نه کاملا حق با شماست:27::27:
علاوه بر این یک سوال ریاضیش کاملا غلط بود:27::27::27:(جوابش!- جواب درست در گزینه ها نیست!))
حالا بعدا میام کامل شرح میدم:27::27:
نه کاملا حق با شماست:27::27:
علاوه بر این یک سوال ریاضیش کاملا غلط بود:27::27::27:(جوابش!- جواب درست در گزینه ها نیست!))
حالا بعدا میام کامل شرح میدم:27::27:
دوستان سلام چرا سنجش این قدر اشتباه داره . دو تا گزینه مثل هم توی فیزیک .سه تا اشتباه در شیمی . چندین اشتباه دیگه .
راستی کنکور به همین اسونی سوال می دن ؟
سلام
باز سنجش برگزار شد با هموووووووووووون سوالای مذخرف .
یکی نیست به اینا بگه آخه نامسلمونا این همه شرکت کننده یه ذره بهتر بگیر
من ریاضی و فیزیک 100 زدم و شیمی وقت کم آوردمو زدم 78
واقعا نمی دونم چرا این سنجش مذخرف این قدر شرکت کننده داره ؟ چیش شبیه کنکور؟؟؟؟؟؟ چه شباهتی داره اصلا ؟؟؟
از هر آزمونی بیشتر غلط داره . سوالای غیر استاندارد داره و ...
حالا یه مطلبی که واقعا وحشتناکه :
ترازهای سنجش بر اساس درصد است . مثلا من یه آزمون که همه ریاضی را صد زدن صد بزنم ترازم می شه 12000 و یه آزمون دیگه که فقط من صد زدم بازم ترازم می شه 12000 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کاری به فرمول و انحراف معیارو و اینا نداره
یعنی کاری به سختی آسونی سوال نداره همینطوری تراز می ده . یعنی من الان می تونم براساس درصد هایی که از اولین آزمون تا حالا از خودم و بقیه دارم تمام ترازهای خودمو تو آزمون امروز تعیین کنم .
نمی دونم کدوم .... گفته رتبه آخرین سنجش رتبه کنکوره ؟؟؟؟؟
مثلا من امروز از وقت شیمی چند دقیقه زدم و ریاضی و فیزیک رو که سختم بود 100 زدم حالا این آزمون هیچ تفاوتی قائل نمی شه !!!!!!!!!!
واسه همین وقتی ادبیاتش آنچنان سخت می یاد یا زبانش ترازا هیچ فرقی نمی کنه !!!!!!!
بابا صد رحمت به قلمچی (البته قلمچی هم یه عیب داره اینه که ترازش از 9000 بالاتر نمی ره . مثلا یه آزمون ریاضی ساده بود و 100 زدم ، شد 9000 . این دفعه که خیلی سخت بود و 100 زدم باز شد 9000!!!!!!!!!!)
اقا سهیل می شه بگین با رتبه ی چند می تونیم فیزیک شریف قبول بشیم و درصد هر درس باید چقدر باشه
می شه بگین با این همه اشتباه چطور شما صد زدین . چه کار می کنی صد می زنی من از 80 بالا نمی یام ولی به جاش شیمی صد می زنم .این چند وقت باقی مونده چه کار کنم و چطور ریاضیات رو بخونم که صد بزنمنقل قول:
من ریاضی و فیزیک 100 زدم و شیمی وقت کم آوردمو زدم 78
خوب میپردازیم
به سوال:27::27:
سوال 152-رشته ریاضی
چند عدد سه رقمی وجود دازد که نه بر 3 نه بر 7 بخش پذیر باشند:27:
خوب برای حل سوال از شمول و عدم شمول استفاده میشه
سوتی بزرگ اینجاست:27:
میخواهیم ببینیم بین 100 تا 999 چند مضرب 21 وجود دارد
طبق راه حل پاسخ نامه(100-999+1) برابر است با [21/900]
که جوابش میشه 42(این کار غلطه و فقط بعضی وقتا درست جواب میده
ولی جواب درست به شرح ذیل است
[99/21]-[999/21]=47-4=43:27::27::27:
جواب نهایی 515 (در گزینه ها وجود ندارد):27::27:
ستاد گیرندگان اشکال:21::21:
آقای deer من تجربی هستما
اگه تجربی هستی کتاب ریاضی گاج پیشو بگیر درس نامه هاشو بخون .
راستی امروز گزینه جوان داشت مقایسه رتبه سنجش می کرد با کنکور مثال می آورد :
50000 سنجش شد 12000
10000 شد 3000
4000 شد 300
2000 شد 72
و خیلی دیگه البته دقیق یادم نیست ولی حدودش ایناست
دوستان عزیز:
دیگه داریم به کنکور نزدیک میشیم.میشه ازتون خواهش کنم دیگه در مورد کانون و سنجش و ... بحث نکنید؟
بهتره بریم تو کار ایجاد انگیزه و تقویت روحیه برای همدیگه.
لطفا فقط پست های مفید بزنید که حجم تاپیک بالا نره.
مرسی.
(راستی مسابقات رولند گاروس رو عشقه)
دوست عزیز به من می یاد پسر باشم !. من رشته ام ریاضی دوست دارم ریاضی صد بزنم ولی نمی شهنقل قول:
مگه کشکه:27::27:نقل قول:
اگه ریاضیو بخوان سخت بگیرن
تو کل ایران
هیچ کی نمیتونه بالای 80 بزنه
درصدهای سنجش امروز تا لحظاتی دیگر:27::27::27:
به نظرم کسی که ریاضیو به خواد 100 بزنه دیگه بره فیزیک و شیمی وقت نمی مونهنقل قول:
شما ها واقعاً کارتون درسته ها 100 میزنیدا!!
اه اه.گند زدن با این اشتباهای پاسخ نامه.
ادبیات اشتباه داشت سوال یک
توی اختصاصی ما هم اقتصاد اشتباه داشت که باعث شد 91 بشه 82.فلسفه اشتباه داشت که باعث شد 73بشه 68
همین چند درصد باعث میشه کلی آدم جابجا بشه.خوش به حال کسی که نمیزنه اینا رو
بچه ها عمومیاتونو چند زدید؟
من ادبیات اگر اشتباه نداشت 56 میشدم.
عربی62
معارف76
زبان73
من یه بار پرسیدم کسی جواب نداد کسی تست قرمز رو استفاده میکنه؟
خوبه چطوریه؟به درد می خوره؟
تست قرمز کتاب جمع بندیه . 4 جلده . 2 جلد نکته و 2 جلد تست بد نیست البته خودم ندارم از یکی از دوستا پرسیدم .
یک توصیه طلایی برای دوستان تجربی :
تا میتونید زمین بخونید . بهتون قل می دم معجزه می کنه . 2 نفر یکی زمین 90 یکی صفر یکی یک رقمی شد و یکی 1000
اصلا یک چیزیه نمره بیارترین درس .
نقل قول:
با سلام خدمت بر بچه های کار درست می خواستم با کمال شرمندگی این سوال مورد نداره در واقع شما با این راه فقط مضرب های 21 رو حذف می کید نه مضرب 3 به تنهایی و 7 به تنهایی :یعنی
900-([900/3]+[900/7]-[900/21]) از راست بخونید که همون جواب در ست بدست میاد مرسی بای
دوست عزیز سوال کاملا غلطه
اصلا شما حق نداری
با 900 این کار رو بکنی!
اولین مضرب 21 در اعداد 3 رقمی 5*21=105 هست
و اخرینش 21*47 =987
تعدادش چند تاست
47-5+1=43
بازم نیاز به توضیح هست؟؟
من دارم میگم [7/900] میشه 42 در صورتی که تعداد مضارب 21 در مجموعه خواسته شده 43 تا است
بقیه قسمتاش درسته
وقتی میشه جز صحیح رو برداشت که داخلش عدد صحیح باشه!!نقل قول:
من تا حالا کارنامه کسی رو که ریاضیش رو صد زده ندیدم خیلی دوست دارم ببینم اگه مانعی نداره لطفا شماره پرنده سنجشتون رو بزارید تا ما لذت ببریم
من نمی دونم اینجا قبلا درباره املا صحبت شده یا نه بهترین روش برای مطالعه ی املا چی هست(در کوتاه ترین زمان) آیا کسی کست که کلمات مهم رو یه جا نوشته باشه
به نظر شما زبان سنجش ایندفعه خیلی آسون تر از آزمون های قبل بود؟
یه سوال دیگه اینکه دفترچه ها رو بعد از کنکور میگیرن چرا این کار رو می کنن نمیشه دفترچه رو نداد با این حساب درصد هایی که بعد از آزمون حساب می کنیم با خطا همراه
زبان سنجش معمولا در یه سطحه.دفعه پیش هم متاسفانه 4تا اشکال پاسخنامه داشت که باعث شده بود اکثر بچه های قوی درصدشون پایین بشه.
راستش معلم من یه جزوه املا داده بود که توش مهمترین کلامات 3سال تحصیلی درس به درس بودش.البته سال سومش مال ریاضیا بود و ما مجبوریم از کتاب زبان فارسیمون سال سوم رو بخونیم
میتونید از اون جزوه عکس بزارید؟
سلام به همه
آقا یه سوال بچه گانه!!!
کارت های آزمون رو کی میدن ؟ :10::46:
ُسلام من می خوام داشگاه آزاد رشته ی پزشکی قبولشم
این کا خیلی سخته؟؟؟
چه درصد هایی می خواد؟؟؟
ممنون از راهنمایی هاتون
سلامنقل قول:
هفته اخر
دوشنبه و سه شنبه
یا یک شنبه و دوشنبه
یعنی دو سه روز قبل کنکور
معمولا هم اولین کنکور مال رشته ریاضیه یعنی 5 شنبه
سهیل (همون مصطفی بیا جواب بده):27::27:نقل قول:
ُسلام من می خوام داشگاه آزاد رشته ی پزشکی قبولشم
این کا خیلی سخته؟؟؟
چه درصد هایی می خواد؟؟؟
ممنون از راهنمایی هاتون
من که ریاضیم
ولی مصطفی تجربیه
میدونه:10:
من هنوز سر حرفم هستم این خیلی سوال گلابی هست من تعجب می کنم چرا شما به این گیر دادید با زم میگم شما با این کار فقط مضرب 21 حذف می کنی مثلا 16*7 که میشه 112 رو حذف نمیکنی در هر صورت اگر ابهامی بود پیغام خصوصی بزن مرسی باینقل قول:
همون طوری که قبلا گفتم جواب 515 میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام جناب های کنکوری
آقا یکی نیست به من بگه که برای کنکور از کی و روزی چند ساعت شروع کنم؟
چه درس هایی رو باید بخونم؟
راستی چطوری میتونم 40 ئرصئپد پیش رو در تابستون بخونم؟
آیا لازمه که به کلاس کنکور برم یا نه؟
هر چه زود تر بهتر و ساعت مطالعه هم بستگی به توانایی هر فرد داره من فکر می کنم فقط وقتی وارد دروس پیش بشو که پایه رو فول شدی مهم نیست که حتما پیش رو در تابستون بخونی کلاس رو هم اگر واقعا در درسی مشکل داری فقط همون رو کلاس برو و این هم بستگی به شناختی که از خودتون دارید داره
من بر اساس تجربه خودم یه توصیه به شما دارم اگر میتونی برای زبان از آموزش لغات نرم افزار نارسیز استفاده کن من از ابتدای نوروز شروع کردم الان با این که زبان نمی خونم بالای 80 میزنم
راستی کسی میدونه در آزمون کانون اینبار سوالات نگاه به گذشته وجود داره یا نه؟
اینو من تو صفحه ی 152 انجمنتون دیدمدیگه دارم شاخ در میارم :18::18:واقعا که شرم آوره !:41:دکتر میثمی و این حرفا؟!!!!!!!!!!از شما (pp8khat)تعجب می کنم چطور این شایعه رو باور کردین و اینجا مطرح می کنین؟(اصلا انتظار دیدن چنین مطلبی تو این سایت و این انجمن نداشتم!) دکتر میثمی در حال حاضر تو تهران خودمون تو میدان انقلاب تو دفتر کارش سرو مورو گنده!خدارو شکر نه از ایران رفته بود, نه قصد رفتن داره(اصلا اگه بخواد بره چه اشکالی داره؟!)هر کی باورش نمیشه بره ببینه! واقعا متاسفم که در مورد مرد بزرگی مثل فرهاد میثمی چنین شایعه ای می سازن اونم بعد اون همه زحمتی که ایشون کشیدن اصلا بعضیا(منظورم کساییه که این شایعه رو ساختن) چشم دیدن آدمای موفق رو ندارن و وقتی یکی پیدا میشه یه کار درستو حسابی ای می کنه عوض اینکه کمکش کنن موفق تر بشه می خوان خرابش کنن :41::13:لطفا با آبروی مردم بازی نکنین دکتر میثمی آدم خیر و شریفیه :40:(ببخشین که حرفام مرتبط با تاپیک نبود ولی چون این مطلب تو این انجمن و تو این تاپیک مطرح شده بود چاره دیگه ای نداشتم .)نقل قول:
نوشته شده توسطpp8khat
احتمالاً قضایایی پشت پرده رخ داده!:27:
نمی دونم می دونید یا نه اما::21:
همونطوری که مهندس بازرگانی تو یه جاهایی از مقدمش اشاره کرده اعضای اندیشه سازان نمی خواستن از هم جدا بشن...اما من احتمال می دم که جناب آقای دکتر فرهاد میثمی(ناشر)خیلی بیشتر از مولفاش می دونه...
برگزار کردن یه جشن[!] قبل از فروپاشی اندیشه سازان چه معنایی می تونه داشته باشه؟؟
دکتر میثمی تو اون جشن گفت که من طی این سال ها به اندازه ای پول(دقت کنید) به اندازه ای پول در آورده ام که می تونم تا آخر عمرم تو یه کشور اروپایی زندگی کنم و به تحصیل بپردازم...(الان ایشون در لندن مشغول ادامه تحصیل در رشته زیست شناسی هستند)...
اما این واقعاً اون دکتر میثمی بود که تو مقدمه هاش دم از ارزش گذاشتن برای یادگیری و نه صرفاً درس خواندن برای پول در آوردن می زد؟؟اینا رو یکی از حضار اون جشن می گفت...
یه وبلاگی رو خونده بودم(همین تازگی) عصاره اش(با اندکی تلخیص!)این بود:
آقای دکتر میثمی:
زندگی صحنه یکتای هنرمندی شما بود نه صحنه تجارت کسانی که فقط همان یک تخصص را دارند(...!) و نه کسانی که با پنجشنبه شب ها زنگ زدن و پرسیدن "رسوندی؟" ادعای برنامه ریزی و خودآموزی و ... می کنند.مثل اینکه شما هم نغمه خود را خواندید و از صحنه رفتید.
سلام.نقل قول:
من هم از یک وبلاگ این مطالب رو نوشتم..به خدا من هم دکتر میثمی و همه اندیشه سازانی ها رو خیلی دوست داشتم و دارم...الان لینک اون وبلاگ توی History نیست وگرنه لینک می دادم...
اصلاً چه سودی به حال من داره که بخوام خرابشون کنم...
به هر حال ببخشید.
سلام pp8khatجان :20:نقل قول:
من هم کسایی رو که دکتر میثمی رو دوست دارن دوست دارم :11: منظورم هم به تو نبود عزیزم فقط خواستم تو یا بقیه در مورد دکتر میثمی فکرای بد نکنید آخه انصاف نیست ....دکتر آدم خوبیه من کارایی ازش دیدم که وقتی یه همچین حرفایی در موردش میشنوم آتیش می گیرم خواهش می کنم حرفای بدخواهارو باور نکن.:41:این حرفا رو از خودشون در آوردن.(چقدرم ناشیانه درآوردن عقل کلا)
تازه ما کییم که کسی رو ببخشیم .از آشنایی با تو خوشحال شدم:10:موفق باشی!
نداره ...نقل قول:
راستی کسی میدونه در آزمون کانون اینبار سوالات نگاه به گذشته وجود داره یا نه؟
کتاب کاری که آزمون قبلی بهمون دادن همون اولین امتحان جامع پارسال کانون هست ...ریاضی و ادبیاتش سخت بود ...
....
یه چیز جالب :
تو صفحه 106 ادبیات 3 کلمه " اضغاث احلام " ( هر دو تا الف های اول فتحه دارن ) رو با یه حساب ساده 192 حالت میشه نوشت ...
سلام خوبید؟؟
کسی به ما نمی گه برای پزشکی دانشگاه آزاد واحد قم چه در صد هایی لازمه؟؟؟
به به واقعا چرا اینجوری میشه در واقع راه من از اندیشه فایق هست همه تست هاشو اینجوری حل کرده:41:نمیدونم والا:41:نقل قول:
زیست 80نقل قول:
شیمی 70
فیزیک 60
ریاضی 50
-------------------------------------
ادبیات 80
دینی 80
عربی 80
زبان 80
اینها حد متوسط هستش.(البته از خودم نوشتم و منبع موثقی نداره)
البته توجه داشته باش که توی دانشگاه آزاد ، عمومی ها معجزه میکنه.واسه همین عمومی ها از این کمتر نشه.
ضریب دولتی
زیست 12
شیمی 9
فیزیک 6
ریاضی 6
ادبیات 3
دینی 3
عربی 2
زبان 2
--------------------
ضریب آزاد
زیست 4
شیمی 3
ریاضی 2
فیزیک 2
ادبیات 3
دینی 3
عربی 2
زبان 2
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
توجه کنید که تخصصی ها در دولتی یه ضربدر 3 داره.(نسبت به آزاد).
موفق باشید.
سلام:8:نقل قول:
راستی واسه پارسال بود:20:
چند تا سوالش شبیه کنکور 86 بود که !!!!:18:
آره ریاضیش سخت بود:19:
در ضمن سوال 232 شیمی اشتباه نیست؟گرینه ی یک هک که هیچ کدوم هیدرولز نمی شن:27:
امروز داشتم می زدم
4 ساعت و 10 دقیقه
5 دقیقه ی آخر دیگه نتونستم تحمل کنم. بلند شدم
واقعا تو خونه آزمون دادن کاری است بس دشوار
در کل زیادم خوب ندادم
فقط 2 درس خوب زدم