این من نبودم که الگو مشخص کردم شما بودی که گفتی کم مصرفها فقط وبگردی میکنن و ابراز تاسف کردم به خاطر همین الگو مشخص کردنتون.ایران بالای 10 میلیون کاربر ADSL داره همه اینا مثل شما پر مصرف نیستن.به گفته دوست قبلیمون اینترنت تمومی نداره که من بخوام نگران نسل اینده باشم.ما حرفمون اینه چرا بسته های قبلی رو حذف کردن اگه واقعا به فکر مردم هستن همین طرحهای جدید رو کنار طرحهای قدیم میذاشتن تا مردم حق انتخاب داشته باشن.ماها داریم به شرکتها اعتراض میکنیم ولی انگار به شماها بر خورده و دارید کاربران کم مصرف رو مورد تمسخر قرار میدید که چرا کم مصرف هستن و چیزی از نت نمیفهمن و فقط ما میفهمیم و بهشون میگید حق اعتراض ندارید.پست قبلیتون گفتید سوختیم به پاشون حالا نوبت اینا هستن بسوزن به پامون ابزار تاسف من به خاطر اینا بود.واقعا چی باید گفت به خاطر این حرفتون باید ابزار خوشحالی میکردیم؟
اره بازم میگم کاربر کم مصرف هم سرعت بالا نیاز داره.
بازم میگم قشر کم درامد جامعه هم نیاز به سرعت بالا داره .قرار نیس همه چیز برای پردامدا باشه نه اینکه بگم پر درامدا رو محدود کنید نخیر همه باید از سرعت استفاده کنن
شما اسم سرعت 64 کیلوبابت دانلود رو میزاری سرعت نرمال؟واقعا شما با سرعت 64 با اون برنامه میتونی کار کنی؟بعد VP ,N هم با سرعت 64 فعال کنی چه شود.البته فیلتر نشده به خاطر عقب موندگیمون خوده شرکتش تحریممون کرده
چنان میگید به پای ما سوختین انگار ما ISP ها رو اداره میکردیم
ISP ها کم فروشی میکردن مشکل من بوده؟ISP قیمت حجم اضافه رو گرون مبداده مشکل من بوده؟والا بخدا اگه همون زمان هم حجمها رو ارزونتر میکردن بازم هم به نفع من میشد که کم مصرف بودم هم به نفع شما که پر مصرفی پس اول فکر کن بعد بگو مشکل شما بوده.ISP فک نکنم اینقدر بی تحربه باشه که بر اساس مصرف من شما رو محدود کنه بالا هم گفتم شاید بالای ده میلیون کاربر ADSL هست ولی همه پر مصررف نیستن همه هم کم مصرف نیستن ISP هیچ وقت نمیاد بگه چون تو کم مصرفی اینم باید کم مصرف باشه.حرف شما مثل این میمونه که کسی که میره فروشگاه کم خرید میکنه مدیر فروشگاه بیاد بگه پس شما هم کم خرید کن چون این کم مصرفه نخیر همه محدود بودیم به من حجم ارزون نمیدادن که به شما گرون بدن.میگید هشتاد درصد کاربرا کم مصرف بودن شما پر مصرف خوب کاره شما رو راه انداختن براتون خوب شد ما هم راضی هستیم که کارتون راه افتاد بخدا.ولی چرا این 80 درصد کم مصرف رو محدود کردن؟چرا شما داری میگی این 80 درصد حق اعتراض ندارن چرا میگی این هشتاد درصد از الان نوبتشونه بسوزن؟
در اخر حرفمو میزنم
ببین دوست عزیز بعد این طرحها دو دسته از مردم به ضررشون شد یکی کم مصرفها یکی کم درامدها.ما اعتراض نمیکنیم به خاطر اینکه این جدیدا رو حذف کنن برگردیم به قدیم اعتراض ما اینه که چرا طرحهای قبلی رو برداشتن چرا کم درامدها رو چرا کم مصرفها رو مجبور کردن بیشتر هزینه کنن ؟اره درسته همه جای دنیا اینترنت رو بر اساس سرعت میفروشن اینا هم همین کارو کردن ولی بهتر بود کف سرعت با کف قیمت نسبت به میزان کف حقوق کشور رو هم مثل بقیه جاها میکردن اخه کف سرعت 64 کیلوبایت دانلود کجای دنیا میدن؟ منه کم درامد منه کم مصرف مجبورم به خاطر مصرف کمم یا به خاطر هزینه کم بیام سرعت 64 استفاده کنم؟حداقل واسه کم درامدا و کم مصرفها کف سرعت دو مگ میزاشتن با هزینه کمتر یا حداقل در کنار بسته های قدیم این جدیدها رو میزاشتن که هم ما ضرر نکنیم هم شما .هم به شعور شما توهین نشه هم به شعور ما.
پس لطفا اگه ما اعتراض میکنیم به شما بر نخوره چون ما دوست نداریم به خاطر ما شماها بسوزید