مونتاژه داخل!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11نقل قول:
فک نکنم c5 مونتاژ باشه.
مونتاژه داخل!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11نقل قول:
فک نکنم c5 مونتاژ باشه.
نقل قول:
سوناتا از کمری بهتره از همه نظر بجز مصرفش در ضمن آزرا از C5 گرونتره و ایشون برای خرید آزرا باید پول خرج کنن . :10:
من خودم عشقم کامارو هست .
از این مدلش »
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کل کرمانشاه رو گشتم جز یه نفر کسی نداشت که اونم تا دندون اسپرت کرده بود و به هیچ وجه نمیفروخت ):
راستی کسی قیمت این مدل رو داره ؟
پس نسل اول رو دوس داری
من زیاد از نسل دومش خوشم میاد اونم تا مدلای 1975
اخه ازرا و سوناتا الان خیلی زیاد شدن !!
ولی C5 رو خیلی کم میبینی...
تازه اینا که گفتین خیلی گرونه !! بودجه تا این حد موجود نیست !!
تا 35 تومن دیگه اخرشه :31:
میگم کرولا چطوره...؟؟
دوست عزیز قیمت صفر C5 الان حدود 55 میلیونه و قطعا سیتروئن سالمی با 35 تومن پیشواز نمیاد !!!! :41:نقل قول:
کرولا ماشین کم استهلاک و کم مصرف و بسیار نرم و راحت و با هندیلینگ عالی هست .
ولی مزدا 3 تیپ 3 صفر میتونی بخری با 5/34 که انتخاب بسیار خوبیه
مگان هم ماشین خوبیه .
من چند وقت پیش یه 6 سیلندرشو که احتیاج به بازسازی داشت به قیمت دومیلیون دیدم.حتما الان فروخته.نقل قول:
کل کرمانشاه رو گشتم جز یه نفر کسی نداشت که اونم تا دندون اسپرت کرده بود و به هیچ وجه نمیفروخت ):
راستی کسی قیمت این مدل رو داره ؟
ولی یکی دیگه هم تویکی از این سایتهای فروش ماشین دیدم زده بود 14 میلیون
یه راه دیگه هم بره شما هست اینه که بری میدون شوش اوراقیای اونجارو زیر ورو کنی تا ماشینی که میخای پیدا کنی وبا اوراقچی به توافق برسی بعدم ماشینو بازسازیش کنینقل قول:
ممنونم ولی چیزی که من دنبالشم اینجا نیست
بیشتر اینای که میذارن اینجا کلکسیونی هستن .
ولی من قصد بازسازی دارم .حتی الان میخوام یه فولکس ترانسپورتر t1 مدل 1967 زو بخرم و به سر و وضعش برسم .
نقل قول:
عبدل آباد سر بزن
میشه ادرس این دوتارم به مابدیدنقل قول:
بیا شیطون بازار کرج
به نظر من هم C5 زیاد ارزش خریدن نداره. (مونتاژ هم نیست) با پولی که میدی گزینه های خیلی بهتری داری. موتور C5 حجمش 2000ه ولی مثلاً آزرا 3200 (و 6 سیلندره) و کمری 2800 و حتی ماکسیما (یادم نیست چند بود) هم ازش بیشتره. حتی میتونی ماشین شاسی بلند بگیری. امکاناتشون هم از C5 کمتر نیست (آزرا که خیلی بیشتره) زیاد تخصصی توی این زمینه ندارم، ولی به نظرم علت اختلاف قیمتشون اینه که C5 توی فرانسه هست و ورودش به ایران سختتره، اما بقیه ماشینها اکثراً توی چین و ژاپن و کره هستن و خیلی راحتتر و با گمرک کمتر وارد میشن. این دلیل گرون بودن بنز و BMW هست...
عبدل آباد که جنوب تهرانه
ما به اسم عبدل آباد میشناسیم
بازار کرج هم بین بلوار حدادی و میدان امام خمینی هست
معروبه به شیطون بازار
از هر کی بپرسی آدرسش رو بهت میده.
لامنقل قول:
چه ماشینی میخوایی؟؟ شاید اینجا باشه.
سلام دوست عزیز.
سی 5 نخری ها..
به همون دلیلایی که سرشار جون گفت و همچنین مشکل در سیستمهای الکتریکی. قیافه (به نظر من) فوق زشت، مخصوصا از جلو.
از قیمتش الان خبر ندارم ولی اگه قیمت سرشار (55تومن) صحت داشته باشه به هیچ وجه ارزش نداره.
شما با همون 35 تومن میتونی مزدا3 تیپ 3 و یا مگان 2000 فول آپشن بگیری که واقعا خودرو های خوبین.
چه برسه بری سراغ 55 تومنش که آزرا زبون همشون رو از همه نظر بسته.
دوست عزیز . تویوتا اونقدر هم شاق نیست. هیوندای هم اونقدر پایین نیست.نقل قول:
من به شخصه زیاد از تویوتا خوشم نمیاد.
حتی طراحی ماشین های هیوندای به نظرم بهتره.
----------------
هیوندای سوناتا از لحاظ قابلیت های حرکتی از تویوتا کمری بهتره. هر چند در کل کمری بهتره.
----------------
وگرنه الان توی کشور ما در قیمت زیر 50 تومن کدام خودرو از هیوندای آزرا بهتره؟؟
یا مثلا در همین قیمتها هیوندای سانتافه بهترین suv هست به نظر من.
------------------
در کل این دو کارخونه کارخونه های بزرگی هستن. شاید در یه حالت کلی تویوتا از هیوندای جلو بیوفته، ولی نه اونقدر که بگیم هیوندای حرفی برای گفتن نداره.
:10::46::11:
از يكي از بچه ها كه c5 داشت شنيده بودم شتابش خيلي پايينه يعني نسبت به زانتيا اصلا نمي ارزه اين همه پول بدي بخري.
هر چند يه خوبي داره توي خيابون خيلي كم c5 مي بيني.
در مورده اون دوستاني كه در مورده آزرا و سوناتا نظر داده بودند بايد خدمتشون بگم كه هيچ وقت ماشين كره اي رو با ماشين ژاپني مقايسه نكنيد!
تويوتا كجا هيوندا كجا.
سلام دوستان
من می خوام یه 405 یا پرشیا(البته اگه بشه ) کارکرده تا 10 ...11 تومن بخرم
چند تا سوال داشتم
اصلا پرشیا با این قیمت گیر میاد ؟ مدل چه سالی ؟ چقدر کارکرده ؟
405 چی ؟
سوال دومم اینه دقیقا به چیه چیزایی دقت کنم واسه خرید(چون تا حالا از محصولات پژو ماشینی نداشتم ) ؟
ممنون
دیگه از فاز C5 در اومدم :41:
از خیلی ها شنیدم بدرد نمیخوره !
بد جوری رفتم تو نخ ازرا :31: عجب چیزیه ها !!!!!!!! :40::40::40: دیروز نشستم پشتش کفم برید :31:
میگم کار کردشو تا 35 تومن نمیدن ؟؟
آزرا ماشينه خيلي خوبيه.نقل قول:
با اين قيمت فكر نكنم بشه پيدا كرد.
اما خداوكيلي بيا و يه ماكسيما بخر.اصله ماشينه.
دوست عزيز شما براي خريد آزراي تميز و كاركرده بايد 10 تومن ديگه هزينه بكني .نقل قول:
شما با 34 تومن ميتوني يه مزدا 3 تيپ 3 بگيري و 1 تومن باقيشم يه DVD PLAYER بندازي براش و عشقه دنيا رو بكني مزدا هم هنديلينگ و سواري عالي و با كيفيتي داره و هم شتاب بسيار بالايي داره و مطمئنا يه بار پشتش بشيني مشتري ميشي !
تويوتا كرولا 2008 هم ميتوني دنده اي صفر بگيري يا اتوماتيك تميز و كاركرده ميتوني گيز بياري .
بهر حال اين دو تا خودرو بسيار گزينه هاي مناسبي هستن روش فكر كن
آزرای دنده ای 42 تومنه. احتمالاً دست دوش رو زیر 40 گیر میاری. ولی اتوماتیک رو اصلاً نمیشه با دنده ای مقایسه کرد! به هر حال اگه کمتر میخوای خرج کنی پیشنهاد من تویوتا کمری هست.نقل قول:
با اجازه دوستان منم نظری بدم در مورد مقایسه هاتون. موقع خرید توی هیچ کالایی نمیان دو تا برند رو با هم مقایسه کنن. مثلاً در کل سامسونگ کارخونه خیلی قویتری نسبت به LG هست، اما برای مثال لباسشویی های LG مدلهای بهتری نسبت به سامسونگ داره (و ساسمونگ هم مدلهایی بهتر از LG!) نمونه دیگه هم مقایسه برندهای موبایل مثل Sony Ericsson و Nokia هست که نوکیا شرکت خیلی قویتریه ولی هیچوقت نمیشه گفت گوشیاش بهتره.
پس توی این مواقع چی کار میکنن؟ میان دو تا مدل رو با هم مقایسه میکنن. درسته که تویوتا کارخونه خیلی قویتری از هیونداست، ولی دلیل نمیشه که همه مدلاش بهتر باشه. مثلاً آزرا بهتر از کمریه و کمری بهتر از سوناتا.
و به نظر من گفتن حرفایی مثل "فلان مدل یا فلان برند اصلاً به درد نمیخوره" یا "فلان مدل یا فلان برند بهترینه" کاملاً غلطه.
مدل ها باید هم سطح باشن مثلا اصلا کمری در کلاس آزار نیست که بشه مقایسشون کرد تویوتا مدل آوالون رو در کلاس آزار داره . ولی در کل حرفتون رو قبول دارم .نقل قول:
امارات الان شرکتها خیلی هاشون حراجن مخصوصا Mitsubishi که Lancer جدیداشو تا 10 میلیون اورده پایین. Mazda 6 هم اومده پایین. Azera اینجا به علت مصرف زیادش و اینکه طرح داخلیش , زیبایی نسبت به ماشین های هم ردش نداره طرفداری هم نداره تازه اینجا تمام محصولات Hyundai با یک عدد لپتاپ LG می دند. پشت سر هم حراج می زنه اما مردم حتی ماشین های Kia را بیشتر از Hyundai می خرن. واقعا نمی دونم چی بهت پیشنهاد کنم اگر 35 تومان داشتی می گفتم برو اینجا Mercedes Benz C200 Avantgard بگیر یا BMW 320i ...
آزرا 18 میلیونی ...مزدا 3 12 میلیونی .... واقعا نیم دونم.
Toyota Avalon هم ماشین خیلی عالیه مخصوصا طرح داخلش...
Honda Accord هم عالیه هم طرح داخلش هم کارکردش البته نمی دونم اینا تو ایران هست یا نه ...
به هیج وجه Azera در کلاس Avalon نیست. Avalon جزو لوکس ترین مدل Toyota هست Azera در کلاس Camry حساب میشه . اینو از روی طبقه بندی قیمت می تونی متوجه بشی . البته مدل 2009 Azera الان خیلی گرون اعلام شده با اینکه پارسال فروش افتضاحی تو امارات داشت....نقل قول:
مدل ها باید هم سطح باشن مثلا اصلا کمری در کلاس آزار نیست که بشه مقایسشون کرد تویوتا مدل آوالون رو در کلاس آزار داره . ولی در کل حرفتون رو قبول دارم .
فکر نکنم از دوبی بشه ماشین اورد ایران. فقط 198% گمرک میخوره!نقل قول:
امارات الان شرکتها خیلی هاشون حراجن مخصوصا Mitsubishi که Lancer جدیداشو تا 10 میلیون اورده پایین. Mazda 6 هم اومده پایین. Azera اینجا به علت مصرف زیادش و اینکه طرح داخلیش , زیبایی نسبت به ماشین های هم ردش نداره طرفداری هم نداره تازه اینجا تمام محصولات Hyundai با یک عدد لپتاپ LG می دند. پشت سر هم حراج می زنه اما مردم حتی ماشین های Kia را بیشتر از Hyundai می خرن. واقعا نمی دونم چی بهت پیشنهاد کنم اگر 35 تومان داشتی می گفتم برو اینجا Mercedes Benz C200 Avantgard بگیر یا BMW 320i ...
آزرا 18 میلیونی ...مزدا 3 12 میلیونی .... واقعا نیم دونم.
Toyota Avalon هم ماشین خیلی عالیه مخصوصا طرح داخلش...
Honda Accord هم عالیه هم طرح داخلش هم کارکردش البته نمی دونم اینا تو ایران هست یا نه ...
البته منم با دوستمون موافقم. کمری 4 سیلندره 2800 و آزرا 6 سیلندره 3200 و بدون شک آزرا بهتر از کمریه و نمیشه اونا رو توی یه کلاس گذاشت.نقل قول:
به هیج وجه Azera در کلاس Avalon نیست. Avalon جزو لوکس ترین مدل Toyota هست Azera در کلاس Camry حساب میشه . اینو از روی طبقه بندی قیمت می تونی متوجه بشی . البته مدل 2009 Azera الان خیلی گرون اعلام شده با اینکه پارسال فروش افتضاحی تو امارات داشت....
اگه علاقه به ماشین فرانسوی داری برو سمت پژو 407
تو قیمت 34 تومن میتونی کمری 2007 کم کارکرد و یا سوناتا 6 سیلندر مدل 2006 بگیری
یکم برم تو حاشیه:
البته برند تویوتا رو هیچ موقع با ماشین کره ای مقایسه نکن
کره تازه تونسته ماشیناشو وارد امریکا کنه و به سختی ماشیناشو میفروشه ولی تویوتا اونجا رغیب سرسخت جنرال موتورز هستش
همین دبی شما ببین چقدر اونجا تویوتا هست و چندتا ماشین کره ای میبینی
حتما دلیلی هست .....
از بحث خارج نشیم پیشنهاد میکنم سمت سی 5 نری که مشتری اول و اخرش خودتی
اون موقع رو در نظر بگیر که میخوای ماشینو بفروشی و جدیدش کنی
خیلی دقت کن
یا ال نود مدل 3 بگیر یا سیلو
دور 405 رو خط بکش با این وضع بنزین
تازه سهمیه بنزین هم انگار می خواد کم بشه
والا لوگان یکی از نکات منفیش نداشتن لذت رانندگیه !!! بعد شما بهش 8 میدی ؟؟؟؟ یا پراید رو بهش 6 میدی ؟؟؟؟؟؟ اصلا کسی پیدا میشه که یک اپسیلون از رانندگی با پراید لذت ببره که بهش 6 میدی ؟؟؟؟؟؟!!!!!! ........نقل قول:
206 بگير حالشو ببر.
دسته دوم حال نمیدهنقل قول:
206 بگير حالشو ببر.
عزيزان اين بابا فكر كنم ماشينشو گرفت ديگه.
پراید هاش بک بگیر...... ...2 یا 3 میلیون پول اضافه میاری بهش برس میشه عروسک....
موافقم:10:نقل قول:
با توجه به اینکه ماشینای تو رنج قیمت 10 میلیون خیلی با هم فرق ندارن (از نظر لذت رانندگی منظورمه ، در واقع روندن هیچکدومشون لذت نداره) پس بهتره به فکر پولت باشی. یه پراید بخر ، باقی پولتو یا بزن به کار یا خرج پرایدت بکن. هزینه نگهداریشم پایینه . چیزی هم از ماشینای تو این رنج قیمت کم نداره.
گفتم این تاپیک خاک خورده رو بیارم بالا
تا به سوالات عزیزانی که میخوان خودرویی بخرن جواب بدیم
یا علی
قربانتان امیرحسین
سلام...:11:
دوستان ماشين باز و احل فن.. به نظر شما با بودجه 8 يا حداكثر 9 تومن چي بهتره كه گرفت ؟ 405 يا 206 ؟ ( مدل بالاي 80 )
با تشكر
سلام دوست عزیز ...نقل قول:
کیفیت : کیفیت 206 بدون شک یک سر و گردن از 405 بالاتره چون هم نظارت فرانسویها روش بوده و هم حدود نیمی از قطعات کلیدی 206 فرانسوی الاصله . و همچنین دوام قطعات 206 بسیار بیشتر و کارآمدتر از 405 میباشد !
شتاب : شتاب خودروی 206 تیپ 2 حدود 5/12 ثانیه هست و مطمئنا 405 در شتاب اولیه بطور محسوسی کم خواهد آورد اما در شتاب ثانویه 405 به لطف قدرت موتور و حجم موتور بالاتر از 206 براحتی برنده خواهد شد !
راحتی : از نظر راحتی و آسایش سرنشینان در مسافرت های طولانی کاملا برتری با 405 است با اینکه جنس صندلیهای 206 مطلوب میباشد ولی خصوصا در صندلی عقب آرامش کمی شامل حال سرنشینان خواهد شد !
که البته راحتی بسته به تعداد نفرات و مدت زمان سفر است که کلا 206 برای مسافرتهای کوتاه بسیار ایده آل است نه در مسافرتهای طولانی ! در ضمن ارگونومی فضای جلو 206 بهتر از 405 طراحی شده است !
لذت رانندگی و سواری : 206 در اینجا کاملا برتری دارد بدلیل داشتن فرمان نرمتر و خوشدست تر و همچنین هماهنگی بهتر گیربکس با موتور و قابلیت های اسپرتی و کیفیت بسیار بهتر سواری در مقایسه با 405 و مجموعا لذت رانندگی و سواری 206 بسیار مطلوبتر از 405 میباشد !
مصرف : مصرف 206 در شهر بسیار مناسب و ایده آل میباشد در حدود صدی 8 اما 405 همواره بالای صدی 10 مصرف سوخت دارد و خب این به تکنولوژی بالاتر موتور 206 و یورو 3 بودن آن برمیگردد ! درحالیکه طراحی موتور 405 برای دهه هشتاد بوده و خب طبیعی است که مطابق با استانداردهای و دستاورد های آن زمان مصرف سوخت بالایی داشته باشد !
در مجموع : اگر به لذت رانندگی و کیفیت سواری و کیفیت خودرو و مصرف سوخت و همچنین ابعاد مناسب اهمیت میدهید صد در صد 206 برتری دارد ! ولی اگر به جادار بودن خودرو و بزرگی ابعاد و راحتی بیشتر اهمیت میدهید انتخاب شما 405 خواهد بود .
موفق باشید ... اگه سوال دیگری بود در خدمتیم ! :11:
کاملا نظز جناب سرشار تایید میشه ...
جناب سرشار الان با اين مبلغي كه تو دست و بال ماست ( 8 تومن ) چه مدل از 405 و چه مدل از 206 رو مي شه خريداري كرد؟:20:
در ضمن من هيچ اطلاعاتي از تيپ هاي 206 ندارم! ( كمپلت تعطيل!! ) اگر بتونيد منبعي معرفي كنيد ( فارسي ) كه يه سري اطلاعات از اونجا بگيرم ممنون مي شم:10:
206 مدل 81 میتونی پیدا کنی فقط دقت کن فنی سالم و کارکرد پایین 100000 تا باشه !نقل قول:
راستش من منبع خاصی نیافتم !!! تو این زمینه !
راستش به بودجه شما 206 تیپ 2 میخوره که موتورش 1360 سی سی میباشد و حدود 80 اسب بخار رو داره .
بهترین منبع سایت تولید کننده 206 یعنی ایرانخودرو هست : ikco.com
206 مدل 81 میتونی پیدا کنی فقط دقت کن فنی سالم و کارکرد پایین 100000 تا باشه !نقل قول:
بودجه شما حداقله برای خرید 206 پس مراقب باشید یه وقت بهتون نندازن ! ( با عرض معذرت )
در ضمن 206 خودروی پر استهلاکی هست ولی به همون اندازه دوام قطعاتش بالاس !
در صورتیکه 405 هم پر استهلاکه و هم دوام پایینی داره و هم قیمت پایین قطعات !!
راستی از سال 87 به بعد کلیه 405 ها استارت و دینام چینی بهشون خورده !!!! :18::41:
راستش به بودجه شما 206 تیپ 2 میخوره که موتورش 1360 سی سی میباشد و حدود 80 اسب بخار رو داره .
بهترین منبع سایت تولید کننده 206 یعنی ایرانخودرو هست : ikco.com
جناب سرشار هفته پيش يه 206 مشكي گرفتيم براي يه بنده خدا 7 تومن مدل 81 و بسيار تميز!!:27:
شما تهران هستيد؟
داخل سايت ايران خودرو چيزي راجعه به تيپ هاي 206 پيدا نكردم اما ديدم كه 206 16 تا كلاس داره... همونه؟