سلام
دانشجوی پیام نور هستم
میخواستم بدونم برای مقطع کارشناسی چند سال معافیت تحصیلی دارم؟
سلام
دانشجوی پیام نور هستم
میخواستم بدونم برای مقطع کارشناسی چند سال معافیت تحصیلی دارم؟
نقل قول:
نگران نباش بچه های با معرفت اینجا زیاد هستن حتما میان جواب میدن :10:
من دوبرادردارم که به خدمت رفتن وپدرم هم بالای 60سال داره آیا شامل قانون معافیت می شم؟
خیر.باید تنها پسر بالای 18 باشی تا شامل این قانون بشینقل قول:
سلام
عزیزی میتونه پاسخ بده :
نقل قول:
توی مشهد کجاها میشه امریه گرفت رو کجاها هنوز جا دارند باید چیکار کنم ؟!!! خیلی فوری
به ممد امین جان ... میبینم میخوای از آشخوری فرار کنی ؟ :27: این تهش بن بسته :21:نقل قول:
والا باید بری از روابط عمومی و یا گزینش ادارات بپرسی و یا بری فرمانداری منطقه لیست شرکت ها رو بهت معرفی می کنند :46:
کلا صنایع بزرگ امریه میگیرند : نفت ، فولاد و .... و همچنین ادارات دولتی:2:
سلامنقل قول:
راستیتش من فقط باید مشهد باشم یعنی برای کارم و اینا و چون میخوام برم دوبی امتحان بدم خیلی مشهد بودن برام مهم هست
یک پارتی داشتیم بنده خدا عمرش رو داد به تو اون بود مشهد و سپاه و هرجای ایران خلاصه حل بود
الان یکی دیگه پیدا کردم اینم خرش خیلی میره ولی میخوام این دفعه امریه بگیرم که یک حقوقی هم توی دست و بال باشه و اگه شرکتی باشه همونجا ادمین شبکه اش هم بشم و یکسری برنامه و آرزوی دیگه
پس فرماندهی اطلاع داره از لیست شرکت ها و جاهای خالی آره ؟ مطمئنی ؟ چون این یارو امروز به من گفت نمیدونه
نمیدونی دیگه کجا میدونند ؟
حالا امریه نشد میدونم توی سپپاه هستم ولی میخوام امریه بگیرم
ممنون كه كسي نيست جواب بده
تا جایی که من می دونم متولدین 71 برا شرکت توی کنکور 90 مشکلی ندارن، اما این که چه وقتی باید دفترچه بفرستن رو نمی دونم...نقل قول:
سلام. یه سوال از دوستان داشتم. ممنون میشم اگر سریع و صحیح پاسخ بدید؛ چون میخوام انتخاب رشته بکنم:
با توجه به اینکه در صورت عدم قبولی باید به خدمت مقدس! سربازی برم؛ در صورت پذیرش در رشته های نیم سال دوم، در فاصله زمانی شروع دانشگاه (نیم سال دوم) آیا باید به سربازی برم یا خیر؟
سپاس.
فعلا مشمول نیستین .نقل قول:
تا 1 ماه قبل از مشمول شدنتون ( ماه تولدتون ) باید دفترچه رو بفرستین تا غیبت نخورین.
فقط تا پایان تحصیل و 6 ماه بعد از آننقل قول:
نقل قول:
در صورت قبولی در نیمسال دوم باید دفترچه رو بفرستین تا عیبت براتون محسوب نشه و بعد از اومدن برگه ی سبز برای ثبت نام در دانشگاه میتونین اقدام کنین.
موفق باشید
سلام
متولد شهریور 70 کی مشمول هستن و کی باید دفترچه ارسال کنن !؟
من سال دومی بود که کنکور دادم ، حالا اگه نرم ، باید برم خدمت ؟ کی اعزام میشم ؟
اگه بخوام برم چی ؟ بازم باید دفترچه بگیرم ؟
نقل قول:
شهریور 89 مشمول هستین
بهتره همین الان دفترچه رو بفرستین تا غیبت نخورین.
اگه دانشگاه نرین باید برین خدمت. اعزامتون هم همین امسال هست. 2 ماه یا بیشتر بعد از ارسال دفترچه
اگه دانشگاه قبول بشین دیگه دفترچه نمیخواد. به محض ثبت نام در دانشگاه معافیت تحصیلی صادر میشه
ممنون از جوابتون !نقل قول:
خب من الانم مطمئن هستم که قبول میشم و مجاز هم که شدم ...
بازم الان لازمه برم دفترچه رو بگیرم و ارسال کنم یا تا اعلام نتایج نهایی کنکور صبر کنم ؟:23:
خب نتایج کنکور وقتی میاد که شما غیبت خوردین.!نقل قول:
پس برای اینکه غیبت نخورین ببهتره دفترچه رو بفرستین و اگه تا موقع ثبت نام برگه سبز اومد با برگه سبز برو واسه ثبت نام. اگه هم نیومد که مشکلی نیست. ثبت نام میکنی و معافیت تحصیلی صادر میشه
من متولد مهر 1369 هستم . اگه سال بعد روزانه قبول بشم ميتونم برم درس بخونم ؟
پيش دانشگاهي رو قراره بزرگسال راه دور ( حضوري ) بگيرم :20:
شرایط ثبتنام مشمولان دانشگاهها در سال 89 اعلام شد
سازمان وظیفه عمومی ناجا شرایط و مقررات وظیفه عمومی برای ثبت نام مشمولان در دانشگاهها و موسسات آموزش عالی در سال 89 را اعلام کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ واعظی نژاد معاون اجتماعی سازمان وظیفه عمومی ناجا اظهار کرد: افرادی برخوردار از این شرایط، مجاز به ثبتنام در دانشگاهها و موسسات آموزش عالی در سال 1389 هستند.
1- دارندگان کارت پایان خدمت
2- دارندگان کارت معافیت دائم در زمان صلح با فرم کامپیوتری
3- کارکنان ثابت شاغل به خدمت در نیروهای نظامی و انتظامی با ارائه گواهی موافقت از یگان مربوطه
4- دارندگان معافیت موقت پزشکی بدون درج غیبت در مدت اعتبار معافیت موقت
5- مشمولان متولد 1371 اعم از اینکه به صورت حضوری یا متفرقه مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی اخذ کرده باشند.
6- فارغالتحصیلان دوره دیپلم و پیش دانشگاهی در دی ماه 88 و تیر و شهریور 89 که به صورت حضوری (روزانه) تحصیل کردهاند. مشروط به آنکه حداکثر تا سن 24 سالگی فارغالتحصیلان شده باشند.
7- مشمولان متولد نیمه دوم سال 1369 که در شهریور سال 88 و قبل از آن دوره پیش دانشگاهی و دیپلم را به صورت حضوری (روزانه) به اتمام رساندهاند.
8- دارندگان برگ اعزام به خدمت بدون غیبت، بااضافه خدمت اعم از 90 یا 180 روز و برگههای اعزامی که در قسمت مدرک تحصیلی عبارات انصراف، اخراج و مشابه از دانشگاه قید نشده باشد و تاریخ اعزام به خدمت قید شده در زمان ثبتنام دانشگاه سپری نشده باشد.
9- سربازان غیرغایب شاغل به خدمت در نیروهای مسلح با ارائه مجوز ثبتنام صادره از سوی واحدهای وظیفه عمومی 10- سربازان وظیفهای که تا تاریخ 31/6/89، خدمت دوره ضرورت آنان به اتمام برسد با ارائه گواهی اشتغال به خدمت از یگان مربوط.
تبصره:چنانچه سربازان وظیفه حداکثر تا یک ترم از تاریخ ثبتنام در دانشگاه، خدمت قانونی آنان به اتمام برسد، نیازی به ترخیص از خدمت جهت تحصیل نداشته و شروع به تحصیل از ترم دوم (بهمن ماه) بلامانع است.
11- مشمولانی که قبل از ثبتنام در دانشگاه در سیر رسیدگی به معافیت پزشکی از طریق دفاتر پلیس +10 قرار گرفتهاند به شرط نداشتن غیبت با ارائه مجوز ثبتنام و شروع به تحصیل از سوی وظیفه عمومی.
این قبیل مشمولان باید حداکثر ظرف مدت یک ترم نسبت به رسیدگی پزشکی اقدام و در صورت عدم اخذ معافیت، جهت آنان معافیت تحصیلی صادر خواهد شد.
12- مشمولان فارغ التحصیل دوره کاردانی که در آزمون کارشناسی پیوسته پذیرفته شدهاند چنانچه در رشتههای تحصیلی متجانس با رشته تحصیلی دوره کاردانی قبول شوند مجاز به ثبتنام بوده و باید طی مدت حداکثر چهارسال دوره کارشناسی پیوسته را به اتمام برسانند.
13- طلبه دارنده دیپلم کامل متوسطه، به شرطی که مرکز مدیریت حوزههای علمیه قم یا شورای مدیریت حوزه علمیه خراسان تایید کند که معافیت تحصیلی در حوزه پوششی برای ادامه تحصیل در دانشگاه نمیباشد و طلبه قادر است ضمن اینکه در حوزه به تحصیل اشتغال دارد به موازات آن در دانشگاه نیز تحصیل کند، این قبیل مشمولان نیازی به اخذ معافیت تحصیلی جدید نداشته و با همان معافیت تحصیلی حوزه، اشتغال به تحصیل وی دردانشگاه بلامانع است و درهر زمانی که حوزه علمیه معافیت تحصیلی طلبه را خاتمه یافته اعلام کند، مشمول دیگر نمیتواند به عنوان دانشجو از معافیت تحصیلی دانشگاه استفاده کند و باید خود را به وظیفه عمومی محل معرفی کند.
تبصره: افراد مشمول بند فوق قبل از ثبتنام در آزمون باید این موافقتنامه را از شورای مدیریت حوزه علمیه قم یا شورای مدیریت حوزه علمیه خراسان (مشهد) دریافت دارند و به هنگام قبولی در دانشگاه ارائه کنند.
14- متعهدان خدمت در وزارتخانهها و سازمانها که پس از انجام تعهد خدمت معاف میباشند،در صورت ارائه موافقتنامه از بالاترین مقام وزارت یا سازمان متبوع.
بدیهی است با شروع به تحصیل، تعهد آنان قطع شده و پس از اتمام باید بقیه خدمت مورد تعهد را در وزارتخانه یا سازمان متبوع به اتمام برسانند.
همچنین دانشجویان انصرافی دانشگاهها و موسسات آموزشی عالی کشور و دانشگاه پیام نور، مراکز تربیت معلم وابسته به وزارت آموزش وپرورش و دیگر موسسات آموزش عالی (موسسات عالی غیر انتفاعی و غیر دولتی، دانشگاه آزاد اسلامی و...) که از معافیت تحصیلی استفاده کردهاند لازم است پس از انصراف قطعی از تحصیل، خود را برای اعزام به خدمت به بخشهای وظیفه عمومی معرفی و به خدمت اعزام شوند. بدیهی است این دسته از داوطلبانی پس از انجام دوران خدمت وظیفه عمومی (خدمت دوره ضرورت) حق ثبتنام و شرکت در آزمونهای سراسری بعدی را خواهند داشت.
لازم به ذکر است، سقف سنوات تحصیل در دوره کاردانی حداکثر سه سال و در دوره کارشناسی پیوسته شش سال و دکتری حرفهای هشت سال است. بدیهی است دانشجویانی که طی مدت فوق به اتمام دوره تحصیل نشوند، شرایط ادامه تحصیل را از دست خواهند داد.
منبع:
کد:http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=1129917
یعنی اگه کسی متولد نیمه ی دوم سال 1369 باشه و امسال پیش دانشگاهیو اونم به صورت از راه دور خونده باشه نمیتونه امسال بره دانشگاه ؟!نقل قول:
شرایط ثبتنام مشمولان دانشگاهها در سال 89 اعلام شد
7- مشمولان متولد نیمه دوم سال 1369 که در شهریور سال 88 و قبل از آن دوره پیش دانشگاهی و دیپلم را به صورت حضوری (روزانه) به اتمام رساندهاند.
والا منم اين شرايط رو دارم ولي شهريور 90 تموم ميكنم پيش دانشگاهي رو .نقل قول:
اينطور كه من ميدونم راه دور ( متفرقه ) حساب ميشه ولي ( غير حضوري ) نيست كه ظاهرا فرقي نداره با بزرگسال معمولي .
بالاخره یعنی مشکلی هست واسه من و شما تو ثبت نام امسال و سال دیگه ی دانشگاه یا نه ؟!نقل قول:
يعني من كه متولد 10\2\71 بايد حداكثر تا تاريخ 10\1\90 دفترچمو پست كرده باشم درسته؟نقل قول:
فعلا مشمول نیستین .
تا 1 ماه قبل از مشمول شدنتون ( ماه تولدتون ) باید دفترچه رو بفرستین تا غیبت نخورین.
من متولد 71 هستم. منظور از این که دفترچه رو بفرستیم چیه؟
یعنی اون برگ شماره 2 رو پر کنیم و درخواست اعزام به خدمت رو تیک بزنیم؟ در اینصورت خیلی کار باید انجام بدیم
چون مدارکی که برای برگه اعزام به خدمت میخواد باید خیلی بریم و بیاییم :
برگه 2
برگه واکسیناسیون
برگه معاینه اولیه مشمولان
و .........
نمیشه من یکسال دیگه هم کنکور شرکت کنم و برم دانشگاه بدون اینکه دفترچه بفرستم؟ :13:
سلام
من دفترچه رو پست کردم به منظور اعزام به خدمت . نامه هم اومده امروز در خونه که 1 دی باید بیاین میدون سپاه . فکر میکنم اینکه کجا باید بیفتم هم بعدا مشخص میشه . حالا سوالم اینه که من اگه بخام امریه بگیرم باید چیکار کنم ؟ باید توی این فاصله چند ماهه برم میدون سپاه و سازمان وظیفه صحبت کنم یا اول برم سراغ امریه بعد برم اونجا یا چیکار کنم ؟
واسه امریه دیر نشده ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
ببين ما كلا تا 24 سالگي ( كه از سال ديگه ميشه 21 سالگي ) وقت داريم كه پيش دانشگاهي رو تموم كنيم وقتي هم تموم كرديم 6 ماه وقت داريم دفترچه رو پست كنيم مگه اينكه بلافاصله پس از اتمام پيش دانشگاهي دانشگاه قبول بشيمنقل قول:
شما اگه امسال پيش رو تموم كردين فقط كنكور امسال رو حق دارين شركت كنين و نميتونين براي سال ديگه پشت كنكور بمونين و بايد برين خدمت . البته اگه خدمت رو بدون غيبت شروع كرده باشين و سال ديگه هم كنكور قبول بشين بدون هيچ شرطي مرخص ميشين از خدمت :20:
من متولد 16 آذر سال 1370 هستم
امسال هم پیش دانشگاهی رو تموم کردم.
اگر خدایی نکرده نتونم امسال برم دانشگاه برای سال دیگه باید چیکار کنم؟
من تو یک خبر خوندم که گفته بود افرادی که نیمه دوم 69 هستن امسال برای ثبت نام مشکلی نخواهند داشت. این قانون برای سال دیگه هم صدق میکنه؟؟ که نیمه دوم 70 هم مشکلی نداشته باشند؟؟
اگر برای سربازی پیگیری نکنم مشکلی پیش میاد؟؟؟
///
بابای من 26 ماه جبهه داره که 20 ماهش منطقه عملیاتی بوده، شنیدم میخوان کسر خدمت به این شکل رو بردارن درسته؟؟
من میتونم فعلا فقط کسری خدمتم رو بگیرم ولی نرم؟؟؟
ممنون
---------- Post added at 03:54 PM ---------- Previous post was at 03:51 PM ----------
من هنوز مشمول سربازی نیستم؟؟
اون برگه سبزت رو میبری اون اداره یا اورگانی که میخوای ازش امریه بگیری، اونها بقیه کارها رو میکنندنقل قول:
همین الان باید بجنبی
نقل قول:
با سلام
الان می تونید برید دنبال امریه ولی بستگی داره ایا ارگانی در دی ماه پذیرش امریه داره یا نه.
باید برید ارگان مربوط به رشتتون تو شهرتون برگ اعزام (برگ سبز) رو نشون بدید و کمی مدارک ازتون می خوان پرونده رو تشکیل میدن بعد استا ن و تهران و 45 روز قبل از اعزام جوابتون ومیدن.
اولویتها و شرایط پذیرش امریه سربازی در دانشگاهها
کد:http://www.bazyab.ir/index.php?option=com_content&task=view&id=33563&itemid=45
نقل قول:
با سلام
در 18 سالگی به سر می برید.شما از تاريخ فارغ التحصيلي.6 ماه بعد اعزام به خدمتيد.بله همه کار ها رو باید انجام بدید.
خیر نمیشه.
---------- Post added at 12:57 AM ---------- Previous post was at 12:52 AM ----------
نقل قول:
با سلام
شما از زمان اتمام تحصیلات دقیقا شش ماه بعد اعزام به خدمتید در طول این مدت فرصت دارید کارهای خدمت رو انجام بدید. مگر دانشگا هقبول بشید.همچنید اگر سال بعد همزمان با خدمت در کنکور شرکت کنید و قبول شوید و غیبت نداشته باشید می توانید از معافیت تحصیلی استفاده کنید.
یعنی چی؟
یعنی من نمیتونم 1 سال دیگه بخونم؟؟
برای اینکه 1 سال دیگه بخونم باید چیکار کنم؟
دوستان فارغ التحصیلی رو دقیقا از چه زمانی حساب می کنند ؟ من امسال ترم آخر کارشناسی بودم و آخر تیر امتحان ها رو دادم و درسم تموم شده اما نمره هام به طور کامل اول مرداد اومد الان هم دنبال کار های فارغ التحصیلیم هستم حالا این 6 ماه از تیر حساب میشه یا از زمانی که مدرک موقت رو دانشگاه بده بهم؟بعد چون میخوام واسه معافیت پزشکی اقدام کنم میگن گرفتن معافیت پزشکی رو میتونی طول بدی چون غیبت نداره درسته؟
نقل قول:
باید فارغ التحصیل بشی و مدرک بگیری ، هر تاریخی که تو مدرک زده، میشه تاریخ فارغ التحصیلی.
سلام
کسی اطلاع داره متولدین فروردین 71 که تیر ماه امسال فارغ التحصیل شده میتونه کنکور 90 بده؟
تاریخ فارغ التحصیلی میشه روزی که آخرین نمره ات آمدنقل قول:
اگه نمره هات اول مرداد آمده تاریخ فارغ التحصیلیت همون اول مرداد هست
منظورت از طول دادن چیه؟ شما 6 ماه فرصت داری دفترچه رو پست کنی و اگر بخوای برای معافیت پزشکی اقدام کنی باید داخل دفترچه که پست میکنی بگی
اکه از تون 6 ماه بگذره غیبت می خورید و پزشکی میپره
دفترچه فرستادن یعنی کپی چند تا برگ از دفترچه و عکس و... رو ببریم پلیس+10 الکترونیک؟!
توی همون دفترچه سبزه صفحات مخصوصش رو پر کن و ببر پلیس + 10 .نقل قول:
پیش دکتر هم باید بری . واسه واکسنا و معاینه عمومی .
توی پلیس +10 همه مدارک رو بهت پس میدن . خودشون همه کاری میکنن
چرا فروم ف ي ل ت ر شده
دوستان یک سوال: الان حقوق سربازان تحصیل کزده مثل لیسانس یا فوق یسانس جقدره؟
نه باید فرماشو پر کنینقل قول:
بعد آمپولت را بزنی و بعد پستش کنی
.
بخوام دقيقشو بهت بگم ميشه اين:نقل قول:
دفترچه فرستادن يعني کپي چند تا برگ از دفترچه و عکس و... رو ببريم پليس+10 الکترونيک؟!
اول ميري پليس+10 600 تومن ميدي يه دفترچه ميگيري.بعد دفترچه رو که گرفتي اينجوري پرش ميکني:
اول برگه ي شماره ي 2 صفحه ي 33 دفترچه رو خودت پر ميکني يه عکس هم اون بالاش ميچسبوني.
برگه ي شماره ي 3 صفحه ي 34 رو ميبري مدرسه مدير پرش ميکنه امضا ميکنه و مهر ميزنه بايد به مسئولش اونجا بدي که شماره
هم بزنه.بعد همين صفحه رو بايد ببري آموزش پرورش منطقه اي که توش درس خوندي.اونجا اول ميبري قسمت آموزش متوسطه
يه نفر امضاش ميکنه...بعد بايد ببري پيش يکي از معاونا اونم امضا ميکنه بعد ميبريش دبيرخانه مهر ميزنه.اينم تموم ميشه...
برگه ي شماره ي 4 صفحه ي 35 رو ميبري مرکز بهداشت شهرتون اونجا 2 تا واکسن بهت ميزنن و برگه رو مهر و امضا ميکنن.
برگه ي شماره ي 5 صفحه ي 37 رو بايد ببري پيش يه پزشک که معاينه کنه و مهر و امضا کنه...
من اينجا بردم يه درمانگاه که مال نيروي انتظامي بود و اين کار رو ميکرد...
رفتم پيش دکترش فقط ازم پرسيد مشکلي نداري گفتم نه.اونم دفترچه رو پر کرد و مهر و امضا کرد..3 دقيقه هم طول نکشيد.
اگه پيش يه دکتري ميري که تا حالا اين کارو نکرده حواست باشه که بايد عکستو بالاي صفحه بچسبوني و دکتر روي عکس
مهرشو بزنه..جوري که نصف مهر روي عکس باشه و نصف مهر رو دفترچه...
خب حالا اين دفترچه رو که کاراشو کردي ميبري پليس +10 + کپي از شناسنامه و کارت ملي اونجا واست تو سيستمشون وارد
ميکنن يه رسيد بهت ميدن.اون رسيد رو بايد نگه داري..دفترچه رو هم بهت پس ميدن میتونی از برگه هاش به عنوان کاغذ ساندویچ
یا مثلا واسه پاک کردن شیشه استفاده کنی!
پ.ن: 2هزارمین پست تاپیک:27:
دوستان عزیز یه کمک فوری می خواستم !
من متولد سوم تیر 70 هستم (3.4.1370) من در سال تحصیلی 87ـ88 مدرک پیش دانشگاهیم رو گرفتم.(پارسال پیش دانشگاهی بودم) می خواستم بدونم وضعیت سربازی من چطوری هست؟ من پارسال کنکور دادم و نرفتم و موندم تا امسال کنکور بدم (کنکور 89) . از نظر پست کردن دفترچه چجوری وضعیت من؟ امسال می تونم برم دانشگاه ؟ (از اول مهر) . اضاف نمی خورم؟