من فايليو كهMAGGYداد 5 يا 6 ساعته دانلود كردم حالا باز نميشه ميخوام اون فايل H R V دانلود كنم اگه اونم مشكل داشت بهت ميگم دانلود نكني اينجوري بهتره ضد حال بزرگي بود 5 ساعت:2:نقل قول:
Printable View
من فايليو كهMAGGYداد 5 يا 6 ساعته دانلود كردم حالا باز نميشه ميخوام اون فايل H R V دانلود كنم اگه اونم مشكل داشت بهت ميگم دانلود نكني اينجوري بهتره ضد حال بزرگي بود 5 ساعت:2:نقل قول:
احتمالا فایلتون کامل دانلود نشدهنقل قول:
یا وین رار شما نسخه ی قدیمیه و نمیتونه بازش کنه
تا 100% رفت؟
نقل قول:
من هم از همین جا دانلود کردم...مشکلی نداشت:46:
کسی وسایل جدیدی که سایت سیمز گذاشته رو نمی تونه آپ کنه؟؟؟؟لطفا....
نه وينرارجديدرو نصب كردم ولي بازم ....نقل قول:
بي خيال از اون سايته كه h r v گفت دانلود ميكنم فعلانم 40 درصدش اومده
h r v آپ كرده تو پست هاي قبلي گذاشتهنقل قول:
چيزاي متنوعي گذاسته كم حجمم هست توصيه ميكنم دان كني
آقا چه شهر قشنگی هست.مغازه اینا چیزی توش هست؟نقل قول:
نقل قول:
می دونم خیلی وقت پیش یه فایل زده بودن 218 مگ..اون رو دانلود کردم..من منظورم یه سری ست وسایل جدید و مدرن هست که تازه سایت سیمز گذاشته:46:
نقل قول:
آره هم مغازه هم محل کار.....ولی مشکل ش اینه که جواهر تو شهر کمه.....:41:وگرنه مشکل ذیکه ای نداره...خیلی خوبه..رودخونه هم که داره برای ماهیگیری ...کلا باحاله خیلی:27:
Patterns
Geometric
این هم چند تا طرح زیبا برای مبل و .... که تو یه موضوع Geometric هستند!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://aroundthesims3.com/patterns/dld/ATS3_pattern_geometric_doublesquare.zip
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://aroundthesims3.com/patterns/dld/ATS3_pattern_geometric_burberry.zip
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://aroundthesims3.com/patterns/dld/ATS3_pattern_geometric_fleursdesoleil.zip
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://aroundthesims3.com/patterns/dld/ATS3_pattern_geometric_fantaisypaisley.zip
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://aroundthesims3.com/patterns/dld/ATS3_pattern_geometric_ashanti.zip
کد:http://aroundthesims3.com/patterns/dld/ATS3_pattern_geometric_tricycle.zip
این هم یه فایل WORD هست که خودم درستش کردم!!
برای دوستانی که نمیدونن Pattern چیه و چه جوری استفاده میشه!!
کد:http://hrvmobile.persiangig.com/TheSims3/Amoozesh/Pattern.docx
این هم یه عکس از محیط بازی که چه جوری پنجره مربوط به Pattern ها رو بیاریم!!
محتوای مخفی: عکس با حجم بالا
آقای h_r_v با چه برنامه ای pattern درست می کنین؟؟
آقای h_r_v می شه اگه می تونین این ست جدیدی که سایت سیمز گذاشته رو آپ کنین؟؟
اسمش Ultra Lounge هست....اگه سایتی هم می شناسین که وسایل جدید رو آپ می کنه بگین ممنون چون این سایت قبلی ها وسایل قدیمی هست که پترن شون عوض شده....ممنون
یه سوال من از سایت دانلود می کنم وسایل رو یه فایل می یاد که extract می کنم چند تا چیزی که دان کردم با پسوند .package می یاد..تو پست های قبلی گفته بودین ولی نفهمیدم...می شه یکی بگه این ها رو چه جوری install کنم؟؟
من آموزش اونارو به بهترین نحو دادم!! بهتر از این نمیشد :دینقل قول:
یه سوال من از سایت دانلود می کنم وسایل رو یه فایل می یاد که extract می کنم چند تا چیزی که دان کردم با پسوند .package می یاد..تو پست های قبلی گفته بودین ولی نفهمیدم...می شه یکی بگه این ها رو چه جوری install کنم؟؟
من هم قابلیت دانلود از سایت سیمز رو ندارم!!نقل قول:
آقای h_r_v می شه اگه می تونین این ست جدیدی که سایت سیمز گذاشته رو آپ کنین؟؟
اسمش Ultra Lounge هست....اگه سایتی هم می شناسین که وسایل جدید رو آپ می کنه بگین ممنون چون این سایت قبلی ها وسایل قدیمی هست که پترن شون عوض شده....ممنون
با نرم افزار Sims3Workshop!!نقل قول:
آقای h_r_v با چه برنامه ای pattern درست می کنین؟؟
به زودی نرم افزار و آموزششو میزارم!!
H r v عزيز من فايليو كه گفته بودي دانلود كردم اما اين ارورو ميده
! C:\Downloads\Riverview.zip: CRC failed in Riverview.Sims3Pack. The file is corrupt
مشکل از ورژن وینرار شماست!!
من و (فکر کنم) setii دانلود کردیم!!
ماله من که درست کار کرد!!
دوست من وينرارو مگي داد جديده جديده كار خاصي نبايد كرد ارورو خوندي مشكل از ويندوزم كه نيست ويروسي شده يعني
شهر جدید رو دانلود کردم
حالا چه جوری باید وارد بازیش کرد !؟
مشكلي با باز كردنش نداشتي سالم بود باز شد ارور نداد پس چرا واسه من ارور ميده اهههههههههههه:41:نقل قول:
باز هم میشه اما در فرمت نوت !؟؟نقل قول:
چه جوری فعال میشه !؟
فایلی که دانلود میکنید یه فایل ZIP هست!!
نرم افزار Winrar رو نصب کنین!!
رو فایل ZIP کلیک راست کنید بزنید Extract Here بعد یه فایل Sims3Pack. دارین!!
اون رو تو Documents\Electronic Arts\The Sims 3\Downloads بریزین و بازی کنین!!
آقا من امروز از دست آدمم خلاص شدم.میدونید چجوری؟
گذاشتمش وسط خونه دورشو دیوار کشیدم از گشنگی مرد.روحش شاد یادش گرامی:31:
احتمالا منظور شما فایل reource.cfg هست!!نقل قول:
آخه تو توضیح شما گفتین یه فایل دیگم باید بیاد من اون فایل برام نمی یاد
اون نباشه اشکالی نداره!!
آره...خب بعدش باید چیکار کرد؟؟من تو قبلی گشتم پیدا نکردمنقل قول:
منم یادم نیست!!
فقط باید فایل package. باید \Electronic Arts\The Sims 3\Mods\Packages با توجه به موضوع بریزید!!
من تو sims 3 فابل mods ندارم:((((:41::9::23::sad:نقل قول:
جالبه!!
حتی اگه فایل sims3pack. ی رو دانلود کرده باشین اونجا هم میره!!
نمیدونم والا!!
من اون فایل ها رو تو downloads ریختم کار کردن..ولی این ها کار نمی کنننقل قول:
فهمیدم!!
دوست عزیز فولدر Mods تو محل نصب بازی!!! مثلا برای من اینجاست : F:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Mods
اونجا باید بریزید
مشکل از وینرار شماست حتمانقل قول:
با این اوضاع یا باید فایل زیپ رو توی یک سیستم دیگه باز کنید یا فایل فشرده نشدش رو که 98 مگابایتی هست دانلود کنید ;)
کمک کسی رمز سن رو نداره
کسی یه نقشه ی روستا برای بازی نداره
فکر نکنم رمز باشه.اما میتونی تو تنظیمات سن و زیاد(تو تنظیمات گیم پلی هست) تا 960 روز سیمزنقل قول:
یکی هم پیدا کردن میوه عمر.
سلام .. اقا ما این بازی رو خریدیم.. 2 تا دی وی دی.. اما موقع نصب وسطاش میرسه یه صفحه کوچیک باز میشه با عنوان feature transfer error... چیه قضیش ؟
DVD خش داره یا DVD Rom ت خرابه!!نقل قول:
سلام .. اقا ما این بازی رو خریدیم.. 2 تا دی وی دی.. اما موقع نصب وسطاش میرسه یه صفحه کوچیک باز میشه با عنوان feature transfer error... چیه قضیش ؟
چون اطلاعات رو نمیتونه منتقل کنه!
روستا تو همون شهر دوم هستش فعلانم شهر ديگه اي تو سايتش نيستنقل قول:
شهر دومه خرابه دانلود نمی شه
از كدوم لينك استفاده ميكني اوني كه مگي داده يا اوني كه h r v دادهنقل قول:
سلام... ممنون بابت جواب...نقل قول:
دی وی دی 1 رو کامل میره و رو دومی مشکل داره.. فکر کنم ایراد از دی وی دی باشه.. البته خش نداره دی وی دی .. رایتی هست و احتمالا فروشنده که رایت کرده اون دی وی دی اصلیش باید خش داشته باشه پس.. بازم مرسی
:(
شما با clone ایمیج بگیر . واسه این جور مسائل خوبه.نقل قول:
نه. اگر CD اصل هم خش داشته باشه مهم مدل رايت شدنش هست. بعد تازه بايد اميدوار باشيد از رو CD اصل بازي براتون رايت كرده باشه نه از رو CD رايتي!:10:نقل قول:
چطور ؟؟ :دینقل قول:
بعد تازه بايد اميدوار باشيد از رو CD اصل بازي براتون رايت كرده باشه نه از رو CD رايتي!
معمولا CD يا DVD هاي اصل گرونه و و ايران كم گير مياد. بنابر اين فقط فروشنده هاي حرفه اي ميرن اصلشو ميخرن.نقل قول:
و فروشنده هاي معمولي ميرن از يك نسخه اش كه نصبتا رايت بهتري داشته ميخرن شروع ميكنن رايت كردن. و اين كيفيت رو مياره پايين.:10:
حالا من که هر چی بازی خریدم رایتی بود اما جلدش ماله شرکت بود ...
رفتم دادم به فروشنده بدون سوال عوضش کرد دمش گرم.نقل قول:
اینا اکثرا رایتی باید باشه.. چون installer اش خیلی ساده بود و مثل نسخه های قبلی سیمز که داشتم نبود و دستی خودشون ساخته بودن.. حتی وقتی تو all programes اضافه میشد فقط یه the sims3.exe بود و حتی یه readme هم نبودش!