به نظر من 5500 بگیر چون که تو به بیس خیلی علاقه داری یه گزینه داره که بیسش میترکونه باور نداری از بقیه بچه ها بپرس.در کل هدستاش ,لی برات کار میکنن. مال من اولش یه کم ریپ میزدن ولی الان دارن تخته گاز میرن.
Printable View
به نظر من 5500 بگیر چون که تو به بیس خیلی علاقه داری یه گزینه داره که بیسش میترکونه باور نداری از بقیه بچه ها بپرس.در کل هدستاش ,لی برات کار میکنن. مال من اولش یه کم ریپ میزدن ولی الان دارن تخته گاز میرن.
بچه ها راستی معمولیشو بگیرم یا موزیکشو ؟ دستتون درد نکنه
دوست عزیز من نمی دونم صدای w810 چطوریه ولی این که عالیه.نقل قول:
دوستمون راست میگه من که بار اول هدستشو گذاشتم کفم برید باسش عالیه از نظر من ولی شما باید از یکی که داره بگیری گوش کنی تا بتونی مقایسه کنی.
در کل خصوصیاتی داره که هیچ گوشیه دیگه ایی نداره اونم با این قیمت.
یا علی.
راستی اینو میخواستم بگم که من هنوز خودم فرق موزیک و معمولیشو نفهمیدم. فهمیدی به ما هم بگو!!
دوستان زیاد به خودتون فشار نیارید چون گوشیه همتون همین مشکل رو داره!!!!!!!نقل قول:
اینم سوتیه جناب نوکیاست!!!
شما هم اگر روز شروع هفته رو از دوشنبه به شنبه تغییر بدین، تقویم اصلی درست کار میکنه ولی تقویم اسپرت اینجوری میشه!!!!!!!
من موندم چه مرضی داشتن دوباره واسه این تقویم برنامه نوشتن،خوب از کد های همون اصلی استفاده می کردن دیگه!!!!!!
سلام به همگی
بازم اومدم.
آقایون و خانومای گرامی همچنان من که نتونستم مشکل تم هام و رفع کنم و حیفیم میاد مموری کارتم و ریست کنم!!!!؟؟؟؟
اینا رو بی خیال
جدیداً وقتی اس ام اس می فرستم نمی دونم چی شده موقع ارسال پیامک گوشی گیر میزنه و تا وقتی که نور lcd خاموش نشه که حدود 30 ثانیه طول می کشه دیگه نمیشه با گوشی کار کرد!!!!؟؟؟؟ یعنی یه جورایی قفل میکنه!!؟؟
دیگه نمی دونم این یکیو چیکار کنم
اگه میشه کمکم کنید !!!!!!
سلام دوست عزیز من این جواب رو برای پاک کردن تم ها تو بخش برنامه های سیمبین دیدم امیدوارم مشکلت رو حل کنه.البته خودم اصلا نمی دونم درسته یا نه:نقل قول:
برای اس ام اس هم فکر کنم آخرش مجبور شی یه حال اساسی به گوشیت بدیو کمپلت فرمتش کنی!!!نقل قول:
نوشته شده توسط dada1580
متاسفانه بعضي از تمها اينجوري هستن. علتش رو نميدونم . شايد استاندارد نيستن. ولي به هر حال واسه پاك كردنشون گوشيتو از طريق ram reader يا data transfer به كامپيوتر وصل كن. برو توي private بعدش توي فولدر 10207114 و بعدش توي import . اونجا هر تمي نصب كردي توي يك فولدر جداگانه هست. فولدر مربوط به اون تم رو پاك كن. مشكلت حل ميشه.
سلام دوست عزیز من این جواب رو برای پاک کردن تم ها تو بخش برنامه های سیمبین دیدم امیدوارم مشکلت رو حل کنه.البته خودم اصلا نمی دونم درسته یا نه:نقل قول:
برای اس ام اس هم فکر کنم آخرش مجبور شی یه حال اساسی به گوشیت بدیو کمپلت فرمتش کنی!!!نقل قول:
نوشته شده توسط dada1580
متاسفانه بعضي از تمها اينجوري هستن. علتش رو نميدونم . شايد استاندارد نيستن. ولي به هر حال واسه پاك كردنشون گوشيتو از طريق ram reader يا data transfer به كامپيوتر وصل كن. برو توي private بعدش توي فولدر 10207114 و بعدش توي import . اونجا هر تمي نصب كردي توي يك فولدر جداگانه هست. فولدر مربوط به اون تم رو پاك كن. مشكلت حل ميشه.
شما فکر کنم بهتره برنامه ی sms accelerator را روی گوشی تون نصب کنید.نقل قول:
این برنامه را خود نوکیا ساخته . حجم بسیار کمی هم داره . با نصب این نرمافزار گوشی شما یه یموره آپدیت میشه و برنامه خاصی روی گوشی نصب نمیشه.
امتحانش ضرری نداره:
SMS_Accelerator
http://www.4shared.com/file/17552371/50d37225/Nokia_5500_Sport_sms_accelerator.html
من هم خودم نفهمید فرقشون چیه. ولی در سایت نوکیا نوشته 5500 معمولی 64 مگابایت رم در بسته بندی گوشی وجود داره و موزیک ادیشن 512 مگابایت.نقل قول: