سلام دوســـت مننقل قول:
آره میتونـــی آنلاین آپدیـــت کنی ! آفلاین مثل بقیه دوستان نمیتونی چون گوشیتون سری 40 هستش !
GPS هم نمیتونید فعال کنید چون گوشیتون GPS نداره !
موفق باشید!:40:
Printable View
سلام دوســـت مننقل قول:
آره میتونـــی آنلاین آپدیـــت کنی ! آفلاین مثل بقیه دوستان نمیتونی چون گوشیتون سری 40 هستش !
GPS هم نمیتونید فعال کنید چون گوشیتون GPS نداره !
دوستان سلام
ما 5800 رو از 21 آپدیت کردیم به ورژن 50
با سختی بسیار زیاد
فارسی گوشیم پرید !
نمیخوام دیگه پروداکت کد عوض کنم و دوباره آپدیت کنم ؛ ( پهنای باندم تموم میشه )
راهی نیست فقط برای فارسی نویسی توی اس ام اس ؟
سوال دوم :
برای ورژن 50 و گوشی 5800 قرمز و برای زبان فارسی
پروداکت کد چند رو وارد کنم ؟
پروداكت كد فارسي گوشيهاي نوكيا
اگه آفلاین آپدیت کردی مشکل زیادی نداره..کد رو عوض کن دوباره فلش کنکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=363465
برای اس ام اس هم نرم افزار MCI رو از سایتش بگیر...میدونم جالب نیست ولی چه میشه کرد؟
سلام
ممنون از پاسخ شما
خیر ، بنده آنلاین آپدیت کردم
کدی که در تاپیک معرفی شده وجود داشت گویا برای ورژن v40.0.005 هستش
ولی الان برای 5800 ورژن 50 هم امده
آیا باید صبر کرد که پرداکت کد فارسی برای 50 هم بیاد ؟
امکانات گوشی که فوق العاده شده بعد از آپدیت ولی اگه بخوایم همش انگلیش اس ام ای بزنیم که ورشکست میشیم
ممنون ، آخر دست به دامن ! MCI شدیم !
ممنون از دوستان
با 0574291 دوباره آپدیت کردم فارسی هم اضافه شد
برای دوستانی که میخوان آپدیت کنن
دانلود فیرمور جدید 5800 ورژن 50.0.005 رنگ قرمز با پروداکت کد 0574291 (فارسی)
دانلود فیرمور جدید 5800 ورژن 50.0.005 رنگ آبی با پروداکت کد 0574292 (فارسی)
دانلود فیرمور جدید 5800 ورژن 50.0.005 رنگ سیاه با پروداکت کد 0574294 (فارسی)
ايواي
داشت آپگريد ميشد . همينطوري خوب پيش ميرفت
كه يهو اومد سر 10.8 مگابايت گير كرده.بالاتر نميره.
گوشيم n73 me هست
حجمي كه بايد دان شه :77.2
چي كنم؟
ايراد از من كه نيست . هست؟آخه الان كه اينجا دارم پست ميدم پس ايراد از اينترنت نيست
---------- Post added at 03:44 PM ---------- Previous post was at 03:41 PM ----------
راستي من پروداكتي وارد نكردم.ازم نخواست.يعني فارسي گوشيم داره ميپره؟
هنوزم سر 10.8 هست
آي ايها ناس
اينو چي كنم؟ 10.8 تكون نميخوره!داشت خوب ميرفتا.اگه همونطوري ميرفت الان تموم شده بود.
كارم ضروريه.
جالب اينه كه دكمه كنسلم نداره!
فكر كنم گوشيمو جدا كنم بتركه:31:
به
خودش كنسل كرد
ميخوام دوباره امتحان كنم
اي بابا چرا اينطوريه؟!الان كه دوباره آوردمش از 68 شروع كرد به دانلود!
دانلود اون تموم شد.
حالا يه چي ديگه اومده...نوشته به روز رساني برنامه(15 دقيقم طول ميكشه!فقط فكر كنم هر دقيقش به جاي 60 ثانيه 600 ثانيه داره:دي)
اه... از اون 15 دقيقه . فقط 40 ثانيه مونده بود كه ارور داد!
يا علي رو گوشيم ورژن جديد رو نوشته.خاموشم هست.فقط نوشته test mode ... روشن كنيم بينيم چي ميشه.
اوا روشن نميشه!!!!!
ايواي جدي جدي روشن نميشه.
بابا يكي جان من جواب بده.مجبورم پست جديد بزنم كه تاپيك بياد بالا...
چي شد؟
گوشيم روش همون nokia و test mode و ورژن جديد رو نوشته. و روشن نميشه.
اما به كامپيوتر وصله .و كامپيوتر ميشناسدش.و رفتم كه دوباره آپديت كنم.ورژنم جديده و بجاي install نوشته reinstall
بايد منتظر بمونم تا روشن شه؟خوب چه قدر؟
بابا يكي جواب بده ديگه.هي سوال ميپرسم خودمم جوابشو ميدم
انقدر نگفتيد تا كه به قول زننده ي تاپيك كار احمقانرو انجام دادم گوشيمو جدا كردم . باطريشو دراوردم.باطريشو سر جاش گذاشتم . روشن كردم.ديدم آپديت شده...يعني الان ديگه مشكلي نيست؟
فقط ورژنش آخرين ورژنه . اما براي 21/3/2008 هست.
دست خودم و زننده تاپيك درد نكنه
اما خوب براي اين كه دلتون نشكنه :31: يه سوال ازتون دارم:
من از فون مموريم تو رمم بك آپ گرفتم.
خوب؟
الان چند تا گزينه به گوشيم اضافه شده(mobile tv و ويروس كش) . بازي مار (براي خود گوشي بود) پاك شده.
الان اگه ريستور بك آپ بزنم . اينا پاك ميشن؟از چيا بك آپ گرفته؟
من ريستور بك آپ كه ميزنم ميگه :فون ويل بي ريستارت.فكر كنم بك آپم درست نگرفته شده.فقط خوبه قبلا شماره تلفنارو ذخيره كرده بودم...بقيش مهمه ولي نه خيلي
من از فون مموريم تو رمم بك آپ گرفتم.
خوب؟
الان چند تا گزينه به گوشيم اضافه شده(mobile tv و ويروس كش) . بازي مار (براي خود گوشي بود) پاك شده.
الان اگه ريستور بك آپ بزنم . اينا پاك ميشن؟از چيا بك آپ گرفته؟
من ريستور بك آپ كه ميزنم ميگه :فون ويل بي ريستارت.فكر كنم بك آپم درست نگرفته شده.فقط خوبه قبلا شماره تلفنارو ذخيره كرده بودم...بقيش مهمه ولي نه خيلي[/QUOTE]
-------------------------
فقط شماره تلفن و sms و تنضیمات گوشیت توسط بکاپ داخلی گوشی بکاپ گرفته می شه و بعد از Restor هم باید گوشیت Restart بشه و درست بکاپ گرفته شده
خوب برا من قبل از ريستور شدن ريستارت ميشه!شماره تلفنام برگردوندم.نقل قول:
فقط شماره تلفن و sms و تنضیمات گوشیت توسط بکاپ داخلی گوشی بکاپ گرفته می شه و بعد از Restor هم باید گوشیت Restart بشه و درست بکاپ گرفته شده
اما خوب note و يه سري چيزاي ديگه لازمم ميشه ( sms ها رو بيخيال)
نقل قول:خواهش میکنم...لطف دارینقل قول:
انقدر نگفتيد تا كه به قول زننده ي تاپيك كار احمقانرو انجام دادم گوشيمو جدا كردم . باطريشو دراوردم.باطريشو سر جاش گذاشتم . روشن كردم.ديدم آپديت شده...يعني الان ديگه مشكلي نيست؟
فقط ورژنش آخرين ورژنه . اما براي 21/3/2008 هست
اپدیت درست انجام شده..فقط بعضی مواقع یادش میره گوشی رو از تست مود در بیاره..کار درستی کردی
بک اپتم درسته..منتهی موقع بک اپ گرفتن میتونی ست کنی از چی بک اپ بگیری..کلا با کامپیوتر و با پی سی سوییت بگیری بهتره
سلام دوستان.
من یه سوال تکراری دارم(تو کلوپN82 هم پرسیدم):
من ورژن گوشیم v30 .0.019 هستش...(گوشیN82 )
تا حالا هم آپدیت نکردم، به نظر شما می ارزه آپدیتش کنم یا همین خوبه؟
زبونش فارسی نیست ،، برا sms فارسی میخوام فارسیش کنم، اگه آپ نشه میشه زبونشو عوض کرد؟
با عرض سلام و تشکر اززحماتی که می کشید .دو تا سوال دارم
اول : من گوشی ان86 رواز اینتر نت توسط سایت نوکیا به ورژن 30.009 آپدیتکردم.
بعدا خواستم با فایلcnnجدید که برای --کردن هست را با نرم افزار جف آپدیت کنم.طبق راهنمایی که خوندم گفته شده بود فایلهایآپدیت رو در مسیر زیر
C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-484
کپی کنید که جواب نداد و من فایها رو در مسیر زیر
C:\Program\Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-484
کپی کردم .و در برنامه جف 4 تا علامت سبز روشن شد و فایلهارو شناخت .اما در ادامه که گزینه فلش رو زدم این پیغام روداد.
Reading sw version… error reading rap ver!
در حالتlocal modوdead همتست کردم نشد.ازpmگوشی همbackupتهیهکردم.
.لطفا راهنمایی کنید بایدچیکار کنم.
یه توضیحی هم بدم کهگوشی منN86-1 باRM-484 با ورژن 30.009 هست.که وقتی با کابلUsbبه کامپیوتر میزنم باید سریع گزینهinf رو تو برنامه جف بزنم تا گوشیرو بشناسه.اگر از قبل گوشی به کامپیوتر وصل باشه جف اونو نمیشناسه .
سوال دوم: با استفاده از فونیکسبرای تشخیص اصل بودن گوشی وقتی که برنامه گوشی رو شناخت .گزینهlable print رو که میزنم پیغام زیررو نشون میده
failed to read values from phone! try to do
check connection-
check ini file commom section-
check data package installation-
press Ctrl+R to scan producr-
HRESULT 0X80004005(02147467259
: THIS MEANS
Unspecified error
خیلی ممنونم از راهنماییتون.
سلام دوســت عزیــزنقل قول:
آپدیــت کنید ولی یه فریمور بالاتر یعنی 31 چون خیلی ها از این ورژن راضی بودن !
به ورژن 35 آپدیت نکنید چون اینجور که اطلاعات دارم خیلی ها راضی نبودن و براشون دردسر بوده :31:
نقل قول:
آپدیــت کنید ولی یه فریمور بالاتر یعنی 31 چون خیلی ها از این ورژن راضی بودن !
آقا زبان عربي گوشي من پاك شده
چي كار بايد بكنم؟
نقل قول:
سلام
شما می بایست آفلاین آپدیت کنین... یعنی چی؟ یعنی فایل های فلش رو بگیری، و با یه برنامه گوشی رو با استفاده از کابل فلش کنی. کار بسیار آسونیه.
شما برنامه Navi Firm رو از نشونی زیر که برات آپلود کردم دانلود کن:
1. از سمت چپ، پانل Products نخست مدل گوشیت رو با توجه به RM گزینش کن. برای شما می شه N82 RM 313.کد:http://www.4shared.com/file/wAUFmyC-/NAVIFIRM.html
2. اکنون در پانل بعدی یعنی Releases نگارش گوشیت رو گزینش کن. نگارش های 10، 11 و 20 به درد شما نمی خوره؛ چون این گوشی عملا امکان دانگرید ( نقطه مقابل آپگرید = بروز رسانی؛ دانگرید = عقبگرد به آنچه بوده ) رو نداره و اگه بخواین دانگرید کنین مشکلات سخت افزاری پیدا می کنه. نگارش 30 هم که همین نگارشیه که الان دارین. پس شما نگارش 31 یا به عبارت دقیق تر 31.0.016 رو گزینش کن. به نگارش 35 هم اصلا فکر نکن!!!
3. در پانل بعدی یعنی Variants می بایست با توجه به پروداکت کد گوشیتون، یکی رو گزینش کنی. گوشی رو خاموش کن و باطری رو دربیار. زیر باطری روی برچسب مشخصات، دنبال Product Code بگرد و شمارشو یادداشت کن. حالا بگرد و از همین پانل پیداش کن. ( نکته: اگه پروداکتت جزو این موارد فارسی نبود، شما یکی از پروداکت های فارسی رو دانلود کن؛ در تاپیک فلش آموزش تغییر پروداکت گفته شده. )
4. پس از این کار در پانل پایانی که Files نام داره، شما با زدن گزینه All همه فایل ها رو گزینش و سپس کلید دانلود رو می زنی. در مسیر مشخص شده یه پوشه به نام N82 V31 می سازی و سپس OK رو می زنی.
این هم آموزش تصویری... در این جا من پروداکت گوشی قبلیم رو گزینش کردم. شما پروداکت خودتو گزینش کن.
برای فلش کردن هم به تاپیک زیر مراجعه کن:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=281575
نکته بسیار مهم: N82 فلش خاموش موسوم به Dead USB رو به هیچ عنوان پشتیبانی نمی کنه. پس می بایست در حالت روشن فلشش کنی. دقت کن که در طول فلش هم مشکلی واسه گوشی و کابل و دستگاه کامپیوتر پیش نیاد. گوشی رو هم حتما به شارژر وصل کن.
سلامنقل قول:
پروداکت گوشیت رو عربی سپس آپدیت کن. :10:
اگر هم خواستی آپدیت آفلاین داشته باشی:
شاد باشین :دیکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=281575
تو تاپیک جف یا فونیکس مطرح کن زودتر به جواب میرسینقل قول:
ورژن 35 مشکلی ندارهنقل قول:
شما همون 35 رو بریز مشکلی ندارهنقل قول:
عربی به چه درد میخوره؟نقل قول:
از نرم افزارای اس ام اس فارسی استفاده کن
محمد جون قربونت دادا! :46: ما ها همین نگارش 35 رو واسه N82 ریختیم که بدبخت شدیم !!! :13:کیفیت دوربین میاد پایین... ارزشش رو اصلا نداره. بهترین نگارش نوکیا همون نگارش 11 هست که متاسفانه قابلیت دانگرید به اون نیست. پس از اون نگارش 31.نقل قول:
شاد باشین :دی
اگه از اين نرم افزار استفاده كنم بايد برم تو برنامه بعد اس ام اس بدم؟نقل قول:
عربی به چه درد میخوره؟
از نرم افزارای اس ام اس فارسی استفاده کن
من نفهميدم پروداكت چيهنقل قول:
سلام
پروداکت گوشیت رو عربی سپس آپدیت کن.
اگر هم خواستی آپدیت آفلاین داشته باشی:
کد:
شاد باشینکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=281575
اينارو دانلود كنم بعد چي كارشون كنم؟
خوب آپديت كنم كه دوباره ريست ميشه!
يعني دوباره بايد 70 مگ دانلود كنم؟!
دوستان یه چند تا سوال
اقایون ما یه 5530 نا قابل داریم با وایرلس اپدیتش کردیم بیچاره شدیم اس ام اس میدی هر وقت دلش میخواد ریست میشه
فیلم نگاه مکنی همین داستانه
وقتی میخوای جواب بدی گوشیو بعضی مواقع اون خط سبزه کار نمیکنه
مصرف باطری 5% بیشتر شده
خلاصه کنم انسان جایزالخطاست حالا میخوام ریست کنم به کارخونه ولی چون گوشیم زبون فارسی نداره میخوام من که دارم الان اینکار رو میکنم زبون فارسی رو هم بهش اضافه کنم
فقط اپدیت یه خوبی که داشت این بود که با اپرا مینی مشکل نداشت و هنگ نمیکرد
دوستان الان واسه زبان فارسی چه باید بکنم ؟
----------نقل قول:
شما قبل از آپدیت باید پروداکت کدت را عوض کنی و به یکی از پروداکت کدهای زیر بسته به رنگ گوشیت تغییر بدی
پروداکت کد فارسی 5530
0577076 : RM-504 BLACK-RED Iran
0583731 : RM-504 BLACK_GREY Iran
0577951 : RM-504 White-Blue Iran
0583906 : RM-504 White_Pink Iran
0584052 : RM-504 White_Yellow Iran
بچه ها یکی لینک آخرین نسخه NSU رو میزاره
دوســـت عزیــــز اینو همینجوری از سر خودم نگفـــتم خودم آپدیت کردم و نظر دوستان آپدیت کرده رو هم شنیدم !نقل قول:
درصـــد زیادشون راضی نبودن همون چیزی که داریوش جــان صفحه قبل گفتن ...
داداشم که کاری به گوشی نداره فقط زنگ بهم گفــت همون قبلی بهتر بود این چه ورژنی هستش :31:
------------------------نقل قول:
کد:http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/NokiaSoftwareUpdaterSetup_en_us.exe
بفرمایید دوست عزیز ویندوز 7 رو هم ساپورت میکنــــه :46:نقل قول:
Nokia Software Updater V2.05.002.42441
Full Windows 7 Support
Realased On: 2010-05-21
Size: 33.71MB
سیستم عامل ها :
نقل قول:
Windows XP 32|64Bit
Windows Vista 32|64Bit
Windows Se7en 32|64Bit
موفق باشید!:40:کد:http://nds2.fds-fire.nokia.com/fdp/interface/FiRe/2010/5/--FID--A0A22GMDLSXPW/--LID--FiRe1274338655365/NokiaSoftwareUpdaterSetup252EN.zip
خوب یکی بیاد معایب این ورژن رو دونه دونه به من بگه!نقل قول:
داریوش جان چجوری شد کیفیت دربین پایین اومد؟رفیقم 82 ورژن 35 داره هیچ مشکلی نداره..لطف کن باگها و مشکلات این ورژن رو بمن بگونقل قول:
چشم ! :دی اون هایی که یادمه رو می گمنقل قول:
مزایا:
تعدادی از باگ های کلیدی رفع شده بود - هنگ کمتر می کرد
معایب:
مشکل تیز شدن صدا در پخش آهنگ پس از گذشت یه مدت کماکان پا برجا بود - کیفیت دوربین در بخش عکسبرداری و فیلمبرداری به ویژه عکسبرداری به گونه مفتضحانه ای پایین اومده بود. نویز در عکس ها زیادتر و میزان شارپنسشون کم شده بود. عملا هنگامی که عکس ها رو در کامپیوتر نگاه می کردی انگار که داشتی به یه تابلوی مصنوعی رنگ روغن نگاه می کردی! در حالی که در نگارش 31 اینجوری نبود :13: - سرعت هیچ تغییری نکرده بود - مشکل ری استارت وسط پخش آهنگ یا باز کردن چند برنامه کماکان پابرجا بود
دوستان مصلحت می دونید با NSU آپ دیت کنیم یا با OVI SUITE
راستش اين OVI يه جوريه .. احساس مي كنم خنگ ميزنه .... اما كلا تصور مي كنم براي آپ ديت فرقي نكنه با كدوم آپ ديت كني ....نقل قول:
از نظر من با برنامه Nokia Software Updater آپدیـــت بشه بهتــــره :46:نقل قول:
لطف می کنی دلایل خودتونو برا من هم بگید؟نقل قول:
این نظر نظر بقیه استادان آپ دیت هم هستش؟ بنظرتون چه فرقی بین Ovi suiteبا NSU هستش؟
نوکیا فقط یه آپدیتر واسه فیرم ور داره اونم NSU هستش..Ovi و Pc suite جدا از این قضیه هستننقل قول:
ان 82 که کلا صداش تیز هست!!!نقل قول:
بازم تو فروم نوکیا ببینم چه خبره بهتون میگم
بنده هم میدونم که NSU تنها آپ دیتر هستش و کاری به PC SUITE هم ندارم. در سربرگ آپ دیت OVI SUITE گزینه آپ دیت وجود داره که از اون طریق من یه 5800 رو آپ دیت داشتم می کردم. حالا خواستم بدونم کدوم یکی بهتره:20:نقل قول:
تیز بودنش نسبت به گوشی های دیگه رو نمی گم. برای نمونه هنگامی که 2 روز موزیک پلیر باز می موند این جور می شد. اصلا بیس آهنگ ها رو پخش نمی کرد. پس از این که می بستیش و دوباره بازش می کردی درست می شد!!! :13:نقل قول:
هیچ کدوم فرقی ندارن.....نقل قول:
ببین حجم یه OVI SUIT که دیشب دانلود کردم 98.5 مگ بود و خوبیش اینه که همه ی برنامه ها رو داره یعنی مثل PC SUIT نیست که باید همشو یکی یکی دانلود کنی.....
با PC SUIT که کار میکردم وصل میشدم اینترنت پیغام آپدیت برای OVI SUIT رو میداد.... در کل OVI SUIT بهتره....
اره منم از OVI Suite استفاده می کردم. دیشب ورژن جدیدشم اومد 2.2.0.245 که دانلودش کردم ولی NSU رو هم برداشتم که نوشته بود سازگار با 7 هستش تو حیرت موندم که چرا واسه NSU نوشته 2009!!!!!
ba salam be dustan aziz
man yedune n82 daram mikham updatesh konam version goshim hastesh v20.0.062
vaghti mikham update konam hamun version goshimo miyare yani version balatar az goshim nist ta download konam
be nazar shoma download offline konam ya na
rahe digheyi baladin:27: aghe baladin rahnemaye konin
gorbun dastetun
----------------------
rasti in goshi az alman yeras baram ovordan onja ham sherkate T..Mobile engar dastkaresh karde.............
va aghe besorat offline update konam be goshi zarar nadashte bashe
اول بفرماید RM گوشیت چنده تا بتونم راهنماییت کنم. آف لاین احتمالا خطرناک باشه چون امکان دانگرید نداری پس دست نگهدار بگو RM و پروداکت کدت چنده تا بگم
سلام برا N79 اپدیت جدیدتر از ورژن 32 هم اومده؟