سلام
من رفتم پاورم رو عوض كردم ، الان سي دي ويندوز رو ميشناسه ولي وقتي كه نصب ويندوز رو انتخاب مي كنم سيستم خاموش ميشه.
لطفا راهنمايي كنيد.
Printable View
سلام
من رفتم پاورم رو عوض كردم ، الان سي دي ويندوز رو ميشناسه ولي وقتي كه نصب ويندوز رو انتخاب مي كنم سيستم خاموش ميشه.
لطفا راهنمايي كنيد.
سلام برا کار با سیستم لینوکس (در حد مقدماتی)کدوم مدلش خوبه؟
برین تو بایوس سیستم ببینید دمای سی پی یو تصاعدی بالا میره یا نهنقل قول:
میتونه از دمای بالای گرافیک یا مین هم باشه
اگه از اینا هم نباشه میتونه مشکل از مین سیستم باشه
سلام چند روز پیش بخاطر تمیز کردن کیس از باد استفاده کردم فن سی پیو رو برداشتم و با باد حسابی بادش زدم و یکم روغن چرخ خیاطی به فنش زدم و جا زدم تا چند روز مشکلی نداشت الان بعد 3 ساعت کار کردن بوق میزنه کشیده میزنه و وقتی سیستم شان میشه قط میشه و وقتی همان لحظه روشن مشکنم بعد چند ساعت مشکلو داره چیکار کنم:42::42::42: مشخصات
cpu intel7500 mani gigaep41ud3l مشکل از کجا میتونه باشه خمیر سیپیو از تون میتونه باشه
وقتی اینطوری میشه دمای سی پی یو چقدر است ؟نقل قول:
بایوس مین رو دیفالت کنید و با یک باتری مین دیگه هم تست کنید نتیجرو بگین
دماش که دیشب نگاه کرده بودم 75 تا 80 بود الان تازه سستمو روشن کردم 50 هستنقل قول:
بایوس مین چه جوری دیفالت کنم؟
تو ستلپ قسمت هشدار فن فهاله البته قبلا فعال بود و دما روی 90 درجه هست؟؟؟؟؟؟؟:n22:
امروز بعد 6 ساعت بوق زد سستم ریست کردم 1 ساعتی روشنه خبری نیست این خمیری که رو سی پیو هست میتونه از اون باشه اخه خمیری روش نبوده دما هم 78 بود
مدل سی پی یو چی است ؟نقل قول:
دمای سی پی یو بالاست
یک خمیر خوب به سی پی یو بزنید و از نصب و محکم بودن فن سی پی یو هم مطمئن بشین
بازم سلام مرسی که دارید جواب میدید
cpu :intel core 2 e 7500 2.93GHZ
MAN GIG UD3L
RAM 2 GIG GEL DDR 3 HARD DIWESTERN GERRNVGA 220GT
البته اخرین باری که سی÷یو باز کردم خمیر کم بودش چه مقدار خمیر باید بمالم به سیپویو بمالم یا به قطعه المنیومی؟
ولی چند ساعته روشنه از بوق خبری نیست عادیه یعنی شبانه نمیتونم سیستمو روشن بزارم میترسم بلایی سرش بیاد:n04:
یک خمیر خوب به سی پی یو بزنید یک لایه روی سطح HIS سی پی یو باشه
من خمیر سیپو زدم بعد چند ساعت دما سیپیو 39 هست قبلا 78 80 بودخیلی تاثیر گذاشته خمیر:n02:
سلام
من یه لپ تاپ Asus u41 jf دارم از روزی که گرفتم یه چند ماهی سالم بود،بعد یه مدت موقع استفاده کردن اون صفحه آبی معروف میومدو باید ریستارتش میکردم باز تا موقعی که ویندوز میخاس بیاد بالا کلی error میداد...حتی یه بار هاردم بدون برنامه خاصی فورمت کردم،هنوز گارانتیش تموم نشده ولی یه بار فرستادم گفتن مشکلی نداره ، ولی باز بعد یه ماهی دوباره همین جوری شدوالان که win 8 رو نصب کردم صفحه آبی کمتر میاد ولی وسط کار گیر میکنه حتی اگه پنجره ای هم باز نباشه،باید چند ثانیه منتظر بمونی تا باز درس شه... لطفا اگه می تونین راهنماییم کنین...ممنون:n03:
سلام من لپ تاپ ایسوز مدل ul 80 j دارم وقتی که با باتری خالی لپ تاپ رو روشن میکنم بعضی مواقع یهو خاموش میشه و میرهرو صفحه ای که پیغام میاد که نوع بالا اومدن safe modeو normal mode .....
باتری نو هم خریدم همین مشکل رو دارم...
ممکنه مشکل از بایوس باشه یاچیزه دیگه؟؟؟؟؟ویندوزم رو هم تازه عوض کردم..بازم مشکلم حل نشده.
ممنون اگه جواب بدید.
سلام دوسان
من کارت گرافیکم AMD Radeon HD 6700 Series
اما چون 1 گیگه یه مشکل تو بازی کردن دارم. اونم اینه که نمی تونم خیلی از امکانات بازی مثلاً کیفیت تکسچر و... رو افزایش بدم. میگه کارت گرافیکت کمه.حالا نکته ی اصلی اینجاست که من کارت کرافیکم 3.8 گیگ از رم شِیر می کنه.
نمی تونم یه کاری کنم که کارت گرافیکم تو بازی قدرتمند تر بشه ؟ یعنی دی گه ارور نده که کارت گرافیکت 1 گیگ بیشتر نیست. مثل بازی GTA IV یا GTA V که بعد از عید میاد.
ممنون
سلام دوستان
فرق PCI و PCIe چیه؟
و روی هر کدوم معمولا چه قطعاتی نصب میشه؟
ضمنا در مشخصات بعضی مادر بوردها مثلا اینجوری نوشته:
PCIe 2.0 x16
PCIe 2.0 x1
PCI
اون ضربدر 16 و ضربدر 1 به چه معناست؟یعنی این دو نوع PCIe با هم فرق می کنن؟
ممنون
pci برای دیوایس هایی مثل کارت شبکه و کارت صدا استفاده میشه البته کارت های agp خیلی قدیمی است که از این رابط استفاده میکردندنقل قول:
pcie x1 هم برای کارت هایی است که از این رابط استفاده میکنند مثلا بعض کارت های صدا هستند که روی این اسلات میشینن
اون اعداد سرعت اون اسلات است که هرچه سرعتش بیشتر باشه پهنای باند بالاتری هم داره
کابل برق فن کیس رو چجوری باید وصل کنم به کامپیوتر؟
به پاور باید وصل کنم یا به مادربورد؟
منظورم فن پشت کیس هست
کیس گرین پارس
کابلش 4 پین هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بستگی به سوکت فن داره بعضی هاشون به پاور سیستم میخورن که از روی سکوتش میشه فهمید که به کانکتورهای پاور میخوره بعضی هاشون هم صورت پین است مثل سیم فن سی پی یو و روی مین وصل میشهنقل قول:
یعنی به همین کابل های سفید 4 پین در عکس زیر:نقل قول:
کابل فن کیس هم شبیه این هست:
البته فقط اون کابل بزرگه رو داره اون دو تا کوچیکه که تو این عکس هست رو نداره
نقل قول:
ببینید اگه از اون سر بزرگا باشه میخوره به پاور
اگه از اون کوچیک ها باشه میخوره به مین که نوشته sysfan و جای پین هاشم روی مین است
سلام
دوستان کامپوترم رو سال 86 جمع کردم
اخیرا وسط کار یه ریست میشد که البته دیگه بالا نمیومد
الان بعد 2 هفته خواستم روشنش کنم اصلا روشن نمیشه
میخوام ببینم مشکلش فقط واسه Power هست که فکر میکنم سوخته یا از چیزه دیگه ای هم میتونه باشه ؟؟
نقل قول:
ار دکمه پاور هم مبتونه باشه اون رو هم چک کنید
علت بعدی میتونه از پاور باشه پاور سیستم رو چک کنید
علت بعدی میتونه از مین باشه کابل atx رو بکشین ببینید سیستم روشن میشه یا نه
ممنون بابت پاسخگوییتوننقل قول:
من این سه مورد رو چه طوری میتونم چک کنم ؟؟؟؟
و اینکه چون قبلا خودش ریست میشد و ولی بالا نمیومد فکر نمیکنم حداقل مشکل از Power باشه ؟ درست میگم ؟
راحت ترین راه اینه که کل کابلهای پاور رو بکشید .بعدش اون فیش که از همه بزرگتره 2 تا از سوراخهاش که به کابلهای مشکی و قرمز وصله با یه سیم یا سوزن وصل کنید،پاور رو به برق وصل کنید و دکمش رو روشن کنید.اگه روشن نشد سوخته.اگه روشن شد هم ممکنه سالم باشه ممکنه خراب باشه باید با تستر پاور تست بشه.نقل قول:
درود و سال نو همگی مبارک
چن روزه که هر از چند وقتی یه پیغام مبنی بر اخطار کمبود حافظه سیستم بهم نشون میده(youre computer is low on memory)اگه بشه عکسشو هم همینجا میزارم که دوستان بتونن بهتر راهنماییم کنن.لطفا بگین که چکار میتونم براش انجام بدم ؟با سپاس
دوستان
لپتاپ بنده با wireless به اینترنت وصل میشه اما با کابل Lan وصل نمیشه
ممنون میشم کمک کنید
تو اون تاپیک جوابتون داده شدهنقل قول:
آیا به این مادربورد رم DDR3 هم می خوره یا فقط DDR2?
Asus P5PL2-E
این مین فقط ddr2 ساپورت میکنه
یه کیبورد برای لپ تاپ خریدم (به صورت اینترنتی)، الان که اومده دیدم حروف فارسی روش معلوم نیست. برچسب ش در بازار موجوده ؟
برچسب کیبورد هست میتونید برید و تهیه کنیدنقل قول:
سلام
لپ تاپ من سونی است که تازه ویندوز 7 نصب کرده ام وقتی standby می کنم و می خوام دو باره روشنش کنم خاموش میشه نمیدانم مشکل از کجاست:sad::sad::sad:
این نوع مشکلات بیشتر میتونه از ویندوز و درایور ها و بایوس لپ تاب باشهنقل قول:
در حالت بدون باتری هم تست کنید و لپ تاب به برق شهر وصل باشه
سلامنقل قول:
ضمن تشکر عرض کنم که در حالت بدون باتری هم همین مشکل هست
برای حلش باید ویندوز را مجددا نصب کنم من 2 هفته است که ویندوز نصب کرده ام
ممنون
دوستان سیستمم چند وقته یه مشکل عجیب پیدا کرده توی انجام یه سری کارا میمونه یا هنگ میکنه و همینجوری میمونه یا صفحه ی مرگ رو نشون میده ، حالا چه وقتایی اینجوری میشه؟ 2 تا شو تونستم کشف کنم! :
1 - وقتی که توی تست rate سیستم توی ویندوز 7 وقتی که میرسه assessing cpu performance بعد چند لحظه سیستم می پکه!!! (2 تا رم ddr2 دو گیگ دارم روی مادربورد وقتی یدونشو برمیدارم یعنی وقتی 2 گیگ خالی میشه این مشکل پیش نمیاد، رم هامم مثل همه)
2- یعضی وقتا که میام فایر فاکس رو باز کنم یا باز نمیشه و میگه فایر فاکس رو ری استارت کن که هر چند بار این کارو میکنم دوباره همون ارور رو میده یا اینکه دوباره سیستم هنگ میکنه و صفحه ی مرگ رو نشون میده! که از این رو مجبور شدم اصلا مهاجرت کنم به گوگل کروم!
بنظرتون مشکل از کجا میتونه باشه؟ خودم نظرم روی هارده
درود
من دوتا مودم تی پی لینک دارم
یکیش SNR رو 25 نشون میده و اون یکی
روی همین خط و همین سرویس ADSL نویز رو 16 و بیشتر وقتها هم نمیتونه به حداکثر
مگی که پورت من روش بسته شده برسه و کمتر کانکت میشه
ریست فکتوری هم کردم ، فیرم ویر رو هم آپدیت کردم فرقی نکرد
دلیلش چی میتونه باشه ؟
مودم خرابه ؟
سلامنقل قول:
سلام
ضمن تشکر عرض کنم که در حالت بدون باتری هم همین مشکل هست
برای حلش باید ویندوز را مجددا نصب کنم من 2 هفته است که ویندوز نصب کرده ام
ممنون
احتیاجی نیست که حتما ویندوز نصب بشه
شما یک بار درایور گرافیکتون رو کاملا پاک کنین
و آخرین نسخه رو نصب کنین... که حتما مشکلتون حل میشه
اگر هم 1% باز هم این مشکلو داشتین با آپدیت کردن سیستم عامل حتما مشکلتون حل میشه
اینطوری که نمیشه نظر دادنقل قول:
دوستان سیستمم چند وقته یه مشکل عجیب پیدا کرده توی انجام یه سری کارا میمونه یا هنگ میکنه و همینجوری میمونه یا صفحه ی مرگ رو نشون میده ، حالا چه وقتایی اینجوری میشه؟ 2 تا شو تونستم کشف کنم! :
1 - وقتی که توی تست rate سیستم توی ویندوز 7 وقتی که میرسه assessing cpu performance بعد چند لحظه سیستم می پکه!!! (2 تا رم ddr2 دو گیگ دارم روی مادربورد وقتی یدونشو برمیدارم یعنی وقتی 2 گیگ خالی میشه این مشکل پیش نمیاد، رم هامم مثل همه)
2- یعضی وقتا که میام فایر فاکس رو باز کنم یا باز نمیشه و میگه فایر فاکس رو ری استارت کن که هر چند بار این کارو میکنم دوباره همون ارور رو میده یا اینکه دوباره سیستم هنگ میکنه و صفحه ی مرگ رو نشون میده! که از این رو مجبور شدم اصلا مهاجرت کنم به گوگل کروم!
بنظرتون مشکل از کجا میتونه باشه؟ خودم نظرم روی هارده
بهتره با نرم افزار blue screen view آخرین فایل dum رو بخونین و کد ارورش رو تو نت سرچ کنین
یا بدین همینجا دوستان , شاید کمک کنن
سلام به همه
کار من طوری هست که با کامپیوتر های زیادی سرو کار دارم از سخت افزار چیزی سر در نمی یارم و فقط اطلاعاتم در حد شناسایی اسمشون هست و یک سری اطلاعات ابتدایی خیلی وقتا بعضی کامپیوتر ها باهام راه نمی یاد و نمی دونم مشکل از کدوم قطعه هست و نیاز به تعمیر داره یا تعویض و نمی دونم باید چی کار کنم و گاهی فکر می کنم داره کلاه سرم میره ، خلاصش کنم می خواستم برم جایی کلاس ولی نمی دونستم که چه کلاسی برم و اصلا فایده داره یا نه به نظرتون برای چه کلاسی باید هزینه کنم که بتونم در عرض یکی دو ماه مشکلات قطعات رو تشخیص بدم؟
من می خوام فن سی پی رو دربیارم ببینم خمیر سیلیکونش خشک شده یا نه ولی نمی تونم. نه اهرم داره ونه پیچ داره...... مدلش هم اینتل هستش. لطفا راهنمایی کنید