سلام
من یه win xp داشتم رو درایو c
رفتم یه win xp sp3 رو درایو G نصب کردم شد 2تا ویندوز ...
حالا هر کاری میکنم کارت صدام رو این سرویس پک 3 نصب نمیشه ...چیکار کنم ؟
Printable View
سلام
بعضي ازدرايورهاي قديمي كه رو sp2 كار ميدن در sp3 به خوبي كار نمي كنن و يا از كار مي افتند اين مشكل بيشتر براي درايورهاي كارت صدا و مودم پيش مياد براي رفع اين مشكل بايد درايور خودتون را به روز كنيد.نقل قول:
سلام
به سايت مريوطه مراجعه و آنرا به روز كنيد
نرم افزار رو باید Repair کنینقل قول:
سلام دوستان .من در مورد نصب ویندوز خیلی مبتدی هستم .سی دی ویندوز xp پک 3 رو از اینترنت دانلود کردم .در محیط ویندوز نصب میشه ولی در محیط داس نصب نمیشه .آیا ویندوز xp بوت باید خریداری کنم و یا میشه همین سی دی ویندوز خودمو به ترفندی تبدیل به ویندوز بودت ایبل کرد .ویا کارهای دیگر. لطفا راهنمایی کنید.پیشاپیش تشکر میکنم.
دوستان هر چی اهنگ یا چیز های دیگه میخوام کپی کنم تو فلش یا گوشی ارور میدی میگه
Cannot Create Or Replace .....The Disk Is Write-Protected.Remove The Write-Protected Or Use Another One
از دیروز تاحالا هرچقدر Alt+Ctrl+Delete رو روی صفحه میزنم نمیاد دلیلش چیه ؟ آخرین برنامه ای هم که نصب کردم TuneUp Utilities 2008 بوده .
سلامنقل قول:
شما ویروس اتوران گرفتید به این تاپیک مراجعه کنید:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=201729
سلامنقل قول:
خوب این یعنی فلش قفل شده . و شما امکان رختن یا برداشتن چیزی را نداری .
کنارش احتمال زیاد باید یه دکمه ای چیزی باشه که با زدن اون این قابلیت را می شه برداشت .
موفق باشی .
خوب اين هم عكسي كه وقتي روش كليك ميكنمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش هم هيچ چيز نميشه ؟
سلامنقل قول:
در کادر Run بنویسید Gpedit.msc و اینتر نمایید.در پنجره Group Policy به مسیر پایین برید:
User Configuration>Administrative Templates>Desktop
حال بروی گزینه Disable Active Desktop دابل کلیک کنید و در تب Setting گزینه Enable را علامت دار نموده و بروی OK کلیک نمایید.
موفق باشی .
دیروز دوستم یکی از این کول دیسکا آورده بود براش بازی بریزم از اونه . ویروسه از اون فایل های اگزه نداره اسم فایلش کظم غیظ هست (فروبردن خشم) ایرانیه و آدرس یه وبلاگ روشه . هیچ کدوم از روش ها جواب نمیده . اون آنتی ویروسا هرکاری کردن نتونستن . با نود 32 هم در حال اسکن هستم . روش اول که هیچ چی اصلا پاک نمیشن . روش دومم بگم که اصلا فایل های داس اجرا نمیشن تو سیستم از بازی گرفته تا اینجور فایلا همه مشکل پیدا کردن . مخفی کردنم مشکل نداره . سومی هم که هیچ چی . temp1.exe و temp2.exe وجود نداره توی سیستم 32 . هرچقدر با اون آنتی ویروس توی روش چهارم امتحان کردم یکسره میاورد چون تا پاک میکرد دوباره می یاورد . با نود 32 یه بار فقط همون فایلا رو چک کردم هیچ چی نشون نداد الانم دارم کل سیستمو چک میکنم که فک کنم شاید تا نزدیک صبح هم طول بکشه :41:نقل قول:
سلام.نقل قول:
آنتی ویروسی که آپدیت نشده، نمیتونه اینطور ویروس ها رو برداره.
بهتره از کسپر 2009 استفاده کنید که هم حجم آپدیتش کم هست (حدود 4 مگ) و هم بدون آپدیت، قابلیت شناسایی تعداد زیادی از ویروسها از جمله این ویروس رو داره.
موفق باشید :11:
اگه اشتباه نكنم آقا مهدي تو اين تاپيك كاملا توضيح دادن كه چه طوري ويروس را از بين ببريد.نقل قول:
نوشته شده توسط mohammadrezams مشاهده تاپيک
دیروز دوستم یکی از این کول دیسکا آورده بود براش بازی بریزم از اونه . ویروسه از اون فایل های اگزه نداره اسم فایلش کظم غیظ هست (فروبردن خشم) ایرانیه و آدرس یه وبلاگ روشه . هیچ کدوم از روش ها جواب نمیده . اون آنتی ویروسا هرکاری کردن نتونستن . با نود 32 هم در حال اسکن هستم . روش اول که هیچ چی اصلا پاک نمیشن . روش دومم بگم که اصلا فایل های داس اجرا نمیشن تو سیستم از بازی گرفته تا اینجور فایلا همه مشکل پیدا کردن . مخفی کردنم مشکل نداره . سومی هم که هیچ چی . Temp1.exe و temp2.exe وجود نداره توی سیستم 32 . هرچقدر با اون آنتی ویروس توی روش چهارم امتحان کردم یکسره میاورد چون تا پاک میکرد دوباره می یاورد . با نود 32 یه بار فقط همون فایلا رو چک کردم هیچ چی نشون نداد الانم دارم کل سیستمو چک میکنم که فک کنم شاید تا نزدیک صبح هم طول بکشه
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=201729
سلام.میخواستم ببینم اگه سی دیه کارت صدا و گرافیک خراب شده باشه بعد از عوض کردن ویندوز چیکار باید کرد؟ممنونم
درست بود من چون متن تاپیک زیاد بود تا آخرشو نخوندم که پست دومو ببینم . ویروس پاک شد اما حالا یه مشکل دیگه پیش اومده . وقتی روی درایو ها دابل کلیک میکنم یا اوپن رو میزنم داخل نمیشن انتخاب برنامه رو میارن . اینو ببینید :
سلامنقل قول:
عزیزم اگه باز به اون تاپیکی که دوستان معرفی کردند نگاه کنید روش حل این مشکل را هم توضیح داده ام
می تونید از برنامه زیر استفاده کنید . برنامه زیر را بگیرید و اجرا کنید .
موفق باشید.
سلامنقل قول:
باید به ادرس زیر رجوع کرد و مدل کارت گرافیک و صدا را گفت تا دوستان لینک دانلود گرافیک اونا براتون قرار بدن .
بحث را در ادرس زیر دنبال کنید .
یا اینکه نوع و مدل اونها را به مغازه دار بگید و سی دی های اونا دریافت کنید . منظورم مغازه های خدماتی هست
موفق باشید .
ببخشید باز مطالعi نکردم . من نمیدونم چرا از وقتی این کول دیسک لامصبو زدم یکسره برام مشکل پیش میاد !
الانم یکی دیگه شده . اول برنامه آنلاکر وقتی که سیستمو ری استارت کردم دیدم دوتا توی تسکبار اومد بعد از استارت آپ برداشتمش الان نود 32 دوتایی توی استارت آپ میاد و توی تسک دوتا آیکن . ایندفعه تمام اون سرتیتر آبی ها رو نگاه کردم چیزی در این باره نبود :18: . اینم عکسش :
چطور میشه از طریق Computer Management یه درایوی رو برای یکی از یوزهای ویندوز پنهان کرد.
سلام.نقل قول:
روی یکی هر دوی اونها کلیک کنید ببینید چی میشه.
نمیدونم چرا فکر میکنم به احتمال زیاد ویروسی شدید.
موفق باشید :11:
با KasperSky 2009 آپدیت شده امتحان کن.رو فلش خودم هم کظم غیظ بود ولی نابود شد.از برنامه Kazm Remover هم میتونی استفاده کنی.نقل قول:
سلامنقل قول:
فکر نکنم بشه برای یکی از یوزرها مخفی کرد . از این قسمت اگه درایوی را مخفی کنی برای همه یوزرها مخفی می شه .
فکر کنم باید از برنامه استفاده کنی
موفق باشی .
سلام
چطوری می تونم فایل pending.xml رو که مال ویستا هست تو XP پاک کنم!؟با ارور access is denied
ً؟!
تو ویندوز ویستا مشکل پیدا کردم و گفتن باید این فایل رو پاک کنی یا تغییر نام بدی ولی هیچ کدوم نمیشه
ممنون
:11:
ربطی به نصب نرم افزار نداره . برای رفعش برو تو Run بنویس gpedit.msc برو تو بخش User Configuration بعد برو تو Administrative Templates بعد برو تو System سپس Ctrl +Alt+Del Option بعد گزینه Remove TaskManager رو دوبار کلیک کن تو صفحه ای که باز میشه Disable رو بزن و خارج شو .موفق باشینقل قول:
از نرم افزار1.8 Unlocker استفاده کم. خیلی به کارت می یاد. اینم لینکش :نقل قول:
بعد از نصب کلیک راست رو فایل کن گزینه Unlocker روبزن . تو صفحه ای که باز میشه گزینه Delete یا Rename رو بزن.
سلامنقل قول:
همین جمله access is denied را توی انجمن سرچ کنید . البته انجمن ویندوز xp بارها پاسخ داده شده .
باید اون فایل را به یوزر خودتون replace کنید.
موفق باشید .
مشکل access is denied برای پاک کردن فایلهای ویندوز ویستا پس از نصب از توی ویندوز xp است.نقل قول:
برای رفع این پیام شما ابتدا روی فایل یا فولدر راست کلیک کنید و سپس گزینه properties و سپس از قسمت security می توانید با فشردن دکمه add یک گزینه با عنوان everyone ایجاد کنید و سپس apply رابزنید. و همه گزینه ها را هم تیک بزنید.
حالا می توانید فایل را جابجا یا حدف کنید.
موفق باشید
نقل قول:
سلام
ممنون
پیغامی میده:
the object could not be deleted
سلامنقل قول:
ممنونم
می دونم بارها جواب دادید ولی یکم بیشتر توضیح میدید!؟:11:
سلام و ممنوننقل قول:
قسمت سکیورتی نداره!!:13:
:11:
دوستان از همه ممنون پاک شد!
می تونی یکم بیشتر توضیح بدی تا بتونیم مشکل رو حل کنیم.:10:نقل قول:
الهی شکر این مشکل شما هم حل شد.نقل قول:
ممنون از جوابت... حالا نه از اون قسمت کلا آیا راهی هست مثلا یه یوزری تو ویندوز بسازم که محدود باشه. مثلا فلان درایو براش پنهان باشه یا مثلا یه کاری رو نتونه انجام بده. اگر برنامه خاصی این کارو انجام میده اسمشو بگید. البته فکر کنم winguard اینارو انجام بده دقیق نمیدونم.نقل قول:
البته با استفاده از پرمیشن ها می تونی یه درایو را برای یه یوزر limit غیر قابل دسترس کنی . مخفی نمی تونی بکنی فقط غیر قابل دسترس می تونی بکنی . یعنی نتونه وارد درایو بشه .نقل قول:
در غیر این صورت باید از برنامه استفاده کنی
به ادرس زیر رجوع کن و پستهای اقا مجید را بخون
موفق باشی .
همون غیرقابل دسترس کردن برای یوزر لیمیت چجوریه ؟
سلامنقل قول:
خب برای این کار اول از همه باید اون درایوی که قصد دارید محدودش کنید NTFS باشه .
حالا یه یوزر محدود ( Limit ) درست کنید . حتما باید یوزری که درست می کنید از نوع limit باشه و یوزر خود شما هم باید حتما از نوع Adminstator باشه .
حالا با یوز Adminstator لاگین کنید و سپس به منوی tools رفته و سپس Folder option را زده و به تب view رفته و تیک اخرین گزینه اون یعنی use simple file sharing را بردارید
حالا روی درایوی که قصد دارید اونا محدود کنید راست کلیک کنید و propertise را بزنید و از صفحه باز شده به تب security برید و سپس از صفحه باز شده گزینه Add را بزنید و از صفحه دیگر باز شده گزینه Advanced را بزنید و از صفحه دیگر باز شده گزینه Find Now را در سمت راست بزنید تا یوزهای شما در پایین صفحه لیست شوند .
حالا یوزری که قصد دارید درایو را برای اون محدود کنید را انتخاب کنید ( یعنی یوزر Limited )
حالا صفحه را ok کنید و صفحه بعدی را نیز ok کنید .
با این کار اسم یوزر Limit در قسمت بالای صفحه یعنی Group or user names قرار میگیره .
حالا اگه به قسمت پایین همون صفحه نگاه کنید دسترسی ها برای این یوزر Allow هستش و شما باید دسترسی را برای این یوزر Deny کنید .
صفحه صفحه را ok کنید و به اخطار داده شده پاسخ مثبت دهید .
با این روش شما وقتی با یوزر خودتون لاگین می کنید به درایو کامل دسترسی دارید اما یوزر limit وقتی لاگین می کنه و روی اون درایو کلیک می کنه اخطاری مبنی بر این که شما اجازه ورود به درایو را ندارید داده خواهد شد .
به هیج طریقی هم یوزر محدود نمی تونه محتوای درایو را ببینه . حتی اگه سرچ هم بکنه نمیتونه به محتوای درایو دسترسی پیدا کنه .
شما این کار را برای هر چند تا یوزر که دلتون می خواد می تونید انجام بدید .
موفق باشید .
پنجره اي را كه باز مي كنم يا هر نرمافزاري را كه باز ميكنم در taskbar ديده نمي شود
چطور مي توان آن را به حالت اوليه بازگرداند ؟
سلامنقل قول:
با استفاده از برنامه زیر تسکبار را ریپیر کنید
موفق باشید .
راهی وجود داره که از همون یوزر لیمیت بتونیم با یوزر و پسورد Administrator اون درایور بسته شده رو باز کنیم ؟نقل قول:
مثلا برای نرم افزارها با گزینه ای به نام Run as میشه این کار رو کرد . حالا میخواستم بدونم برای اون درایوی هم که مسدود کردیم میتونیم این کار رو بکنیم ؟
سلامنقل قول:
فکر نمی کنم راهی باشه . فقط باید یوزر Administrator این محدودیت را برداره .
موفق باشید .
سلام دوستان.
من يك image از درايو C يه كامپيوتر ديگه برگردوندم رو كامپيوترم.
الانم همه چيز ok است.
فقط زبان اون windows انگليسي بود كه من تو regional and language optins
تو advanced و regional optins زبان اونو به فارسي تغيير دادم.
ولي الان به نظرم زبان عربي مي نويسه.
مثلا "سي" اون 2 نقطه كه ژايين حرف "ي" ميذاره شديد ميره رو اعصابم
يا مثلا قبلا "ژ" را با shift + ز مي نوشتم ولي الان با كليد "\" مي نويسه.
يا "پ"را كه قبلا با "\" مي نوشتم الان با "`" مي نويسه.
يا كاماي فارسي را قبلا با shift + T مي نوشتم ولي الان ديگه نمي نويسه.
يكي از اساتيد كمك كنه كه چيكار كنم به همون صورت قبلي برگرده؟؟