badform عزیز به سایت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کن !
به نظرمن هنوز برای خرید این پکیج عجله نکنین !
Printable View
badform عزیز به سایت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کن !
به نظرمن هنوز برای خرید این پکیج عجله نکنین !
سلام
مدتیه که گوشیم مشکل پیدا کزده.یعنی گاهی وقتها lcd از کار می افته و من هیچ کاری باهاش نمیتونم بکنم . و بعد از مدتی خودبخود خوب میشه . و کامپیتور هم گوشیم رو در حالت مودم و usb نمیشناسه.یعنی نمیتونم از برنامه motorola phone toolsاستفاده کنم.اگه کسی اطلاعاتی داره لطفا راهنماییم کنه.
امیدوارم مشکل سخت افزاری نداشته باشی برای مطمئن شدن از این قضیه یه بار با فریمور Ee فلش کن ببین مشکلت حل میشه؟
با عرض سلام
من دارم تلاش می کنم روی a1200 ویندوز بریزم !! ولی با مشکل مواجه شدم!!!
توی motorolafans نوشته بود:
U need dosbox to be installed for using this
in the dosbox.conf add the following line under autoexec
Mount c /mmc/mmca1
(چی کار کنم؟؟؟!! چی جوری!! کجاش ؟؟ یعنی rename کنم!!! اصلا autoexec کجاست!؟؟؟
راستی ادرس این dosbox.conf هم اینجوری داده بود:
system/qtdownloads/dosbox
من پیداش کردم ولی نمی دونم کجاش باید اون متن رو add کنم)
start dosbox.
u'll get a message c mounted at /mmc/mmca1/
type C: and enter
u'r drive will change to c:
type cd windows and enter
type win and enter
the windows will start
لطفا کمک کنین!!
کسی تا حالا این کارو کرده؟
چی شد !؟ چی جوری بود!؟؟؟
فریمور گوشی من R532_G_11.00.46p با کدوم فریمور وچطوری باید فلش کنم؟
ایول دوست عزیز....دمت گرم....استفاده کردیم.....
فرم ویر گوشیم
R532_G_11.00.59p
گوشیو از چه نوعی هست دوستان؟
مال منم یه چیزی تو همیبن مایه هاست!!!
فقط جای 59، 53
اگه فهمیدی چیه منم خبر کن!!!
راستی در مورد فلش کردن تو همین تاپیک خیلی نوشتن!! ولی درباره ی اینکه کدوم فرم ویر خوبه...!!!!!
شما باید rsdl2.7 داشته باشی اونو تو کامپیوتر اجرا می کنی
دکمه ی vr و قرمز گوشیو با هم می گیری یه صفحه قرمز می یاد وصل می کنی به کامپیوتر
rsdl گوشیو می شناسه بعد روی ... کلیک می کنی آدرس درایوای گوشیو که اونم باید دانلود کنیو میدی
بعد start ,....
salam bebakhshid alan gheymate A1200 chandeh
فریمور گوشی شما از نوع a1200e هست و هر نوع فلش کردن با فریمور های a1200r موجب خراب شدن گوشی شما میشود و فقط باید با فریمور های مربوط به a1200e فلش شود !نقل قول:
نقل قول:
من فریمور جدید امین ( فارسی ) رو به صورت پستی سفارش داده بودم توسط سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و دیروز رسید دستم هنوز گوشیم رو فلش نکردم اما امروز حتما فلش می کنم و خبرش رو میم فکر کنم بهترین فریمور باشه اگه به وبلاگ بالا یه سری بزنین در مورد این فریمور بیشتر توضیح داده شده است
rsd ورژن های جدید تری هم داره که میتونین توی گوگل سرچ کنین و دان کنین من از rsd 4.1 استفاده میکنم و راضیم
من برای استفاده از Emulator مجبور شدم dos را نصب کنم ولی ویندوزا بیخیال شدم. این دستوراتم باید توی ekonsole تایپ کنی.نقل قول:
من داشتم با ultratheme یه تم رو گوشی نصب می کردم که بعد از این که خود برنامه restart کرد دیگه گوشی بالا نیومد!! تو همون صفحه ی اول( hellomoto) گیر کرد!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمک من چی کار کنم !!
راستی من قبلا هم Theme ریخته بودم ولی همچوقت اتفاقی نیوفتاده بودد!!!!!
کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک
راستی یه نکته ای وقتی داشت restart می شد خیلی طول کشید منم قرمزو فشار دادم اینجوی شد!!!
گوشی رو کامل باطری رو دربیار بعد از 5 دقیقه دکمه پایین سمت راست بقل گوشی رو نگه دار بعد دکمه قرمز رو بزن
اگه صفحه قرمز اومد خوش بحال باید گوشی رو فلش کنی
غیر از این bye....bye
من گوشیو به کمک آقا احد که همین جا هم مجدادا از ایشون تشکر می کنم فلش کردم و خدا رو شکر درست شد!!
ولی یه مشکل دیگه ای دارم!!!
screen calibration گوشی خراب شده و وقتی کلیک می کنم خیلی بالاتر می زنه
توی تنظیمات هم حالت درستو قبول نمی کنه!!!!
من چی کار کنم!!؟؟؟
جطور ميشه تصوير پس زمينه بزرك كرد يعني قسمت هاي خالي بالاوپايين رااز بين برد
این کار و با theme می شه انجام داد!!
مثلا theme beauty این امکان رو داره !!!
از سایت : motorolafans دانلود کن!!
من گوشیمو به Extreme_ELITE امین فلش کردم و یه چند تا سوال داشتم:
اول این که این فریم ور چه خاصیت هایی داره؟؟
این assistant چیه؟؟
screen3؟؟؟؟
و اینکه از فلش کردن خوشم اومده!! اگه فریم ویر دیگه ای پیشنهاد می کنید که بهتره، علاقه مندم دوباره فلش کنم!
فعلا همین EE از همه بهتره من یه مدت persian golf را داشتم بدی نبود ولی بخاطر پلیرش خیلی کند بود اعصاب خوردکن بود برای همین دوباره برگشتم به EE .
screen3 هم چیز بدرد بخوری نیست بیخیالش.
بقیشم باید ور بری ببینی چی هست.چیز خوبیه.
نقل قول:
به pass رسیدن شما را تبریک می گم آقا سینا :دی
در رابطه با سوال اول به motorolafans.com یا به این لینک بروید:
[URL="http://mobilestan.net/showthread.php?t=36382]
اما اگه منظورتون برنامه ی smart assistant باشه باید بگم این برنامه یه برنامه ایی هست مثه همون لینای امین یا super man توضیحات این برنامه :
1-نصب pkg
2-قابلیت backup
3-قابلیت اجرای فایلهای lin و sh
4-قابلیت unzip فایلهای rar, zip, tar, tgz, gz
5-قابلیت نصب تمهای mtf و lin
6-قابلیت edit فایلهای txt, lin, sh, cfg
7-قابلیت پاک کردن حافظه realplayer,تمهای نصب شده و ....
همون طور که میبینی کارای خوبی می کنه اما بهترین کاری که میکنه اینه که از گوشی بکاپ میگره این برنامه قبل از این که لینای امین بیاد یا برای فریمور هایی که امین اونها رو نساخته خیلی خوبه اما فریمور هایی که امین داده برنامه ی لینا رو دارند که خود لینا تمام این کارها رو میکنه شما هم که از extreme elite این استفاده می کنی پس نیازی به برنامه assistant نداری چون لینا رو داری !
screen3 : اون جور که من شنیدم و همه میگن این سرویس هنوز تو ایران نیومده و کارش اینه که یه سری کانال tv با اپراتور قرارداد میبندن که برنامه هاشون رو از طریق gprs به مشترکین تلفن ارائه بدن
به نظر من اگه می خوای بار دیگه فلش کنی persian gulf R16 eldrado امین خیلی خوبه اما سرعت کم و مشکل open with و ... از باگ های این فریمور هستن که یه ذره آدمو کلافه میکنه اما بقول امین جذاب ترین فریموره ! ولی من همچنان طرفدار Extreme_ELITE امین هستم !
برای بهبود سرعت در فریمور R16 persain gulf به لینک زیر برود :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
AVRIL
سلام خدمت دوستان : اقا کسی با این fw :porting qtopia کار کرده .ایا رو مدل A1200 R کار میکنه؟
سلام دوست من !
چیز جالبیه , توی motorolafans هم هست :
خودت دیگه در موردش هیچی نمی دونی ؟!کد:http://www.motorolafans.com/forums/development/20365-porting-qtopia.html#post148076
راستی سوالتون رو از امین هم پرسیدم تا ببینیم ایشون چی میگن !
سلام
چجوری میشه فارسیش کرد؟
AVRIL.
عزیزم میدونم جالبه!. میگم رو مدلA1200R کار میکنه ؟..
کسی با این کار کرده sms نمیاد؟ ...
دوست من سوالتونو از امین پرسیدم که عین جواب ایشون رو به شما میدم :نقل قول:
يه سيستم عامل متفاوت هست که به زودي خبراي بهتري رو راجع بهش ميشنويد، خيلي خوب با گوشي ما سازگار هست و مراحل آداپته شدنش به خوبي پيش ميره...
آقا به منم جواب بدین
لطفا
برادر من A1200e خریده
اما فارسی نیست
چطور میتونه فارسیش کنه؟
با تشکر
دوست من اگه فارسی کامل رو برای a1200 می خواین باید سفارش بدین برای سفارش دادن به لینک پایین برین ناگفته نماند در فریمور کاملن فارسی امکانات فیلیپ بسته گرفته شده است !نقل قول:
لینک سفارش :
AVRIL.
مرسی که از اقا امین پرسیدن ولی خدایش جلبه یزه ایراد داره .
عزیزان میشه رنگ فونت گوشی رو عوض کرد.اگه برنامه داره لنکه شو لطف کنین مرسی
tooooo @
از برنامه ی Wonder moto استفاده کنید !
آقا یکی یه فارسی ساز برای a1200 به من معرفی کنه لطفا
نقل قول:
به لینک زیر که توی صفحه ی قبلی هم گذاشتم برین
لینک:
کد:www.void01.blogfa.com
AVRIL
دوست عزیزم من یکبار اینWonderMoto رو دانلود کردم ازmotorolafans.com خودشم :11:12mg بود ولی کار نکردمیشی از FW گوشیم باشه
مرسی از راهنمایتون:10::40:
AVRIL
تورو خدا بگین این overclock چیه!!!!!!!!!!؟
دوست من !نقل قول:
من هنوز با این برنامه کار نکردم اما اگه هنوز با نصب این برنامه مشکل دارین پست خصوصی بدین تا تستش کنم ...!
چه جوری بگم اما تا اونجایی که من می دونم باعث مشه تا کلاک ها و پردازش هایی که cpu انجام میده رو به حد اکثر می رسونه مثلن اگه یه برنامه ی جاوا رو نصب کنید که به سختی توی گوشی بالا میاد در این حالت بهتر اجرا خواهد شدنقل قول:
به طبع مصرف باتری در این حالت زیاد بوده و برای گوشی مضر است !
مرسی دوسته من .
عزیزم این برنامه به گرافیک گوشی کمکی میکونه؟
من wondermoto را دارم روی تمام فریمورهایی که تا حالا عوض کردم براحتی کار میده.شما با smart assistans نصب کن اگه نشد با mpkg این کارا بکن.نقل قول:
برنامه توپیه ولی باید باهاش ور بری ببینی چی داره.
یک سوال از کسایی که این گوشی رو دارن ایا دو سیم کارت همزمان رو ساپورت میکنه یا من اشتباه خوندم؟
دوست من !نقل قول:
راستش من توی setup گوشی line 1 و line 2 رو دیدم اما این گوشی فاقد کیت دو سیم کارته است !
اگه داشتن دو سیم کارت روی یه گوشی برات خیلی مهمه می تونی a1800 بخری ( که قیمتش به گفته ی یکی از دوستام توی رشت هست 750 هزار تومن ) و 2 سیم کارت رو پشتیبانی می کنه !
من با این فرم ور کار کردم خدایی اخر فرم ور a1200نقل قول:
رو کون ف یکون می کنه
دوربین نداری
مموری نداری
بلوتوث نداری
چرا؟
چون این فرم ور مال گوش هستش به نام
neo 197
که روی a1200 نصب میشه البته تو مرهاه اخر گیر می کنه و شما مجبور می شید گوشی رو از کامپیوتر جدا کنید