دوست عزیز هر کاری میکنم میگهآپدیت شده همون ورژن قبلی رو نصب کنه
Printable View
دوست عزیز هر کاری میکنم میگهآپدیت شده همون ورژن قبلی رو نصب کنه
اینی که نوشتی، phone version هست، باید ورژن CDA رو ملاک قرار بدی. میتونی آخرین ورژن رو اینجا چک کنی:نقل قول:فقط باید تو ستون phone version دنبال R9F011 بگردی و با کد حرفی cda از ستون اول مطابقت بدی. منظورم از کد حرفی اینه: 162007/1 (به عنوان مثال).کد:http://uiq3.sourceforge.net/wiki/index.php/CDA/P990i
این phone version که نوشتی، نشون میده گوشیت برای یک کشور خاص ساخته شده و بین المللی نیست.
با سلام خدمت بچه ها میخواستم ببینم چرا وقت فیلم برداری گوشی وقتی روی کیفیت بالا هست اینقدر کمه باید چیکار کنییم تا وقتش بیشتر بشه مال مل 3:45 دقیقه هست اگه میشه جواب بدید فوری هست مرسی
ممنون ولی منظورت از بین الملی نیست چیه ؟
تا جایی که می دونم sonyericson ها محدودیت فیلم برداری مثه نوکیا ها ندارندنقل قول:
مموریت کمه خالیش کن بیشتر فیلم بگیره :31:
اقا ما دوباره آپدیت کردیم ولی ورژنش تغییر نکرد
Cda: Cda162007/7 R5a16
بچه ها یه درخواست ازتون دارم .
این گوشی شدیدا داره زیاد میشه .علی رغم این که گوشی خوبیه دیگه به کسی توصیه نکنین مخصوصا توی فروم.
هر کی پرسید گوشی خوبیه بگین نه مزخرفه. (ستاد مبارزه با خز شدن P990)
لطفا این توصیه رو جدی بگیرین .
نقل قول:
خوب هر چقدر كيفيت بالا ميره حجم فيلمي كه ميگيري هم بالا ميره به همين دليل مدت زماني كه ميتوني فيلم بگيري كمتر ميشه.
چه جوري ميشه كلماتي كه تو گوشي سيو شده رو پاك كرد؟؟
يا اين كه كاري كرد كه كلمات سيو نشن؟؟؟
دوستان یکی راهنمایی کنه لطفا
جدول زیر رو ببین: آخرین ورژن گوشی شما، همونیه که خودت نوشتی، یعنی آخرین ورژن رو داری. در ضمن گوشیت برای تایوان ساخته شده.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا کجاها منظورته؟نقل قول:
مثلا وقتي sms مي فرستم وقتي كلمه اي تايپ ميكنم(مثل world) اين كلمه ذخيره ميشه تا براي دفعه بعد با تايپ w كل كلمه world بياد من نميخوام اينجوري بشه يعني نميخوام وقتي كلمه اي تايپ ميكنم ذخيره بشه يا حداقل اگه نميشه جلوي اين كارو گرفت راهي واسه پاك كردنش باشه.نقل قول:
موقع تایپ SMS تو قسمت Text Option گزینه Predictive Text رو غیر فعال کن.نقل قول:
سلام خما دوستان اولا رفتم یه مموری گرفتم مدت فیلم برداری شد 5 ساعت:31:
بعد میخواستم ببینم چه جوری شماره ها یی که رو سیم کارت هست دید مرسی
سلام دوستان
من درباره ی فارسی در p990 سرچ کردم اما بدرد بخور ترین تایک یه تاپیک در باره ی فارسی در گوشی های uiq3بود که فکر کنم مال کلنگ جان بود من اون کارا را رو گیشیم کردم اما بازم نه میشه فارسی نوشت و نه اس ام اس فارسی را می خونه می خواستم ببینم برای اینکه فارسی داشته باشم باید چکار کنم
من به سایت سونی اریکسون هم سر زدم اما فایده ای نداشت انگار ایران تو این سایت تحریمه
پیشاپیش از کمک هاتون ممنون
خداوند همواره یادتان باد
تو قسمت contact ، بالای صفحه سمت راست، آیکون یک فولدر هست، اونو کلیک کن و SIM رو انتخاب کن.نقل قول:
دوست عزیز در بخشcontacts یه پوشه اون بالا سمت راست هست رو اون کلیک کن برو به قسمت simنقل قول:
فقط همین
سلام
متاپکس گوشیمو چون دو تا ورژن نشون میده میخوام فلش کنم میگن 10 تومن با باکس این کار رو بکنم یا جای دیگه ارزون تر هست؟و یارو میگه 100% درست میشه ولی من فکر نمیکنم؟بعد میگم ورژنش مثل این جدیده میشه میگه یه ورژنی میریزم تو اینترنت نباشه ولی میدونم ورژن 100 سال پیشو میریزه ! اگه بعدش خواستم up کنم دوباره خراب میشه؟
بعد گوشی از دستم خور زمین داغون شد اگه بخوام اون قسمتهاش رو که شامل (بالای lcd که led.video call رو پوشش میده ) واستیل های نقره که فلیپ مییاد روش چون اون هم سه چهار جاش فرو رفته عوض کنه 55 تومن میشه به نظرت می صرفه من میخوام از گوشی مدت طولانی اسفاده کنم اونا رو عوض کنم؟
ممنون! :5:
اگه واقعا درست بشه، فکر میکنم بیارزه. چون گوشیهای معمولی 5 تومن میگیرن. بعدش حتما باید آپدیت کنی، فقط بلافاصله این کارو بکن. دیگه نباید مشکلی باشه.نقل قول:
اگه تا 9 ماه یا یه سال دیگه میخوای گوشیو نگه داری، به نظرم به صرفه هست. اگه بیشتر از یه سال میخوای نگه داری، اینو بفروش و یه نو بگیر:27: البته بماند که قدیمیها بهتر از این جدیدا هستن...
(کوچیکتر هم بنویسی میبینما...:31:)
سلام بچه ها من سه بار اين فونتهاي كه تو صفحهي 176 يا همين دور برا بود ريختم ولي نشد كه نشد من فقط مي خوام فارسي بخونه نه چيز ديگه راستي اين شكلكها هست وقتي ميخواهي جواب بحث تو سايت بدي ها مال من رفته چه كنم ميدونم اين دومي اين جا جاش نبود شرمنده
برنامه Crystal Arabic برنامه خود سايت سوني اريكسون هست من اين برنامه رو از يه Url ديگه كه ايراني بود و اپلود شده بود دانلود كردم و نصب كردم واقعن خيلي راحت بود و خيلي راحت SMS فارسي ميخوند و ميفرستاد ! ولي بعد يه هفته گوشي قاتي كرد .... و اون مشكلاتي كه در صفحات قبل ذكر شد ... :19:نقل قول:
دوست عزيز فكر ميكنم در اين زمينه هم درد هستيم !
ممنون متاپكس جان.نقل قول:
موقع تایپ SMS تو قسمت Text Option گزینه Predictive Text رو غیر فعال کن.
بروبچ راهنمايي كنيد.
ميخوام يه رم 2 گيگ بگيرم تا حالا 2 بار رم سوني گرفتم (همونهايي كه سياه هستن) كه هر 2 بارش هم خراب شده.
دوستان چي بگيرم؟ (قيمتش رو هم بگين) يه بنده خدايي ميگفت رم خود گوشي خيلي خوبه ولي من از اونا گير نياوردم اگه جايي تو كرج بلدين بگين من برم از اونجا بخرم يا اگه سايتي هم هست اونم بگين.
در ضمن اگر شماها خودتون داشته باشين ازتون مي خرم.
خب چرا 4 گیگ نمی گیری ؟ بهتره که هست گوشی هم که ساپورت می کنه کلا 66 - 70 تومن
قابل توجه کسانی که با مموری کارت مشکل دارن:
مموری کارتی با P990 سازگاری داره، تا جایی که من میدونم و تجربه دارم، این مدله:
که پکش هم قرمز رنگ هست. اطلاعات بیشتر: پست 512.
مدلها و رنگهای دیگه مثل مدل زیر، سازگاری ندارن و مشکلاتی که خودتون میدونید بوجود میارن.
بنابراین فقط و فقط از نوع اول بخرید.
والا من نمی دونم برای هر گوشی فارسی پیدا کردم جز p990 هیچ کسی انگار اصلاً تو گوشیش به فارسی نیاز ندارهنقل قول:
بابا بقیه یه کمکی بکنند:41:
چاکرتم.همین امروز میرم جمهورییییییییی:46:نقل قول:
نقل قول:
نور صفحه من خیلی دیر خاموش میشه تازه اینطوری شده؟آروم آروم خاموش نمیشه گزینه ای هست که بشه زمان خاموش شدن ال سی دی رو تنظیم کرد؟
و اینکه شارز میزدم قبلا نور خاموش میشد ولی از دیشب روشن میمونه ؟
صدای مکالمه کم شده چی کار باید بکنم قبلا خیلی زیلد بود ولی یه دفعه اینطوری شده چی کار کنم راهنمایی کنید با مستر ریست حل میشه ؟
راستی چطوری میتونم از sms ام back up بگیرم ؟(آخه نمیخوام از دستشون بدم)
لطفا جواب بدین
ممنون ببخشین زیاد شد سوالام
كسي نمي خواد جواب بده لازم دارم هانقل قول:
درست نشد:41::41::41::41::41::41::41::41:نقل قول:
سلام خسته نباشید.
لاو ام تی عزیز من یکی از دوستام از اینجا برنامه کریستال رو دانلود کرده بود و الان جدود یک ماه دارره باهاش کار می کنه و هیچ مشکلی نداره . من هم پی 990 دارم ، ضمنا لینک دانلود برنامه رو میشه بدید من هر چی سرچ کردم پیدا نکردم آخه 199 صفحه هست ،( من خودشو دارم زیپ هست و پسورد داره و پسوردشم بلد نیستم چی کار کنم )
برنامه منشی و ریمون کنترل رو پی 990 نداره ؟
دوستان یه خبر جدید
گوشی ها دارن گرون میشن ها ها ها
من که گوشیم رو 385 با مموری ییک گیگ 20 تومن ، مجموعا 405 تومن خریدم ! ازش هم راضی هستم ولی قاب و محافظ صفحه و کیفش اصلا تو شهر ما گیر نمی یاد .
جواب سوال قبل رو هو تو رو خدا بدین
سلام .من اين برنامه رو روي گوشيم نصب كردم بعد از يه مدتي خراب شد بهت توصيه مي كنم اونو نصب نكني و از فونت ها استفاده كني بهتره . در ضمن اكثر صفحات حاوي موضوعات مهم در صفحات 1 الي 20 هستش
:21::27:بالاخره بعد از 4 ساعت و 30 دقیقه update سر ساعت 10 درست شد
وااااااااای :10::8::5::46::20::27:
شايد فقط گوشي من نسبت به اين برنامه خيلي جذاب الرژي داره به هر حال نصب اين برنامه ديگه توصيه نميشهنقل قول:
من تو همين 10 - 15 صفحه قبل لينك رو درخاست كرده بودم و جواب هم گرفتم و اون رو دانلود كردم پسورد زيپ هم
P 3 0 d o w n l o a d هست البته دبلوهاش و .Com رو فراموش نكن | اين طوري گفتم چون كه اين سايت تو پي سي
***** شده
از دوستاني كه بر مشكل عظيم فارسي نويسي در P990i فارق شده اند تقاضا ميشود براي كمك به اين چاكر با اي دي زير تماس حاصل فرمايند .
MAHDI_x1
نقل قول:
درود . . . . دوست من اين فايل رو مگه نداري؟
يك فايل html هست كه اون رو ميتوني روي گوشيت ذخيره كني. بعد بازش كني . . . متنت رو باهاش بنويسي . . .کد:http://www.4shared.com/file/21731131/a59aad3/Farsi_keyboard_UIQ3.html
كپي كني . . . بعد جايي كه ميخواي پيست كني. . . به جز اين فعلا راه ديگهاي نداره . . .البته براي نوشتن فارسي
براي خوندنش بايد همون فونتها رو بريزي . . .
منظورت چه فايلي هست ؟؟نقل قول:
درود . . . . دوست من اين فايل رو مگه نداري؟
شما اگه با برنامه Crystal Arabic كار كرده بوديد ميفهميديد كه اين ديگه چي بابا اگه يه برنامه مشابه Crystal داريد بزاريد و حتما با اي دي من تماس بگيريد !نقل قول:
يك فايل html هست كه اون رو ميتوني روي گوشيت ذخيره كني. بعد بازش كني . . . متنت رو باهاش بنويسي . . . كپي كني . . . بعد جايي كه ميخواي پيست كني. . . به جز اين فعلا راه ديگهاي نداره . . .البته براي نوشتن فارسي براي خوندنش بايد همون فونتها رو بريزي . .
سلام ميخواهم يك عكس بزارم نمي دونم چه جوري كمك كنيد خيلي فوري
خوب ربطش به اين تايپك چيه ؟؟؟نقل قول:
سلام ميخواهم يك عكس بزارم نمي دونم چه جوري كمك كنيد خيلي فوري