با خاموش روشن كردن كه فرمت نميشه گوشي....:31::31: بفروشيد يه 81 يا 82 بخريد راحت...:27:نقل قول:
با خاموش روشن كردن كه فرمت نميشه گوشي....:31::31: بفروشيد يه 81 يا 82 بخريد راحت...:27:نقل قول:
خب ميدونم...اين همونه كه ميگفتم...ولي رو خيلي گوشيها جواب نداده...ميخواي تست كن اگه جواب داد همينو دوباره بزارم پست 1...:46:نقل قول:
[quote=Legend;3300638]خب ميدونم...اين همونه كه ميگفتم...ولي رو خيلي گوشيها جواب نداده...ميخواي تست كن اگه جواب داد همينو دوباره بزارم پست 1...:46:[/quote
دایل آپ+رپیدشیر+یک بار دانلود ناموفق=؟:19:
راستی اگه اینو BiNPDA کرک کرده دیگه باید حتمآ جواب بده.
نه كرك بينپدا نيست..فقط n-gage fixes واسه BiNPDA هست...خود delta ريپك كرده.نقل قول:
خوب یونس جون پست اول رو دو قسمت کن.یکی با همون 1345 دان کنن(اونایی که گوشی هاشون ساپورت میکنه)یه قسمت واسه ما بدبخت بیچاره ها که با این جدیده دان کنیم.نقل قول:
این موضوع با نصب دوباره برنامه ها حل شد....نقل قول:
حالا که بازی ها رو از همون 81 و 82 که هیچ از 85 هم بهتر اجرا می کنه ...:31::10:
تازه من تونستم با گوشیم با گالری باز N.Gage بازی کنم.این هم از رم.دیگه چی میگی؟
خوب این کلاینتی هم که یونس گذاشته همونه!:46:نقل قول:
دقيقا" خودم هم همين تصميم رو داشتم..بزودي انجام ميدم...نقل قول:
من کلاینت سیمبیان 9.3 رو اشتباه دانلود کردم که از قضا همون 1318 در اومده!!!
باز مشکلم حل نشده!!!!!!
چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟دارم دیوونه میشم!
اه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه !
میگم یونس جون مگه پتچ 1318 با 1345 فرق میکنه؟:eh:
اگه فرق میکنه بی زحمت لینک پتچ 1318 رو بذار:11:
مشکلت چیه؟نقل قول:
مگه 1318 رو نمیخواستی؟کلاینت ها که فرقی نمیکنن فقط طریقه هک شدن تو سیمبین 9.3 فرق میکنه.
خدا عالمه شما چه بلایی سر این گوشی ها و کلاینت تون میارید که به این روز میوفتند...:41:نقل قول:
خدا عالمه که BiNPDA با داش یونس چه بلاهایی سر این کلاینت های بدبخت میارند!:31:نقل قول:
جواب منو ندادی داش یونس گفتم فرق میکنن یا نه؟:41: (سه تا پست بالاتر)
نه...فرق نداره به احتمال 95 ٪...نقل قول:
گل کاشتی داش یونس!دیگه حرفی باقی نموند!دیگه هرکی با این پست مشکل داشته باشه...:13:نقل قول:
:11::40:
ببخشید برو بچ ولی می خوام بدونم هیچ احدالناسی تونسته 6220 رو هک کنه؟
اگه آره فریم ویرش چنده؟
بسیار تشکرمندم
تاپیک مربوط:نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=264623[/HTML]
خودم هم روی 6220 و هم روی N78 تست کردم.100% جواب میده.:46:
مشکلی هم داشتی مطرح کن.
سلام بروبچزززز!....
اول از همه تشکر از آقا یونس واسه تایپیک نصب بازی های N-gage ، من بازیارو رووی 5320 نصب کردم هیچ مشکلی هم وجوود نداره همشون فوول اجرا میشن ... فقط یه مشکلی هس!
من بازیه BrotherS in arms رو نصب کردم بدونه هیچ گیری هم اجرا شد ، اما یه بار که بازی رو آنیستال کردم و دوباره نصبش کردم دیگه بازی اجرا نمیشه ، Loading رو که رد میکنه از بازی میاد بیرون این ارور رو میده : Brothers in ARms Closed : KERN-EXEC 3. کسی میدونه مشکل از چییه و چی کار باس کرد؟
من خودم این مشکل رو تویه فیفا 09 همین مشکل رو داشتم.به این نکات توجه کن:نقل قول:
از تم پیش فرض گوشیت استفاده کن.
بعد از اینکه گوشیتو روشن میکنی قبل از اجرای بازی لیست تماس و log رو باز نکن
وقتی این ارور رو داد چند بار دیگه هم امتحان کن.
به احتمال 80% درصد باید مشکلت حل بشه وگرنه باید با اهل فنش صحبت کنی(داش یونس و داش مجید)
موفق باشی:11:
Aqa Acidi Hal KArdam ~~ Mer C :d:X
سلام ممنون.نقل قول:
همه 23 بازي رو شما نصب كردي؟؟ one و star wars واسه شما كامله؟؟؟؟فيفا 09 چي؟؟
من از وقتی مرورگر skyfire رو نصب کردم انگیج قاتی کرد . هر بازی رو که میارم ارور میده game not found on memory . و وقتی ok رو میزنم بازی پاک میشه . تا حالا 5-6 بار هم مستر ریست کردم اما فایده ای نداشت .
لطفا هر چه سریعتر کمکم کنید . بد جور انگیج خونم اومد پایین ، الآن 2-3 روز میشه انگیج بازی نکردم تمام تنم درد می کنه .
اولآ عضویتتون رو تبریک میگمنقل قول:
دومآ میتونید از دکمه تشکر استفاده کنید
سومآ فارسی را پاس بدارید
چهارمآ این چیه نوستی؟ اسیدی حال کردم یعنی چی؟:13:
قاعدتا" نبايد ربطي داشته باشه...ولي شما احتمالا" زماني كه انگيج باز بوده به pc وصل كردي...:46:نقل قول:
سلام
من تو نصب کلاینت مشکل دارم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی گوشیم رو هک میکنم و میخوام کلاینت نصب کنم وسطای نصب ارور unable to instal میده...
گوشیم n73 هستش و کلاینت 1318رو دان کردم...مشکل از چیه...؟؟؟
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهم : مشکلات و مباحث مربوط به بازی های N-Gage II فقط در این تاپیکنقل قول:
شاد باشي:40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=240034
سلام
من تو نصب کلاینت مشکل دارم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی گوشیم رو هک میکنم و میخوام کلاینت نصب کنم وسطای نصب ارور unable to instal میده...
گوشیم n73 هستش و کلاینت 1318رو دان کردم...مشکل از چیه...؟؟؟
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما نبايد تو حالت هك كلاينت رو نصب كنيد...اون حالترو فقط براي دسترسي به فولدر هاي سيستمي بايد فعال كنيد...نقل قول:
از حالت هک خارجش کردم ولی بازم همین ارور رو میده....
شما فايل installserver مخصوص pre fp1 رو جاگذاري كرديد؟نقل قول:
بله... در C:/sys/bin قرار دادم...مشکل چیه؟؟؟
خب اين قضيه خيلي جالبه...شما installserver مخصوص مخصوص مخصوص گوشي خود رو دانلود كرديد.گوشيو هك كرديد. جاگذاري كرديد..و كلاينت نصب نميشه...نقل قول:
تاريخ گوشيتون درسته؟ install root ce رو در برنامه سكمن زديد؟
یونس جون دیگه وقتی گوشی رو هک کنی فکر نکنم دیگه لازم باشه تاریخ رو برای نصب کلاینت تنظیم کنی؟نقل قول:
(میبینی داش یونس از وقتی 1345 اومده مشکلات دو برابر شده.همه فایل هارو جابه جا دان میکنن):41:
بله همه این کارا رو کردم بازم نشد.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دیگه باید بگم که غیر ممکنه!:18:یا شما یه جا داری اشتباه میکنی یا تاپیک آموزش مشکل داره!(که روزی چندین نفر به راحتی دارن از این تاپیک استفاده میکنن و همین چند روز پیش هم ادیت شد)نقل قول:
به این نکات توجه کن شاید جواب داد:
1-گوشی و مموری رو طبق آموزش حتمآ فرمت کن.
2-فایل install server رو بادقت مطابق مدل گوشیت دان کن(این مربوط به گوشیه شماست
[HTML]http://legend.parsaspace.com/InstallServer%20for%20Pre-FP1.zip[/HTML]
من فکر کنم تویه همین قسمت مشکل داری)
3-به مواقعی که باید گوشی رو ریست کنی(طبق آموزش)حتمآ دقت کن.
اگر بازهم جواب نداد به نظر من گوشیت رو با ورژن قدیمی secman وبا روش App trk هک کن.
امیدوارم مشکلت حل بشه.
نقل قول:
من از وقتی مرورگر skyfire رو نصب کردم انگیج قاتی کرد . هر بازی رو که میارم ارور میده game not found on memory . و وقتی ok رو میزنم بازی پاک میشه . تا حالا 5-6 بار هم مستر ریست کردم اما فایده ای نداشت .
لطفا هر چه سریعتر کمکم کنید . بد جور انگیج خونم اومد پایین ، الآن 2-3 روز میشه انگیج بازی نکردم تمام تنم درد می کنه .
خب من الآن باید چی کار کنم تا نصب بشه؟نقل قول:
قاعدتا" نبايد ربطي داشته باشه...ولي شما احتمالا" زماني كه انگيج باز بوده به pc وصل كردي... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا می خواستم ببینم دسته بازی وجود داره که با بلوتوس آن را به موبایل وصل کرد تا وقتی گوشی رو به تلویزیون وصل می کنم بجای گوشی با دسته بازی کنم یعنی گوشی بشه مثل پلی استیشن آخه این طوری که پدر گوشی در میاد
اولآ که دوست عزیز جای سئوالت اینجا نبود:13:نقل قول:
دومآ تا الان که من همچین چیزی نه دیدم و نه شنیدم!
سومآ برای راهنمای بیشتر برو به تاپیک زیر و سئوال کن
[HTML]http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?s=&daysprune=-1&f=212[/HTML]
دوست عزیز سئوال من برای انگیج بود که اینجا مربوط به مشکلات انگیجه دیگه
این سئوال شما:نقل قول:
نام این تاپیک:مشکلات و مباحث مربوط به بازی های N-Gage II فقط در این تاپیکنقل قول:
حالا به نظر خودت جای این سئوال اینجا بود؟:13: