برای چی این قسمت های فیلر رو درست می کنن..همین جوری که کلی از مانگا عقبند!!!!!!!!!!!! انیمه درست و حسابی چی هست که قسمت هاش کم باشه و تموم شده باشه وقشنگ باشه .. که بشه دید!!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
برای چی این قسمت های فیلر رو درست می کنن..همین جوری که کلی از مانگا عقبند!!!!!!!!!!!! انیمه درست و حسابی چی هست که قسمت هاش کم باشه و تموم شده باشه وقشنگ باشه .. که بشه دید!!!!!!!!!!!!!!!
بستگی دار ه چه سبکی بخوای، مثلا انیمه برسرک واقعا محشره، مانگاش که بههرتین مانگای همه سایتا هست....انیمه دث نوت رو اکثرا دیدن، انیمه Full Metal Panic هم خیلی قشنگه، سه تا فصل داره و هر فصلش 24 قسمته البته فصل دومش 12 تاست، اینا همشون زیرنویس فارسی هم دارننقل قول:
سلام.
ما بعد از مدتها اومدیم:31:
بابا فیلر مگه چه ایرادی داره ناروتو به اون خوشگلی تو بچگیش:31:
تازه بقیشون هم خیلی بانمکن:31::31::31:
از شوخی گذشته اگه فیلر درست نکنن تو یه مدت کم از مانگا جلو میافتن در حالی که اصل کاری مانگائه اون باید جلوتر از انیمه باشه :27:
خودتون هم میدونین که سه چهار تا مانگا میشه یه انیمه اگه بخوان به مانگا برسن دیگه خیلی10قسمته بهش میرسن اونوقت باید چیکار کنن؟؟؟؟؟؟!!!!!!
سلام
دوستان یه سایت خوب معرفی میکنید که تمام اپیزود های ناروتو رو داشته باشه ؟
من خودم از این سایت دانلود میکردم اما اپیزود های قدیمیش لینکاش خراب شده و اذیت میکنه
narutoget.com
.................................................. ................................نقل قول:
سایت :
سایت خوبیه منتها باید توش ثبت نام کنی و ثبت نامش هم رایگانه...............همه قسمت هارو هم داره................جدیدارو هم بلافاصله اضافه میکنه..............همه نوع کیفیت از 720 و 480 داره تا کم حجم ها ..............کد:http://www.anime-access.com/anime
.................................................. .................................................. .....................نقل قول:
نه بابا مانگا کجا انیمه کجا؟؟؟؟؟؟؟؟.....................الا یه 2 سال بیشتره که از مانگا عقب ترند.....مانگا الان به جاهای اصلی رسیده ؟؟؟؟؟؟؟.............ولی انیمه هنوز توی مبارزه ناروتو با پین مونده...........................حالا حالا دارن تا بسازند...............تازه مانگا هر ماه حدودا 4 تا بیرون میاد ولی انیمه خیلی درست کنن در ماه 3 تا...............
یه کم بیشتر توضیح میدی یا یه لینک ویکی پدیا یی چیزی ..بی زحمت...خداییش مردیم از بی انیمه ای...................Full Metal Panic با Full Metal Alchemist فرق داره....اونو تا تهش دیدم.......نسخه brother hood رو..................باحال باشه دیگه و درضمن تموم هم شده باشه که دیگه منتظر قسمت های جدید اون نمونیم......همین ناروتو و بلیچ کلی مارو سر کار گذاشتند با قسمت های جدید دیگه بهشون اضافه نشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
بستگی دار ه چه سبکی بخوای، مثلا انیمه برسرک واقعا محشره، مانگاش که بههرتین مانگای همه سایتا هست....انیمه دث نوت رو اکثرا دیدن، انیمه Full Metal Panic هم خیلی قشنگه، سه تا فصل داره و هر فصلش 24 قسمته البته فصل دومش 12 تاست، اینا همشون زیرنویس فارسی هم دارن
این دوتا انیمه از هم جدا هستن، فول متال پنیک سه تا فصل داره که فصل اولش همون اسم خودشه، فصل دوم یه کلمه Fumoffu بهش اضافه میشه و فصل سوم امش The Second Raid هست، این انیمه بر خلاف ظاهرش که تو عکسا همش عکس ربات و اینجور رچیزا میبینی بیشتر جنبه کمدی داره، البته از نظرجنگی هم قشنگه، سری دومش که ته خنده ست......انیمه فول متال آلکمیست دو فصل داره کل برادر هود ش امسال پخشش تموم شده و 64 قسمته.......بنظرم بشین Berserk رو ببين كه قسمتاش كمه ولي بار فلسفي سنگيني داره، هركي دیده خوشش اومده، جزو انيمه های بزرگساله، اگه كمدي ميخواي بشين Lovely Complex رو ببین.....اگه اکشن و رباتی میخوای با داستان فوق العاده بشین Code Gease رو ببین که سری دومش جزو 10 انیمه برتره و واقعا قشنگهنقل قول:
یه کم بیشتر توضیح میدی یا یه لینک ویکی پدیا یی چیزی ..بی زحمت...خداییش مردیم از بی انیمه ای...................Full Metal Panic با Full Metal Alchemist فرق داره....اونو تا تهش دیدم.......نسخه brother hood رو..................باحال باشه دیگه و درضمن تموم هم شده باشه که دیگه منتظر قسمت های جدید اون نمونیم......همین ناروتو و بلیچ کلی مارو سر کار گذاشتند با قسمت های جدید دیگه بهشون اضافه نشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یه سر به سایت darklegend.com بزن کلی انیمه توش داره با حجم کم و کیفیت خوب
نقل قول:قویتره، یعنی انیمه هاش بیشتره و همش کم حجم و کیفیت 720، مثلا قسمتای جدید ناروتو رو با کیفیت 720p و حجم 80 مگ میذاره، ولی دارک لجندز از نظر سرعت آپلود انیمه های آنگوینگ سریعترهکد:www.minitheatre.org
دوستان میشه سایتی رو معرفی کنین که فایل های تورنت انیمه های ناروتو وبلیچ رو داشته باشه ...
آخه سایتهائی مثل pirate bayخیلی قسمت های پراکنده ای داره که بیشترشون هم سید پائینی دارن :41:......
اصلا چنین سایتی وجود داره!!!!!!!
مانگا جدید اومد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در شمن اعصابم به حاطر مانگا جدید بلیچ حسابی خورد شد.............................آخی چرا باید ایچیگو اینجوری میش د!!!!!!!!!! خیلی دلم شوخت واسش امید وارم که نارتو مثل ایچیگو نشه که خیلی دیکه اعصابم بهم میریزه!!!!!!!!!!!!!!کد:http://mangastream.com/read/naruto/18743083/1
نقل قول:کد:http://www.nyaatorrents.org
ناروتو بیدار شو ... چرا خوابی:31:
خب دوستان میبینم که لورد عزیز به قدرت رسیده..
آخرش تو این انیمه همه میمیرن به غیر از اوروچیمارو .. میگید نه نگاه کنید.!:31:
آقا دیشب ناروتو اومد به خوابمون یه Rasengan بهمون زد وگفت اگه بازم تنبلی کنینو بزارین این تایپک بخوابه همتونو یه Fuuton Rasen Shuriken مهمون میکنم...هااااااااا:31:...نقل قول:
ناروتو بیدار شو ... چرا خوابی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب دوستان میبینم که لورد عزیز به قدرت رسیده..
آخرش تو این انیمه همه میمیرن به غیر از اوروچیمارو .. میگید نه نگاه کنید.! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کجائین بابا:19:...
درسته این کیشیموتو بااین فیلر درست کردنش حال همه رو گرفته ولی مانگا که هست.....:8:...
درضمن به نظر شما قسمت بعد این لورد عزیز دوستمون میخواد چیکار کنه:41:...
مانگای جدید:
کد:http://mangastream.com/read/naruto/86830648/1
یه کم دیر کردین...:31:نقل قول:
مانگای جدید:
اتفاقا من تو پست قبلی درمورد همین شماره از مانگا صحبت کردم...ولی لینکش رو شما زحمت کشیدین...:10:
دستتون درد نکنه:11:...
با سلام خدمت تمام دوستان.ببخشید که دور اومدم.:11:نقل قول:
آقا دیشب ناروتو اومد به خوابمون یه Rasengan بهمون زد وگفت اگه بازم تنبلی کنینو بزارین این تایپک بخوابه همتونو یه Fuuton Rasen Shuriken مهمون میکنم...هااااااااا...
کجائین بابا...
درسته این کیشیموتو بااین فیلر درست کردنش حال همه رو گرفته ولی مانگا که هست........
درضمن به نظر شما قسمت بعد این لورد عزیز دوستمون میخواد چیکار کنه...
اولا که فکر کنم کیشیموتو نقش خاصی تو درست کردن انیمه نداشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو این قسمت معلوم شد که کابوتو هنوز نمرده چون همش میگفت اوروچیمارو ساما.من فکر میکردم اوروچیمارو کابوتو رو هم کشته و خودشو تو بدنش انتقال داده.:5:یعنی اینکه کابوتو اوروچیمارو نیست و یجوری با هم ترکیب شدن.:27:
واقعا خیلی عجیبه که کابوتو با دیدارا بتونه ناروتو و کیلربی رو با هم بگیره.دیدارا که جوتسوهاش مشخصه و قبلا دیدیم ولی کابوتو با چه جوتسویی اومده که با اطمینان به توبی گفت من 2 تاشونو برات میارم خیلی جالبه.:18:
احتمالا باید شاهد یه جوتسو خیلی خیلی خفنی باشیم.تازه تسوچیکاگه و یاماتو و چند نفر دیگه هم هستن که باید با همه اینارو شکست بده. :41:
به نظر من که احتمال اینکه بتونه موفق بشه بیشتره.:5:البته نباید قدرت جدید ناروتو رو هم از یاد برد.:8:
خوش اومدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با سلام خدمت تمام دوستان.ببخشید که دور اومدم.
امضای کیشیموتو زیر فیلم های سینمائی ناروتو هست...بعد چطور تو انیمه نقشی نداره؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اولا که فکر کنم کیشیموتو نقش خاصی تو درست کردن انیمه نداشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون قسمتی که مادارا به کابوتو گفت اوروچیمارویbastard:31:...یادتونه کابوتو چه نیشخند شیطانی زد:21:...
مطمئن باشین که دیگه کابوتوئی وجود نداره...این هم که میگه اروچیمارو ساما حیله اوروچیماروئه تا اونا فعلا فکر کنن که اروچیمارو واقعا مرده وکابوتو قدرت اونو جذب کرده...
اون تسوچیکاگه که خیلی باحاله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
به قول یکی از دوستان دیگه نزدیکه پرچ بشه:31:...
مرسی.حالا که اومدم دیگه نبینم تاپیک خوابیده باشه ها.وگرنه خودم بیدارش میکنم.:31:نقل قول:
خوش اومدی
نمیدونم آخه من فقط فیلم اولشو دیدم و انیمه هم که خیلی وقته.آخه یکم با عقل جور در نمیاد که بخواد فیلر اضافه بکنه به داستان.:13:نقل قول:
امضای کیشیموتو زیر فیلم های سینمائی ناروتو هست...بعد چطور تو انیمه نقشی نداره؟؟؟؟؟؟
مثلا همین قسمت 513 مانگا چند صفحش فقط در مورد حیوانات تو جزیره بود که اینا خودش فیلر یا اضافیه.اگه بخواد چیزی اضافه بکنه خوب تو مانگا اضافه بکنه دیگه چه دلیلی داره تو انیمه اضافش کنه؟؟:41:
این احتمالم وجود داره.در کل این کابوتو هم یه معما دیگه داستانه.:5:نقل قول:
اون قسمتی که مادارا به کابوتو گفت اوروچیمارویbastard...یادتونه کابوتو چه نیشخند شیطانی زد...
مطمئن باشین که دیگه کابوتوئی وجود نداره...این هم که میگه اروچیمارو ساما حیله اوروچیماروئه تا اونا فعلا فکر کنن که اروچیمارو واقعا مرده وکابوتو قدرت اونو جذب کرده...
آره دیگه باید فاتحشو بخونیم.راستی اینا چجوری پرواز میکنن؟؟؟:13:نقل قول:
اون تسوچیکاگه که خیلی باحاله...
به قول یکی از دوستان دیگه نزدیکه پرچ بشه
عمرا بزارم این تایپک چشم روهم بزاره:31:...(هی بیدار شو تایپک...کی گفته بخوابی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مرسی.حالا که اومدم دیگه نبینم تاپیک خوابیده باشه ها.وگرنه خودم بیدارش میکنم
اگه درست یادم مونده باشه کیشیموتو خالق این مجموعست ونظارت کامل هم روی تولید انیمه وهم مانگا داره...نقل قول:
نمیدونم آخه من فقط فیلم اولشو دیدم و انیمه هم که خیلی وقته.آخه یکم با عقل جور در نمیاد که بخواد فیلر اضافه بکنه به داستان.
مثلا همین قسمت 513 مانگا چند صفحش فقط در مورد حیوانات تو جزیره بود که اینا خودش فیلر یا اضافیه.اگه بخواد چیزی اضافه بکنه خوب تو مانگا اضافه بکنه دیگه چه دلیلی داره تو انیمه اضافش کنه؟؟
یکی از دوستان میگفت هم کارگردان انیمه است وهم مانگا:5:...
یعنی بدون ازن ایشون حتی یه پرنده هم وارد انیمه نمیتونه بشه چه برسه به فیلر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
درمورد اون حیوونات هم به نظرم زیاد اضافی نبود تو مانگای بعدی در مورد اون لاک پشت عظیم که جزیره رو حمل میکنه ممکنه بیشتر ببینیم...
اگه هم جاهائی اضافه درست میکنن برا کش دادنشه...بالاخره هر فیلم یاانیمه ای کارگردانش تاابد که ایده نو نداره...یه مدتی بااین جور کش دادنا سعی میکنه برا قسمتای بعد ایده های نوشو نگه داره...همشو باهم نمیتونه رو کنه ...
درمورد فیلر انیمه هم نظرمن اینه که برا جذاب موندن مانگا واین که تو ژاپن اکثر ملت بامانگا حال میکنن تاانیمه(حتی شنیده بودم که نخست وزیرشون..نمیدونم دقیقا کدوم بود تو ماشینش همش درحال خوندن مانگاست:18:...)واینکه نمیخوان انیمه ومانگا به هم برسن:31:...این طوری فیلر درست میکنن...حالا ممکنه چیزای دیگه ای هم باشه که ما نمیدونیم:20:
هنوز که چیزی از پرواز کردنشون نشون نداده ولی فکرشو بکن این تسوچیکاگه بااون قدشو واون نوک دماغش پرواز کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...نقل قول:
آره دیگه باید فاتحشو بخونیم.راستی اینا چجوری پرواز میکنن؟؟؟
بعدشم تو هوا کمرش بگیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان دوبله فارسی ناروتو رو دیدین؟ تازه داره پخش میشه، 3 قسمت دوبله کردن، باحالیش اینه که از سری شیپودن شروع کردن.....به کاکاشی میگن کاکا سنسی، به جیرایا میگن گیرایا، به آکاتسکی میگن آکتشکی، به ناروتو میگن ناریتو....برای دستای ساکورا آستین کشیدن، ساکورا شده خواهر ساسکه......بنظرم اگه دوبله نمیکردن بهتر بود، واقعا بهتون تسلیت میگم که اینا دارن ناروتو رو نابود میکنن، یه زمانی ناروتو باعث میشد مردم بیان طرف انیمه اما الان با این کار کم کم مردم بدشون میاد از انیمه......رو کاورش هم اسم ماساشی کیشیموتو رو نوشتن ماساکی کی میموتو ! :16: ای خدا از دست اینا !
اره دیگه پرواز میکنن..
کلا این مانگا همه تو هوا بودن:31:
ولی خب الان دیدارا موند واسه سوچیکاگه ..لورد بسیار گرامی :27: هم رفته سراغ ناروتو و اون رپر دیوونه..:31:
کلا اینجا نشون میده که الان اوروچیمارو قدرتی برابر با ساسکه با دار و دستش + 6پین داره.. حتی خیلی بیشتر:20:
نظرتون چیه؟
چی!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
جدی گفتی؟!؟!؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو دیسک دارن پخش می کنن ؟
بله، با قیمت 1500 تومان میکنن تو پاچه مردم......الان 3 تا قسمت اولش فقط اومده، بدرد این میخوره که 3 نفر پول جمع کنن و بخرن بعد بشینن بهش بخندن، چون ارزش خرید 1 نفر رو نداره
آقا کلا این دوبله رو ولش :2:...نقل قول:
دوستان دوبله فارسی ناروتو رو دیدین؟ تازه داره پخش میشه، 3 قسمت دوبله کردن، باحالیش اینه که از سری شیپودن شروع کردن.....به کاکاشی میگن کاکا سنسی، به جیرایا میگن گیرایا، به آکاتسکی میگن آکتشکی، به ناروتو میگن ناریتو....برای دستای ساکورا آستین کشیدن، ساکورا شده خواهر ساسکه......بنظرم اگه دوبله نمیکردن بهتر بود، واقعا بهتون تسلیت میگم که اینا دارن ناروتو رو نابود میکنن، یه زمانی ناروتو باعث میشد مردم بیان طرف انیمه اما الان با این کار کم کم مردم بدشون میاد از انیمه......رو کاورش هم اسم ماساشی کیشیموتو رو نوشتن ماساکی کی میموتو ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ای خدا از دست اینا !
بعد از تعطیلی گروه گویندگان جوان(یادش به خیر...یادتونه چه باحال دوبله میکردن...شاهکارشون هم همون مرد یخیه تو شگفت انگیزان بود...)دیگه دوبله اینا هم زننده شده...آخه کی میاد یه کار غیر کارشناسی رو که هیچ کدوم اونائی که دوبله کردن حتی یه قسمت اونم از سریه اولو ندیدن رو نگاه میکنه:13:...
الان دیگه از شیر مرغ تا جون آدمیزاد رو اینترنته...
ملت واسه سریال به اون عضمتی مثل قهوه تلخ زورشون میاد پول بدن بعد اونوقت میان بابت انیمیشنی که بابهترین زیرنویس همینجور ریخته تو این فروشگاه های اینترنتی هر سه قسمت رو 1500پول میدن؟؟؟
کار ترجمه و دوبلاژ و .... کار هر کسی نیست و حتی محصولاتی که تو خارج از یک زبان به یک زبان دیگر عرضه میشن هم اگر توش دست زیاد ببرن هم خارجی ها شاکی میشن.......نقل قول:
حالا اینا امدن ناروتو رو دوبله کردن .....حداقل ساکورا رو خواهر نمی کردن .....هر دفعه اینها کارکتر های مونث رو تبدیل به خواهر می کنن فهش می دم بهشون....کلا داستان عوض میشه با این کار:2:.
حالا هم احتمالا تو دوبله ما این ساکورا قراره برادرش !!!!! رو بیاره سر راه درست.( که البته فکر نمی کنم تا اخر انیمه اصلی اینها بتونن ادامه بدن و احتمالا یه 30 40 قسمتی رو یا حذف می کنن یا ادغام یا مثل فوتبالیستا ( با احترام captain tsubasa چون یک مقدار مانگاش رو خوندم فهمیدم چه کلاه گشادی سرم رفته). که تمام داستان های مدرسه و .... رو حذف کردن و فقط فوتبال نشون دادن اینم تمام داستان های مرتبط بین این سه تا و بقیه رو حذف کنن....
پ ن:
راستش من هر مغازه می رم باسه خرید قهوه تلخ همشون می گن تنها چیزی هست که فروش میره و می گن بقیه سریال ها و فیلم هاشون همش دارن خاک می خورن ولی این همش تا مرز تمام شدن میره.:31:
حالا که از ناروتو کمی فاصله گرفتیم بدک نیست منم در مورد جودی ابوت بگم که واقعا از زمین تا زیرزیمن فرق داره با اصلیش..:31:نقل قول:
رو حذف کردن و فقط فوتبال نشون دادن اینم تمام داستان های مرتبط بین این سه تا و بقیه رو حذف کنن...
همه فک میکردیم که جودی بابا رو ندیده ( تا قسمتهای آخر) در حالی که از همون اول باهم میرفتن مجالس رقص.:18:
-------------------------
قهوه تلخ رو خیلی ها میخرن.. نمیدونم چرا!!:20:
---------
خب در مورد ناروتو !!>> کجا بودبم:31:
الان فقط من موندم این مادارا چه غول بی شاخ و دمی شده!!نقل قول:
کلا اینجا نشون میده که الان اوروچیمارو قدرتی برابر با ساسکه با دار و دستش + 6پین داره.. حتی خیلی بیشتر
من میترسم کابوتو ( اوروچیمارو) یه دفعه دلش بسوزه و ناروتو رو کمک کنه!! البته خیلی بعیده
والا خارجی ها هم میان ناروتو رو با زبون ژاپنی میبینن و اگه بخوان دوبله کنن یه کار تمیز در میارن . در کل این ایرانی ها به هنر کوچکترین اهمیتی نمیدن . مثل اون اولای قهوه تلخ که ادمای این دوره رو نشون میداد به تاریخ اهمیت نمیدن .
یکی نیست بگه اخه احمقها مگه ناروتو یه کارتون الکی واسه سرگرمی بچه کوچولوهاست ؟ انیمه و مانگا به اون عظمت داره و داستان جدی و موضوعات +12 اش . اخه بچه چی میفهمه که میاین واسه بچه های خوب ایران دوبله میکنین . اخه مگه واسه بچه ساختنش که شما واسه بچه ها سانسورش میکنین پدر سوخته ها . همو سرتانه جدا کنم ؟
چه خبره من یه مدتی نبودم !!!!!!!!!!!!!! چی شده کجا دوبله شده کی دوبله کرده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چی به چیه!!!!!!!!!!! کی پرواز می کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پرنده کیه خواهر ساسوکه کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ای وای دیونه شدم
بااجازه شما یه مدتیه این تایپکو بیدار کردیم:31:...(همچین خوابشم سنگین بود که..........:31:...)نقل قول:
چه خبره من یه مدتی نبودم !!!!!!!!!!!!!! چی شده کجا دوبله شده کی دوبله کرده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چی به چیه!!!!!!!!!!! کی پرواز می کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پرنده کیه خواهر ساسوکه کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ای وای دیونه شدم
شما زیاد این قضیه دوبله رو جدی نگیر:46:...
سالی که نکوست از بهارش پیداست...وقتی ساکورا رو کردن برادر ساسکه دیگه شماهم تا تهش بخون قراره چه بلائی سر این انیمه مثل خیلی از کارتونای دیگه بیارن:2:...
خدا باعثو بانیشو گیره این لورد اوروچیماروی عزیز دوستمون بندازه:31:...
من این مدت درگیر انیمه بلیچ بودم وقت نمی شد...............قسمت ها از فیلر در اومدند.....مانگا رو دیشب دنبال کردم...........چه خبر شده.......این کاگه ها که چاقه کیه افتاده دنبال دیدارا.......................راستی اون ارتش 100 هزار نفری مادارا همشون هوکاگه اولا بودند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اون هیولاهه همونیه که باهاش چاکرای دم دار ها رو در می آوردند!!!!!!!!!!!!! من همیشه فکر می کردم این جنگ چهارم نینجاها رو چه جوری می خواد مادارا شروع کنه از گروهش که چند نفر بیشتر نموندن اما دیگه فکر اینجاش رو نمی کردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اونی که دیدین قدش کوتاهو ودماغشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....تسوچیکاگه هست ...دقیقا نمیدونم کاگه کدوم دهکدست ...چون هنوز چیز زیادی ازش نشون ندادن...ولی مثل اینکه قادره پرواز کنه:18:...نقل قول:
من این مدت درگیر انیمه بلیچ بودم وقت نمی شد...............قسمت ها از فیلر در اومدند.....مانگا رو دیشب دنبال کردم...........چه خبر شده.......این کاگه ها که چاقه کیه افتاده دنبال دیدارا.......................راستی اون ارتش 100 هزار نفری مادارا همشون هوکاگه اولا بودند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اون هیولاهه همونیه که باهاش چاکرای دم دار ها رو در می آوردند!!!!!!!!!!!!! من همیشه فکر می کردم این جنگ چهارم نینجاها رو چه جوری می خواد مادارا شروع کنه از گروهش که چند نفر بیشتر نموندن اما دیگه فکر اینجاش رو نمی کردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یعنی حریفشم 100درصد دایداراست...اون100هزارنفر هم فکرنکنم همشون هکاگه اول بودن...یکیشون فقط هکاگه اول بود(فکر کنم...چون ازاینم چیز زیادی نشون ندادن هنوز...)درسته اون هیولاهه دم دارهلرو مهر میکرد...الانم فقط هشت ونه دم مونده...
احتمال تو مانگای بعدی باید شاهد یه مبارزه خفن بین اوروچیمارو ودایدارا وناروتو ودوستاش باشیم...این مادارای .......:2:معلوم نیست دقیقا بااون100000میت(:31:)میخواد چیکار کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!
راستی این جریان زتسو چیه!!!!!!!!!!!!!!!!! مادارا مثل خیرات توی بهشت زهرا قول هر تیکه اش رو به یکی داده....!!!!!!!!!!!!!!!!! یعنی چی که یه تیکه از زتسو رو می خواد به کابوتو بده مگه زمینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلا زتسو مال کدوم دهکده هست ....چون تا اینجا اکثر افراد آکاتسوکی مال یه دهکده ای بودند ....مثلا فکر کنم همین دیدارا با اون تسوچیکاگه مال یه دهکده باشند..چون همدیگرو گویا خوب می شناختند.................نکنه زتسو دست سازه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رفتی سراغ جودی:31:....منم دیدم.... در کل داستانش خیلی پیچیده تر از انی هست که ما فکر می کردیم.نقل قول:
اتفاقا خارجی ها هم از دوبله نسخه امریکایی بزرگسال ها از ترجمه راضی نیستن چون حتی دو تصاویر انیمه هم دست بردن و تا تونستن سطح خون ریزی ها رو کم کردن...نقل قول:
نه تنها این بلکه خیلی ترجمه های اینگلیسی دیگه هم دیدم بعضی هاش بسته به استودیو ممکنه فرق داشته باشه ....:13:
ولی در کل وقتی سیستم رده بندی با حذف کردن و ناقص کردن یا ممنوع کردن بجای شکل پیشنهادی پیش بره بهتر از این نمی شه انتظار داشت.:13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چه مرگ سهمگینی خواهد داشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
لینک قسمت 180 ام دوباره درست شد برم بگیرم ببینم چی شده در انیمه.
راسته از فیلم جدید چه خبر؟
از 175 تا 181 که آحریه باشه، همش تو همون دوران کوردکیه..نقل قول:
182 هم قراره گروه گارا معرفی شه..وای خسته شدیم:31:
181 یه جورایی در مورد انتقام جویی و اینکه ساکورا و ناروتو به یاد ساسکه ان و اینکه نارو نو میخواد برشگردونه هو و و از این حرفا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخ جونــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چه مرگ سهمگینی خواهد داشت
بعید نیست:31:نقل قول:
..نکنه زتسو دست سازه ؟؟؟؟
منظورتون سینمائیشه؟؟؟؟نقل قول:
اگه آره که یه مدتیه فکر کنم حدود دو ماهی بشه که اکران شده وداستانش هم درباره سفر در زمان ناروتو ودیدن یوندایمه(پدرشه...) اونطوری که من از دوستان باتجربه شنیدم حدود یک سالی بعد از اکران فیلم دردسترس عموم قرار میگیره...
حالا چه خوبه منظورتون از فیلم خود انیمه باشه...:31:(اونوقت توضیحات ما...............:31:)
احتمال اینکه اینم مثل اون100000میت(:31:)دست سازه مادارا باشه هست...آخه طرف سفیدش خیلی شبیه اونست واینکه برخلاف تمام اعضای آکاتسوگی ازاول تا الان ما هیچ سربندی ازش ندیدیم که بفهمیم مال چه دهکده ایه!!!!!!!!!!نقل قول:
نکنه زتسو دست سازه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به قول شما بود یااون دوستمونkortol که گفته بودین این زتسو یکی از عجیب ترین معماهای این انیمه است!؟؟
من منظورم از فیلم. فیلم سینمایی بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شما اشتباهی باسه من اپیزود های انیمه رو تعریف کردی
دقیقا سینمایی بود:46:نقل قول:
پس هنوز رو دی وی دی و BD منتشر نشده....
متوجه شدم ولی دیگه کار از کار گذشته بود:31:نقل قول:
من منظورم از فیلم. فیلم سینمایی بود
شما اشتباهی باسه من اپیزود های انیمه رو تعریف کردی
زتسو که آره خیلی عجیبه!!//نقل قول:
به قول شما بود یااون دوستمونkortol که گفته بودین این زتسو یکی از عجیب ترین معماهای این انیمه است!؟؟
-----------------
الان یعنی اوروچیمارو با چشمهای اوچیها دیگه مشکلی نداره .؟؟:40:
زتسو اره خیلی عجیبه حتی از توبی بیشتر . اون توبی هم که قیافه اش داد میزنه که من دانزو ام . موندم چجوری صداشو عوض میکنه پیرمرد لب گور . راستی عوضی هوکاگه هم که شد . ای تف به این فئودال لرد . نزدیک بود کاکاشی هوکاگه بشه .
نمیتونه دانزو باشه..نقل قول:
اون توبی هم که قیافه اش داد میزنه که من دانزو ام . موندم چجوری صداشو عوض میکنه پیرمرد لب گور .
قبلا بحثش شده بود.
قبول کنید که کاکاشی در حد هوکاگه شدن نیست..( مثلا مقایسش کنید با جیرایا)کاری ندارم که مرده هاا کلا میگم .، :20:نقل قول:
نزدیک بود کاکاشی هوکاگه بشه .