مرسى، درست شدنقل قول:
كليدهاى Ctrl+Shift+7 هم ظاهرا فاصله رو بيشتر ميكنه ، درسته ؟
Printable View
مرسى، درست شدنقل قول:
كليدهاى Ctrl+Shift+7 هم ظاهرا فاصله رو بيشتر ميكنه ، درسته ؟
سلامنقل قول:
اينها كليد ميانبري براي نمايش يا عدم نمايش علامتهاي فرمتبندي (Formatting marks) است
مثلا براي فاصله نقطه يا براي اينتر .... نمايش داده ميشود
مسير ديگر آن گذاشتن تيك گزينه ALL از زبانه View در كادر Word Option هست
موفق باشي
سلام
من مجبورم برای کارم از ویندوز 98 استفاده کنم ولی اکسپی رو هم دارم.
فکر کنم آفیس انگلیسی رو نصب کردم.
اگه آفیس اکسپی تو 98 نصب بشه که کارم راه میفته.
سلام... من فایل های ورد رو که با اسم فارسی ذخیره می کنم باز نمی شن
چیکار کنم تا اشکال بر طرف شود؟
البته اگر انها را دوباره با نام انگلیسی ذخیره کنم باز میشن. ولی می خوام فارسی باشن
البته با برنامه ورد پد باز میشه...wordpad
سلام به همه دوستان
يك فايل ورد داشتم كه تو ورد 2003 تايپ كرده بودم نزديك 80 صفحه و روي سي دي رايت كردم حالا كه مي خوام استفاده كنم متن تايپ شده را بصورت مربع نشون ميده چكار بايد كرد چرا ايجوري شده
:41:
سلام
چند تا سوال دوستان با عرض شرمندگی:
ـ در نرم افزار Word چطور میشه خطی رو که واسه پاورقی گذاشته میشه ، به اختیار خودمون راست ، وسط یا چپ قرار بدیم؟
و آیا میشه طول اون خط رو زیاد تر کرد؟
میشه توضیح بده چرا حالت Footnote Continuation Separator اعمال نمیشه؟
ـ در نرم افزار Word چطور میشه متن رو به Section های مختلف تقسیم کرد. به عنوان مثال من میخوام مقاله ای رو به 4 فصل تقسیم کنم و هر فصل رو جدا گونه ویرایش کنم، مثلا میخوام پاورقی هام در هر فصل از شماره یک شروع بشه نمیدونم منظورم رو خوب بیان کردم یا نه.
ـ در مورد اینکه خط رفرنس رو به سمت راست بیاریم واسه متون فارسی سئوال داشتم ممنون میشم یکی جواب ما رو بده.
بازم ممنون
یا علی
بسيار سپاسگزارمنقل قول:
حــــــــالا با اجازتون اون سئوالـــــــى كـــــه تو تاپيك حروف كشدار بود رو اينجا مطرح كنم
چه طور ميتونم كاركتر " } " رو به صورتي كه يك طرفش بزرگــــــــتر باشه و همچنين افقى باشه رسم كنم يــــا بنويسم ؟
البته من بعيد ميدونم اين مشكل از ورد باشه احتمال ايكه از ويندوز باشه هم هستنقل قول:
شما يه بار با اسم انگليسي اونا را باز كن و بعد از باز شدن اونو با اسم فارسي Save as كن (منوي فايل و گزينه save as)
ببين مشكلت حل ميشه
اگه نشد ميتوني يه بار ديگه هم آفيس رو از اول نصب كني
نقل قول:
سلام دوست عزيز
ورودتون رو به انجمن تبريك ميگم
جوابي كه به نظرم مياد اينه كه اگه شما روي همون سيستم امتحان مي كني علتش ميتونه درست رايت نشدن اطلاعات روي سي دي باشه و بعيده كه مورد ديگه اي باشه
و متاسفانه در اينگونه موارد كمتر ديدم كه بشه كاري كرد
موفق باشي
سلامنقل قول:
دوست عزيز سوالاتتون تكراريه و بارها توي اين انجمن پرسيده شده
از قوانين انجمن هم جستجو قبل از دادن پست جديد هست
پس رعايت كنيد لطفا
براي جوابها به اين پستها مراجعه كنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد حالت Footnote Continuation Separator هم بايد بگم متوجه نشدم مشكلتون چي هست
موفق باشي
شما براي اينكار بايد بايد از قسمت اشكال Autoshape شكل مورد نظر را وارد كرده و با ابزار مخصوصش (دكمههاي زردرنگ) ارتفاع اونا رو كم و زياد كنيدنقل قول:
wordist جان بفرما، لطف كن به اين پست من پاسخ بدهنقل قول:
دوستان سلام
ایا می شه یک سند ورد که با watermark براش یه تصویر زمینه گذاشتیم را طوری تنظیم کنیم که تصویر پس زمینه را در بعضی از صفحات نشون نده ؟
چند روزه كه وقتي مي خوام فايلهاي word را با دبل كليك باز كنم خيلي بايد منتظر بمونم
لطفاً منو راهنمايي كنيد
سلام دوست عزيزنقل قول:
به نظر مياد اينكار امكان پذير نباشه
چون واتر مارك مربوط به كل يه سنده نه يه بخش خاص از اون
نقل قول:
سلام دوست عزيز
ورودتون رو به انجمن تبريك ميگم
شما اخيرا آنتي ويروسي روي سيستمت نصب نكردي !!؟
دوستم طراح جدوله و این یه نمونه کوچیک رو که در پایین می بینید با ورد طراحی کرده :
من تمام این جدول رو تو ورد کشیدم همراه با سوالات ولی مشکل من اینه که نمی تونم فلش گذاری کنم . وقتی فلش رو می آرم بچسبونم تو قسمت های جدول یهو غیبش می زنه و یا بدجا قرار می گیره و نامرتب می شه .
چطوری باید فلش گذاری کنم که خیلی مرتب و در جاهای معین باشه مثلا 2 سانت از هر خونه جدول
سلامنقل قول:
شما بايد فلش را وارد كرده و به اون حالت In front of text را زبانه Layout كادر تنظيماتش اعمال كني
كادر تنظيمات با دابل كليك روي فلش ظاهر ميشه
اون موقع براحتي جابجا ميشه و كاري به جدول هم نداره
با استفاه از word میخوام جدولی بکشم که بعضی از خونه ها(cell) به صورت مورب به دو خانه تقسیم بشن..
لطفا راهنمایی کنید.
به کمک گزینه draw table و تصویر مداد میشه قطری درون خونه ها کشید اما تبدیل به دو خانه مجزا نمیشه!
با سلام
لطفا در مورد ا ين مشكل به من كمك كنيد مي خواهم در ورد جدولم را كه داراي چهار ستون است sort كنم ولي word فقط امكان sort سه ستون را مي دهد چكار كنم
از توجه همه عزيزان متشكرم
سلامنقل قول:
اين كار در ورد امكان پذير نيست
سلامنقل قول:
ستونهاي ديگه اي كه در سورت وجود داره براي ترتيب سورت هست
آيا نياز داريد كه بعد از سورت شدن بر اساس ستون اول و بعد از اون بر اساس ستون دوم و سوم ، ستون چهارم بر اساس ستونهاي بعدي مثل چهارم سورت بشه يا نه ؟؟؟؟
چون مرتب سازي روي تمامي اطلاعات ستونها تاثير ميذاره
همچنين اگه بتونيد مثال بزنيد كه واضح تر بشه خواستتون خيلي بهتر هست
با سلام
با تشكر از اينكه جواب سئوالم را مي دهيد
من يك جدول دارم با چهار ستون در هر ستون ستون قبلي را خاصتر كرده ام مانند:
ستون اول = انساني
ستون دوم = جامعه شناسي
ستون سوم = تهران
ستون چهارم = مثلا قسمتي از تهران
براي همين به ترتيب بايد تمام ستونها را مرتب كند تا تمام تهرانها از نظر جامعه شناسي در ديدگاه انساني كنار هم بيافتند
باز هم تشكر مي كنم
سلام دوست عزيزمنقل قول:
اونطوري كه من متوجه شدم در ورد بيشتر از سه ستون قابل سورت كردن نيست (من حتي كدهاي VBA اونو هم چك كردم كه ديدم آرگوماني براي سورت چهارم براش تعريف نشده)
به نظر من اگه مطلب برات خيلي مهم هست بايد اطلاعاتت رو كپي كني توي اكسل و اونجا مرتبسازي رو انجام بدي و بعد دوباره منتقلش كني توي ورد
موفق باشي
سلام دوستان
من در ورد 2007 میخوام سایز فونتم رو تغییر بدم اما در ورد اعداد به ترتیب نرفته مثلا بعد از شماره 12 شماره 14 هستش و 13 نیست البته یه راهش اینه که رو خود اونجا کلیلک کنم و عدد 13 رو بزنم و اینتر اما میخوام با صفحه کلید سایزش رو تغییر بدم ؟
یه سوال دیگه یه جدول دارم که میخوام بعضی خونه های جدول کوچکتر یا بزرگترش کنم باید چی کار کنم؟
سلام دوست عزيزنقل قول:
شما براي مورد اول بايد از تركيب كليدهاي كنترل و حرف " چ " براي بزرگتر شدن تك واحدي سايز و كليدهاي كنترل و حرف " ج " براي كوچكترشدن تك واحدي سايز استفاده كني ( CTRL+] و CTRL+[ )
براي مورد دوم هم بايد فقط همون خونه رو انتخاب كني و بعد با ماوس خطهاي اونو را جابجا كني تا كوچيك و بزرگ بشن
درود
سوال در ورد 2007
امکان شماره گذاری در صفحه خالی وجود دارد یعنی هیچ جدولی در کار نیست و فقط تعدادی صفحه خالی وجود دارد و می خواهم مثلا 200 شماره وارد کنم و جلوی هر شماره مطلبی بنویسم.
با سپاس فراوان
بدرود
سلامنقل قول:
دقيقا بگو برا چه كاري ميخواي و هدفت چيه تا بگم بهتره چيكار كرد
درود وردیست جاننقل قول:
کاری خاصی نمی خوام انجام بدم. فقط می خواهم بدانم به غیر از حالت جدول می تونم شماره گذاری کنم یا نه. فکر کنید تعدادی جمله دارم بعد یک جایی وسط اون همه جمله یک عبارت یا یک جمله را می خواهم حذف کنم، جمله حذف می شود ولی اگر بخواهم جملاهای پایینی را یکی یکی بیارم بالا که خیلی وحشتناک هست، ولی اگر شماره گذاری اتوماتیک بکند جمله را هم که حذف می کنم شماره گذاری به هم نمی ریزد، فقط من می خواهم قبل از تایپ و شروع هر کاری این شماره ها را بزنم آیا امکانش هست یا نه از همان اول باید شماره زد و همینطور که جلو می روم و متن یا پارگرافم تمام می شود بگذارم شماره را وارد کند؟
با سپاس فراوان
بدرود
سلام
من یه مشکل اساسی که بعد از نصب هر ویندوز دارم اینه که وقتی تو word مثلا "کامپیوتر" تایپ می کنم "ی" رو جدا می نویسه, میشه یه راه حل اساسی برای رفع این مشکل بگین؟ ممنون میشم..
سلام و ارادتنقل قول:
امكانش نيست كه بشه اينكارو كرد
شما بايد شماره زني رو همراه با شروع كردن به متن نويسي بكني و بعد ادامه بدي
موفق و پيروز
سلام دوست عزيزنقل قول:
اين مشكل همونطور هم كه اشاره كوتاهي كردي مربوط به ويندوز ميشه نه ورد
شما بايد بعد از نصب ويندوز برنامههايي كه براي اينكار هست رو نصب كني
مانند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست گرامی دستت درد نکنه ولی بازم که حل نشد! تورو خدا یه فکری برام بکنین:41:نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
با نصب نرم افزار مورد اشاره باید مشکل حل بشه ولی اگه حل نشده ممکنه بخاطر نوع فونت باشه
شما از چه فونتی داری استفاده میکنی
البته یه نرم افزار بسیار خوب دیگه هم هست که میتونی از لینک زیر دانلودش کنی
فونتهای زیر رو هم دانلود کن و استفاده کن
مشکلت انشاءالله حل میشه
چرا موقع تایپ حرف ی در ویندوز و ورد دو تا نقطه زیرش میاد ؟
فونتهای فارسی رو هم نصب کردم ولی درست نشد
چکار کنم؟
نقل قول:
wordist [کجايي ؟
سلام دوستان
من به يه مشكل تو ورد 2007 برخورد كردم دوستان لطف كنن كمك كنن:
چند وقتيه وقتي وارد ورد مي شم اون علامته كه چشمك مي زنه براي تايپ، مي ره اون بالاي صفحه مي چسبه .
هر كاري با تنظيماتش انجام دادم نتونستم ديفالتشو عوض كنم و هر بار با شروع ورد كارش همينه
البته با اينتر و اينا به راحتي پايين مياد و مي شه كار كرد اما ديفالت آفيس در حالت نرمالش اجرا نمي شه.
پيشاپيش از راهنماييتون تشكر مي كنم.
سلام دوستان
به یه نکته جالب امروز برخوردم که گفتم شاید بد نباشه واسه شما هم بزارم
ببخشید اگه تکراریه
توی word این رو حروف رو کپی کنین :
Q33NY
این حروف شماره هواپیمایی هست که 11 سپتامبر به برچ های دو قلو برخورد کرد
حالا فونت رو به windings تغییر بدین
جالبه
من وقتی که توی ورد 2007 سیو میکنم یه فایلی روبا پسوندDocx ذخیره میشه و نمیتونم با ورد 2003 باز کنم؟
چه جوری میشه ورد 2007 رو طوری سیو کنم که تو 2003 هم بتونم باز کنم؟
ممنون