سلام بچه ها اگر ميشه راهنماي بازي سايبريا 2 رو بهم بدين
با تشكر
Printable View
سلام بچه ها اگر ميشه راهنماي بازي سايبريا 2 رو بهم بدين
با تشكر
به نظر من که سمند بهتره . چون به نظر من در حالت عادی 10 برابر 405 قشنگ تره .با خرج کمتری میتونی یه کم قشنگترش کنی.از نظر سرعت کلی هم که بیشتر از 405 میره فقط از نظر شتاب یه خورده کم میاره ولی به نظر من دو مورد اخر به دلیل اختلاف اندازه چرخها ایجاد شده .نقل قول:
سخت در اشتباهی :31:نقل قول:
از نظر سرعت که هر دو تا سرعتشون یکیه
از نظر شتابم که سمند به گرد 405 هم نمیرسه ولی حیف که این 1.8 ها اومدن بازار اگه 2000 میزدن باور کن از زانتیا هم بهتر بود ولی خب دیگه ایرانه و این چیزا خیلی عادی
از نظر اصطهلاک هم که 405 خیلی خیلی بهتره سمند خیلی زود به صدا در میاد
من نظر خودمو گفتم . و هنوز رو حرفم هستم بعلاوه سمند امکاناتش بیشتره.نقل قول:
نقل قول:
سلام
آقا 1.8 چیه؟
منظور حجم موتورهنقل قول:
1.8 میشه 1800 سی سی
سلام به دوستان گلم.دلیل اینکه نبودیم مخفی خواهد ماند:5: .اما در مورد انتخاب بین سمند و 405.محض اطلاع
دوستانی که از 405 دفاع می کنن.100% شک نکنید سمند 1800 بهتر از 405 1800 هست.چون خودم سمند صفر
دارم می گم.البته دفاع الکی نمی کنم.برای هر کسی هم یکسری معیار ها لازم هست و انتخاب ماشین هم
فقط به اون فردی که می خواد بخره مربوط می شه.
اگر سیاست های ایران خودرو رو در نظر داشته باشین به این نتیجه می رسین که خرید یک ماشین تحت نام ملی
بهتر از 405 فرانسوی هست.به دلیل تنوع در تولید انواع سمند در آینده شما خیالتان از بابت لوازم یدکی و... راحت
خواهد بود.نمی گه کی اما تولید 405 زیاد به طول نخواهد کشید.(نگید پلت فرمشون یکی هست همه می دونن)
قیمت سمند در 1سال نا گهان 1 میلیون افزایش داشت به دلیل همین سیاست ایران خودرو.الان سمند معمولی
11670 هست اما 405 11700.نکته در همین جاست در حالت عادی شما برید آمار بگیرید ببینید سرقت سمند بیشتر
هست یا 405 قول میدم طبق آمار رسمی ناجا 405 خیلی بیشتر هست چرا چون مثل پیکان پراید و ماشین های
قدیمی سیستم امنیتی نداره(همین سیستم ساده ضد سرقت سمند به کلی چیز می ارزد).
یک نکته جالب بگم.زمان سیستم بستن سمند خیلی عالی هست چون همیشه باند هات مخفی می مونه.اگر ساب
رو تاقچه بذاری بازم می تونی مخفی کنی.اما در405 هر کاری کنی بازم باندات مسخص می شه.(ساب باکس اندشه)
در مورد کیفیت تولید طبق چیزهایی که دیدم سمند خیلی بهتر هست آمار هم همین رو ثابت می کنه.
منو ببخشید این رو می گم.405 دیگه مثل پیکان و پراید زیاد شده اما سمند نه.
در مورد ارتفاع سمند واقعآ بهتعرین ارتفاع رو داره چرا:18: ؟اگر اهل گردش و تفریح و اینا باشی می فهمی چی می گم.
من از یه جاهایی رد می شم که فقط عقب سمند ازش رد میشه.یه مثال هم از جلوش میزنم که امتحان کردم
تو یه کوچه قدیمی که از این جوب های مثلثی داشت یه پرشیا که دست به ارتفاع نزده بود دور زد زمانی که از تو جوب
(جوق)رد شد جلوش گرفت.منم کرمم گرفت دقیقآ همونجا الکلی دور زدم اما نه جلو گرفت نه عقب.
همین ارتفاع سمند باعث می شه ماشین جلوت بهتر متوجه نور دادنت بشه:21: .حالا اونا که ارتفاع کم کردن
می یوفته وسط مردمک چشمشون.:21: (مقصر خودشونن من که تقصیری ندارم)
اماااااااااااااااا ترمز سمند.جدیدآ با گذاشتن بوستر ترمز 10 اینچی و عوض کردن یک فنر داخل کاسه خیلی ترمز خوبی
داره تا الان هم هیچ مشکلی نداشتم.
خیلی دیگه دلیل دارم که بگم سمند خیلی بهتر از 405 هست.:31:
هندلینگش رو که دیگه نگو خیلی عالیه.اگر از ماشین درست استفاده کنی به صدا نمی افته اما هر ماشینی با
رانندگی غلط به صدا می افته.
موفق باشید.
نقل قول:
سلام
نظرتون در مورد 206 تیپ 3 چیه؟ (در مقایسه با سمند و ریو)
ممنون
بابا هرکی هر ماشینی داره میگه خداست کیمیگه سمند از 405 بهتره هرچی باشه سمند رو از روی 405 ساختن پس طراحیش از اول رو حساب نبوده و فقط کپی شده تازه خیلی تست ها انجام نشده.من تحمل دیدن تنه لش سمند رو ندارم.
خبرگزاري ايسنا در گزارشي بيكيفيتترين و با كيفيتترين خودروها را در بهمن ماه سال 85 به ترتيب ماكسيما و پي كي معرفي كرد.
به نوشته همشهري، در اين گزارش آمده است: در بهمن 85، كيفيت پرايد كه هماكنون با تيراژ بيش از 400 هزار دستگاه پرفروشترين خودرو كشور محسوب ميشود، به امتياز منفي 330 رسيد. كيفيت پرايد 141 نيز منفي 374 و پرايد توليد پارس خودرو منفي 324برآورد شده است.
كيفيت پژو405 توليد ايران خودرو خراسان و تهران نيز به ترتيب منفي 238 و 273 است كه نشان ميدهد كارخانه اين شركت در خراسان با كيفيتتر از تهران، خودرو توليد ميكند. كيفيت پژو 206 هم با يك نمره منفي كاهش نسبت به ماه پيش از آن به منفي 106 رسيده است.
همچنين پژو 206 صندوقدار كه ايران خودرو تيراژ آن را افزايش و قيمت آن را كاهش داده است، داراي كيفيت با نمره منفي 109 است. ضمن اين كه كيفيت سمند با اندكي بهبود كيفيت داراي 263 نمره منفي بود.
بر اساس آمار شركت گسترش و نوسازي صنايع ايران، با كيفيتترين خودروهاي ساخت داخل شامل نيسان ماكسيما، مزدا323، زانتيا، پاجرو و نيسان رونيز به ترتيب با امتياز منفي 79، 92، 99، 102 و 103 است.
خودروهاي پيكي، پاژن، پژو روا و پرايد 141 نيز به ترتيب با امتيازهاي منفي 490، 410، 375 و 374 جزو بي كيفيتترين خودروهاي داخلي بودند.
از نقاط جالب توجه در اين آمار، قرار گرفتن برخي خودروهاي مونتاژ شده به صورت كامل در رتبه متوسط كيفيت است؛ به گونهاي كه ريو، هيوندايي اونته، فولكس گل و هيوندايي ورنا به ترتيب 114، 117، 130و 130.7 نمره منفي دارند.
در اين ماه خودروهاي پي.كي و پرايد 141 نيز از نظر موتور داراي عيوب فراواني بودند؛ به طوري كه به ترتيب 18 و 25 نمره منفي در بخش موتور اين خودروها مشاهده ميشود.
بيچاره سمند! كملطفى نكن ديگه بابا!نقل قول:
بابا مهم ترین مشخصه یه ماشین اینه که آدم بتونه توش راحت رانندگی کنه
بابا سمند دید نداره .انگار نشستی تو یه چال
شیشه پنجره از بالای دماغ آدم شروع میشه
دید عقب که دیگه قابل بحث نیست
تنها خوبی سمند پایداری تو پیچ
به دلیل وزن سنگین . ولی به زور سرعتش به 100 میرسه به خاطر همین وزن.
خلاصه ماشینی که نشه باهاش رانندگی کرد ونمیشه ماشین.
از شما انتظار نداشتم دوست عزیز اینجوری حرف بزنید.من نه ادعایی دارم نه چیزی اما جلو چشم همتون با سمندنقل قول:
صفر بدون داشتن یا اضافه کردن چیزی با دنده 2 و دور موتور 5.5 90 تا راحت پر می کنم.تازه بنزینمم بدون سرب عادی
هست.سوپر هم نیست.205 تا هم باهاش رفتم و جریمه شدم جا داشتم بازم برم.
دوستانی هم که رانندگی بلد نیستن نگن سمند دید نداره.شما اگه رانندگی بلد باشید این نکته رو می دونید که باید
تو رانندگی(یا کل کل) از شیشه ماشین جلویی،ماشین جلویش رو ببینید(فهمش امیدوارم ساده باشه)
خواهشن اگر سمند ندارین نظر ندین.سمند تو این ضمینه حرف نداره.
در مورد دوستمون که گفت بدنه لش الان همه ماشین خوشگلا بدنشون لش هست مثل کمری و....
نظرشونم قابل احترام هست منم نظرم اینه 405 شبیه سوسکی می مونه که جلوش رفته زیر تریلی.
405 یه جفت بلندگو به زور داره اما:27: سمند 2جفت داره.
405 اصلآ بدنه نداره در مقابله با سمند.
سمند رو یه رینگ میندازن خوشگل می شه 405 رینگ میندازن چراغاشو عوض می کنن یکم قیافه بگیره.(سلیقه ای)
اینقدر الکی و بی منطق نظر ندین خواهشن.
در مورد سوال دوستمون که پرسید 206 یا ریو به خودم اجازه نظر دادن نمی دم چون نداشتم از جوفتشونم کلی چیز
شنیدم می تونم بگم که من عادت به ردوبدل کردن حرف ندارم.
اما یه سوال مهم از شما که می خوای اتومبیل بخری.مهمترین معیار برای شما چیه؟چند تا بگین تا با دوستان بتونیم
خیلی بهتر و منطقی تر کمکتون کنیم.
موفق باشین.
سمند بدنهى محكم و جوندارترى نسبت به پژو 405 يا حتى پرشيا داره.
يكى از بچهها بين سمند و پرشيا مىخواست يكى رو انتخاب كنه... آخرش سمند رو انتخاب كرد، چون يكى از فاميلاشون كه سمند داشته، تو تصادف با كاميون زنده مىمونه (نگفت كه تصادف چطورى بوده) و بدنهى ماشين نمىذاره كه له بشه...
دوست عزیز بهنام جان
منم با 405 دنده 2 90 تا پر میکنم
ولی سمند کی به 90 میرسه و 405 کی میرسه .این مهمه
ولی خدایشش سمند کجا خوشگله با اون طراحی مسخره که دیگه از پشت حاله ادمو بهم میزنه.
موضوع دید رو همه تایید میکنند که سمند مشکل داره
ایران خودرو داره زور میزنه که فروش سمند رو از 405 بیشنر کنه هی بهش مکانات اضافه میکنه
نمونش مون 4 تا باند سمند.
آقا یه کم هم در مورد 206 بگید (تیپ 3)
همش چسبیدید به 405
سلام به همه ي دوستان .به قول داريوش بماند كه چرا غيبت داشتيم .
ميدونين ما ها (حميد و منو متين و بقيه) به اين نتيجه رسيديم كه وقت گذاششتن تو تاپيكي كه متفرقه به حساب مياد ...
بماند .ولي علت حضور داشتن ما گه گداري به دليل دوست داشتن شماست.كه دلمون تنگ ميشه ...
حالا بگذريم .فقط اومدم در مورد اين بحث 3 صفحه نظر بدم:
اميد وارم كه بحث ها در اين مورد تموم شه:
ببينيد .اين موضوع يه جورايي سليقه ايه .و بستگي به اين داره طرف چي ميخواد .
من خودم به شخصه 405 سوار ميشم و الان هم دارم.
اما اين دليل بر اين كه كدوم بهتره نيست.
بذارين يه مقايسه كنيم ؟
حالت استاندارد سال 85
هر دو از لحاظ موتور و گيربكس كاملا يكي هستن.
اما
امكاناتي كه در سمند موجوده كاملا برتر از 405 هست.اين به وضوح به چشم ميخوره نيازي هم به توضيح نيست.
ماكزيمم سرعت 90 درصد از سمند هااز كليه ي 405 ها بيشتره.به دليل تفاوت در ضريب ديفرانسيل سمند و همچنين 15 اينچي بودن رينگ هاي سمند كه در دور بالا بسيار مفيد واقع ميشه.
از لحاظ استقامت هم سمند بدنه بسيار با استخون تري از 405 داره و به دليل وزن زيادش در سرعت بالا كمتر در اثر نيروي اصطكاك حاصل از برخورد باد با بدنه خودرو منحرف ميشه.
امكانات راحتي بيشتري نسبت به 405 داره .البته بهتره بگم 405 امكانات راحتي نداره !!
استيل سمند از ديد يك كارشناس بيطرف نيز زيبا تر از 405 در حالت فابريك كارخانه ميباشد.
از لحاظ جاداري هم نسبت به 405 جاي بسيار بيشتري داره.
اقايون :
يك كلام .از ديد من 405 ماشين كل كل و تو شهر و يا استفاده در مسافت هاي كمه.
و مطمئنا علت اينكه من و خيلي از جوون هاي ديگه 405 سوار ميشيم همين براي رانندگي در شهر و شتاب نسبتا بيشتري كه فقط در كورس هاي خياباني بيشتر به چشم مياده.
اما همون طور كه ديديم در مجموع از ديد يك كارشناس كه به قيمت و ايمني و سطح امكانات ماشين نگاه ميكنه بايد بگم كه
سمند از 405 در مجموع بهتره...با اينكه خودم 405 سوارم.
اما من با 405 حال ميكنم... بدرود
يا علي
نقل قول:
عزيز دل برادر .
اين بحث ها در 30 يا 40 صفحه قبل شده . ولي دقيق يادم نيست
اما در مورد 206 يه مقايسه اي كرده بودم كه الان برگشتم عقب تو صفحه 176 ديدم
ميتوني بري تو اون صفحه و اطلاعاتت رو بگيري.
دوستان عزيز: جمشيد . داريوش . علي .سهيل . و متين و حميد و .... روز به خير .
يا علي
سهيل حسيني
سلام
امروز یه ماشینی دیدم پروتون بود و پشتش نوشته بود CamPro اینها چند قیمتند
خیلی شیک بود
سلام به دوستان گلم.از سهیل گرفته و تا.....همه.به هر حال هر کس نظری داره قابل احترام. دوستمون از عقب و
جلو بالا پایین سمند بدشون میاد من هم امیدوارم هیچ وقت سمند تو خیابون نبینن.
من هم از 405 خوشم نمیاد نه من گناه کردم نه دوستمون.اون دید عقب سمند که تو کت من نمی ره من که اصلآ
مشکل ندارم هر کس یه جوریه.به هر حال هدف این تاپیک گفتن حقایق تجربیات و نظریات مختلف هست.
هر وقت دوستمون گفت چه ملاکی برای خرید اتومبیل براش مهمه اماده ام بازم کمکش کنم.
همگی موفق و سر حال باشید.
تست پرهیجان ما در یک روز صبح آغاز شد، با یک انزو زرد رنگ که دستگاههای اندازه گیری به آن نسب شده بود و یک قرمز رنگ که من و بنوزی در آن بودیم. پس از ۳۰ سال تست کردن مدلهای فراری،هیچ کس این خودرو و پیست تست آن در فیورانو را بهتر از بنوزی نمی شناسد.
او در حالیکه دستانش بر روی فرمان D شکل بود به من نگاهی کرد و منتظر عکس العمل من شد. من به جز براوو چه می توانسنم بگویم؟ یک قسمت کامل از پیست مسابقه با یک ابر بزرگ از دود سفید لاستیک پوشانده شده بود. این یک تست معمولی نبود و این خودرو نیز یک خودروی معمولی به هیچ وجه نبود. این خودرو یک فراری انزو ۶۶۰ اسب به بالا بود با قیمتی معادل ۶۵۰ هزار دلار که به زیبایی توسط یکی از راننده های اصلی مارانلو بنام داریو بنوزی هدایت می شد. من بدون شک از قدرت نمایش داده شده توسط هر دو منحیر شدم. هدف بسیار ساده بود. ببینیم که آخرین مدل فراری چقدر سریع است ! صحبتی که قبل از این مطرح بود این بود که این مدل فراری در عین حال که بسیار قوی است، برای رانندگی نیز بسیار لذت بخش است و برای راندن آن به مدرک فورمول یک احتیاجی نیست، هرچند که در پروسه ساخت این خودرو از مشاوره مایکل شوماخر(دارنده ۵ مدال فورمول یک) بسیار استفاده شده است.
تست پرهیجان ما در یک روز صبح آغاز شد، با یک انزو زرد رنگ که دستگاههای اندازه گیری به آن نسب شده بود و یک قرمز رنگ که من و بنوزی در آن بودیم. پس از ۳۰ سال تست کردن مدلهای فراری،هیچ کس این خودرو و پیست تست آن در فیورانو را بهتر از بنوزی نمی شناسد.
هر دو خودرو در حال سکون قرار گرفتند، ۱.۳ میلیون دلار ارزش و ۲۴ سیلندر و ۹۶ سوپاپ در حال کار کردن هماهنگ بودند. تکنیسین ها علامت دادند و ما به سرعت آنتن دستگاه GPS مغناطیسی را به سقف با چسب وصل کردیم ( بدنه انزو از جنس فیبر کربن است). من با راننده در مورد تست صحبت کردم و قرار شد یک دور کامل نیز با سرعت بزند تا در پیچهای مختلف، نیروی جانبی g را اندازه گیری کنیم. او سپس در را بست و ۵ دقیقه بعد بازگشت.شتابهای ثبت شده برای صفر تا صد ۳.۸، ۳.۵ و ۳.۳ ثاینه بودند.
آیا ما فکر می کنیم که انزو، سریعترین خودروی جاده است که تا به حال ساخته شده است ؟ بله.
حتی از اطلاعات ثبت شده توسط دستگاههای اندازه گیری نیز مشخص است که این مدل که پس از نام بنیانگذار فراری نام گذاری شده است ، بدون شک سریع است و شکل بدنه بسیار آئرودینامیک آن به همراه تایرهای بریجستون سفارش فراری و تجهیزان الکترونیکی فورمول یک و موتورو شاسی بسیار خوب این خودرو دیگر جایی را برای شک باقی نمی گذارد.
نوع موتور : ۱۲ سیلندر
سوپاپ ها : ۴ سوپاپ در بر هر سیلندر ، سیستم زمانبندی متغیر
قدرت : ۶۶۰ اسب بخار در ۷۸۰۰ دور
گشتاور : ۴۸۵ در ۵۵۰۰ دور
حداکثر دور موتور : ۸۲۰۰
حداکثر سرعت : بیش از ۲۰۰ مایل در ساعت
شتاب جانبی در مارپیچ ۲۰۰ فوتی : ۱.۰۲g
قیمت پایه : ۶۵۲۰۰۰ دلار
رئيس پليس راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي با بيان اينکه به گفته مديرعامل سايپا مشکل کمربند ايمني خودروهاي پرايد در حال رفع است گفت : بر اساس استانداردهاي داخلي وزارت صنايع اين خودرو استاندارد ايمني براي تردد در جاده هاي برون شهري را دارد.
سردار سرتيپ محمد رويانيانبا بيان اينکه پليس راهنمايي و رانندگي موظف است از تردد هر نوع خودروي فاقد استاندارد درکشور جلوگيري کند خاطرنشان کرد اگر خودروسازان 1.5 ميليون تومان براي ايجاد سيستم ترمز و نصب کيسه هوا هزينه کنند از بسياري از تلفات ناشي از تصادفات جلوگيري مي شود.
بهنام جان
میتونم بپرسم قدت چنده؟
که انقد راحت با سمند میرونی؟
یادمه که سیستم باز بودی
حالا بگو
باند پایونر 6975 خوبه یا جی بی ال 953؟
سلام به همگی
سهیل کجایی تو؟؟ کک Mi16 رو انداختی به جون ما و رفتی؟؟چند بار شمارت رو گرفتم یا خاموش بود یا جواب ندادی
آقا ما تحقیقاتمون تموم شد...
یه زنگی بزن تا برنامه نصبش رو بچینیم.در ضمن روی شاسی استاندارد 405 بیشتر از 220 ~ 230 اسب نمیشه چپوند
نکته جالب اینجاست قد من 170 هست.اما باند طبق گفته های دوستام یواش یواش 6975 داره از رده سیستم باز هانقل قول:
خارج می شه چون مال سال 2002 هست.من تا حالا 953 نداشتم اما صداشو شنیدم بدم نیامد.به هر حال 6975
زمانی شاخ بود اما الان نه. اینقدر برندهای مختلف و عالی اومده که حرف ندارند.مثل یکسری DUB که تازه وارد شدن
یا infinity یا rockford.تنوع زیاده.تنوع مالی هم بیشتر از اون.باید به پولت نگاه کنی.
موفق باشی.
سلام به همه دوستان
خوشحالم که میبینم این تاپیک مثل برق و باد داره پیشرفت میکنه امیدوارم هرچه سریعتر به روزهای اوج خودش برسه
راستش فکر کنم این اولین باری هست که در سال جدید اومدم.
سهیل و داریوش در جریان هستن.
هفته پیش یه تعقیب و گریز با داریوش داشتیم!!!!!
راستش دلیل کمتر اومدن من .میشه گفت دانشگاه و مرکز تیون خودم در لواسان و ایجاد یه سایت توپ در زمینه ماشین و رانندگی حرفه ای با 4 اسپانسر بی ام دبلیو ایران و ایر تویا و ایران خودرو و سایپا با سرمایه بیش از
250 میلیون در حال احداث هست
من رضایت ایر تویا رو گرفتم و مونده بی ام دبلیو که نوریانی برای وارد کردن سری زد 4 . زد 8 در برلینه هنوز
سهیل جان به محض ردیف شدن کارها باهات تماس میگیرم
موفق باشید
خوشحال شدم از پستت، و ناراحت شدم از اين حرفى كه زدى!نقل قول:
بدون تعارف مىگم. شما، متين، حميد و چند نفر ديگه، آدمهاى حرفهاى و با اطلاعات اين تاپيك هستين كه اگه نباشين، تاپيك واقعا حرف زيادى براى گفتن نداره...
سلام
میشه بگید قیمت Camaro SS یه پول ایران چند هست؟
حداکثر سرعت 405 در ه دنده رو بنویسید
من ایجوری میرم
1=50
2=90
3=120
4=155
همیشه با دور بالا رانندگی کردن فشار نمیاره به موتور؟
سلام به همگی
حمید جان آدرس اون مرکز تیونینگت رو آخر ندادی به ما
اون دوستمون که قیمت Camaro SS می خاد.خوب چه مدلی؟ کامارو اس اس سال 1967 یا مثلا" مدل 1978 یا هر مدلی یه قیمتی داره!!
Actros جان موتورهایی که طراحیشون شهریه برای استفاده در دور بالا و تحت فشار قرار گرفتن مناسب نیستن.البته اگه تو هم مثل من دوست داری همیشه موتور ماشینت دور بالا کار کنه باید هوای موتور رو داشته باشی.چجوری؟ همیشه از بهترین روغن ها استفاده کن و بنزین سوپر بریز .اگه ماشین انژکتوره ماهی یه بار دیاگ بزن
سهیل کجایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ موتور گندید...
منم 405 دارم. مدل 84 .نقل قول:
در حداكثر دور موتور 6500 ار پي ام من :
1=60
2=110
3=145
4=185
5=والا 200 رو كه تو دور 5000 ار پي ام رفت .ديگه نميددونم ماكزيممش چنده ....
متين جان همين الان باهات تماس ميگيرم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
This years Geneva Auto Show stunned audiences with a car which teeters on the edge of an optical illusion. Exasis, is a transparent Rinspeed creation has an insect like body, transparent high tech plastic and yellow trim. At first glance it looks like a large scale Meccano set, upon closer inspection the image is literally transparent! Perfect for someone with a Wonder Woman fetish who wants to re-enact the invisible plane routine. How did that poor woman ever find where she parked that damn thing? We suggest adorning it with beaded seat covers ala Taxi Drvier style to help it stand out in the crowd. by Andy G
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی کارش کردی که اینجوری دیوونه شده؟نقل قول:
تیون کردی؟
كار بدي نكردم .نقل قول:
يه تغيير مختصر در گيربكس و سيستم مكش و تخليه ما رو به اين مهم رسوند .
يا علي
آقا یکی لطف می کنه برای من مشخصات کمری 2007 رو بزاره؟؟؟
مخصوصا طولش خیلی واسم مهمه!!!!
سلام. آیا راجع به سمند سورن اطلاعات کاملی دارید؟ منظوزم اطلاعاتی بیشتر از اونچه که سایت ایران خودرو ارائه میده. از قبیل کلاسهای در حال تولید، نوع موتورهای نصب شده، زمان رسیدن به بازار، قیمت و ...
کسی قیمت رنو مگان رو میدونه؟
تست هم کرده ببینه چه جور ماشینیه؟
چرا کسی جواب نمیده؟نقل قول:
تویوتا کمری در ایران تنها در انواع ۴ سیلندر عرضه میشود و قیمت مدل فول (ایکس ال ای ) آن در بازار ایران چیزی در حدود ۴۵ ملیون تومان میباشدنقل قول:
کمری از موتور ۴ سیلندر به حجم ۲۴۰۰ سی سی بهره میبرد که با استفاده از سیستم زمان بندی متغیر هوشمند سوپاپ ها ( وی وی تی آی ) ۱۵۸ اسب بخار نیرو تولید کند . شتاب کمری با این موتور چندان تعریفی ندارد
مشخصات خودروی مگان با موتور 2000 سی سینقل قول:
حجم موتور 2000 سی سی با 16 سوپاپ
حداکثر قدرت hp/rpm 136/5500
حداکثر سرعت 195 km/h
گیربکس اتومات 4 سرعته با قابلیت تعویض دستی دنده
سیستم فرمان الکتریکی
سیستم ترمز ABS+EBV+EBA
ظرفیت صندوق عقب 52/. متر مکعب
سایز تایرها R16 205/55
دارای چراغ مه *** و کارت کلید هوشمند رنو وسیستم قفل مرکزی
سیستم صوتی رادیو+CD
سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک