دوستان نرم افزاری هست که یه ف ی ل ت ر شکن رو مثه س ا ی ف و ن بتونه رو شبکه شیر کنه؟؟؟
یعنی اینکه اون بقیه سیستم ها بدون ف ی ل ت ر به نت وصل بشن
توی کانکشن های pptp v p n که گزینه شیر هست میخوام یه نرم افزاری باشه که اون کار رو انجام بده
Printable View
دوستان نرم افزاری هست که یه ف ی ل ت ر شکن رو مثه س ا ی ف و ن بتونه رو شبکه شیر کنه؟؟؟
یعنی اینکه اون بقیه سیستم ها بدون ف ی ل ت ر به نت وصل بشن
توی کانکشن های pptp v p n که گزینه شیر هست میخوام یه نرم افزاری باشه که اون کار رو انجام بده
دوستان من میخوام اطلاعاتمو از لپتاپ(با وای فای) و از طریق مودم adsl به کامپیوتر (اتصال کابل از کامپیوتر به مودم adsl) انتقال بدم خواستم ببینم چطور میتونم این کارو انجام بدم؟
بعد از اینکه هردو سیستم به مودم وصل شدند کافه وارد my computer شوید و در نوار سمت چپ network را باز کنید. اینجا باید کامپیوتر دوم رو ببینید و با اطلاعات شر شده دسترسی داشته باشیدنقل قول:
بچه ها من میخوام دو کامپیوتری که تو خونه دارم شبکه کنم تا بازی کنیم..کابل شبکه رو سراشو بزنم به دو کامپیوتر تمومه.یعنی اینترنت نمیخواد؟مودمم یه جا واسه کابل شبکه داره یه جا هم یو اس پی.
اینترنت نمیخواد.نقل قول:
همون کاری که گفتید باید بکنین ولی بعدش باید تو هردو سیستم برین و ای پی دستی برای کارت شبکه ها ست کنین.
Sent from my HUAWEI G700-U10
پس تو بازی که تنظیمات خاصی نمیخواد؟(آخه بار اولمه میخوام انجام بدم)ببینم حال میده یا نه):n02:نقل قول:
تا جایی که من دیدم (بازی کال او دیوتی) باید تو یه سیستم سرور درست کنین و سیستم دیگه به اون بپیونده. حالا شاید بازی های دیگه فرق کنه.نقل قول:
Sent from my HUAWEI G700-U10
سلام من هم میخواستم اینکار رو انجام بدم ، اما وقتی وارد نت ورک شدم یوزر نیم و پسورد میخواد!:n13: چیکار کنم؟؟نقل قول:
گزینه turn off passworld protect رو انتخاب کنید
________
Control Panel\Network and Internet\Network Connections
راست کلیک کنید رو area connection .. >properties
دابل کلیک رو internet protocol ipv4
مرحله بعد اچشuse the following ip adress رو انتخاب کنید
حالا ip بدید
سلام
از طریق وایرلس به یه شبکه وصل شدم ، میخام به یکی از درایو های شبکه که هم شماره IP داره هم یه اسم داره که با \\ شروع میشه وصل بشم ولی نمیشه و خطای windows cannot access \\ggg رو میده
درحالیکه با چند تا لپ تاپ دیگه امتحان کردم و وصل شد
مشکل کجاس ؟
تاپیک باز کردم کسی ندید . میشه جواب منو بدید ؟
دوتا کامپیوتر دارم داغونم کردن برای شیر شدن . یکیش تو اون یکی میره و اون یکی تو این یکی نمیره . تنظیمات شبکه جفتشون هم یکیه . همش اجازه ورود نمیده .
حالا با اونی که میشه تو اون یکی رفت دارم کارمو یه جور راه میندازم
سوال اول : چطوری میتونم درایو شیر کنم ؟ پوشه شیر کردن بلدما مشکلی هم ندارم باهاش ولی مثلا میخوام دریاو c یا d رو شیر کنم و تمام اجازه ها رو هم صادر میکنم اجازه ورود نمیدهههههه
سوال دوم : آقا من کجا میدونم امنیت شبکه رو بکل بردارم . اصلا من دوست دارم هرکی که خواست وارد لپ تاپم بشه . کیو باید ببینم ؟
من هیچکدام از تصاویر رو نمیتونم ببینم / لطفا راهنمایی کنید
سلام
اینطور که از سوالات دوستان پیداست اینجا کسی سر نمیزنه !!
با این حال سوالم رو مطرح میکنم
من تمامی کارها رو انجام دادم ولی وقتی درایو هارو share میکنم و با سیستم دیگه میخوام واردشون بشم اخطار میده که دسترسی به Permissions نداری
لازم به ذکره هر دو سیستم فقط یک اکانت که ادمین هم هست دارن...
یعنی تو هر دو سیستم ادمین هستم
حالا ایراد کار کجاست؟
تو تنظیمات درایو شیر هم رفتم و قسمت permisions همه رو allow کردم بازم نشد
البته بگم یادمه قبلا یه کارایی مقل home groupe که گزینه اش تو کنترل پنل هست و یه زمز میده و اون یکی سیستم رو باید جوین کنی و رمز رو وارد کنی اما من هر چی رمز سیستم مقابل رو وارد میکنم میگه درست نیست !!!
خواهشا راهنمایی بفرمائید من کلا گیج شدم !
سلامنقل قول:
Username و Password رو برای هر دو سیستم به صورت یکسان قرار بدید. تست کنید ببینید چی میشه.
البته به چیزهای دیگه هم میتونه ربط داشته باشه. شما اول همین رو تست کنید اگر نشد بگید باقی موارد رو چک کنیم.
من قسمت پسورد رو از هر دو سیستم غیر فعال کردم و به سیستم مقابل بدون هیچ مشکلی وصل میشم اما !
مشکل من اینه که درایو هایی که مثلا از لپ تاپ شیر کردم رو وقتی روشون کلیک میکنم این اخطار میاد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
اگر User شما Admin هست یه بار D$ رو تست کنید در آخر همون آدرس که زدید. یه پوشه رو هم که اونجا به نام Users هست رو چک کنید ببینید باز میشه یا نه. کلا ببینید اگر پوشه Share باشه باز میشه یا نه.
این به دلیل اینه که User شما یا به نام همون User در سیستم مقابل نیست و یا در اون سیستم یه کاربر به این نام تعریف نشده.
یا باید یه کاربر به نام هر دو User در سیستم ها تعریف کنید. (مثلا اگر در سیستم 1 یه کاربر به نام Ali دارید و در سیستم 2 یک کاربر به نام Reza، یا باید این دو رو به یک نام تغییر بدید و پسورد رو یکسان کنید؛ و یا اینکه در هر دو سیستم کاربر Reza و Ali رو با هم داشته باشید با همون پسورد یکسان.)
و یا باید نام کاربری رو در هر دو سیستم یکسان قرار بدید با پسورد یکسان.
سلام بر همه
دوستان اینجا خیلی شلوغ شده اصلا نمیدونم کجا رو ببینم
من یه pc دارم که مودم وایرلس، با کابل بهش وصله و یه لب تاب دارم که با وایرلس به اینترنت وصل میشم
الان می خوام این دو رو به هم شبکه کنم
موارد استفاده
1. استفاده هر دو کامپیوتر از پرینتری که به لب تاب وصله
2. استفاده هر دو از اینترنت
3. انتقال فایل بین هردو با یک پوشه مشترک
ممنون میشم اگه کمک کنید :n01:
سلام
همین طور که الان وصل هستند یعنی شبکه هستند. چون هر دو دارای یک رنج از IP هستند که از مودم گرفتند؛ فقط کافیه تنظیمات مربوط به Share رو انجام بدید.
1. برای Share پرینتر این لینک رو بخون:
2. اگر مودم شما در حالت PPPOE تنظیم شده باشه؛ پس هر دو اینترنت هم خواهند داشت؛ بدون اینکه کاری انجام بدید.
3. برای به اشتراک گذاری فایل هم این لینک رو بخون:
نکته: شما باید در هر دو سیستم یا یک User داشته باشید با Password و نام یکسان. ویا اگر میخواید User در هر دو سیستم متفاوت باشه باید اون رو توی هر دو تعریف کنید (با پسورد یکسان)
توضیحاتم کم بود؛ اگر سوال دیگه ای داشتی بگو
ببخشید من هم مشکلی مشابه دارم . یعنی تو قسمت network که میرم و سیستم های متصل به شبکه رو نشون میده به عیر از سیستم خودم دو تای دیگه هم هست . تو یکی از اونا میتونم برم و مشکلی هم ندارم ولی وقتی رو اسم سیستم دوم کلیک میکنم همین پیغام windows cannot access .... رو میده یعنی اصلا واردش هم نمیشه که درایو ها و پوشه های شیر شده رو ببینمنقل قول:
به عبارت دیگه سیستم اول با دوتای دیگه شبکه هست ولی سیستم دوم و سوم فقط با سیتم اول شبکه هستند و با یکدیگر امکان برقراری ارتباط ندارند
البته قبلا درست بود ولی فکر کنم بعد از نصب نرم افزار net montoring و تغییراتی در فایروال ESET این ارتباط مختل شد
خودم فکر میکنم از همین تنظیمات فایروال باشه ولی نمیدونم از کجاشه !!!
تو ضیحاتی که شما در مورد user با نام مشابه دادید رو هم متوجه نشدم . میشه بیشتر و ساده تر توضیح بدین :n01: ممکنه از این قسمت باشه
سلامنقل قول:
اگر قبلا کار میکرده و بعد از نصب برنامه اینطوری شده، حتما از تنظیمات همونه دیگه:
شما این مورد رو چک کنید اگز نشد من اون قضیه User رو توضیح میدم.
امروز هم دیگه حتی اسم اون کامپیوتر رو بین کامپیوتر های شبکه نشون نمیدهنقل قول:
البته هنوز راه حل شما رو اجرا نکردم . فردا باید امتحان کنم که میرم سراغ سیستم ها
با دستور ping کامپیوتر مقصد پیغام destination host unreachable رو دریافت میکنم
حالا این تنظیمات فایروال رو انجام میدم فردا ولی اگه نظر دیگه ای با توجه به این دستور ping دارید بفرمایید
تنظیمات این لینک ها رو گه انجام دادم فقط اسم کامیوتر که از لیست سیستم های شبکه حذف شده بود برگشت ولی هنوز همون پیغام رو میدهنقل قول:
چیکار باید کرد تا درست بشه ؟
سلامنقل قول:
ببین باید برای ارتباط این User رو که توی سیستم خودت داری رو هم توی ان سیستم بسازی.
یعنی مثلا توی سیستم خودت یه user داری به نام Ali با پسورد 123 و توی اون سیستم هم که میخوای بهش وصل بشی یه User داری به نام Reza با پسورد 456؛ پس باید این دو user رو با همین پسورد توی هر دو سیستم داشته باشی. یعنی توی سیستم خودت یه user به نام Reza بسازی با پسورد 456 و توی سیستم مقابل که می خوای بهش وصل بشی یه user بسازی به نام Ali با پسورد 123.
و یا اینکه کلا یه user داشته باشی توی هر دو سیستم با یک نام یکسان و پسورد یکسان.
جواب عجیب غریبیه !!:n13:نقل قول:
پسورد سیستم ها رو برداشتم من . تا چند روز پیش هم مشکلی نداشت و خب user ها هم با نام متفاوت بود .
ولی بازامتحان میکنم ببینم میشه یا نه
راستی یه موردی رو الان یادم اومد .قبلا از مودم وایمکس ایرانسل به عنوان روتر استفاده میشد ولی چند روزه که با یه مودم adsl وای فای عوضش کردم . ربطی به این قضیه داره یا نه ؟
سلامنقل قول:
یه کار دیگه هم میتونید انجام بدید:
سلامنقل قول:
نه ربطی نداره به این قضیه.
سلام
اگر که من 3 یا 4 سیستم رو به وسیله یک هاب یا هاب سوییچ
شبکه کنم ، آیا بین این چند سیستم یک سیستم به طور خودکار
به عنوانه ادمین انتخاب میشه یا اینکه اصن میشه یکی رو به عنوان
ادمین اتنخاب کرد ؟
ممنون
سلامنقل قول:
توی اون شبکه ی ساده ای که شما گفتید، همه ی سیستم ها دارای یک قدرت هستند.
ولی اگر منظورتون اینه که از یه سیستم یه سری کارها رو توی سیستم های دیگه انجام بدید که نیاز به دسترسی Administrator باشه؛ بله قابل تعریفه.
نحوه تعریفشو لطف میکنی بگید؟نقل قول:
سلامنقل قول:
کافیه توی همه ی سیستم ها یه کاربر با یک نام یکسان و پسورد یکسان داشته باشید؛ بعد همون کاربر رو توی همه ی سیستم ها جزو گروه Administrators کنید.
هر موقع هم توی سیستم خودتو خواستید کاری رو توی سیستم های دیگه انجام بدید که نیاز به دسترسی Admin بود، از همین username و پسورد استفاده کنید.
سلام
من یه شبکه بی سیم درست کردم بین کامپیوتر(ویندوز7) و لپ تاپ (ویندوز8) مشکل اینجا است که از homegroup بیرون اومدم و حالا که می خوام برم داخل رمزش رو دیگه ندارم و هرچه سعی کردم homegroup جدید بسازم پیغام میده که به قبلی وصل شو منم که رمزش رو ندارم
الان اطلاعات هم جابجا میشه ولی هیچ کدوم از pc ها join نشدن
با تشکر
دوستان سلام
در محل کارم یه مودم چند پورته و دو سیستم دارم که هر سیستم فقط یک ورودی کابل شبکه دارن
من میخوام دو تا سیستم اینترنت داشته باشن ( که الان دارن و مشکلی نیس ) و بتونم همزمان از سیستم یک به درایو های سیستم دو دسترسی داشته باشم
ایا راه حلی برای من هست که بشه از مودم اینترنت به عنوان یه رابط بین این دو تا برای انتقال و دسترسی فایل استفاده کرده یا باید قطعات و سیم جدا خریداری بشه
لطفن راهنمایی کنید
هر دو سیستم ویندوز 7 نصبه
بله با همین مودم هم میشه ، فقط workgroup در هر دو سیستم باید همنام باشه ، و اون درایو هایی که مایلید مشترک باشند رو با گزینه share with در منوی راست کلیک میشه به اشتراک گذاشتنقل قول:
یه کوچولو توضیح میدیئ که چجوری این کارو بکنم ؟نقل قول:
کسی نبود راهنمایی کنه ؟ :n13:
سلام دوستان. PC من با XP کار میکنه و لپتاپم با 7 . حالا من فایل زیادی توی PC دارم و میخوام به لپتاپم انتقال بدم.چه جوری با کابل LAN یا با WLAN انتقال بدم ؟
سلام
دوتا سیستم یکی پی سی که ویندوز 7 داره دومی لب تاب ویندوز 8.1 داره
مودم وایرلس TP-LINK چهار پورته TD-W8901N IGDاست
1-بهترین راه برای شبکه کدومه؟
2-هدف از شبکه کردن بازی هست
3-روش شبکه لطفآ آدرس پست را بذارید
:n19::n20::n12:
سلامنقل قول:
به مسیر زیر روی کامپیوتری که homegroup بر روی اون ساخته شده برین
Network and Sharing Centerموفق باشید.
home group
view or print home group password
میتونید لپ تاپ رو با وایرلس و کامپیوتر رو با کابل Ethernet متصل کنیدنقل قول:
تنظیمات دیگه ای احتیاج نیست(مگر اینه تنظیمات مودم مشکلی داشته باشه)
موفق باشید.