گچ پژ چیه دوست من ؟
Printable View
گچ پژ چیه دوست من ؟
[quote=Mo5tafa;2639682]گچ پژ چیه ؟؟؟؟نقل قول:
[QUOTE=ali racer;2639788]یعنی نوشتن حروف گ ژ پ چ تو گوشی با توجه به اینکه زبان عربی این حروف رو ندارهنقل قول:
بابا منظورم از "گچپژ" نوشتن این حروف در اس ام اس هاست.نقل قول:
البته بدون استفاده از برنامه اس ام اس فارسی یا امثالش! من میخوام زبا فارسی مثل عربی اضافه شه یا این حروف به زبان عربی اضافه شده.
افتـــــــــــــــــــاد؟ ممنون میشم اگه تجربیاتتون رو در اختیار بقیه بزارین.
سلام
خواهشا یکی خیلی سریع کمکم کنه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از دیروز وقتی گوشیمو روشن میکنم همش این ارور رو میده : Sim Card Registration Failed و پایینش یک OK داره ... من باید چیکار کنم ؟ سیم کارت من همراه اول هستش و حدودا 8 تومان توش شارژه و هنوز 2 ماهش هم نشده که برم شارژش کنم ! پس برای چی هر موقع وارد صفحه اول موبایل میشم این ارور رو میده؟
توروخدا سریع جواب بدین ...
-----------------نقل قول:
سلام عزیز دل برادر :)
این ارور در 2 حالت اتفاق می افته.
1- آنتن محلی که الان در آنجا هستی قطع شده باشه که شما می تونی با خاموش و روشن کردن گوشی اجازه بدبد گوشی دنبال نزدیک ترین آنتن سالم بگرده و اون را رجیستر کنه.
2- سیم کارتت به صورت سالم تو جاش وصل نباشه که اونم می تونی در بیاریش و با تمیز کردن سیم کارت و محل سیم کارت درستش کنی :)
ولی سیم کارت نسوخته خیالت راحت چون اگر می سوخت بالا میومد ولی این پیغام را نمی داد و فقط لوگوی همراه اول نمایش داده نمی شد :)
موفق باشی:11:
سلام دوستان
من گوشیمو خواستم با اینترنت آپدیت کنم ولی در حین مرحله فلش برنامه ان اس اس کارو متوقف کرد و پیغام داد که باطری و شارژرو جدا کنم و دوباره بزارم جا و دکمه پاور چند لحظه نگه دارم و دکمه retry بزنم.منم این کارو کردم البته قبلش شارژر بهش وصل نبود. ولی دیگه گوشیم روشن نشد و کار متوقف شد. (این اولین باره که همچین اتفاقی واسم افتاده چون قبلا 2 تا ان 70 آپدیت کرده بودم).
منم گوشیو بردم یه تعمیرات موبایل گفتش که بستگی داره به این که با چه باکسی درست بشه، میگفت ممکنه فیل های آر پی ال پاک شده باشه و هزینش تا 60 تومن برسه.
کسی میدونه مشکش اصلا حل شدنی هست یا نه؟ لطفا کمک کنید
با سلام
من یه گوشیه N73 دارم
مشکل من از اونجا شروع شد که sms ها رو در داخل phone memory ذخیره کردم
همه چی خوب بود تا زمانی که خواستم pc suite 7 رو نصب کنم و دیدم اون نرم افزار نمیشه sls فارسی تایپ کرد و دوباره ورژن قبلی رو نصب کردم. اما دیگه گوشیم وقتی sls تو کامپیوتر تایپ می کردم رو تو درفت ذخیره نمی کرد. اولش فکر کردم مربوط به اینه که ورژن برنامه رو عوض کردم و حالا قاطی کرده ولی بعد اینکه رو چند کامپیوتر دیگه امتحان کردم فهمیدم که مشکل از خود گوشیه و پر شده مموری گوشی.
تصمیم گرفتم اطلاعات رو ببرم رو مموری خارجی گوشی. ئلی نمی دونستم چطور . واسه همین تو pc suite قسمت backup از قسمت message نسخه پشتیبان گرفتم و در setting message در گوشی رو به memmory خارجی تغییر دادم و دوباره restore کزدم. برنامه نشون داد همه چی ok شده . ولی وقتی داخل گوشی رفتم دیدم همه smsهام پاک شده و نه تو مموری گوشی و نه تو مموری اصلی هیچ سمسی نیست. من سمس هام رو داخل یه فولدر در my folder ذخیره کرده بودم . اونم پاک شده و اینباکس و اوتباکس هم پاک شده.
1- حالا من یه فایل دارم که بک اپ سمسام هست. اونو چطور برگردونم رو گوشی یا بهتر بگم چرا بر نمی گرده رو گوشی. و از همه مهمتر ایا این فایل شامل سمس هاس my folder هم میشه؟
2- چطوری این سمس ها رو و همینطور سم های mmy folder رو رو مموری خارجی (نه خود گوشی) قرار بدم؟
سلام
من مدتيه گوشيمو آپديت كردم (4.0812.4.2.1) ولي به مرور با مشكلاتي مواجه شدم كه باعث شد از كردهي خودم پشيمون بشم
چند بار گوشيمو فرمت كردم ولي تغييري حاصل نشد
مشكلات من به شرح زيره
1. وقتي گوشيرو ريستارت يا خاموش/روشن ميكنم برنامه هايي كه تو ليست استارت آپ قرار دارن اجرا نميشن
مثل JbakTaskMan ، Full Screen Caller و ...
2. فايلهاي ويديويي بصورت فول اسكيرين پخش نميشن و وقتي ميخوام فول اسكيرين كنم صفحه سياه ميشه و فقط صدا پخش ميشه
3. بعضي از SMSهايي كه ميفرستم تو ليست Report قرار نميگيرن و Delivery شون نمياد مخصوصا SMSهاي چند صفحهاي
4. Library موزيك پلير به سختي Refresh ميشه، گاهي اوقات مجبور ميشم گوشيرو ريستارت كنم
دوستان اگه راه حلي دارن لطف كنن من رو هم در جريان بزارن
ممنون از راهنماييهاتون.
سلام
راستی می خوام sms هام را از رم نوکیا 6600 به n73 انتقال بدم چطوری این کار را بکنم
یکی گفته بود که واسه این کار برنامه transfer رو از داخل ان73 اجرا کنید.روش کار مشخصه
می خواستم ببینم چطوری میشه این کار را کرد
راستی برای اینکه وقتی کسی زنگ می زنه یک کاری بکنیم بگه در دست رس نیست یا شماره اشتباه هست
چه برنامه ای هستش لطفا اگر دارید با توضیحی در مورد کاراییش باشه
غیر از برنامه real player که هرچی فیلم ببینی در تاریخچه اون ذخیره میشه
چه برنامه دیگری می توان نصب کرد ایا pvplayer خوبه
------------نقل قول:
سلام
اگر رم ریدر داری رمن 6600 را به سیستم وصل کن و برو داخل فولدر System و فولدر mail را کپی کن و یک جا در سیستمت کپی را انتقال بده.
بعد رم N73را داخل رم ریدر بذار و محتویات داخل فولدر Mail را که کپی کرده بوده به داخل فولدر Private در داخل رم n73 و داخل یکی از فولدرهای درونی آن که دارای Mail2 است کپی کن.
بعد رم را داخل گوشی بذار و داخل منوی messaging برو به setting و مسیج را بر روی memory card تنظیم کن.
می بینی که تمام اس ام اس ها به داخل n73 آنتقال پیدا کرده :)
و برای سوال دومت می تونی با کد #094*21* از چپ به راست خطط را دایورت کنی و هر کسی که زنگ زد می گه اشتباه است. و برای بر گرداندن به حالت اول کد #21# را شماره گیری کن.
لازم به ذکر هست که بگم اس ام اسها به دستت خواهد رسید و فقط تماسها اشتباه خواهد بود.
در مورد سوال آخرت هم نمی دونم :)
موفق باشی :11:
صدر صد rpl اش پاک شده که در همین حدود ها هم قمیتش میشه یکی از بچه های فروم هم گوشیش همینجوری شده بود با 50 تومن ردیف شدنقل قول:
خب راه ترین کارش اینه گوشیت رو با پرداکت کد فارسی آپ دیت کنینقل قول:
اونوقت میبینی که زبان فارسی
بصورت کامل اضافه شده به گوشیت
سلام به همه دوستان .
میخواستم بگم که n73 من یه سری مموریش سوخت و من رفتم عوضش کردم چون تقلبیم بود . حالا که میخوام مسیج بزنم یه سوالی ازم میپرسه که در مورد Message centre هستش و میگه نامبر این مسیج سنتر رو بزنید منم نمیدونم چی باید بزنم و همین طوری عدد 1 رو زدم حالا همه مسیج هام که سند کردم نمیره و تو OutBox ام مونده و زیرشونم نوشته Feild ؛ ولی میتونم مسیج بگیرم . نمیدونم چه مرگیش شده لطفا اگه کسی میتونه راهنماییم کنه و بگه چه عددی باید تو Message centre Number بزنم .
ممنون میشم کمکم کنید .
خوش باشین همگی
واسه سیم کارتای مخابرات : 9891100500+
واسه ایرانسل : 989350001400+
دستت طلا سیم کارتو در اوردم دوباره گذاشتم داخل درست شدش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یه مشکل دیگه : چیجوری میشه فلاش گوشی ( همون که موقع عکس یه لحظه روشن میشه ) رو به طور مداوم روشن نگه داشت؟
خب الحمدولله که درست شدنقل قول:
کم بیاد پشت سرمون صفحه بزار تو گروه کاربر های فعال :31: که موبایلی ها تحویلمون نمی گیرن و اینا...
با اون گوشی نوکیا لگنت !!:31:شوخی کردم نا راحت نشی
در مورد نگه داشتن فلش
این کار با ماکزییم نور(یعنی موقع عکسبرداری) امکان پذیر نیست
برنامه واسه این کار هست ولی روشن نگه داشتن فلاش مثل زمانیه
که داری فیلمبرداری میکنی
تو کلوپ برنامه های سیمبین 9.1 که کلنگ زده می تونی برنامه اش رو دانلود کنی
سلام عزیز.
خدا را شکر که درست شد :)
برای روشن نگه داشتن فلاش گوشی N73 می تونی از این برنامه استفاده کنی
از این کد برای رجیستر کردن استفاده کنکد:http://aydineb7777.persiangig.com/Downloads/NTorchLite.zip
25600
اونو دانلود نکردم ولی دارم میکنم ولی گفتم تا انلاینین اینم بپرسم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیجوری میشه اس ام اس سیو کرد توی گوشی ؟ یعنی یه متن زیاد هست و با گوشی نوشتنش سخته چیجوری میشه با پی سی بنویسم و توی گوشی بریزم؟
------------------نقل قول:
تا اونجایی که یادمه شما روی کامپیوترت پی سی سوئیت نصب داری.
گوشیت و به صورت Pc Suite به کامپیوتر نصب کن و از برنامه قسمت messages را انتخاب کن بعد در صفحه ای که باز می شه که شما با کلیک کردن روی Create a new message می تونی متنت را تایپ کنی و به شماره دلخواه بفرستی.
اگر دیدی پیغام ارور داد و نتونست این کار را انجام بده از منوی بالای PC suite روی Help و بعد روی Reinstall pc suite support sms/mms کلیک کن تا یرنامه روی گوشیت پیغام نصب بده بعد طبق معمول نصب برنامه ها عمل کن و تو گوشیت نصبش کن.
دیگه با اون پیغام خطا روبرو نمی شی :)
موفق باشی عزیز:11:
ایدین جون من نمیخوام یه راست بفرستم راهی نیستش که اول توی گوشی سیو بشه و بعد بفرستم؟
بابت اون فلاش هم از هر 2 تا دوست عزیز ممنونم
نقل قول:
کسی جواب منو نمیده؟
-------------------نقل قول:
ببین عزیزم راهی که مستقیم بشه save کرد وجود نداره ولی شما می تونی خلاقیتت را به کار بگیری.
مثلاً وقتی می دونی که اگر شماره اشتباه تایپ بشه sms ارسال نمیشه ، خوب از همین کار استفاده کن یعنی شماه به اشتباه که قابل فرستادن پیامک نیست را انتخاب کن و ارسال را بزن.
و یا گوشیت را به حالت Offline بزار بعد با پی سی سوئیت ارسال کن.
در هر دو روش می بینی که اس ام اس به Outbox رفته و شما می تونی بری همون قسمت و از قسمت Options و زدن Defer message از ارسال آن خود داری کنی و بعد توسط Move to Drafts اس ام اس خود را در همانجا نگه داری کنی که هر وقت خواستی و با شماره دلخواه ارسال کنی.
وقتی هم که ارسال بشه می ره قسمت Sent که می تونی باز از همان قسمت انتقالش بدی به فولدری که دوست داری .
-------------------نقل قول:
سلام عزیز.
اول از همه بگم که پی سی سوئیت 7 هم اس ام اس فارسی ارسال می کنه ولی شما باید در قسمت Regional options به تنضیمات زبان ویندوزت بپردازی و بعد ارسال کنی.
اگر هم منظورت از ذخیره نکردن تو درفت از طریق کامپیوتر هست را که در پست قبل توضیح دادم.چون از این طریق و برنامه pcsuit نمیشه مستقیم داخل درفت ذخیره کرد.
می رسیم به سوالهات
1- اگر هنگام بکاپ گیری روی messages تیک گذاشته باشی 100% پس از ری استور کردن اس ام اس ها به گوشی باز خواهد گشت حتی اگر داخل my folder باشه.
2- اول اس ام اسات را روی phone memory بزار بعد گوشیت را توسط بکاپی که گرفته بودی ری استور کن بعد اگر اس ام اسات برگشته بود برو قسمت messageing گوشی و از قسمت settings ان اس ام اسها را روی memory card ببر می بینی که پیغامی برات ضاهر می شه به این مضمون آیا از روی تمام اس ام اسها یک کپی در این قسمت تهیه بشه؟؟
که شما yes را می زنی و از روی اس ام اسات درون مموریت هم کپی تهیه می شه .
حالا اگر بخوای می تونی دوباره بزاریش روی phone memory و اس ام اسهای این قسمت را پاک کنی تا فقط داخل مموریت داشته باشی.
:11:
سلام بر شمانقل قول:
1- من با 6.8 راحت اس ام اس فارسی ارسال می کردم ولی با 7 نشد. نمیشه که واسه یکی regional option تنظیم باشه وسه اون یکی رو همون کامپیوتر نباشه
2- با همین برنامه هم هروقت اس م اس می نوشتم و save رو می زدم توی درفت گوشیم ذخیره می شد. نمی دونم شما چرا می گین نمیشه؟ حتی الانم دارم اینکارو می کنم
3- همین کارایی که گفتی رو کردم ولی نه اسم ها توسط بک اپ برگشت . نه وقتی رو مموری خارجی گذاشتم ازم سوالی پرسید که می خوای اونا اینجا کپی شه یا نه. اگه اصلا سوال می پرسید که دیگه بک اپ نمی گرفتم. در ضمن الان وقتی فایل رو ریستور می کنم برنامه میگه با موفقیت انجام شد. رو گوشی هم یه گرینه می اد که میگه باید گوشی خاموش روشن بشه و اکی رو که میزنم این اتفاق میفته وقتی می رم تو باکسم میبینم هیچی بر نگشته
فکر کنم گوشی شما یه مدل دیگست
با سلام
دوستان کسی فایلی یا سایتی در مورد عوض کردن قالب n73 نداره چون بد جور نیاز دارم
با تشکر
viraish
با تشکر
اگر به youtube دسترسی دارید که کافیست کلماتی مانند N73 change housing و یا faceplate cover رو سرچ کنید اگر هم نه همینها رو در google.com سرچ کنید بینهایت مطلب نوشته شده، البته در عمل کاری هم نداره با یک چیزی مثل کارت اعتباری از کنار مثلا دکمه ی موزیک پلیر قاب رو بکشید بالا ولی نه با فشار و کارت رو یکدور دور کیپد بچرخونید تا قسمت پایین باز شه، البته فشار نیارید به نرمی کار کنید که آسیبی وارد نشه.نقل قول:
موس موبایلم خیلی حساس شده یک بار که فشار میدم دو بار عمل میکنه چکارش کنم؟
سلام به تمام بچه های کلوپ n73 :20:
من یه نرم افزار می خواستم که بتونم روی فایل های گوشیم رمز گذاری کنم
البته یه نرم افزار به نام mobyExplorer دارم ولی خیلی استفاده ازش عصاب خورد کنه. دونه دونه باید پنهانشون کنیم که وقت گیره
اگه بتونید کمکم کنید ممنونتون می شم:46:
كسي نرم افزار X safe با كد ريجستريشو نداره بزاره براي ما
یه مدت آروم تر باهاش کار کن خودش بعد یه مدت ردیف میشه واسه منم همین مشکلو داشت بهتر شدهنقل قول:
سلام. میخواستم بدونم میشه مسیج ها را توی سیم کارت ذخیره کنم؟ من وشی n73 دارم. ولی هیچ گزینه ای برای این کار پیدا نمیکنم. اگه کسی برنامه خاصی برای این کار داره ممنون میشم لینک ذاره.
یه سوال دیگه. چطور میشه صدای وشی را خفه کرد؟ همه جا باید آبروی آدم را ببره. راهی برای این کار هست؟
تو n73 فکر نکنم بشه روی سیم کارت
دکمه ی مربع (سمت راست عدد 0 ) رو نگه دار گوشی میره رو حالت سکوت واسه برگشت هم همین کارو بکن
سلام دوستان
من برنامه تم ساز این گوشی رو میخواستم
اگه کسی داره لطف کنه و واسم لینک بده
شما به قسمت برنامه های کاربردی اس 60 ویرایش 3 برین.
دنبال برنامه ی them diy بگردین.
گوشی ان 73 من با نرم افزار پی سی سوئیت به پی سی نصب می شه و راحت می تونم مسیج ها رو بخونم
الان می خواستم تعدادی اس ام اس که از اینترنت گرفتم بریزم روی گوشی امکانش هست؟
از چه طریق؟
امروز رم N73 دوستم را در آوردم مثل همیشه هر چی می خواستم ریختم بعد گذاشتم رو گوشی هر کاری کردم دیگه هر کاری کردم رم را نشناخت
جاتون خالی کلی ضایع شدم
چی کار کنم حالا
باز هم سلام دوستان
گوشی من وقتی زنگ میخوره میون زنگ اسم کسی رو که زنگ زده قراءت میکنه:27:
کسی می دونه چه طوری میتونم این امکانات رو غیر فعالش کنم:21:
درضمن
لطفا اگه ممکنه به درخواست بالاییم هم توی همین تاپیک جواب بدین:46:
با تشکر:11: