پچ ( Patch ) در واقع یه بسته ی نرم افزاریه که روی گوشی یا برنامه ها یا بازی های کامپیوتری و... نصب میشه و یه سری امکانات اضافه میکنه یا یه سری کم میکنه و باگ ها و ایرادات مثلا اون گوشی مورد نظر رو برطرف میکنه و یه سری امکانات اضافه میکنه.نقل قول:
Printable View
پچ ( Patch ) در واقع یه بسته ی نرم افزاریه که روی گوشی یا برنامه ها یا بازی های کامپیوتری و... نصب میشه و یه سری امکانات اضافه میکنه یا یه سری کم میکنه و باگ ها و ایرادات مثلا اون گوشی مورد نظر رو برطرف میکنه و یه سری امکانات اضافه میکنه.نقل قول:
دوست عزیز، اینچنین پچی برای این فریمور وجود نداره.نقل قول:
نوشته شده توسط reza mohammad mahdi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید :11:
:31:نقل قول:
اشالله تو عروسیت پچ بریزم سر مردم..دمت گرم خیلی لطف کردی :31: ولی من که نمیدونم این پچ ها چه کار میکنن :31: یعنی فینگلیشش رو خوندم یه چیزایی فهمیدم اما من دو تا پچ باحال میخوام یکی واسه اینکه رو گوشیم قفل بذارم keylock و رو اس ام اسهام هم قفل بذارم :31:
کسی نمیخواد جواب مارو بده؟نقل قول:
کسی بلد هست جوابمو؟
ممنون میشم
نقل قول:دوست عزیز اگه پچ رو درست نصب کرده باشید (در آخر نصب، No زده باشید) ، و هیچ تغییری دیده نشه، دو تا احتمال وجود داره:نقل قول:
1- CID گوشی شما، 53 یا 50 هست. که برای این CID ها پچ نداریم. (پچ، فقط برای CID های 36، 49، 51 و 52 نصب میشن.)
2- شاید هم فریمور پچ با فریمور گوشی یکی نیست.
ممنونم :31:نقل قول:
دوست من در مورد پچ دومی که گفتید، تا اونجایی که من میدونم، تا به حال چینین پچی تولید نشده :18::18::18:.
ولی در مورد اولی پچ اولی باید بگم که اون پچ فقط در R8BE001 نصب میشن.
موفق باشین :11:
نه عزیز سید من 52 قرمزهنقل قول:
کا810 فریمور 024
نصب شه چی فرق میکنه؟
واسه من همون لیسته آخه
هوم؟
چییییی مییییگییییی؟نقل قول:
یعنی منظور شما این بود که فرمور پچ با فریمور گوشی یکی نبود؟؟؟ :18::18::18:
خوب اونوقت، همینطوری میشه :31::31::31:
کار نمیکنه دیگه . . . :46:
:11:
آخه قربون اون قد و بالات من کی گفتم فریمور پچ و گوشی به هم نمیخوره نه خدایی کجا گفتم؟نقل قول:
مشخصات گوشیمو دادم
اگه شما ریختی لطف کن بگو چه تغیری تو گوشی اتفاق میافته؟
طرز کار پچ چجوریه؟
هوم؟
برايk810 R8BA024نقل قول:
دوست من، این تغییر،در گوشی های مختلف، متفاوت هست. برای همین پچ، در بعضی از گوشی ها، منوی مربوط به پچ اضافه میشه. در بعضی از گوشی ها در اون قسمتی که نوشته Wite List (لیست سفید) ، تبدیل میشه به Black List (لیست سیاه). و در بعشی از گوشی ها هم در نوشته ها تغییری ایجاد نمیشه فقط عملکرد Blacklist جایگزین دستور Witelist میشه (مورد آخر، به ندرت اتفاق میافته).نقل قول:
این هم تمام پچ های موجود برای K810 SW-R8BA024نقل قول:
موفق باشید :11:کد:http://www.4shared.com/file/62157364/cd102371/K810_SW-R8BA024.html
سلام
اين پچي كه ميشه با track id صداي راديو رو ضبط كرد رو نصب كردم ولي چجوري كار ميكنه?
مثل اينكه بايد چند تا فولدر درست كنم !كجا و چطوري و با چه اسمي؟
سلام
من با setool نمی تونم پچ نصب کنم و وقتی مراخلشو انجام میدم هیچ اتفاقی نمی افته
اینم مشخصات گوشیم :
سریال اصلی w700 r1ca021
brown فکر کنم همین brown بودنش ایراد داره
فایل ریست گوشی رو هم برنامه نداره
راستی من با XS++ همه کار کردم ( منو + صدا + . . . ) ولی setool رو شنیدم با این گوشی مشکل داره
ممنون میشم راهنمایی کنین
فکر کنم شما بجای brown باید red باشید
آیا پچی هست که موزیک پلیر k810 رو تبدیل به موزیک پلیر سری w بکنه؟
همچنین پچی هست که که این قابلیت رو بده که فایل های با پسوندswf (یا همون فلش) روی گوشی k810 اجرا کنه
مشحصات گوشی من:
red52
r8ba024
یعنی چون brown هست نمی شه هیچ کاری کرد ؟
از اساتید کسی نیست راهنمایی کنه ؟
اگه فایل rest مدل گوشیمو بذارین ممنون می شم : w700 r1ca021
سلام
ببخشید بچه ها کسی تاپیکی سراغ داره که در مورد layout و توضیح و کارهایی که میشه توش کرد باشه؟
اگه لطف کنین بدین ممنون میشم
کا 810
نقل قول:درسته برنامه ستول اين brown رو ساپورت نميكنه ولي برنامه XS++ ساپورت ميكنه :46:نقل قول:
اينجا براي فايل هاي rest گوشي هاي سوني اريكسون :11:
موفق باشيد!:40:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=156664
نقل قول:
یعنی هیچ راهی نیست که من بتونم بدون فلش پچ نصب کنم ؟
با far هم نمی تونم . با xs++ هم باید فلش کنم .:41:
میشه کوشی رو از brown تبدیل به red کرد ؟
دوست عزیز، امکان نداره بتونید رنگ گوشی رو تغییر بدین. چون رنگ گوشی، هم مربوط به سخت افزار و هم نرم افزار هست.نقل قول:
در ضمن؛ کار کردن با XS خیلی آسانتر از کار کردن با Setool هست. پس اصلا نگران نباشید.
نقل قول:
ممنون که راهنمایی می کنین
متاسفانه من نمی تونم با xs++ گوشی رو کامل فلش کنم. ولی کارای دیگه رو راحت انجام دادم .
کاش این برنامه هم مثل setool امکان نصب پچ بدون فلش main رو داشت
ولی من بعضی گوشی ها رو دیدم که از red به brown تبدیل شدن. میگن با باکس میشه . ولی متاسفانه تویه مشهد زیاد از این کارا بلد نیستن.
یادش بخیر دو سال پیش رفتم پیش یکی گفتم می خوام برام پچ نصب کنی . منو رو هم عوش کنی .
کلی بهم خندیدن.:41:
salamنقل قول:
kasi nabod ke komaki kone maro>
layout baza kojan?????
ممنونم از زحماتی که کشیدید:10:
با من بودید؟؟؟ :31:نقل قول:
منظورتون کدوم زحمات هست؟ :10:
موفق باشید :40:
نقل قول:دوست عزیزم. چنین تاپیکی وجود داره. ولی بهترین هاش در سایتهای خارجی هست. مثلا این سایت:نقل قول:
کد:http://topsony.com/
دوست عزیزم، بله با باکس میشه رنگ گوشی رو تغییر داد. همچنین میشه CID گوشی رو هم تغییر داد. ولی دو مورد بسیار مهم وجود داره:نقل قول:
اول اینکه این کار، نیاز به مهارت خاصی داره. اونی که میخواد این کار رو بکنه، باید از خیلی چیزها سر در بیاره.
دوم اینکه ممکنه با این کار، صدمه ای جدی به گوشی وارد بشه. (عرض کردم ممکنه هااااا. نگفتم حتما)
این رو هم در آخر اضافه کنم که تا اونجایی که من میدونم، برای هر گوشی،فقط یک بار ممکنه CID یا رنگ تغییر داده بشه.
موفق باشید :40:
اين پچي كه صداي راديو رو ضبط ميكنه چطوري كار ميكنه ؟
من روي K810 نصب كردم ولي نميدونم چطوري كار ميكنه مثل اينكه چند تا فولدر بايد بسازم كجا و با چه اسمي؟
میشه یکی لطف کنه یک پچی معرفی کنه که باهاش بشه گنجایش whitelist رو افزایش داد در k750.خیلی محدوده لعنتی!ضروریه!
با سلام
پچی برا w810 و k750 میخواستم که هم موقع باز کردن کیبرد پسورد بخواد مثل نوکیا و هم موقع وارد شدن به فایل منیجر؟
و یه سواال دیگه پچ GFX چیه چجوری میشه وارد گوشی کرد ؟و فرق با vkp ها چیه ؟
با تشکر
با سلام
پچی برا w810 و k750 و k800 میخواستم که هم موقع باز کردن کیبرد پسورد بخواد مثل نوکیا و هم موقع وارد شدن به فایل منیجر؟
و یه سواال دیگه پچ GFX چیه چجوری میشه وارد گوشی کرد ؟و فرق با vkp ها چیه ؟
با تشکر
نقل قول:لطفا فریمور ها و CID ها رو بگید.نقل قول:
اینطوری که نمیشه پچ داد!
در ضمن! برای باز کردن کیبورد پچ موجود هست. فایل منیجر رو نمیشه کاریش کرد.
آقا من گوشیمو دادم با باکس red کردن
بدونه هیچ مشکلی.
فقط طرف گفت یه بار k750 روش فلش کردم یه باره دیگه هم w700 .
الانم red شده .
حدوده دو ساله که آرزو به دل همین بودم .
اصلا متوجه منظوررتون نشدم.نقل قول:
RED و مدل گوشی، کاملا باهم متفاوته.
شما آرزو به دل چی موندید؟
ممکنه یه کم توضیح بدین که مشکلتون چیه؟
موفق باشید
cid هاشون زیر 52 هستن فریمور هم یادم نیست همونهایی که بیشتره اونها رو لطف کنید.
در ضمن برا پچ ریختم فریمور هم مهمه ؟
لطفا به این سوال هم جواب بدین :
پچ GFX چیه و چجوری میشه وارد گوشی کرد ؟و فرق با vkp ها چیه ؟
با تشکر
براي پچ ريختن cid مهم نيست فقط فريمور مهمه خيلي هم مهمه.نقل قول:
ببين اون GFX خودش يك پچ vkp كوچيك هست كه اگر نصبش كنيد بعد ميتونيد بدون نياز به نصب پچ آيكون هاي گوشي را تغيير بدين به اين صورت كه يه فولدر تو گوشي ميسازي و بعد عكي آيكون هاي جديد را ميريزي تو اون فولدر و خودش ديگه عوض ميشه بدون نياز به نصب پچ
ممنونم خوب همونی که بیشتر از هم هست اونها رو بزارین
با تشکر
سلام عزیزان آقایون یه پچی یا الفی یا فریم وری یا راهی واسه فعال شدن فلش منو برای W800 نیست
آخه w800 با w810 چه فرقی داره که نمیشه با w800 منوهای فلشدار رو اجرا کرد ؟
یکی کمک کنه ترو خدا
بخاطر زحماتتون ممنونم
نه عزیزم. با پچ نمیشه.نقل قول:
سیستم گوشی فلش منو رو ساپورت نمیکنه.
سلام توحید جان
من شنیدم یه فریموری هست که میتونه فلش منو رو w800 رو اجرا کنه شما یا بقیه آقایون آگه اطلاعی دارین ممنون میشم به منم بگید
بازم ممنون
پچی برا تبدیل تاریخ میلادی به شمسی وجد داره
برا w800 . w810 w700 k750 k800 k810
با تشکر