کی برای pc میاد؟ مشخص شده؟
Printable View
سلامنقل قول:
حدود 45 روز دیگه تو بازار جهانی عرضه میشه....حالا کی میاد ایران دیگه خدا میدونه:31:
به این لینک برید و قسمتrelease date رو بخونید
ممنان:31:کد:
http://en.wikipedia.org/wiki/Resident_Evil_5
البته این سایتی که مسعود جان گذاشته عالیه ولی برای کسانی که dial up دارند(مثل خود من:13:) و میخواند حدود فریم دستشون بیاد بد نیست به این بنچمارکها یه نگاهی بندازند:
کد:http://www.pcgameshardware.com/aid,690413/Resident-Evil-5-Graphics-cards-benchmarks/Practice
نقل قول:
سلام ببخشید این سوال رو میکنم با دایرکت ایکس 10 آیا چقدر تاثیر داره در ضمن حداقل فریمی که در روزلیشن 768*1024 چقدر میتونه باشه که مشکل ساز نشه
آقا سیستم من اینه میشه این بازی رو با این سیستم اجرا کرد ؟
CPU : AMD 4000
Ram: 2*1 GB
Graphic: 9500
...................
راستی من شنیدم این بازیرو میشه دو نفره هم بازی کرد یعنی یکی بشه دختره یکی بشه پسره ........... با pc هم میشه دو نفره بازی کرد ....دسته بازی می خواد یا با کی بورد هم میشه بازی رو دو نفره انجام داد !!!!!!!!
فکر کنم فقط کمی شفاف تر میشه.تاثیر زیادی نداره.نقل قول:
این دیگه از اون حرفا بود . وقتی بازی تو دنیا عرضه میشه توی 24 ساعت بعد به ایران هم میرسه .نقل قول:
عصر حجر که نیست ماشالله همه افراد و شرکت ها adsl دارند و تو چند ساعت دانلودش میکنند .
آره. اگه بخوای از شرکت در پیت بخری که 1 کرک مسخره گذاشته که 1000 تا مشکل داره و شما باید خودت دنبال کرک بگردی حرف شما درسته.نقل قول:
ولی اگه از 1 شرکت خوب بخری مثل سرزمین چند روزی طولش میده.
طبق تجاربی که من دارم بین dx9 و dx10 در رزولوشنهای زیر 1600 میشه گفت تفاوتی وجود نداره(مخصوصا توی رزولوشن 768*1024)البته در رزولوشنهای بالا هم تفاوت خیلی محسوس نیست و اگه توی بحرش نری اصلا متوجه نمیشی که توی dx10 بازی میکنی یا dx9!!!نقل قول:
ولی برای فریم هم چشم انسان فریم بالای 25 رو تقریبا روون تشخیص میده ولی با توجه به خوصیات متفاوت هر فرد این میزان تا 30 متغییره ولی دیگه بالای 30 برای انسان به طور کامل غیر قابل تشخیص هست...
مجید جان تو شیرار سرزمین بازم میاد؟سرزمین خیلی خوبه ولی 2 ماهی میشه شهر ما نمیاد.نقل قول:
آره اینجا میاد.نقل قول:
ولی 1 کم دیر. حالا شاید تهران زود میاد که Mehdi30nema اون حرف رو زده.
ولی من که هر وقت میبینم 1 بازی بچه ها تو فروم باهاش مشکل داشتن میرم از سرزمین میخرم و هیچ وقت هم مشکل نداشتم.
ولی خوب نامرد هر DVD رو میده 2000 تومن.
ولی دیگه میارزه.
نقل قول:
سلام دیگه کم کم داره بحث عوض می شه و انحرافی می شه ولی شما مگه توی شیراز شرکتی به اسم آبی
کامپیوتر ندارید چند جا شعبه داره توی شیراز هم هستش کارشون خیلی درسته از شرکتهای قدیمی کامپیوتری
که در همه ضمینه ای فعالیت دارن :10:
فکر نکنم هیچی به سرزمین برسه.من که تا حالا هرچی بازی گرفتم سالم سالم بودن.نقل قول:
دیگه دارم کلافه میشم!
این رئیسه که تیرها رو جاخالی میده داره میره رو اعصابم!
یکی بگه چطوری باید بکشمش؟
5 تا آرپیجی هم دارم آما مگه میشه بهش شلیک کرد!!!
اول اون اهرم ها رو بکش بعد تیر بزن و فرار کن بعد باید یه دمو کوتاه بدهنقل قول:
سعی کن ارپیچی رو درست شلیک کنی بهش بعد ارپیجی رو می گیره تو دستش بعدش بهش با یه تفنگ شلیک کن تا بمیره .
منم اینجا رو گیر کرده بودم . فقط اهرم ها رو بکش در ضمن آرپیجی توی طبقه بالا زیاده .
نقل قول:
اهرمها رو میکشم اون دمو رو هم نشون میده اما باز هم تیر ها رو جا خالی میده!
دارم کلافه میشم :19:
سلام. شیوه ی سایه زنب در dx9,dx10 کاملأ فرق می کنه و نمی شه گفت که تفاوتی نیست ، حتی بعضی از بازی ها یک سری تکنیک های تصویریشون فقط برای dx10 فعاله!! مثل کرایسس ، در ضمن این که تفاوت چه قدره 100% به اون بازی و موتورش و استفاده اش از کارت گرافیک بر م گرده ، مثلأ من خودم اساسینز رو با هر دو بازی کردم ، dx9 واقعأ مزخرف بود!!:41:نقل قول:
من به نظر شما کاملا احترام میگذارم:20: ولی دوست من همینطور که توی پستم خوندی من گفتم طبق تجاربی که خودم کسب کردم...نقل قول:
راستش برای خود من یه وقتی به شدت سوال بود که واقعا چقدر بین dx9 و dx10 تفاوت وجود داره(اول بگم شما زیاد به این عکسهایی که این کمپانیهای بازی ساز از بازیشون در هر دوحالت میدند بیرون توجه نکنچون اکثرا چیزی جز ادعای بیخود نیست برای اینکه موتور بازیشون رو مهم و بالا جلوه بدند)من خودم چندین بار برای بازیهایی که اصلا توی dx10 و dx9 دوتا گزینه مختلف دارند مثل dmc,crysis,lost planet و حتی assassins بعضی مواقع چندین ساعت صرف فهمیدن تفاوت بین این دو گذاشتم(خوب بیکاریم دیگه:31:) ولی تفاوت خاصی ندیدم!!
حالا یه چیز هم بگم من مانیتورم یه مانیتور معمولیه و full hd نیست که بتونم در رزولوشنهای بالا تست کنم(شاید اون بالا ها تفاوت محسوس تر بشه) ولی فقط این رو بگم به هیچ وجه تفاوت در اون حدی نبوده که توی سایتهای سازنده بازی ادعاشون میشد!!
البته بچه های زیادی بودند که با سیستم های ultra high تقریبا نظر من رو داشنتد...
ولی فقط این رو بگم dx10 اصولا اومد که بتونه بازیها رو توی رزولوشن بالا ساپورت کنه به طوری که در بسیاری از بازیها اگه شما کارتتون dx10 رو ساپورت نکنه تا یه رزولوشن خاصی بیشتر نمی تونید بازی کنید!!
شرمنده خارج از بحث تاپیک پست دادم ولی گفتم دونستن این مطالب برای بچه هامخصوصا کسانی که موندن که حداقل بین دو نسخه dx10 و dx9 این بازی قراره چقدر تفاوت باشه خالی از لطف نیست...
منم تو سايت nzone كه سايت انويديا براي بازي هاي كامپيوتر هست نوشته بود سپتامبر 2009نقل قول:
gpu سري 8 هم مي خواد(مال انويديا دار ها )
کد:http://www.nzone.com/object/nzone_re5_home.html
با سلام منم بازیهای رو که دایرکت 10 رو پشتیبانی میکردن رو امتحان کردم من هم vga دایرکت رو پشتیبانی میکنه و هم مانیتورم فول HD هستش تنها تفاوت در فرق این دو بالا بودن فریم در روزلیشن بالا بوده که بازی تا حد زیادی روان اجرا میشه که تفاوت اون کاملا احساس می شه :10: ببخشید اگه مربوط به تایپیک نمیشهنقل قول:
ببخشید من تویه یه مرحله که بالای کوهم و بایه کامیون یه هیولا میارن که بال داره و پشتشم شبیه کرمه گیر کردم:31: همه تیرامو روش خالی کردم حتی آخ هم نگفت:18: باید چی کارش کنم:19:ممنون
یه سری مین اونجاها هستش باید اونارو کار بذاری رو زمین بعد کاری کنی که از روشون رد شه ! بعدش چپه میشه میخوابه رو زمین شیکمشو بزن !نقل قول:
HI !
من اخراي بازي اونجا كه تو يه كشتي هستيم و غولش مثله يه هشت پاست گير افتادم اخه هر چي بهش تير ميزني باز نميميره بايد چه كنم؟
واقعا این جا میشه اخرای بازی من بازی دیشب گرفتم امشب رسیدم به همین مرحله که شما میگین:39:ولی بازی خیلی کوتاه بود باید یه خورده طولانیتر میشد من یه روزه رسیدم اینجا فکر کنم تافردا دیگه کارشو بسازم:31: تازه به قشنگی evil4هم نبودفقط گرافیکش بهتر شده بود ولی من که زیاد نقطه قوتی تو این بازی ندیدم:13:نقل قول:
البته يه جا هم اولاشه كه يه هشت پا تو كشتيه كه اون كشتنش اسونه ولي اين يكي فرق فوكوله! نميدونم چرا نميميرد! help me
وای مثل اینکه بازی اومده و ما خبر نداریم!(مگه نه؟)
خیلی ساده اول وقتی که کنار کشتیه باید به اون چیزی کوچیکی که رو سرشه وگرده تیر بزنی بعدا میاد پشت کشتی ودهنشو باز میکنه واون یارو از دهنش میاد بیرون حالا باید به اون تیر بزنی بعد از چند بار که این کارو کردی میمیره{ببخشید تو مطلب قبلیه نگفتم چون هنوز ردش نکرده بودم}نقل قول:
اگه منظورتون واسه کامپیوتره نه هنوز نیومده ولی واسه ps3 وx360خیلی وقته اومده:20:نقل قول:
ببخشید این سی پی یو پیشنهادی این بازی چند برابر سی پی یو منه ؟
Dual-Core CPU E5200
نه اوني كه شما ميگي اين نيستنقل قول:
نه اون غوله كه شما ميگي تفريلا اولاي بازيه ايني كه من ميگن تفريبا اخراي بازيهنقل قول:
شرمنده حواسم نبيد از خودم اسپم در وكردم!!
خدای من...نقل قول:
حداقل 50،000 تا برای آپکرید رگبارم پول خرج کردم به امید بی نهایت شدن تیرهام! اما خبری از تیر بی نهایت نشد!!!
آخه چرا؟!
آیا خبری از بازی برای پی سی هست؟
والا راستش من خودم بازی رو تموم نکردم و از بچه هایی که بازی رو تموم کردن پرسیدم این راه رو به من گفتن ! خودشون همین جوری تیر بینهایت کردن !نقل قول:
اگر یک سرچ میکردید متوجه میشدید که توی چند صفحه قبل لینک و تاریخ خبر انتشار برای PC رو گذاشته بودن ;)نقل قول:
http://en.wikipedia.org/wiki/Resident_Evil_5
سلام
ببخشید من توی اون مرحله ای که باید باچرخوندن سنگا لیزر رو هدایت کنیم گیرکردم وقتی دو طبقه میرم پایین به یه جایی میرسم که اول لیزر رو میزنی به دهن یه مجسمه که دوتا در باز میشن بعد از اون لیزر رو به اون سنگ اصلیه میزنم که دوباره برم طبقه پایینی که خودم بین نور لیزرها گیر میکنم:31:هرکاری کردم درست نشد لطفا کمک کنید:19:
بله تشکرنقل قول:
نسخه 360 که خوب بود آیا مشخصاتش برای پی سی هم گفته شده؟
البته به جز این آدرسی که گذاشتین
منم تویه همین مسئله گیر کرده بودم ( خیلی وقت پیش ) .نقل قول:
ببین تو اول اون لیزره که قبل از لیزریه که در رو باز می کنه بچرخون طوری که لیزر بهش نرسه!
حالا برو لیزر اصلی که به طرف در می تابه رو رویه جایه درستش بزار!
بدشم برو لیزر قبلی رو که چرخوندیش تا لیزر نرسه رو درستش کن!
اینطوری تو اول لیزر آخری رو درست کردی بعد اومدی بیرون لیزره قبلش رو درست کردی!
من این بازی رو دو نفره دارم بازی میکنم که تصویر یه جور عجیبی نصف میشه منظورم اینه که مقدار زیادی از فضای کنار{چپ و راست صفحه} سیاه هست واستفاده ای نداره:41: اینو نمیشه کاریش کرد که از تمام صفحه استفاده شه:20: ممنون:11:
سلام
من توی اون مرحله که اون یارو تکواندوکاره وJillباهم میفتن سر ما گیر کردم اون یارو که همه تیرارو جاخالی میده Jillهم که رفته طرف اونا:18: باید چه کنم:20:
نبايد به يارو تير بزني فقط بايد تير كه ميزنه جاخال بدي بعدش وايسا بياد طرفت وقتي خواست لگد بزنه يه دگمه را نشون ميده كه اونا كه ميزني يارو را پرتش ميكنه اون ور اين كارو چند بار انجام بده تا بره قسمته بعدي.نقل قول:
هفته پیش طی گزارشی از سوی کپ کام سیستم مورد نیاز برای بازی RE5 منتشر شد:Required = حداقل سیستم مورد نیاز برای اجرای بازیRecommended = سیستم مورد نیاز برای اجرای روان بازیOperating SystemWindows XP – RequiredWindows Vista – Recommended Processor/CPUIntel PentiumD Processor / AMD Athlon64 X2 – RequiredIntel Core2Quad Processor or better / AMD Phenom X4 or better – RecommendedRAMWindows Vista (1GB) Windows XP (512MB) – RequiredWindows Vista (2GB or more) Windows XP (1GB or more) – RecommendedHDD 8.0GB or moreMonitor800×600 – Required1280×720 or larger – Recommended Disc DriveDVD9 compatible driveGraphics CardVRAM (256MB) – NVIDIA GeForce 6800 series / ATI Radeon HD 2400 Pro – RequiredVRAM (512MB) – NVIDIA GeForce 9800 series / ATI Radeon HD 4800 – RecommendedSound CardDirect Sound Compatible (DirectX 9.0c or higher)InterfaceMouse & Keyboard – RequiredGamepad – Recommended: Xbox360 Controller for WindowsInternetBroadband Connection – Recommended: For online modes
اینو که خیلی وقت پیش آقای resident evil گذاشته بود
چند صفحه قبلو نگاه کنی بد نیست ها!