به خاطر اینه که گمرک جنسها رو نگه داشته باید یکی دو هفته صبر کنی چراش رو نمی دونم خودم هم از بازاریها شنیدمنقل قول:
به خاطر اینه که گمرک جنسها رو نگه داشته باید یکی دو هفته صبر کنی چراش رو نمی دونم خودم هم از بازاریها شنیدمنقل قول:
اره بايد نتورك فارم ورك 2 روي كامپيوترت نصب باشه كه يه برنامه مخصوص ويندوزه شما توي بخش ويندوز بپرس تا برات بزارن.نقل قول:
فکر کنم از من شنیدی:20:که البته هک نشده و نسخه ی official هستشنقل قول:
فریم ویر 3.71 m33-3 به زودی خواهد امد نقطه سر خط
بازي سايلنت هيل Psp هم عرضه شد دانلودسش سه دقيقه ديگه تموم يم شه مي ريزم ببينم چيه !
همون طور که مازیار گفت به اینجا مربوط نمیشه.اگه با PSP میخوای اجرا کنی بگو راهنماییت کنم.:10:نقل قول:
قرار شده از تهران بفرستندنقل قول:
3.71M33-3 Released
کد:http://www.dark-alex.org/371m33-3.zip
دمت گرم اميررسا.
ويرايش: كار نكرد رو psp من مال fat هست يا slim????
چقدر من حواس پرتم قبلا ورژن دستگاه من 3.71بود ديدم خوب كار نميكنه دانگريد كردم به همون 3.51 حالا ميخام اپديت 3.71نصب كنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31: امان از این حواس پرتی آقا رسول:10:
تنها مشكلي كه من توش ديدم سه دفعه موقع بازي كردن يهويي خاموش شد !نقل قول:
چقدر من حواس پرتم قبلا ورژن دستگاه من 3.71بود ديدم خوب كار نميكنه دانگريد كردم به همون 3.51 حالا ميخام اپديت 3.71نصب كنم.
سايلنت هيلم دارم بازي مي كنم ... خيلي وقت بود يه بازي گيرم نيومده بود كه تصميم بگيرم تا تهش برم !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
دوستان من برنامه XviD4PSP را دانلود کردم اما نمی تونم فایلهای ویدویی را توش تبدیل به mp4 کنم چه جوری باید بکنم و حداکثر رزولیشنی که psp می ده چنده ؟
هنوز جواب این سوال من را ندادید با چه برنامه فایلهای pdf را اجرا کنم و چه جوری نصب باید بکنم من در حد صفر هستم و یک جیز دیگه پلاگینها ی دیگه برای پخش mp3 هست پشت صفحه ای را می گم می خوام اضافه کنم
امروز صبح بالاخره من هم به جمع psp دارها پیوستم. از توپخونه یه psp نقره ای با رم 2گیگ گرفتم که شد 224چوق!
psp slim کمی نسبت به دو روز پیشش گرونتر شده بود و 205 فروخته می شد که البته من 200 گرفتم.بازار هم پر از psp fat بود که حدود 180 قیمت داشت. یه مموری sandis(فکر کنم اسمش را غلط نوشتم!) هم گرفتم 20 با یه کابل usb و 1dvd بازی که شامل 7تا بازی هستش. البته من این dvd را واسه بازی gta liberty city گرفتم که از شانس گند من همه بازیها درست هستند جز این یکی!! ایرادش هم اینه که صدا اصلا نداره! هرچی به option هم ور می رم فایده نداره. حالا سه تا سئوال
1-راهی واسه حل مشکل صدای این بازی هستش؟
2-صدای psp از اون چیزی که فکر می کردم خیلی کمتره، آیا واسه شما هم همینطوره و کلا صدای اسپسکر بلندی نداره؟
3-چه فرمتهای ویدیویی را پخش می کنه؟ من یک کلیپ با فرمت dat که ریختم پخش نکرد!
برنامه واسه PDF من تو همين تاپيك گذاشتم يه سرچ بكن توش رزلوشن PSP هم من بازم قبلا گفتم 480 در 272 ...نقل قول:
هنوز جواب این سوال من را ندادید با چه برنامه فایلهای pdf را اجرا کنم و چه جوری نصب باید بکنم من در حد صفر هستم و یک جیز دیگه پلاگینها ی دیگه برای پخش mp3 هست پشت صفحه ای را می گم می خوام اضافه کنم
1. بازيش ريپه (RIP) واسه همين صدا نداره خودتو اذيت نكن چون فايل صوتي شو حذف كردن حجمش بياد پايين ... اصطلاح ريپ به بازي هايي گفته مي شه كه فايل هاي صوتي يا تصويري اونو حذف مي كنن تا حجم بياد پايين ...نقل قول:
1-راهی واسه حل مشکل صدای این بازی هستش؟
2-صدای psp از اون چیزی که فکر می کردم خیلی کمتره، آیا واسه شما هم همینطوره و کلا صدای اسپسکر بلندی نداره؟
3-چه فرمتهای ویدیویی را پخش می کنه؟ من یک کلیپ با فرمت dat که ریختم پخش نکرد!
2. صداي PSP هاي اسليم نسبت به مدل قبلي يكم كمتره البته زياد محسوس نيست . در كل اين كنسول بازي نه ضبظ صوت ...
3. فقط MP4 البته برنامه هست كه فورمت هاي ديگه هم اجرا كنه ولي توصيه نمي شه ....
موفق و پيروز باشيد
جاويد
این plugins ها چی هستن و به چه درد میخورن؟:20:
من 3.71m33-3 رو استاد کردم:46:نقل قول:
نقل قول:
قرار شده از تهران بفرستند
به آدرسی که دادم رفتی؟ گفتم بورو حتما ضرر نميکنی. آخه اگر از تهران بفرستن اومديمو يک مشکلی پيش آمد اونوقت ميخوای چيکار کنی.؟
این يارو با ضمانت تعويض بهت ميده. قيمتشم خوبه
برنامه ی irshell رو slim کار میده؟ من اونو نصب کردم ولی وقتی میرم توش صفحه سیاه میشه!:13:
الان از سعدی میام...نقل قول:
اون آدرسو پیدا نکردم ولی یک جا دیگه دیدم که همیهی کنسول هارو داشت از game cube گرفته تا اسلیم اسلیم رو دیدم عجب چیزی بود نمی تونم از فکرش در بیام:37: :37: :37: :37:
گفت اسلیم 220 پی اس پی تم 120 ور می دارم:45:
من تو تابستون ماه شهریور یارو بهم انداخت 290 :22:
من خیلی خنگم نه؟ یارو حداقل 70 تومن بیشتر فروخته :4:
بي خيال مگه از كجا خريدي ؟! نكنه رفتي پايتخت خريدي !نقل قول:
من تو تابستون ماه شهریور یارو بهم انداخت 290
شما خنگ نيستي طرف كلاه بردار بوده !نقل قول:
من خیلی خنگم نه؟ یارو حداقل 70 تومن بیشتر فروخته
نقل قول:
الان از سعدی میام...
اون آدرسو پیدا نکردم ولی یک جا دیگه دیدم که همیهی کنسول هارو داشت از game cube گرفته تا اسلیم اسلیم رو دیدم عجب چیزی بود نمی تونم از فکرش در بیام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه خودت تنها رفتی؟ با بزرگترت بورو پيدا ميکنی.
آخه آدرس از اون دقيق تر ديگه چی؟ رو کارتش اینقدر دقيق ننوشته!!
ببين پاساژ بهزاد که ميدونی کجاست؟ خيلی گندس!!!
بورو توش از پله ها بورو پايين. بعد بورو زيره پله ها سمت چپ يک مغازه ای هست که جلوی درش 3 تا ایکس باکس 360 و 4 تا پلی 3 و يک عالمه پلی 2 چينده. اسمش هم فروشگاه وحيد هست. از هرکی بپرسی ميشناسه.
من از این میسوزم که psp قبلی من بعد از دو سال کار کردن حتی یه پیکسل از کار افتاده یا سوخته نداشت البته اینم بگما دستگاه قبلی من 1001 k بود که اگه اشتباه نکنم سری اول بود..
تر خدا بچه ها یه نفر آمزش نصب این فریمور جدید بزاره همین الان خواهش میکنم....
پيكسل سوخته خود به خود به وجود نمي آد يا وجود داره يا نه داره شما اگه صد سال ديگه هم دستگاهي رو داشته باشين كه پيكسل سوخته نداشته باشه در صد سال آينده هم پيكسل سوخته اي روش بوجود نمي آد . پيكسل سوخته عموما بر اثر ضربه به دستگاه بوجود مي آد ...نقل قول:
من از این میسوزم که psp قبلی من بعد از دو سال کار کردن حتی یه پیکسل از کار افتاده یا سوخته نداشت البته اینم بگما دستگاه قبلی من 1001 k بود که اگه اشتباه نکنم سری اول بود..
نصب 3.71 مثل همون فريم ور هاي قبلي چيزي توش عوض نشده ! اگه بازم مي خواي نحوه كامل نصب رو بدوني سايت بازي سنتر خوب مرجعيهنقل قول:
تر خدا بچه ها یه نفر آمزش نصب این فریمور جدید بزاره همین الان خواهش میکنم....
در ضمن فريم ور 3.72 hx هم عرضه شده ... كه چون صاحبش درستو حسابي معلوم نيست كيه توصيه مي كنم به اين ورژن آپديت نكنيد ...کد:http://----------.com/forums/showthread.php?t=8187
موفق و پيروز باشيد
جاويد
:jealous:
پیکسل سوخته را ول کن بگو مموری رو چند و از کجا گرفتی !!!godamitنقل قول:
نوشته شده توسط marilyn manson beh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اول نمی دونستم می خوایم بریم سعدی (با بابام رفتم) برای همین آدرس رو یادداشت نکردم البته اونو دیدم توی پاساژ دور تا دور مغازش تا سقف ps2 گذاشته بود بیشتر از این حالم گرفته شد که گفت پی اس پی تو 120 ور می دارم راستی من از مشهد گرفتم پکش هم گیگا بودنقل قول:
جناب marilyn manson beh عزیز ، شما حدودا 2روز قبل از من PSP گرفتی. چطور ممکنه که روی خود PSP که گرفتی فریمور جدید نصب نباشه؟ واسه من الان روش 3.71 نصب هستش ، از همون اول که گرفتم...
بابا فریمور من m33-2 3.71 هستش میخوامجدید بشه یعنی m33-3.در ضمن توی اون سایتم آموزش نبود.لطف کنید بزارید تو اونجا هم نبود.در مورد رم هم بگم توپخونه پاساپ:مطیعی پلاک 91 فروشگاه گلچین.آدم خیلی با حالیه خوب راه میاد در ضمن psp رو هم 195 برا من حساب کرد.
کاری نداره فولدر آپدیتو تو game کپی کنید بعد اجراش کنید x بزنیدومنتظر باشید تا ری استارت بشه بقول آقا رسول به همین سادگی و خوشمزگی
بابا به خدا منم قبلاً همین کارو کردم اما مثل حالا مینویسه فایل inccurct
راستی این فریمور تغییراتش با قبلیا چیه؟
من فكر كردم كلا مي خواي فريم ور بريزي عزيز اون فايلو دانلود كن بعد از حالت فشرده درش بيار پوشه آپديت رو تو شاخه PSP بعد Game كپي كن ... بعد برو همون جا كه بازي ها رو اجرا مي كني فايلش رو اجرا كن دو ثانيه بيشتر طول نمي كشه !!!!!! اينا پچ چيز جديدي معمولا اضفه نمي كنن ايرادات رو بر طرف مي كنه .. مثلا اين كه وسط بازي يه دفعه دستگاه خاموش مي شد اين مشكل رو بر طرف كرده ... اين اروري هم كه مي ده احتمالا فايل رو بد دانلود كردي دوباره دانلود كن ...نقل قول:
بابا به خدا منم قبلاً همین کارو کردم اما مثل حالا مینویسه فایل inccurct
راستی این فریمور تغییراتش با قبلیا چیه؟
موفق و پيروز باشيدکد:http://www.dark-alex.org/371m33-3.zip
جاويد
اقا جاويد شما اين مدل كيف رو تهران نديدي.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه رسول جان نديدم . كيف قشنگي نيست به نظر من فقط يكم پيچيدست !نقل قول:
اقا جاويد شما اين مدل كيف رو تهران نديدي.
نقل قول:
نه رسول جان نديدم . كيف قشنگي نيست به نظر من فقط يكم پيچيدست
رسول جان به نظر من هم این کيف هم به قول جاويد پيچيدست و هم قشنگ نيست بهترين کيفی که من ديدم اینه :
يا این :
خداوکیلیش آخر یکی درست و حسابی نگفت که چیجوری باید تم بریزم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مازيارخان يادت رفته عكس بهترين كيفتو بذاري!!!!!!!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرم وير دستگاه شما چنده تا بهتون بگم.نقل قول:
بله باید 3.71 irshell رو دانلود کنی که روی فریمویر 3.71 کار میکنهنقل قول:
قیمت رم های اصل سونی با گارانتی
4 گیگ 80 تومن
8 گیگ 150 تومن
پیشنهاد میکنم تم نریز من یه بار تم X360 رو ریختم وقتی روشن میکردم هنگ میکرد شانس اوردم ریکاوری کار میکرد رفتم درستش کردمنقل قول:
برو بچه های خوب فروم من دوشنبه 8 صبح عازم خدمتم. :41:اونم پرندک 33:41:
اگر بعد از دو ماه آموزشی برنگشتم به احتمال زیاد دیگه نباید زنده باشم :31: