با سلام
idm چرا کانکشن اینترنت رو dial نمیکنه؟همه چیز رو درست تنظیم کردم.flashget اینکار رو انجام میده.لطفا راهنمایی کنید
با سلام
idm چرا کانکشن اینترنت رو dial نمیکنه؟همه چیز رو درست تنظیم کردم.flashget اینکار رو انجام میده.لطفا راهنمایی کنید
سلامنقل قول:
اگه DSL دارین استفاده میکنین بهتره که روی حالت PPPOE بزارین که نیاز به کانکشن و .... نداشته باشین و خودکار باشه.
IDM برای خط DSL همچین قابلیتی نداره
Take Care:40:
دوستان با توجه به اینکه از idm نتونستم برای وصل کانکشن pppoe استفتده کنم این روش رو پیدا کردم.نقل قول:
/http://broadbandforum.in/bsnl-broadband/17874-auto-internet-connect-2-am/2
:2:کدوم بهتره internet download manager یا free download manager
سلام دوستان
IDM رو نصب کردم خوب کار میکنه ولی نسخه ازمایشی هست و میگه تا 10 روز دیگه هوتوتو """""
اگه میشه روش کرک کردنش رو بگین
پیشاپیش تشکر
باسلام
یک سوال
آیا با این نرم افزار می شه یکی یکی دانلود کرد یعنی دانلود ها رو به ترتیب هم دانلود کنه
منظورم دانلود زمانبندی شده نیست
خوب همون میشه دیگهنقل قول:
شما یک صف ایجاد میکنی و لیست دانلودت رو قرار میدی و تعیین میکنی که یکی یکی یا چندتا چندتا دانلود کنه
گزینه Schedule این امکان رو به شما میده
---------- Post added at 01:38 PM ---------- Previous post was at 01:36 PM ----------
اینترنت دانلود منیجر قابلیت های بهتری دارهنقل قول:
---------- Post added at 01:39 PM ---------- Previous post was at 01:38 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
---------- Post added at 01:41 PM ---------- Previous post was at 01:39 PM ----------
نقل قول:
احتمالا مشکل از کرک باید باشه که این ارور رو میده با یک کرک جدید تست کنید
کرک سالم است از سافت گذر گرفتم . خطای کرک نمیده :13:نقل قول:
سلامنقل قول:
الان مشکلتون حل شده یا نه هنوز اون هست؟
تا جایی که یادم میاد گفتین که با گرفتن افزونه ی کروم مشکل حل شد.
ولی اگه با هر مرورگری عمل یکپارچه سازی رو انجام نمیده ، بهتره که یک نگاهی به تنظیمات مرورگر مورد نظر بندازین که به نرم افزارهای Dowloaderاجازه ی یکپارچه سازی رو داده باشه.
سلام
منهم جدیدا مشکل viera رو پیدا کردم
مرورگرم هم opera 11.6 است
لطفا راهنمایی کنین
مرسی
دوست من شما دقیقاً چه مشکلی داری؟نقل قول:
مشکلت مثل اون دوست عزیز هست دقیقاً؟ ، یعنی وقتی فایلی رو دانلود می کنی از آپرا کلاً توسط idm دانلود نمی شه؟
از چه ورژنی استفاده می کنی؟
یه بار برنامه رو حذف کن و سیستم رو ری استارت کن و مجدد نصب کن.
موفق باشي :40:
بله دانلود با idm انجام نمیشه
و اصلا آبشن اجازه هماهنگسازی این 2 رو نمیده
ورژن جدید و اینکارا رو انجام دادم
اگه ممکنه idm.exe خودتون رو بصورت فشرده برام آپ کنین تا جایگزین کنم بلکه حل بشه
مرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من ویندوزمو عوض کردم وقتی دوباره idm را نصب کردم وقتی میخوام دانلود کنم این ارور را میده البته ورژن 6.7 را هم نصب کردم اما همین مشکلو دارم کسی میتون کمک کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه از ------ هم استفاده میکنین غیر فعالش کنین از داخل IE
تا حدی حل شد . چون این افزونه فقطلینک های مستقیم رو با idm دانلود میکنه لینک های غیر مستقیم مثل لین های داخل فروم و ... رو دانلود نمیکنهنقل قول:
والا من که چند بار این کارو کردم نشد بقیه رو نمیدونمنقل قول:
فایروالم همون برای ویندوز سون هست که غیر فعالش کردم آنتی ویروسم هم avira که اون هم غیر فعال میکنم من از فایرفکس ورژن 6 استفاده میکنم لینکش هم مشکلی نداره چون با خود مرورگر دانلود میکنه . از ------ هم استفاده نمیکنم .نقل قول:
من یه مشکل خیلی عجیب پیدا کردم...وختی فایرفاکسو باز میکنم این IDM خودبخود شروع میکنه ب دانلود کردن فایلای کم حجمو بیخود...آخرش مجبور میشم از فایرفاکس دربیامو برم تیکه فایرفاکسو از idm بردارم....
چرا اینجوریه؟
Home Page شما چی هست ، چه سایتی؟ لینکش رو بدین.نقل قول:
اگه بازهم دانلود کرد میتونین لینکش رو کپی کنین و به لیست Exception برنامه ی IDM اضافه کنی دیگه نمیگیره
سلام
دوستان فایرفاکس من با idm دانلود نمیکنه چیکار کنم؟؟؟
اینه :نقل قول:
اکسپشنو پیدا نکردم ،کجاس؟کد:http://www.searchqu.com/
سلام این رو دانلود کرده و از زیپ بیرون آورده ، و بندازینش روی فایرفاکس و نصبش کنین.نقل قول:
Take Care:40:کد:http://static.ayesh.me/ff/idmcc.zip
اول Home Page خودتون رو تغییر بدین این Home Page که الان دارین مشکوک و ریسک دار هست ممکنه آلوده باشه.نقل قول:
برین داخل Option برنامه ی فایرفاکس و به تب General برین و در فیلد Home Page سایت www.Google.com رو وارد کنین و اوکی کنین.
برای Exception هم ، برنامه ی IDM رو باز کنین و به Option برین و در تب File type در آخر صفحه گزینه ی Edit list رو بزنین و باز Add بزنین و اونجا آدرس جایی که میخواین ازش دانلود نکنه رو بدین
اگر برای opera هم دوا درمونی دارین دریغ نکنین
idm من با opera همسانسازی intigration نداره و نمیتونم دانلود کنم
شما بیا یک افزونه (extension) به نام Flashgot روی فایرفاکس نصب کنید. از این به بعد برای دانلود فایل بهتون حق انتخاب میده که با چی دانلود کنم؟ فایرفاکس یا مدیریت دانلودی مثل IDM.نقل قول:
این سایت در آخرین بخش نحوه ی یکپارچه سازی IDM با مرورگر Opera رو توضیح دادهنقل قول:
Take Care:40:کد:http://www.internetdownloadmanager.com/support/old/support/integration.html
باتشکر ولی این مطلب قدیمی شده و با منوهای فعلی 2نرم افزار جور در نمی آید
و کلا وقتی تیک intigration رو در idm میگذارم خطا میده و مانع ادامه کار میشه
اگه ممکنه این 3 فایل رو از idm خودتون برام آپ کنین
idman.exe
NPIDMan1.dll
NPIDMan2.dll
مرسی
سلامنقل قول:
منم همین مشکل رو داشتم . میگفت شما دسترسی به ندارید و این حرفا اینجا هم گفتم ولی جوابی نگرفتم هنوز:41:
شما آخرین نسخه IDM که 6.07 هست نصب کنید.نقل قول:
اگر IDM درست کار نمیکند قبل از اجرا دسترسی کامل به آن بدهید. به اینصورت که روی میانبر آن در دسکتاپ یا All programs کلیک راست کرده و گزینه Run As Administrator را بزنید.
البته شما میتوانید برای اجرای خودکار برنامههایتان با دسترسی کامل روی میانبر آنها کلیک راست کرده و گزینه Properties انتخاب کنید. سپس از پنجره باز شده به سربرگ Compatibility بروید. پایین همان صفحه تیک Run this program as an administrator را بزنید تا نیازی نباشد هر بار اینکار را تکرار کنید. تصاویر راهنما در منبع اول موجود هست.
در IDM از قسمت Option->General گزینه Use Advanced browser integration رو تیک بزنید. بعدش تیک Opera رو هم بزنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع:
کد:http://www.sevenforums.com/tutorials/11841-run-administrator.html
کد:http://www.internetdownloadmanager.com/register/new_faq/bi7.html
لطفا به این سوال من هم یکی جواب بده . ضمنا جواب هایی هم که بهم داده شده رو بخونین بعد جواب بدین که تکراری نشه تمام راه ها رو هم رفتم بازم نشد . یه راه حل تازه بدین خواهشانقل قول:
لینک سوال :کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6686687#post6686687
---------- Post added at 12:33 PM ---------- Previous post was at 12:28 PM ----------
این اصلا ربطب به کروم نداره چون این گزینه همسانسازی کلیه . من با هیچ مرورگر دیگه ای هم نمیتونم الانم با یه افزونه تا حدی حل شدهخ اونم فقط واسه لینک های مستقیم نه غیر مستقیم!نقل قول:
با سلام خدمت دوستان محترم
بنده دو تا سوال دارم اول اينكه وقتي اينترنت قطع ميشه دانلود منيجر نميتونه اتصال رو دوباره برقرار كنه كه قبلا اينكارو ميكرد
دوم اينكه الان كه روي صفحات وب راست كليك ميكنم و ميخوام لينكهاي دانلود رو از دل وب دربيارم و تيك دانلود بزنم كل سيستم هنگ ميكنه جايي كه كار به ري استارت هم ميرسه كه قبلا اصلا سابقه نداشته ....
باتشکر ولی بازهم نشد
idm اجازه تیک زدن use advanced browser intigration... .رو نمیده اصلا
راستی با روش ادمین کردن که گفتی هم مشکل داره و در زمان استارت برنامه پیغام میده:
بعضی وقتا آی دی ام ارسال اطلاعات میکنه ولی دریافت نمیکنه که با یه ریست درست میشه!
کسی میدونه مشکلش چیه؟
ممنون
نقل قول:
شما از کجا متوجه شدید که IDM ارسال اطلاعات میکنه
از نرم افزار های محاسبه میزان مصرفی پهنای باند و سند و رسیو استفاده میکنید ؟
IDM ارسال اطلاعات نداره اون چیزی که باعث بروز این موارد میشه ویروس و تروجان هایی هست که روی سیستم شما قرار داره
من هرچقد این هم پیج رو ب گوگل یا هر سایت دیگه تغییر میدم....نمیشه ! همه چی اوکی میشه اما بعد از چن مین یه اخطار میده میگه باید همون saerchque باشه (your homepage blocked):41:نقل قول:
خوب send get ینی ارسال اطلاعات دیگه!نقل قول:
بعد ویندوزم که عوض کردم الان بازم این مشکلو دارم!
send get که میشه همینجور گیر میکنه و به receve data نمیرسه
شما مشکلت چیز دیگس ، داخل انجمن اورژانس سیستمهای آلوده مطرح کن یک تاپیک بزن یا اگه مشکلت شبیه این آقاس تاپیک پایین مشکلت رو بگو تا باهم درستش کنیم:نقل قول:
Take Care:40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=535895
درسته ولی منظور از این سند اون سند نیستنقل قول:
این سند برمیگرده به Request ای که برای دریافت فایل به سرور زده میشه ولی جاب دریافت نمیشه
علتش هم موارد زیادیه که چهارتا از مهمترین هاش ایناست:
1- سرورو مشکل داره
2-مشکلات فی / لتر وحجود داره روی اون سرور
3-اینترنت و شبکه مشکل داره
4-تعداد کانکشن های شما در IDM به مقداری زیاد تنظیم شده که با اون تعداد کانکشن قادر به دریافت اطلاعات بصورت صحیح نیست
ممنون بابت جوابت
بعد یه سوال دیگه
میشه یه کاری کرد که موقعی که کامپیوتر بیکار میشه خودش اتوماتیک شروع به دانلود کنه؟
نقل قول:
منظورتون اینه زمانی که کسی از اینترنت استفاده نمیکنه؟
اگر منظورتون اینه نمیشه این کار رو انجام داد چون قابلیت تشخیص اینکه از اینترنت الان داره استفاده میشه یا نه رو نداره ولی میشه صف ایجاد کرد که سر ساعت زمان مشخص دانلود رو شروع و به اتمام برسونه
سلام به دوستان.
من میخوام توی ساعات رابگان دانلود برنامه IDM رو طوری محدود کنم که وقتی مثلا ۱ گیگ دانلود کرد دیگه فایلی رو دانلود نکنه و بعد هایبر بشه.
اینو هم میدونم که توی تنظیمات و تب Connection میتونم محدودیت حجم دانلود رو اعمال کنم.
نحوه ساخت صف و اینکه از یه ساعتی شروع به دان کنه و توی یه ساعت خاصی هم دان رو تموم کنه یا اگه فایلهای صف تموم شد سیستم رو هایبر کنه رو هم میدونم.
حالا من میخوام بین ساعات ۱تا ۸ نرم افزار برام ۱ گیگ دانلود کنه.اگه ۱ گیگ رو دانلود کرد سیستم هایبر بشه اگه یه موقع هم سرعت دان پایین بود و ۱گیگ رو نتونست دان کنه سر ساعتی که میخوام، سیستم بره به حالت هایبر.
ممنون میشم راهنماییم کنین.:11:
درود.نقل قول:
من آی دی ام رو به روشی که بالا گفته شد، رجیستر کردم. حالا یه سوال برام پیش اومده؛ مشکلی که با کرک ها داشتم این بود که وقتی یه بیلد جدید میومد و اونو آپدیت میکردم؛ مشکل پیش میومد و میفهمید فیک هست. الان که اینطوری رجیستر کردم، میتونم اگر آپدیت جدیدی واسه ای دی ام اومد؛ اون رو آپدیت کنم ؟؟؟؟؟؟ یا اینکه کلا همون کرک کردن رو پیشنهاد میکنید ؟؟؟؟؟؟؟؟
سپاس دوستان گرامی.