر ضد یخ این کار باعث میشه آب از پیچهای هواگیری خارج بشه وضد یخ هدر نره
راستی ناراحت این نباش که فاصله ای بین آب ریختن و ضد یخ ریختن بیوفته یعنی اگه آب رو بریزی وچند دقیقه بعد درب ضد یخ را باز کنی وبریزی هیچ اتفاقی نمی یوفته و هوا گیری درست انجام میشه
امروز بخاری ماشینو روشن کردم دیدم فن بخاری روی دور 4 کار میکنه هر چه کم وزیاد کردم یا خاموشش کردم هیچ فرقی نمی کنه فقط سوئیچو میبندم خاموش میشه ماشین سمنده و کلید فن کشویی
سلام .نقل قول:
کنترلِ سرعتِ فنِ بخاری در 90% ماشینها توسط یک قطعه ی الکترونیکیِ ساده هست که چند تا مقاومت توش هست .
وقتی برق از طریق مقاومتِ قوی تر بره برای فن,سرعتش خیلی کم میشه low .
وقتی برق مستقیماً بره برای فن ,سرعتش حداکثر میشه hight. يک مقاومت هم برای سرعت متوسط داره med.
اگر سیستم بخاری سمند هم همینجور باشه , به احتمال 99% اون قطعه خراب شده.
سلام
این دو تا پنچر گیر چه فرقی با هم دارند؟
پنچر گیر رو فقط یک بار میشه استفاده کرد؟
ممنون
در سيستم فن دمنده هواي بخاري و كولر پژو 405/ پارس/ سمند / ار دي / روا ، قطعه اي به نام مدولاتور فن وجود داره كه كارش همون تنظيم سرعت چرخش فن و مقدار وزش باد هست و با خراب شدن اون( كه خيلي هم شايع هست) اين مشكل بوجود مياد.
با تعويض اون مشكل حل ميشه.اين تصوير جلو و پشت قطعه است. توي بازار معمولا بين 15 تا 20 هزار تومان قيمت داره، البته نمونه هاي گرانتر هم وجود داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مارکشو پیدا کنم به شما می گم ولی بدونید که شیشه ای نیست دبه سفید یا سبز داره آب درونش هم کمرنگ تره و خاصیت چربی خوب یداره برای ماشین شما در آب و هوای معمول ایران ( ونه در زیر کلی برف) یک لیتر کافیهنقل قول:
سلام دوستان
دیروز بارندگی شدیدی بود خیابان هها رو آب گرفته بود من هم در یکی از آنها یه دفه کیلومتر ماشینم از کار افتاد و تا شب فقط دو بار برای یک لحظه کیلومتر بالا اومد و دوباره از کار افتاد اینو هم بگم که هیچ تاثیری توی ماشین نداره و فقط سرعت رو نشون نمی دوه نمی دونم شاید سیم اون از گیرباکس آب خورده یا قطع شده می دونید کجا رو باید چک کنم اول .
و اینکه شنیده بودم با قطع شدن اون ماشین درست کار نمی کنه ؟؟؟؟؟؟
فیوز های شماره 8 - 15(30آمپر) قفل مرکزینقل قول:
30 (15آمپر ) برای ... از جمله آینه برقی
یه بار هم ماشینم این طور شده بود که عقربه آروم بالا و پایین می رفت و بردمش ایران خودرو یک قطعه شیار های خمیده شکل داشت رو عوض کردندنقل قول:
ممنوننقل قول:
بله اون دنده کیلومتر شماره ولی فکر کنم مشکل من برقی باشه دنبال فیش خروجی از گیرباکس می گردم (پرشیا 87)
سنسور كيلومتر پژو و سمند ،روي گيربكس سوار شده و تقريبا پشت موتور و جايي كه دسترسي و ديد آساني نداره.كل باطري و جا باطري و لوله مكش هواي ----- موتور رو بايد باز كنين تا بتونين راحتتر كار كنين.كثيف شدن كانكتها و اتصالات اون ميتونه مشكلات زيادي بوجود بياره.با كنتاكت شور تمام اون اتصالات رو تميز كنين و كل سيمكشي اون بخش رو از نظر بريدگي و شل شدن و خراش معاينه كنين
ممنون پس حتما بارون و آب گرفتگی کار خودشو کرده از روی گود هم میشه چک کرد ... متاسفانه فردا باید برم برا تعویض دیسکو صفجه نمی دونم چه جنسیه که اینقدر زود این بلا رو آورد ولی فکر کنم با توجه به دور موتور بالا و مصرف و قدرت کم بهتره عوض کنم تا جایی دیگه رو خراب نکنه اینطور نیست؟نقل قول:
نقل قول:
لطفا عکس محل قرار گرفتن دقیق این قطعه رو بزارید
سنسور كيلومتر اگر واقعا خراب باشه كه بايد عوض بشه، تشخيص اين مسئله هم مثل هميشه به عهده يك تنظيم موتور وارد هست.البته اگر خودتون هم فكر ميكنين خراب شده، عوض كنين اما دياك بهتر از هر چيز ديگه اي جواب ميده.متاسفانه من تا بحال مدولاتور فن بخاري/كولر پژو عوض نكردم، اما فكر كنم محلش در جايي پشت صفحه كنترل دكمه هاي بخاري و كولر باشه. اگر وارد نيستين بهتره به برقكار خودرو كه وارد به اين كار باشه مراجعه كنين.
کمرم شکست...
گیرباکس کاسه نمد قیفی خراب بود واسکازین می ریخت توی دیسک و صفحه دیسکش هم خیلی خوب نبود عوض شد همراه با سنسور کیلومتر و دسته موتور پایین 330000 خرج شد
و در این میان قطعات جلوبندی تا حدودی سیبک ها عوض شد + 106000
تا ببینم سنسور اکسیژن راحتم میذاره یا اونم 200 می خواد فعلا
راستی واسکازین 85-90 بهران ریختم چون به بهران عادت دارم ولی یکی می گفت145 بریزم؟
مارکش سینا SKG هست که جدیدا توی دبه سبز رنگه مایع درونش هم زلال و کمرنگ تره از بقیه مشورت کردم می گفتند چربیتش از بقیه بهتره برای ماشینتون هم توی آب و هوای فعلی 1 لیتر ضد یخ رو همراه با آب بریزید و از هواگیری مطمئن شید(ضد یخ رو در آخرین مرحله بریزید که هدر نره)نقل قول:
ســلام..
نقل قول:
لطفا عکس محل قرار گرفتن دقیق این قطعه رو بزارید
توی نت عکس به درد بخوری پیدا نکردم...نقل قول:
متاسفانه من تا بحال مدولاتور فن بخاري/كولر پژو عوض نكردم، اما فكر كنم محلش در جايي پشت صفحه كنترل دكمه هاي بخاري و كولر باشه. اگر وارد نيستين بهتره به برقكار خودرو كه وارد به اين كار باشه مراجعه كنين.
اینجا رو ببین فن زیر داشبرد سمت شاگرد هست...برای 405 و پرشیا اینجاست....
توی این عکس مشخصه....
4 روز پیش مدولاتور رو 18 تومن خریدم...نمدی زیر داشتبر رو باز کنی فن رو میبینی....
این عکس هم ببین...شماره 7 مدولاتور هست..که روی فن پیچ میشه.........
تصوير جالبي بود، پس احتمالا خود شما هم بتونين راحت پيدا و عوض بكنين، البته اگر مشكل از همين باشه.بنظر ميرسه الان اون مدولاتور رو بشه پشت اون كليد چرخان( كه بنظر يك ترموستات دستي ميرسه) پيدا كنين.فقط قبلش كابل منفي رو قطع كنين تا احتمالا اتصالي برق بوجود نياد.اگر انجام داديد،حتما از مراحل انجام كار عكس بگيريد و نتيجه رو هم بنويسيد تا يك آموزش كامل داده باشيد، اينجوري از هزينه هاي برقكار و احتمالا خرابكاريهاي اونها هم نجات پيدا ميكنين!!
ممنوننقل قول:
بعد از اینکه با آب رادیاتور هواگیری کردم، هنگام ریختن ضد یخ سیستم هوا نمیگیره؟