پرم از تنهایی پرم از غصه و غم
بیخیال اصلا تو نمیفهمی چی میگم
شاه بیت کل آلبوم بود .
کلا آهنگ هفته های تلخ من قشنگترین آهنگش بود .
Printable View
پرم از تنهایی پرم از غصه و غم
بیخیال اصلا تو نمیفهمی چی میگم
شاه بیت کل آلبوم بود .
کلا آهنگ هفته های تلخ من قشنگترین آهنگش بود .
چرا از عاشقی حیرونی چرا
چرا قدرمو نمیدونی چرا
این اهنگ باور نکردنی هستش
بچه ها اگه میشه به نظر دیگران اهمیت بزارین
هر کی یه سبکی گوش میده
من الان تو صفحه های قبلی که سرچ میکردم همه داشتن به سلیقه یکی دیگه -------
من با آهنگ چرا رفتم تو فضا. واقعا عالی بود.نقل قول:
به نظر من این آلبوم اصلا با آلبوم قبلی قابل مقایسه نیست.واقعا بهتر از قبلیه.
اگه محسن می خواست با سبک قبلیش بخونه که آهنگهاش تکراری میشد.
من با اين دو تيكه خيلي حال كردم :
چه حالتي داره چشات
نرگس بيماره چشات
چشم تو خوابم ميكنه
مستو خرابم ميكنه
..........................................
هفته ها ميگذره ،اما گل من نيومده
دارم از غصه ميپوسم ،چقد اين روزا بده
پرم از تنهايي ،پرم از غصه و غم
بيخيال ،اصلا تو، نميفهمي چي ميگم
عزیزان صبر کنند تا بازتاب این آلبوم دیده بشه اونوقت میفهمین که محسن چی خونده . ما که کارشناس موسیقی نیستیم.اونا باید نظر بدن.
کسی راجع به آهنگ بغض نظر نداد.با اینکه این آهنگ رو قبلا گوش دادیم ولی این یه چیز دیگست خیلی قشنگتر خونده.
پس کجا رفتن اونایی که میگفتن اگه محسن سرفه هم بکنه ما لذت میبریم؟
حالا که محسن یه سبک جدید و عالی خونده میگین آلبوم قبلی بهتر بود.
اینجا معلوم میشه که کی واقعا طرفدار محسن چاووشیه.
اين آهنگ واسه ديوونه هاسنقل قول:
کسی راجع به آهنگ بغض نظر نداد
خوب از این به بعد اهنگ شماره 1 تون رو از این البوم انتخاب کنید...اگه شد:دی
من دیروز انتخاب کردم وگفتم..الان که دوباره گوش دادم بازم همونه نظرم.
همون"چرا" که اسمه اهنگش هم یه طوریه...رو به سختی انتخاب کردم.شما چطور؟
به جرات ميگم بعد ترانه هاي كه رضا صادقي در البوماش خونده بود
ترانه هاي اين البوم ضعيف ترين ترانه هاييه كه من در عمر موسيقيايي خودم از يك خواننده مشهور شنيده ام(مشهور تنها كلمه اي بود كه به ذهنم رسيد در مورد جفتشون)
دقت كنيد كه من اينجا به هيچ وجه قصد مقايسه اين دو خواننده مشهور را ندارم و فقط قصدم نشان دادن ضعف ترانه هاي اين البوم است
در مورد كليت كار هم اظهار نظر نميكنم چون موسيقي يك پديده كاملا سليقه ايست و نميشه يك نظر رو به ديگران تحميل كرد
برعكس ترانه كه در عين سليقه اي بودن كاملا بر اصول خودش سواره
آلبوم معمولي اي بود و بيشتر از اينها از آقاي چاووشي انتظار مي رفت
خوشحالم كه آلبوم رو خريدم تا محسن چاووشي هم از ما راضي باشه :11:
سلام
آلبوم رو تهیه کردم .اول از همه به محسن عزیز تبریک می گم که تونست با صبر کردن خودش رو به جمع خواننده های مجاز اضافه کنه. از وقتی گه آلبوم رو گرفتم نتونستم ترانه ای به غیر از ترانه های این آلبوم گوش بدم . من دیوونه این ترانه "دلتنگی " که تراک شماره ی ده آلبوم هست شدم. مخصوصا جایی که میگه :" یار قشنگ دلم،بیا که تنگ دلم/تا کی با دلتنگی باید بجنگه دلم .ترانه ی "کجاست بگو ؟" هم خیلی زیباست . واقعا مشخصه که محسن چاووشی روی تک تک تراک ها وسواس خاصی داشته و خواسته یک کار ماندنی انجام بده. بعضی تراک ها رو بعد از چندمین بار که گوش دادم کشف کردم مثل ترانه ی فوق العاده ی زیبای "قله ی خوشبختی".چاووشی حتی ترانه ی بغض رو که قبلا پخش شده بود رو با تنظیم جدید در آلبوم گذاشته تا ترانه همچنان تازگی داشته باشه. توصیه میکنم مصاحبه چاووشی و محمدرضا آهاری رو با "شهروند امروز" که در شماره ی هقته قبل چاپ شده بود رو بخونید . نکات جالبی تو این مصاحبه وجود داره . چاووشی گفته داره رو یک آلبوم کار میکنه تا بعد از یه شاخه نیلوفر بیرون بده که به قول خودش یک اتفاق در موسیقی پاپ ایران است . از علاقه اش به استفاده از نوعی از موسیقی راک در ترانه هاش گفته و دهها نکته ی جالب دیگرش .
یک توصیه برادرانه دارم به کاربران محترم پی سی ورلد. دوستان حتی اگر به خاطر کنجکاوی و طاقت نیاوردن آلبوم رو دانلود کرده اید حتما آلبوم رو به صورت اورجینال تهیه کنید .حتی به نظر من چون آلبوم یک پک داره که 1500 قیمتش هست می تونید چند تایی رو بخرید و به
دوستان خود هدیه بدهید .مطمئنا طرفداری از چاووشی رکن اولش حمایت از او از طریق کمک به ماندنش در موسیقی ایران است و خریدن آلبوم دقیقا در راستای همین هدف است.
محسن چاووشی چون از دل می خواند بر دل می نشیند. محسن جان من حتی به آن دیوارهای استودیو که تو در آن ترانه ها را اجرا کردی غبطه می خورم . به امید روزی که کنسرت بگذاری و بتونیم از نزدیک ببینمت.
موفق باشید.
احسنتنقل قول:
محسن چاووشی چون از دل می خواند بر دل می نشیند. محسن جان من حتی به آن دیوارهای استودیو که تو در آن ترانه ها را اجرا کردی غبطه می خورم . به امید روزی که کنسرت بگذاری و بتونیم از نزدیک ببینمت.
جانا سخن از زبان ما ميگويي.
دوستان من در حال حاضر اولین باره دارم آلبومو کامل گوش میدم!
اما واقعا بازم میگم محسن نباید به چنین تغییر و تحولی اونم یکدفعه ای تن میداد! این آلبوم حداقل 1-2 تا آلبوم بینش جا داشت! با شناختی که به شخصه با برخی مخاطبان چاووشی دارم فکر میکنم به غیر از 2-3 آهنگ بقیه خیلی به دلشون نشینه (حتی اصلا) .
روی آهنگ ها خیلی خیلی کار شده ولی .......
من درسته که هوادار دو آتیشم و هرچی سلطان بده بیرون گوش میدم و لذت هم میبرم ولی دارم در مورد نظر عمومی صحبت میکنم! الان چندین نفر که خیلی پیگیر چاووشی نبودن ولی معمولا گوش میدادن زیاد خوششون نیمد! نمیشه هم انتظار داشت که این مخاطبان عام بیان چندین بار گوش بدن تا به دلشون بشینه! وقتی چنین مخاطبی از آهنگ خوشش نیمد میزنه بعدی و بعدش هیچ........
آهنگ توکه نیستی معرکه هستش
تو که نیستی غم غربت با منه
همیشه یه دنیا حسرت با منه
تو که نیستی روزا با شب یکی اَن
هر دوشون تاریکن و تاریکی اَن
با تو ماهو همه جا می بینم
حتی خورشیدو شبا می بینم
بی تو این دنیا که تو چنگ منه
دیگه چنگی به دلم نمی زنه
می دونستی پیش تو گیره دلم
می دونستی بری می میره دلم
ای دل صاب مرده
باز تو رو خواب برده
پاشو از خواب و ببین
دنیاتو آب برده
ای دل صاب مرده
باز تو رو خواب برده
پاشو از خواب و ببین
دنیاتو آب برده
دارم از این همه گریه آب میشم
رو سر دنیا دارم خراب می شم
خیلی مأیوسه دلم یه کاری کن
داره می پوسه دلم یه کاری کن
غم و غصه شده حقِّ دل من
به همینا مستحقه دل من
دلی که بی تو بتونه دل باشه
به خدا بهتره زیر گِل باشه
می دونستی پیش تو گیره دلم
(آی) می دونستی بری می میره دلم
دارم از درد غریبی آب میشم
رو سر خودم دارم خراب میشم
ای دل صاب مرده
باز تو رو خواب برده
پاشو از خواب و ببین
دنیاتو آب برده
آهنگ چرا معرکه هستش
خاک بی حاصل ببارون خورده
غنچه ی وانشده، پژمرده
گل از آدم و عالم رونده
تو رو چی از عاشقی ترسونده
چرا از نگاه من بیزاری
تو که هستیمو تو دستات داری
چرا از عاشقی حیرونی چرا
چرا قدرمو نمی دونی چرا
چرا از عاشقی حیرونی چرا
چرا قدرمو نمی دونی چرا
ندونستی عاشقی چه رنگیه
نمی دونستی به این قشنگیه
ندونستی و نمی دونی هنوز
که دلت یه عمره سخت و سنگیه
دل من ساکته اما من می دونم
همیشه ساکت و بی سر و سامونِ توئه
چیزی از درد نمیگه تا مرگ
دلی که همیشه مدیونِ توئه
چرا از عاشقی حیرونی چرا
چرا قدرمو نمی دونی چرا
چرا از عاشقی حیرونی چرا
چرا قدرمو نمی دونی چرا
سلام .نقل قول:
منم دیوونشم
:40:
ايول داره حرفات دوست عزيزنقل قول:
ممنون
خواهشن ضعف آلبوم رو با دلیل و مدرک بگو. رو هوا نگو که ضعیفه .ما منتظر جواب شما هستیمنقل قول:
اهنگ شماره ی 6 فقط!هفته ها !
اوه اوه اومد ، برم دان کنم
بروبچ و همه عاشقان چاووشی (از جمله خودم) آلبوم اورجینال رو هم تهیه کنید تا ستم نباشه
من دانلود می کنم ، بعد اورجینال هم میگیرم ، اگه دوستش دارین شما هم بگیرین تا جیگر طلا تشویق بشه و رکورد بزنه
جالبه شما با البوم استاد قمیشی هم حال نکردید!اهنگ اولش رو بیخود میدونستید!اهنگ چوب خط رو بهش ایراد میگرفتید!ولی بعد از 2 هفته که دوبار اهنگها رو گوش دادید فهمیدید که واقعا طرف چی خونده!من امروز اهنگهای چاووشی رو برای بار 3سوم توی مسیر دانشگاه گوش دادم!این دفعه اهنگهای 1 و 2 و 3 و 4 هم به دلم نشست!اهنگ بغز یا همون نرگس بیمار و هفته ها و عصا که واقعا مو سیخ کن هستند یا همون موسیخی!بقیه ی اهنگها هم به نوبه ی خودشون عالی هستند!فقط یه چیزی رو که دقت کنید اینه که توی این البوم میخواستند به هر نحوی که شده تایم اهنگ رو بالا بیارن!مثلا انتهای اهنگها 10 ثانیه هوای خالیه و 10 ثانیه انتهای اهنگ رو ریتمش رو کم میکنه تا تموم بشه و همین خودش یه اهنگ 4 دقیقه و 30 ثانیه ای رو عملا به 5 دقیقه میرسونه!کلا اهنگهای این البوم چاووشی خیلی تایمشون بیشتره و همینش خوبه!بعضی اهنگهای جاووشی مثل سه شنبه ها و خودکشی رو تا میخواستی باهاشون حال کنی تایمشون تموم شد!البوم فوق العاده بود!من که حال کردم!
اونهایی که با چاووشی حال نمیکنند اکثرا افرادی هستند که بعد از فیلم سنتوری و به صورتی کاملا خز شیفته ی چاووشی شدند!وگرنه طرفدارای واقعی چاووشی که کفتر چاهی رو حداقل شنیدن با این اهنگها به فضا میرن!
به نظر من آهنگ خاکستر بسیار دل نشین و زیباست
خاکستر
وقتی که رفت و منو از یاد برد
هر چی که داشتم همه رو باد برد
تو کنج عزلت خودم نشستم
هر چی که آینه دور زدم شکستم
زخم زبونا رو به جون خریدم
از همه حتی از خودم بریدم
چه عشق ناروایی
چه درد بی دوایی
چه زخم نا تمومی
چه سرنوشت شومی
با توام ای که آبرومو بردی
کشتی منو اما خودت نمردی
مث یه کابوس اومدی و رفتی
آتیش به زندگیم زدی و رفتی
رفتی و من موندم وخاکسترم
بلای تو کاش نمی اومد سرم
عزيز يه بار ديگه مطلب منو بخون كوچكترين حرفي در مورد ضعف البوم نزدم پس سكوت اختيار كننقل قول:
ما منتظر جواب شما نيستیم
آهنگBoghz معرکه هستش
دردمو با کیا بگم
بهتره که دم نزنم
حرفی از عشقم نزنم
از عشقی که گم شد و رفت
عاشق مردم شد و رفت
عشقی که بی فروغ نبود
برای من دروغ نبـــــــود...
بغضِ نشسته تو گلوم
وقتی نشستی رو به روم
یه پیشنهاد داشتم
بنظر من یه نظرسنجی بزارید با این سوال
آلبوم یه شاخه نیلوفر محسن چاووشی را چگونه تهیه کرده اید ؟
1 . فقط cd اورجینالشو خریدم
2. فقط دانلود کردم
3. هم cd اورجینالشو خریدم و هم دانلود کردم
من خودم این تایپیکو درست کردم دوستان لطلفا برند رای بدن
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=269032
من خودم سی دی رو خریدم 1500 تومان
من ابدا نگفتم بده گفتم از کارهای قبلی ضعیف تره . مثلا آهنگ تبریکرو من زیاد خوشم نیومد . ولی از بعضی آهنگ ها مثل ترک 2 خیلی خوشم اومد . در کل منم از این آلبوم خوشم اومد ولی یک توقع ویژه ای داشتم .
در هر حال ببخشید اگر خلاف نظرتون ، نظر دادم
منم راستش اول خیلی خوشم نیومد اولش ولی رفته رفته به آهنگاش علاقه مند شدم و دیگه دیوونشون شدم ! واقعا روی آهنگاش کار شده و خیلی دقت به خرج داده !
آهنگ تبریک هم به سبک کوروش یغمایی هست و نیاز به چن بار گوش کردن داره تا آدم ارزش این ترانه رو حس کنه !
مجموعا برای شروع در عرصه مجاز ها عالی بود و بهترین آلبوم مجازی بود که من تا حالا شنیده بودم !
همه ی آهنگاش بجز یه شاخه نیلوفر بسیار زیبا و معرکس
واقعا ترانه هاش یه سر و گردن از ترانه های متاسفم بالاتره و راندمان کارشم خیلی بالاتره !
باید با دقت گوش کنی تا به ارزش این آلبوم پی ببرید
این نظر شماست ولی مطمئن باش این آلبوم پرمخاطب ترین آلبوم سال 87 میشهنقل قول:
سلام !
امروز من هم این آلبوم رو خریدم :8:
خیلییییییییی خیلییییییی عالیه !
من که خیلی باهاش حال کردم !
حتی تو چند تا از کارها بغض داشتم !
معرکه
سلام. بالا خره منم البومش رو دانلود كردم. الانم دارم گوش ميكنم. تا اينجا كه بد نبوده.
با پر مخاطبترين شدنش موافقم چوننقل قول:
اينجا ايران است ما ايراني:41:
این تیکه درشت رو نفهمیدم منظورت چی بود دوست من !نقل قول:
خدا لعنتت کنه چاووشی...بازم گریه مارو دراووردی.......به اندازه یک سال نشستم گریه کردم .....خصوصا کجاست بگو....
البته هنوز نمیخام در مورد آهنگا نظر بدم...تا پنجشنبه بهترین اهنگارو از نظر خودم میگم! ولی برای من همه عالین..
واضح تر از اين ديگه بايد چي بگمنقل قول:
همونايي كه باعث ميشن كلاهي براي باران جزو 5 فيلم پرفروش سال بشه
اين البوم رو هم پرفروشترين ميكنن
خودمم يكيشون كه رفتم خريدمش
پس ببخشید ملت برن شر و ور های بعضی خواننده های تازه وارد رو گوش بدن؟؟؟؟؟؟؟توی ایران رپ یاس چون سیاسی میخونه و اهنگهای سوزناک چاوشی بیشتر طرفدار دارند!اکثر اهنگهای داخلی به خدا شر و ور هستند!از خارج از ایران هم که اسم نمیشه اورد چون لیست بلند بالایی میشه ولی معین و سیاوش قمشی چون سنگینتر میخونند طرفدارای بیشتری دارند دقیقا عین چاووشی و البته محسن یگانه!
این آلبوم جدید چاوشی با هیچ چیزی قابل مقایسه نیست .
عشق من آهنگ کجاست بگو ؟:40::40::40:
هههههههه کلاهی برای باران !!!نقل قول:
بیخیال دادا .... یه شاخه نیلوفر با این همه کیفیت و از نظر آهنگسازی و خوانندگی در بالاترین سطح ! شما از یه البوم چی میخوای ؟
نه وحید جان من خدا خدا میکنم محسن از این سبک بیرون نیادنقل قول:
من از این سبکش و حتی بغض های بین آهنگاش خیلی خوشم اومده
من از یه شاخه نیلوفر خیلی خیلی راضیم
بغض نشسته تو گلم ، رفتی نشستی روبروم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول: