من هم تو همین فکر بودم.نقل قول:
:)
Printable View
من هم تو همین فکر بودم.نقل قول:
:)
ولی حرفش خداییش حق بود ..........
سلام بچه ها
آپدیت 30.0.019 واسه همه پروداکت کد ها اووومد .
حالا گوشی منو نگاه کنید!!! تو سایت نوکیا پروداکت کدش رو میگه N70 !!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه شاهکاره
توی لینک زیر بزن ببین چی میگه
نقل قول:
کد:http://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr
دوستان چه شکلی میتونم کامل طریقه ی وصل شدن به اینترنت وجی پی اسش رو یاد بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لینکی چیزی دارید؟؟؟
توی این سایت طبق IMEI درست نشون میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید پروداکت کد توی گوشی رو تست کنم. اسم این برنامه ای که باهاش کد رو عوض میکردیم چی بود؟ اسم فایلی که از اینترنت دانلود کردید رو بگید. چون توی کامپیوترم دارم، ولی نمیدونم کجاست.
اسم فایل : Nss یا Nss103814نقل قول:
باید پروداکت کد توی گوشی رو تست کنم. اسم این برنامه ای که باهاش کد رو عوض میکردیم چی بود؟ اسم فایلی که از اینترنت دانلود کردید رو بگید. چون توی کامپیوترم دارم، ولی نمیدونم کجاست.
برنامه nss و اینم لینک دانلودش :نقل قول:
کد:http://www.b-phreaks.co.uk/files/NSS/NSS103814.zip
دوستان من امروز آپدیت کردم
نسبتا" خوب شده, تغییراتش رو می تونید پیدا کنید ولی بزرگترین مشکل من یعنی مشکل با فایل های جاوا و voice tags م حل نشد (قبلا" گفته بودم چیه)
یکی از تغییراتش که خیلی باش حال کردم مال چرخش صفحه بود که قبلا" صفحه سفید می شد و می چرخید ولی الآن نشون نمی ده و خیلی جالب شده
صداش هم خیلی خوب و بلند شده
مشکلت چیه؟
من از همون فریم ویر 20 استفاده میکنم و موقع چرخیدن صفحه ال سی دی سفید نمیشه!!بدون هیچ مشکلی میچرخه!شما فریم ویر قبلیتون چند بود؟؟؟؟
بله وقتی من هم اینو شنیدم تعجب کردم چون برا من هم بدون مشکل می چرخهنقل قول:
من از همون فریم ویر 20 استفاده میکنم و موقع چرخیدن صفحه ال سی دی سفید نمیشه!!بدون هیچ مشکلی میچرخه!
فقط اینکه صداش زیاد شده را خیلی حال کردم
می تونی بگی چقدر زیاد شده ؟
راستی فایل ها را از کجا گرفتی ؟
من که یه جا پیدا کردم 50 تا قسمت بود !
در ضمن اگه فایل رو هم دان کنم چطوری باید نصبش کنم روی گوشی ؟
حالت هک باقی موند یا نه ؟؟؟نقل قول:
سلام منوی n82 رو چجوری میشه اینجوری کرد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره این شکلی قشنگه..
فکر کنم باید برنامه ش رو دانلو کنیم تو مدیریت فیل ها بریزیم جزو گزینه های منو....
حالا تخصصیش رو من اصلا بلد نیستم اساتید بلدند...
نقل قول:نمیشه ....نقل قول:
این منو رو فقط 5700 داره ... فک کنم 6120 هم داره ....
پس اون گزینه ی icon animation فقط همونه اون که خیلی مزخرفه ...
مگه میشه عوض نشه اه....
سلام
امروز ن81 دوستم کامل دست منه تا براش هک کنم, گوشیم بعد از آپدیت از نظر صدا تقریبا" میشه گفت هم سطح ن81 شده (روی اسپیکر) و از نظر کیفیت یکمی فرق می کنه (مال من نویزش کمتره)
یه چی بگم کف کنید:
قبلا" مال من موقعیتم رو (gps) در بهترین شرایط حداقل 2 دقیقه طول می کشید پیدا کنه الآن اگه محیط باز باشه کمتر از 7 ثانیه, اگه محیط سر بسته باشه کمتر از 15 ثانیه و جالبتر اینجاست که قبلا" تقریبا" محال بود که در حال حرکت پیدا کنه و الآن با سرعت 94km/h حدودا" 20 25 ثانیه طول کشید!!!!!!!
این سرعت کجا بدرد می خوره؟!!! زمانی که بخواین save location رو در دوربینتون روشن کنید...
یه چیز دیگه: من توی گالریم بالای 600 تا فیلم و عکس دارم, قبل آپدیت وقتی تند تند رد می کردم لگ میشد (تیک میزد) ولی الآن خیلی بهتر شده
درضمن سرعت باز شدن app manager هم خیلی بهتر شده
یه چیز دیگه: میوزیک پلیر رو از این به بعد باید دستی رفرش کنید (فکر کنم اینجوری بهتره) و هنگ کوچیکی که موقع دستی رفرش کردن هم می شد دیگه نمیشه
ببخشید بخاطر جمله بندیم, عجله دارم
اوه ای خدای من ببین رفیق من میخوام تو رو خدا پزمان جون بگو چه شکلی باید گوشیمو اپ کنم ..؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برو 6/7 صفحه قبل u ness واسه من گذاشته بود .نقل قول:
من که قیدش رو زدم
من فایل سیستم داخل مموری رو پاک کردم.
تا حا لا این جور شکر نخورده بودم .
مموریم از کار افتاده .چه کار کنم؟
تورو خدا یکی کمک کنه.
پزمان تست كن ببين گوشيت هك ميشه يا نه...با SecManنقل قول:
اين ورژن جديد trk كه رو N95 : FW30 جواب داده...بقيشم خودت بلدي...يه تستي بكن منو از نگراني دربيار...:31::10:
منتظرم..کد:http://rapidshare.com/files/147985310/s60_3_1_app_trk_2_8_9.rar.html
سلام دوستان
موقع ضبط صدا توسط گوشی هر 15 ثانیه یه صدای بوق شنیده میشه که این صدا برای اون طرف خط نیز قابل شنیدن است؛ میشه کاری کرد که این صدا غیر فعال بشه ؟
ممنون میشم از جوابتون
این اپدیت های جدید که تو چند صفحه ی اخیر ازش صحبت شده ... جریان چیه؟ قضیه چیه؟
چه جوری میشه استفاده کرد؟!
راه نمایی لطفا
سلامنقل قول:
trk رو نصب کردم, بعدش چی؟! secman ؟ نصب نمیشه
چه کنم؟
میگم اپ دیتش رو تو نمایندگی ها هم میکنن؟؟؟؟؟؟یا موبایل فروشی ها؟؟؟؟؟
چند میگیرن؟؟؟؟؟
اصلا" به صرفه نیستنقل قول:
برای آپدیت p990 می خواستم بدم بیرون یه جا می گفت 25 تومن یه جا می گفت 40 تومن
ببر کافی نت
اخه بلد نیستم چه شکلی اپ دیتش کنم شیوه ش رو یه کی کامل و جامع تو همین تاپیک بذاره یه دنیا ممنون میشیم ...
اخه من فقط احتیاج به اپ دیت ویادگیری ندارم 1000 نفر دیگه هم هستن...
پس شما نگران بقیه ای :31:نقل قول:
نیگا, pc suite گوشیت رو نصب می کنی, روی update software کلیک می کنی و nokia softwar updater رو دان می کنی, نصب و بازش می کنی و 2 3 تا next میزنی
تمام
از این جامع تر؟:27:
سلام به همه N82 دوستان !!! :31: :
بچه ها توی PC Suite نوکیا جایی هست که بشه SMS نوشت ... ؟ :19:
یا به عبارت دیگه .... قسمتی هست که SMS هارو توی اون وارد کنی بعد انتقال بدی به گوشی ؟؟؟
Nokia PC Suite باز کن،بعد گوشیتو با حالت PC Suite به کامپیوتر وصل کن.وقتی برنامه گوشیتو شناخت 1 پاکت نامه زرد توی برنامست،روش کلیک کن.ازونجا میتونی کل sms هاتو مدیریت کنی.sms هم میتونی بفرستی.
دوستان کسی هست بتونه در مورد نصب برنامه garmin کمک کنه؟
چند تا مشکل هست اول وقتی تو کیجن بخوایم نقشه رو انتخاب کنیم باید <custom map> انتخاب کنیم id که ما باید بزنیم چیه؟
دوم نقشه ها رو کجا باید بریزیم؟
@سوم ممنون میشم.@
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=208634
خوب اونوقت چقدر طول ميكشه اپديت بشه با دايال آپنقل قول:
کلا بی خیالش شونقل قول:
چون اگه دیکانکت نشی و تو قر بمونی
حداقل 5..6 ساعت طول داره
خوب پس من چي كار كنم آخه 2 تا گوشي ديگه هم هست فقط مال من نيستنقل قول:
نقل قول:
دوستان کسی نمیتونه منا راهنمایی کنه؟
ممنون میشم
باید از نرم افزار های ضبط صدا مانند spycaller استفاده کنید.نقل قول:
میگم دوستان یه سوال ...
چرا هر وقت من جلو چند نفر ان82 رو با ان73 مقایسه میکنم(تو عکاسی)همه میگن ان73 خیلی بهتره وان82 اسمش 5 مگایی هست کلا منو ناراحت کردن اونا میگن ان73 رنگو پررنگتر و زنده تر نشون میده....