اگه خریدی باهاش کار کن ببین چطور گوشی هستش منم چشم این گوشی رو گرفتهنقل قول:
Printable View
اگه خریدی باهاش کار کن ببین چطور گوشی هستش منم چشم این گوشی رو گرفتهنقل قول:
سلام
امروز یکی از روزنامه ها زده بود گوشی Acer beTouch E101 با ضمانت کامتل 199 تومان
نسبت به امکاناتش که خوبه به نظرم،چون من میخوام پاکت پی سیمو عوض کنم،گفتم ببینم کسی از این مدل خبر داره،خوبه،بده،...؟
نسبت به سامسونگ B7300 omnia lite چه جوره؟
کدوم بهتره؟
مشخصاتش هم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم بگید:20:
سلام دوستان :10:
قصد خرید یه پاکت پی سی حدود قیمت 300 هزار تومان به پایین را دارم :31:
البته بدون گارانتی می خوام خرید کنم !
نظر خودم روی محصولات اچ تی سی است ..
1-شما چه برندی را توصیه میکنید
2-و چه مدل هایی را امکان خرید دارم با رنج قیمت من
3-و چی بهتره خریدکنم ؟
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون :11:
حتما باید آکبند باشه؟؟؟؟ اگه آکبند میخوای برند htc تنها انتخابتونه. ولی اگه دست دوم بخوای میتونید i8000 هم بخریدنقل قول:
سلام دوست گرامینقل قول:
توی این رنج این گزینه ها به ترتیب اولویت پیشنهادی من هستند :
1. Samsung omnia lite
2. Sony ericsson X1
3. HTC Touch 2
سلام دوستان :10:نقل قول:
ممنون بابت راهنمایتون
از بین 3 گزینه بالا من Sony ericsson X1 را انتخاب کردم .
دی جی کالا زده :
یمت : 289000 تومان | گارانتی 18 ماهه پارسه | همراه با کیف مخصوص رایگان (مارک Golla اورجینال)(رنگ نقره ای)
1- نظرتون درباره این انتخاب چیه ؟ من بیشتر برای استفاده از pdf و Gps و اینترنت آن این مدل را میخوام //
2- بهترین رنگش کدومه ( مشکی یا نقره ایی ؟
3-بدون گارانتی تو بازار موجود هست ؟ چه قیمتی داره بدون گارانتی؟
:11::11::11:
سلام.نقل قول:
الان دیگه موقع خریدن این گوشی نیست با توجه به گوشیهای جدید تری که تو همین رنج قیمت و با امکانات بالاتر تو بازار هست.در مورد گارانتی هم که فرمودید :همون گارانتی که نام بردید دقیقا" عین بدون گارانتیه.
ضمن اینکه بر خلاف اونچیزی که گفته میشه هنوز مشکل ترک خوردن بدنه گوشی پا برجاست.(البته مثل همون اوایل هنوز هم به شانس خریدار بستگی داره.:46:):11:
:11:سلامنقل قول:
ممنون دوست عزیز
آره از یکی که این دوربین را داشت پرسیدم اونم گفت بدنه اش خود به خود ترک میخوره :19:
پس فکر کنم انتخاب دیگه ام Samsung omnia lite باشه ؟:11:
نظر دوستان چیه ؟
:11::10:
نقل قول:
تاريخ عضويت: Mar 2009
محل سكونت: from here,THE CATALAN
سلام
امروز یکی از روزنامه ها زده بود گوشی Acer beTouch E101 با ضمانت کامتل 199 تومان
نسبت به امکاناتش که خوبه به نظرم،چون من میخوام پاکت پی سیمو عوض کنم،گفتم ببینم کسی از این مدل خبر داره،خوبه،بده،...؟
نسبت به سامسونگ B7300 omnia lite چه جوره؟
کدوم بهتره؟
مشخصاتش هم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم بگید
ما همچنان در پی جواب میگردیم!!
جواب که نمیدید،ولی اگه خدای ناکرده خواستید جواب بدید،در مورد ایسر E200 هم که کشویی هست بگید نظرتون رو!
سلام.نقل قول:
حتمالا" دوستان با این گوشی کار نکردن که جواب ندادن وگرنه قطعا" جواب میدادن.(مثل خود من که کار نکردم).حالا کار نکرده باشیم و جواب بدیم و گمراهتون کنیم بهتره یا اصلا" جواب ندیم؟!!!:46::11:
خواهش می کنم قربان :20:نقل قول:
به نطر من omnia Lite مطمئن ترین گزینه است. با قالبیت های بسیار مناسب + قیمت مناسب + کم دردسر و تقریبا" بدون باگ
سلام دوستان
لطفا کمکم کنید...یه نفر جواب درست حسابی به من نمیده:41:
بین HD2 و Desire کدوم بهتره؟ قیمت واسم مهم نیست...کیفیت صفحه HD2 هم راضیم میکنه
اگه کسی این دوتا گوشی رو داره جوابمو بده خیلی ممنون میشم...خیلی واسم مهمه...اصلاً دوست ندارم پشیمون بشم
قربونتون:40:
سلام دوستان من 400 تومن دارم و میخام hd mini بگیرم.
به نظرتون خوبه؟؟
میخام بدون گارانتی بخرم...احتمال خرابی و اینجور چیزا رو داره؟؟
در مورد باگ و مشکلات ومعایب این گوشی هم اگه توضیح بدید ممنون میشم ..
و اگه گوشی بهتری با این قیمت سراغ دارید بگید...
خیلی ممنون
سلام
یکی از دوستام میخواد HTC Touch2 دست دومش رو 200 تومن بهمن بفروشه یارو هم بچه خوبی هست گوشیش کاملا سالمه به نظرتون می ارزه؟
من که اصلا گوشی دست دوم پیشنهاد نمیکنم اما اگه خیل مشتاق هستی بگیری بگو تو فاکتور ذکر کنه گوشی در حد نو یا آک .. البته از مغازه نگیر .. از یه مرکز خرید بگیرنقل قول:
کسی نبووووود؟نقل قول:
به نظر من HD2 مناسب تری است. چون هم پیشرفته ترین ورژن ویندوز موبایل روش نصبه و هم امکان نصب آندروید روش وجود داره. صفحه بزرگ و سی پی یو قوی و تعدد نرم افزاری گسترده رو هم بهش اضافه کن.نقل قول:
HD mini پی پی سی بسیار خوبیه ولی پیشنهاد می کنم 40-30 تومن دیگه بذار روش و گارانتی دار بگیرنقل قول:
منم با نظر دوستمون موافقم. دست دوم ریسک داره. من جدیدا" یه Acer beTouch E101 برای یکی از دوستان خریدم به قیمت 199000 تومن . بسیار بهتر از Touch2 هستش ( البته نظر شخصی منه ).نقل قول:
:31::31::31::31::31::5::5::5::5::5::20::20::20::20 ::20:نقل قول:
اگر کسی راجب این مدل acer e101 نظری داره بگه من هم رفتم تو فکر بخرم اما متاسفانه وایرلس نداره
من htc touch 2 دارم باید بگم عالی هستش !
من از ایفون پریدم به این گوشی و واقعا عالی هستش
پیشنهاد میکنم از دستش ندید
Desire بهتره
الان اندرویدسرتره
وقتی رو HD2 میشه آندروید هم نصب کرد پس Desire کم میاره :13: به نظر من تنها برتری Desire کیفیت صفحه نمایش میتونه باشهنقل قول:
تصمیمه من که قطعی شد...HD2 میگیرم :5: :5::5::5::26::26::26::26::15:
سلام دوست عزیز من پیشنهاد میکنم رو امنیا 2 سامسونگ هم فکر کنی کمی از پولی که میخوایی بدی قیمتش بیشتره ولی امکانتش خیلی از اچ دی مینی سره اگه اطلاعات بیشتری هم خواستی بگو:10:نقل قول:
الان قیمت اومنیا2 بدون گارانتی 410هستش
من با گارانتی از اهواز گرفتم 460 حدود 2 ماه پیش
hd2 دوربینش در چه وضعیه. هم فیلم برداری هم عکاسی
دوست عزیز دوربین این گوشی خیلی قوی نیست ولی کاربر رو راضی میکنه:13:
فیلمبرداری ضعیفه. نسبت به امنیا 2........ ولی اگه خواستی میتونی دست دوم HTC HD2 بخری.
نظرتون در مورد acer e101 چیه؟؟؟
قیمتش 199 تومنه!!!
به نظرتون خریدنش کار درستی هست؟؟؟
من لپ تاپ acer دارم حیلی ازش راضیم اگه گوشیش هم مثه لپ تاپش باشه که عالیه!!!
سبز باشین...!!!:10:
خب گوشی 199 تومنی فکر نکن چیز عالی باید باشه
همینقدر میتونی خرج کنی؟
من فکر کنم مدل htc snap خیلی بهتر باشه فقط حیف صفحه اش لمسی نیست وگرنه جی پی اس و وایرلس دارهنقل قول:
HTC HD2 بدون گارانتی کارکرده قیمت گرفتم 400 تومن. به نظر من اگه خواستی بخری دست دوم بخر که بعدا موقع فروش زیاد ضرر نکنی
نقل قول:
عزیز از کجا قیمت گرفتی!؟؟:18: میشه به ما هم معرفی کنی شاید خدا قسمت کردو!!! گوشیش سالمه؟؟:46:
الان اگه بخری پشیمون میشی .. وین 7 همه گوشی ها رو زیر رو میکنه.. اگر بخری هم زود دلتو میزنه.. صبر کن یک وین 7 بخر:10:نقل قول:
درود
نظرتون درباره X10mini چیه؟؟؟
درسته که بهترین گوش تو اروپا شناخته شده ؟؟؟
حالا میگفتین x10 یه چیزی که اونم خیلی خوب بهش امتیاز بدین میشه رتبه ی 5 یا 6 حالا نمیدونم کی گفته این تازه mini بهترینه اروپاس!:2:نقل قول:
HD Mini با HD2 چه فرقی میکنه ؟؟
روی HD mini هم میشه Android نصب کرد؟؟؟؟
به نظر شما گوشیه خوبی هست ؟؟؟؟ (از نطر کار تو اینترنت - نصب نرم افزار های مختلف و بازی و موسیقی ) کم میاره یا نه ؟؟؟
iphone 4 یا htc desire hd ????
دوست من به هیچ وجه HD mini نخر الان هر کی خریده (بجز اونایی که اصلا نمیدونن ویندوز موبایل چیه:31:) آورده گذاشته واسه فروش...به هیچ وجه نخر جدی میگم....نه فقط تنها گوشی که میتونه آندروید رو به صورت کامل و بدون عیب و نقص اجرا کنه HD2 هستش و آندروید روی بقیه ی وین موبایلها مثل یه نسخه ی آزمایشی و بی مصرف میمونه...اگه حتما خواستی گوشی آندروید نگیری و ویندوز دار بگیری یا HD2 بگیر یا صبر کن وین فون 7 دارها رو بگیر...ویندوز موبایل دیگه مرده یا وین فون 7 یا آندروید:11:نقل قول:
---------- Post added at 09:53 AM ---------- Previous post was at 09:49 AM ----------
شما بگو Desire HD یا I9000 گالاکسی آیفون که اصلا به درد نمیخوره داداش!! به نظر من انتخاب بین Desire HD و گالاکسی هم سلیقه ای هستش بعضیا صفحه ی بزرگ دوست دارن و دوربین قوی و بعضیا هم کیفیت صفحه ی عالی دوست دارن و حافظه ی بالا.... البته تو ای دوره زمونه بعضیا HTC دوست دارن بعضیا Samsung :31:نقل قول:
سلام
من می خوام یه گوشی خوب win دار یا android بخرم.(ترجیحا htc)
شما چی پیشنهاد می کنید.
آخه رو چه حسابی میگی ؟؟؟نقل قول:
ویندوز فون که هنوز نیومده کلی عیب و ایراد داره (اینجور که من سرچ کردم میگم )
میشه شما چند تا دلیل و مدرک واسه حرفتون بیاری ؟
اگه میگی min خوب نیست پس یه گوشی در همین سایز معرفی کن HD2 خیلی گنده