بابا نمی شه دیگه! مثل این میمونه که بخوای رو 1100 نرم افزار سیمبیان رو نصب کنی!
Printable View
بابا نمی شه دیگه! مثل این میمونه که بخوای رو 1100 نرم افزار سیمبیان رو نصب کنی!
دوستان دوباره می پرسم.آیا برنامه ای برای N95 هست که بشه با اون از فلاش گوشی به عنوان چراغ قوه استفاده کرد یا نه؟با نرم افزار NTorch_Lite_v1.00 که نشد!چون اصلا رو گوشی نصب نمی شد(خیلی برام مهمه،لطفا زود جواب بدید)...
موقع فيلمبرداري ميشه از فلاشش استفاده كرد ؟
یه سوال دیگه.شد 2 تا.نقل قول:
یه چند وقتیه که بالای نمایشگر گوشی سمت راستش یه شکلی رو می بینم که یه بار هست یه بار نیست.نمی دونم شاید قبلا هم بوده و من ندیده بودمش!
شکلش "4 تا مربع کوچولو که کنار هم شدن یا مربع دیگه" هست.شاید یه کم خوب نگفته باشم فقط اینجوری بگم 4 تا مربع ریزه میزه هستن که یا یه بار هستن یا نه!
می خوام بدونم این آیکون برای چیه؟برای چی یا بار هست یه بار نیست؟لطفا خیلی زود بگید...
اینم عکسش که با Paint درستش کردم(آیکونش یه چیزی هست مثل شکل زیر):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظر جوابم...
تازیخش رو به چند ماه عقب بر گردون...تو تاپیک نرم افزار های سیمبیان 9.2 امتحان شده و کار کرده.نقل قول:
دوستان دوباره می پرسم.آیا برنامه ای برای N95 هست که بشه با اون از فلاش گوشی به عنوان چراغ قوه استفاده کرد یا نه؟با نرم افزار NTorch_Lite_v1.00 که نشد!چون اصلا رو گوشی نصب نمی شد(خیلی برام مهمه،لطفا زود جواب بدید)...
تاریخش رو به چند ماه عقب بر گردون...تو تاپیک نرم افزار های سیمبیان 9.2 امتحان شده و کار کرده.نقل قول:
سلام دوستان
لطفا يه برنامه كه بشه روي فولدرها قفل گذاشت معرفي كنيد...
و همچنين يه فايل منيجر
باتشكر نيما
سلام دوستان عزیز.
هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم.
لطفا به من بگید رو N95 چینی (Nokla) میشه نرم افزار نصب کرد؟؟؟
اخه sis رو نمیشناسه و به صورت علامت ؟ نشونش میده.
فوریه!!! می خوام ببینم نگه دارمش یا بدم بره.
باتشکر.
نمیشناسه دوست من ... ردش کن بره ...
نقل قول:
دوست عزیز تا اونجایی که من میدونم اون علامتی که شما گفتین مربوط به wlan میباشد توی دفترچه گوشی هم در صفحه 13 همون علامت رو نشون داده نگاه کن ببین همون علامته یا یکی دیگس چون من خودم از wlan استفاده نکردم دقیقا نمیتونم بگم:10:
پس نمیشه نصب کرد؟؟؟؟؟؟
خوب نه. از کی تا حالا سیمبیان سری 60 از صفحه لمسی ساپرت کرده که این دومیش باشه؟!
توو دفترچه رو دیدم.مربوط به لن هست.نقل قول:
توضیحش هم اینه که یعنی شما یه شبکه ی لن پیدا کردید و ذخیره شده...درست هم هست.من یه بار برای جستجوی لن با گوشی اینکارو کردم و به صورت خیلی خیلی شانسی یه لن پیدا کرد(البته برای GPS اینکارو کردم).که هرچند آخرش هم پیغام داد که هیچ اتصال اینترنتی پیدا نکرده(منظور GPRS).هیچی دیگه آخرش هم بیخیال شدیم.
حالا از اون موقع تا الان این علامت لعنتی هی میره هی میاد(حتی با اینکه جستوجوی لن رو غیر فعال کردم). دیگه نمی دونم چیکار کنم...
بروبکس من میخوام n95 بگیرم بنظر شما صدا ی این گوشی از تو هدفون به پای سری w اریکسون میرسه؟
چیکارش کنم که دیگه نیاد؟؟؟اعصابم رو پاک بهم زده...یعنی هیچکس چیزی نمیدونه؟؟؟بابا یکی یه چیز بگه دیگه!نقل قول:
راستی بچه ها یه سوال:
تا حالا کسی N95 از دستس افتاده؟ اگه کسی این اتفاق براش افتاده لطفا بگه و بگه که گوشیش چیزیش شده یا نه.
تاثییری روی کشوی گوشی یا کیفیت عکش داشته؟
کلا چه تاثیری گرفته؟
خیله خب...دیگه زحمت نکشید!بالاخره فهمیدم داستان این آیکون چیه!گفتم بیام اینجا هم بگم تا اگه شما هم نمی دونستین بدونین.
قبلا که گفته بودیم این علامت مربوط Lan گوشی هستش...اما!توضیحش اصلیش اینه که هر وقت اون آیکون رو بالای گوشیتون دیدین یعنی شما الان یه شبکه ی لن برای استفاده در اختیار دارین.هر وقت هم که نبود خب یعنی به شبکه ی لن دسترسی ندارین.
امیدوارم به دردتون بخوره!!!
راستی یه سوال دارم و یه خبر.چطور لق زدن گوشی رو بر طرف کنم؟خبر هم در مورد جی پی اس هست که مشکل تهیه نقشش حل شده
مهم : مشکل تهیه نقشه برای gps گوشیهای نوکیا
SmartComGPS.v1.55
بهترین و قویترین برنامه موجود در دنیا برای gps گوشیهای نوکیا
بابرنامه ضمیمه هر نقشه ای را که می خواهید با فرمت jpg به بفرمت مورد ساپورت برنامه کانورت کرده
از موقعیت خود آگاه شوید
نرم افزار مسير يابی و نقشه برای تلفن های هوشمند سيمبين است . اين برنامه با ماهواره BT GPS سازگار است و می تواند بدون ماهواره GPS به صورت نرم افزار نقشه اجرا شودSmartComGPS 100% با فايل های داده و نقشه های Oziexplorer سازگار است و می تواند فايل های اسم ، نقشهWPT، PLT و RTE را بخواند و ويرايش کند . پيام های SMS را روی نقشه دريافت کرده و نشان می دهد . دارای ويرايشگرهای داخلی مسير و نقشه است . امکان زوم 0.5% تا100% فراهم شده است.
SmartComGPS is an advanced GPS mapping/tracking/navigation software for Symbian smartphones. SmartComGPS is compatible with external BT GPS receivers. SmartComGPS can run without GPS receiver, as "mapping" software with namesearch ability, and on the contrary, without maps, as "GPS tracking" software. But, if you have a maps and GPS receiver - it is a best, and you can use all of SmartComGPS features. SmartComGPS is 100% compatible with OziExplorer maps and data files. Can read, edit and write .rte .plt, .wpt, .map, .names files - Create and calibrate bitmap maps directly in the smartphone or via OziExplorer in the PC - Send SMS with position from map, automatic SMS sending by request, or by timeout - Receiving and showing SMS'es on the map - Builtin Routes/Track/Map border editors. - Unlimited map size, map chunks loading dynamically. There is no free RAM limitation! - Very fast zoom in/out from 0,5% to 1000% - Mini map mode, with fast navigation - Support for many map projections, and datums (> 8 projections, > 100 datums) and user customizable projection settings - Smart autoload map function - Customizable info text layouts - Incremental names database search (POI - use .names files, compatible with OziExplorer) - Trip calculator function - Compass/Navigate/Satellites view - Automatic voice and visual instructions in follow mode - Index map mode
لینک دانلود :
__________________کد:http://www.4shared.com/file/26683655...ified=f99a1cf0
جواب منم بدین!!نقل قول:
سلام آقا یه سوال من وقتی وارد برنامه Map می شم واسه GPS خودش اتوماتیک دنبال جای که هستم نمی گرده آیا واسه همه اینجوریه یا فقط واسه من و چه جوری می شه درستش کرد لطفا جواب بدین واجبه
کیفیت هدفون پایین هست، ولی میتونی یه هدفون w ببندی حال کنی...مطمئن باش زیاد هم نباشه، کمتر نمیشه.نقل قول:
جواب منم بدین!!
نقل قول:
لینک دانلود که فاقد اعتباره...یعن فایل مورد نظر پاک شده که...
دوست من واسه من هم همینجوریه.شما برای استفاده از GPS به دوچیز نیاز دارین :نقل قول:
1)وایرلس لن(شبکه های محلی)
2)اتصال به اینترنت
حتی من خودم از خیلی بچه ها شنیده بودم که GPS خود به خود و حتی بدون نیاز به لن و اینترنت قابل استفاده هست در حالی که اینجوری نیست.این چیزیه که خودم رو گوشیه خودم تست کردم.
اول خود گوشی به صورت اتوماتیک دنبال لن می گرده(پیدا هم می کنه)اما آخرش پیغام می ده که هیچ اتصال اینترنتی پیدا نکرده(البته اگه سیم کارتت دولتی باشه).
تازه این همه که چی؟که فقط راههای اصلی رو نشون بده؟!؟!؟!
اقا ما که هر چی سایت نوکیا رو گشتیم نقشه ایران نبود اگه میشه ادرسو دقیق تر بذارید
کاش یکی کامل توضیح میداد روی n95چه جوری باید نقشه ریخت
خسته شدیم بابا چقدر بیچوندینمون
دوست عزیز بله برای اتصال به جی پی اس نیازی به لن نیست و اون جستجویی رو هم که اول ورود به gps data میکنه مهم نیست شما اگه در محیط باز قرار بگیرین و کشویی گوشی هم باز باشه شما میتونید 5 عدد از ماهواره های gps رو بگیرید که در اول بصورت تو خالی میباشند و بعد ازبرقراری ارتباط حالا بستگی به محل شما داره که با همشون برقرار کنه یا با چند تاش ولی در کل باید با 3 تا ازاین ماهواره ها ارتباط داشته باشه اون موقع شما میتونید از gps گوشیتون استفاده کنید من خودم که خیلی ازش استفاده کردم اگر هم خواستید اموزشش رو براتون اپلود کنم؟:21:نقل قول:
این یک برنامه مجزاستنقل قول:
1- ابتدا برنامه را بر روی گوشی موبایل نصب کنید .
2- نقشه را با کیفیت 300Dpi اسکن کنید به وسیله برنامه ای که در فایل زیپ موجود می باشد فایل مورد نظر را کانورت کنید . ( با انتخاب فایل برنامه به صورت اتوماتیک عمل کانورت را شروع می کند )
3- فایل را ( به طور مثال ( Tehran.ogf2 بر روی گوشی در مسیر data/SmartComeGps/Maps کپی کنید .
4- شناسه های صوتی را به وسیله کامپیوتر ضبط و با فرمت wav یا mp3 ذخیره کنید مثلا پارک ساعی
5- فایلهای صوتی را در در مسیر data/SmartComeGps/audio کپی کنید .
6- برنامه را اجرا کنید از options منوی GPS ، Connect را انتخاب کنید .
7- از options منوی MAP ، Select map نقشه مورد نظر را انتخاب کنید .
8- اگر برای اولین بار نقشه را انتخاب می کنید باید آن را کالیبره کنید برای کالیبره کردن از روش زیر استفاده کنید :
- صبر کنید تا ارتباط با ماهواره برقرار شود به نقطه مورد نظر بروید مثلا پارک ساعی مکان همان مکان را بر روی نقشه پیدا کنید کلید تائید ( کلید وسط میان چهار جهت ) را فشار دهید Add CalibraTion Point را انتخاب کنبد از options ، ok را انتخاب کنید بر روی نقشه در روی مکان یک نقطه و دایره قرمز قرار می گیرد این عمل را برای 9 مکان دیگر نیز انجام بدهید( هر بار باید یک پوینت جدید انتخاب شود تا 10 بار ) سپس finish CalibraTion را انتخاب کنید .
- اگر عمل کالیریشن به هر دلیلی دچار اشکال یا یا اشتباه شد به مسیر data/SmartComeGps/Maps بروید و فایل با پسوند .map ( در اینجا tehran.mp ) را حذف کنید . مجداد عمل کلیبراسیون را انجام دهید .
9- تائین شناسه صوتی برای یک مکان :
- به مکان مورد نظر بروید یا آن را روی نقشه انتخاب کنید کلید تائید ( کلید وسط میان چهار جهت ) را فشار دهید Add wayPoint را انتخاب کنبد نام را تایپ کنید مثلا پارک ساعی کلید سمت راست را فشار دهید تا به بخش Action برسید AudioFile را انتخاب کنید از میان شناسه های صوتی فایل صوتی مورد نظر را انتخاب کنید در ضمن می توانید از برنامه بخواهید تا هنگام ورود و یا خروج از این مکان یک مسیج به شماره ای که قبلا انتخاب نموده اید ارسال کند .
10- این برنامه توانائی ذخیره مسیر حرکت و احظار مجدد مسیر طی شده برای موارد بعدی را نیز دارا می باشد .
11- حالا از موقعیت خود همیشه آگاه هستید از برنامه لذت ببرید .
برگرفته از phalls
من یکی که به شخصه از خدامه...دیگران رو نمی دونم(البته نه با برنامه های مختلف دیگه،فقط با GPS خود گوشی)!نقل قول:
بسیار ممنوننقل قول:
کدوم برنامه؟
نقل قول:
برنامه پست 56 در تاپیک زیر
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=1747816&posted=1
نقل قول:
اینم اموزشی که گفته بودم البته اینو اقای کاظملو حاضر کردن
:11::21:کد:http://www.4shared.com/file/28282914/e62627f9/_GPS.html?dirPwdVerified=927d2976
هم از شما ممنونم و هم از آقای کاضملوی عزیز...نقل قول:
اما یه سوال.اون قسمت که باید مختصات یه شهر رو داد تا GPS فاصله ی اون شهر رو با موقعیت فعلیه ما تعیین کنه ما دقیقا این مختصات رو باید از کجا گیر بیاریم؟؟؟آیا سایتی هست که بشه مختصات شهرهای ایران رو از اونجا برداشت؟
لطفا راهنمایی کنید!
خب این مشکل حل شد هرچند که خیلی دقیق نیست!نقل قول:
اما یه سوال دیگه...توو اون عکس هایی که آقای کاظملو گذاشته بودن و توو اون قسمتی که مختصات رشت رو نسبت به جای خودشون پیدا کرده بودن اگه دقت کرده باشین می بینید که اسم رشت رو پایین نوشته.من مختصات یه شهر دیگه رو نسبت به جای خودم پیدا کردم ولی اون پایین اسم اون شهر رو ننوشت!
(شاید باید این مختصات رو Save کرد و برای اسمش مثلا اسم اون شهر رو گذاشت!"من اینجوری فک می کنم")
حالا اینو باید چیکارش کرد؟؟؟
یه سوال: ای n95 داران محترم! چقدر یک بار هنگ می کند؟ چقدر یه بار شارژ میکنین؟
در ضمن کسی امتحان کرده که آیا این گوشی از مموری 4 گیگ پشتیبانی می کنه یا خیر؟
با سلام.نقشه تهران مناسب برای gps n95 همراه با کارکرد 100 درصد تضمینی موجود هست. لطفا برای تهیه پی ام خصوصی بزنید تا قیمت و نحوه تماس رو ذکر کنم.در ضمن اینکار در محل شما و جلو چشم شما انجام میشود.
لازم به ذکر هست که این نقشه بون نیاز به اینترنت و لن هست و مستقیما با جی پی اس خود گوشی کار میکنه
دوست عزیز به نظر من هم اسم شهر رو خودشون دادننقل قول:
خب شما هم موقع سیو کردن مختصات میتونید اسم اون شهر یا مکان را بدید:11:
یه سوال دیگه Moby جان...نقل قول:
امروز که دوباره کره ی زمین گوشی رو آوردم(همون GPS منظورمه)طبق معمول که اول دنبال لن گشت(چیزی پیدا نکرد و...)بعدشم که گفت هیچ اینترنت کانکشنی پیدا نکرده(طبق معمول همیشه)اما بعد از چند لحظه خودش رفت رو ایران و بعد رو رشت و همینطوری پایین و پایین تر...ولی خب وضع رزولوشنش هی افتضاح تر شد!آخرشم که وایساد.
می خوام بدونم میشه نقشه ی شهر رو(حالا نه چندان دقیق)دید یا نه(همون مپ لودر لازمه)؟
مال من که تا حالا هنگ نکرده!(البته اینم بگم که بستگی به نوع استفاده هم داره) - تقریبا روزی دوبار(اگه خیلی استفاده بشه،وگرنه که یه بار حتما!!!) - گمون نکنم...جاهای مختلف خوندم تا 4 گیگ ولی فک کنم خالی بندیه.(همین چند روز پیش توو یکی از سایت ها خوندم که تا 2 گیگ میشه ارتقائش داد).نقل قول:
titan boy عزیز مشکل هم همینه که نقشه شهرهای ایران برا این گوشی نیومده که اگه باشه در همان نقطه که شما میگید ایستد همون نقطه رو روی نقشه محل دقیق شما باید باشه که متاسفانه نیستنقل قول:
اینم بگم که دوستان دارن زحمت میکشن تا یتوننن یه کارایی بکنن به امید موفقیت این دوستان:11::40:
خداییش گوشی من تا حالا هنگ نکرده و تا 2 گیگ رو ساپورت میکنه شاید 4 هم ساپورت کنه ولی فکر کنم سرعتش خیلیییییییییییییییییییییی یییییی بیاد پایین:18: