سلام.
خیلی ممنون این سیو منه:
کد:http://sajad2006.persiangig.ir/Saved%20Game.rar
Printable View
سلام.
خیلی ممنون این سیو منه:
کد:http://sajad2006.persiangig.ir/Saved%20Game.rar
سلامنقل قول:
الان تست کردم سیو های شما رو بازی نتونست بشناسه خوب البته طبیعیه چون مال شما نسخه تقلبه و به نسخه اصلی سازگاری نداره
من دیگه مطمعن شدم این نسخه که دارم اصلیه
شما از همون لینکی که بهتون دادم خرید کنید اصلا انقدر هم اروزن میده که ارزش ریسک داره
هر دی وی دی 400 تومان دو تاش میشه 800 تومان پول پست هم به فرض هزار تومان که بگیریم میشه 1800 تومان اصلا تا حالا بازی به این ارزونی خریده بودید؟ سیدی رو هم به این قیمت نمیدند :31:
امیدوارم تهیه کنید و حالش رو ببرید
موفق باشید
:20:
خیلی ممنون دوست عزیز.
سفارش دادم ولی هنوز جواب ندادند.
چند روزه حاضر میشه؟
نمیدونم ولی اگه سرشون خلوت باشه شاید تا دو روز دیگه پست کنندنقل قول:
اگه پیغام خصوصی بهش نزدی بزن چون ممکنه به تاپیک سر نزنه
در این باره هم اگه سوالی داشتی بهم پیغام خصوصی بزن چون تاپیک رو داریم منحرف میکنیم ملت شاکی میشند :31:
موفق باشید
:20:
سلام
اقا یه زحمت براتون داشتم
عکس این ترینری که اینجا گذاشتم یکی میتونه برام توضیح بده دقیقا هر دکمه چه کار تو بازی تنجام میده؟
من فقط میدونم دکمه 1 جون هستش و دیگه تموم نمیشه و شماره 9 هم به ماموریتهایی که زمان دارند زمان اضافه میکنه
حالا یکی بی زحمت بقیش رو برامون توضیح بده من دیگه خسته شدم بس که با این سرباز ها درگیر شدم چیزی داره که از شرشون به کل خلاص شد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
سلام خیلی ممنون.نقل قول:
چشم.
از بقیه دوستان هم معذرت خواهی میکنم.
ما كه هنوز توي كف نسخه اصلي هستيم
آقا شرمنده من باز تاپیک بی مورد زدم ولی سجاد جان فکر کنم انباکست پره نمیتونم پیغامت رو جواب بدمنقل قول:
اینا رو مینویسه
Sajad2006 has chosen not to receive private messages or may not be allowed to receive private messages. Therefore you may not send your message to him/her.
If you are trying to send this message to multiple recipients, remove Sajad2006 from the recipient list and send the message again
-----------------
برای اینکه تاپیک کمی مرتبط بشه:
آقا کسی نبود این ترینر ها رو ترجمه کنه؟
ممنون
منم تو كفم شديد من رفتم اون سايتي كه دوست عزيز گفته بود ولي كيه گوش كنه براش پيغام خصوصي هم دادم
اميد جان منو هم در غم خودت شريك بدون احيانا پيدا كردي يا خبري شد مارو بيخبر نذار
خيلي سخته براي يك بازي خور D:
سلام.نقل قول:
اشتباها یه تیک رو زده بودم.
حالا پ.خ. رو بفرست.
سلام دوستان
خوب امروز با موفقیت وارد شهر اورشلیم شدم و Memory Block 4 رو هم کامل کردم
میشه بگید کلا چند تا Memory Block رو باید رد کنیم تا بازی تموم شه؟
تو شهر اروشلیم که رفته بودیم یه عکس یادگاری از بیت المقدس گرفتیم گفتم اینجا بزارم شما هم لذت ببرید :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چاکرم :11:
سلام.
پس من مطمئن شدم بازی شما اصله.
بعد تو نقشه این عکس دو تا علامت هست اونا ماله چیه؟
اون ضربدره و اون یکیش؟
سلام به بچه هاي خوب يكي به ما جواب بده ميشه اين بازي رو با گرافيك 128 جي فورس و سي پي يو 2.53 اينتل اجرا كرد؟ اگه ميشه بگيد(حتي با كيفيت پايين).......اگه نميشه يه بازي در سبك prince of persia بگيد (فقط شمشيري باشه) به اين سيستم ما هم بخوره خيلي ممنون
اين بازي رو نميشه اجرا كرد چون من هم با سيستم بالاتر از سيستم شما نتونستم.
ولي اگه توي سبك پرنس بخواي ميتوني بري توي Ign يا gamespot بگردي ببيني هست توي اين سبك يا نه؟ باز خودم ميگردم بهت خبر ميدم.
دوستان يكسري عكس از اين بازي من قبلا ديده بودم كه از شركت سازنده منتشر شده بود و يا همين امروز يه تريلر دانلود كردم كه كيفيت و گرافيك بازي خيلي بالا بود. ولي توي عكس هاي اين تاپيك كه كاربران محترم گذاشتن كيفيت مثل اونا نيست. مگه اين بازي براي اين كه يه كيفيتي مثل تريلر هاي عرضه شده داشته باشه چه سيستمي ميخواد ؟ سيستم رو دقيق ذكر كنيد. چون ميخوام بدونم اين بازي با بالاترين كيفيت همونطور كه گفتم چه سيستمي ميخواد؟
اون علامت مربع شکل سمت چپ نقشه مربوط به اهداف قتل شما میشه.نقل قول:
اون علامت دایره شکل هم مربوط به متعصبان (دوستان شما) میشه ... این علامت وقتی ظاهر میشه که شما در همون منطقه,
مردمی که توسط نگهبانان و سربازان مورد آزار و اذیت واقع میشن رو نجات میدید و اونها هم برای تشکر افرادی رو در اون قسمت مستقر میکنند که به کمک شما میان.
حداکثر سیستم مورد نیاز این بازی در پست اول همین تاپیک ذکر شده ...نقل قول:
به نظرم این بازی خیلی خوب وقشنگ بود کلا آخرش بود اما شاهکار نبود صداگذاری و موسیقیش خیلی ضعیفه مخصوصا صداگذاریش اگه سازندگان بازی یه خورده دیرتر بازی رو به بازار می دادن و یه موسیقی و صداگذاری در سطح خود بازی می زاشتن تبدیل به شاهکار می شد تازه بازی هم دمو نداشت که زیاد حال نکردم منظورم همون دموی اول بازیه که گرافیکش حرف نداره
شاهکار بازی ها فقط God Of War
سلام
آقا یکی به من بگه آخرین قیمت تو Memory Block چند تموم میشه؟
از نظر صداگزاری همچین هم بدک نبود مشکلی توش نداشتم (نه قطعی و نه کم و زیاد شدن الکی) آهنگ هاش هم به موقع خوب بود !!!نقل قول:
یه چیز جالب بازی این بود که به نظر من مثل یه مستند بود !
صدای شخصیتهای بازی بسیار بد کار شده بود اکثرا با دهن بسته حرف می زدن و صداشون با حرکت لبهاشون همخونی نداشت:13:نقل قول:
خداییش 90% من همچین چیزی ندیدم !!! خیلی به ندرت حرکت لباشون با صدا نمی خوند !! شاید Version مشکل داشته !! حتی اگه نسخه کامل هم بوده باشه ممکنه از این مشکلا داشته باشه !! در هر صورت من خیلی کم دیدم این چیزی که شما می گید !! خیلی کم :20:نقل قول:
من نمی دونم شما چه نسخه ایش رو بازی کردین اما من رو pc بازی رو تموم کردم خیلی هم سر این موضوع ناراحت شدم:19: حالا شاید نسخه 360 یا ps3 این بازی این مشکل رو نداشته باشه:10:نقل قول:
ولی دوست عزیز باید بگم من نسخه PC رو بازی کردم !!!نقل قول:
آقا ایشکال نداره این بازی رو اینقدر شرکتهای مختلف زدن بیرون (چه اون تورنتهای تو خارج و چه این ایرانیها) بعید نیست که این وستا همچین اتفاقهایی بیفته !!! البته ایرانیا زیاد ابتکار به خرج می دن تو بازیهایی که می دن به بازار !!
سلام
اقا این مرحله آخر چی شد یه سری شکل روی زمین به رنگ قرمز ظاهر میشه بعد تو اتاقشو نگاه می کنه بعدشم میره سر وقت کامپوتر lucy اما بعدش نمیتونه pass کامپوتر vidic رو باز کنه باید چی کار کنم ؟
شما باید بری به اتاقی که لرختخواب توش هست بعد دیدتو به اول شخص تغیی بدی این کار تو کامپیوتر با کلید E انجام می شه بهد بالای تخت یه سری شکل می بینی بعد بازی تموم می شه:46:نقل قول:
دوست من بعد از اونا و وقتی که Credits تموم میشه بعدش باید چی کار کرد؟
کار دیگه ای نمی مونه چون بازی تموم شده:20: فقط اگه علاقه داشته باشی می تونی ماموریت های فرعی رو کامل کنی مثل گرفتن 100 پرچم تو اورشلیم یا جاهای دیگه یا کشتن 60 تا از سربازای که کلاه خود قرمز دارن و ...:10:نقل قول:
یه شهر هست که بجز اورشلیم damascus mysyaf acre باز میشه که مثل یه رودخونست. چجوری باید رفت توش؟
حالا كه نمي تونم با گرافيك 128 و cpu 2.53 اجراش كنم به نظر شما برم ps2 را بخرم با pc اجراكنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه همون جایی رو می گی که فکر می کنم باید بپری از این قایق به اون قایق تا به هدفت برسی البته اونجا شهر نیست بلکه یه قلعه هست و یکی از تارگتاتو هم باید اونجا بکشینقل قول:
سلام به همه.اقا من اين بازي رو خريدم.cpu من Core 2 due 3.00 GHz هستش گرافيكمم Nvidia 7300 اما اين بازي خيلي كنده.دوستان اگر ميشه كمك كنيد.
سلام. دوست عزیز کارت گرافیک شما برای این بازی خیلی ضعیفه بهتره ارتقاش بدین.نقل قول:
دوست عزيز اين بازي اصلا تحت Ps2 نيست و نخواهد بود. پلتفورم ها كه در پست اول موجود هستند و حد اقل سيستم و سيستم پيشنهادي هم در پست اول همين تاپيك ذكر شده است.نقل قول:
نه اونجا نیست یه شهره هر موقع میرم جلو راهاش نمیزاره بریم تو .اسمش هم فکر کنم asruf بود .وقت کنم عکسشو میزارم.نقل قول:
سلام
اقا من بدبخت شدم
سیوهام پاک شد :19:
چیکار کنم؟
اصلا حال ندارم از اول برم
اقا کسی سیوهای Memory Block 5 رو داره برام بگذاره؟
دمتون گرم خدا خیرتون بده یکی کمک کنه
مرسی
:11:
اينجا ميتوني مشكلتو حل كني ;كلي سيو بهت ميدهنقل قول:
کد:www.cheathappens.com
بايد xbox 360 بگيري D: يا يه 300 تومن اينا خرج سيستمت كنينقل قول:
من سيستمشم دارم ولي تو كف بازيم سفارشم دادم ولي خبري نيست:41: از دست اين بازي ناقص
upload کردم :مموری بلوک 7 تا ته:
کد:http://rapidshare.com/files/124617757/Saved_Games.rar.html
بابا تورو خدا یکی جواب بده تو arsuf چجوری میشه رفت
این شهر کجش تو آبه آخه؟!:19:من با اسب رفتم توشنقل قول:
این مراحل آخر بازی هست شما تو هر شهری که هستی وقتی می خوای از شهر بری بیرون این امکان رو بهت می ده که شهری که می خوای رو بری انتخاب کنی
شما باید کینگ دوم رو انتخاب کنی بعد از اونجا بری آرساف از نقشه استفاده کن اونجا خیلی کمکت می کنه
راه بهتر و ساده ترش اینه که بری آکر و از اونجا بری آرساف خیلی نزدیکه از اونجا:46:
موفق باشی:10: