این خیابانی خیلی داره حرف میزنه.
من که tv رو بی صدا میکنم خیلی بهتره
این خیابانی خیلی داره حرف میزنه.
من که tv رو بی صدا میکنم خیلی بهتره
تمرکزا از دست رفته.حواسا جمع نیست.پا ها لرزونه.سوالای امتحان سخت به نظر میاد ، مراقبا چهره ی عصبانی دارن.من چقدر عرق کردم . عرق سرد.احساس میکنم دارم خفه میشم.صدای تماشاگر های بریزیلی کر کنندس.
میدونم این دیگه آخرشه..................................
نهههههههههههههههههههههههه هههههههههههههههه:n21:
من نمیدونم بازی برزیل - هلند هست یا بازی بارسلونا تو لالیگا ؟؟؟
شمردین چند بار مسی و بارسلونا از دهنش در اومد ؟؟؟
فکر کنم یه 10 بار همه چیز رو به بارسلونا ربط داد
اگه یادتون باشه فلان بازیکن تو بارسلونا بازی میکرد (( آقای خیابانی ما ملت مثل شما بازی های بارسا رو ثانیه ای دنبال نمیکنن !! :n02: ))
اگه یادتون باشه فلان بازیکن تو بارسا نیمکت نشین بود
اگه یادتون باشه ورزشگاه بارسلونا هم مثل همین ورزشگاه چمنش سبز بود
اگه یادتون باشه آسمون اینجا هم مثل آسمون بارسلونا آبیه !!
اگه یادتون باشه .......... :n23:
از اونور هم هرچی میشه میچسبونه به مسی
اگه فلان بازیکن گل نزنه مسی میشه آقای گل
اگه مسی 2 تا دیگه گل بزنه میشه آقای گل
اگه برزیل رفته نیمه نهایی چون مسی خواسته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خفمون کرد با اون مسی و بارسلونا !!!
آدم کر و کور و لال باشه میفهمه خیابانی طرفدار چیه و کیه !!!:n29:
دلایل بالا نیومد برزیل و هلند به فینال :
استاد خیابانی :
برزیل بخاطر نبودن نیمار ، سیلوا ، ترکیب بد اسکلاری نتونست بره فینال
یعنی اینجا 7 گل آلمان اصلا بخاطر خوب بودن خودشون نبوده ، بخاطر دلایلی هست که استاد فرمودن
هلند هم فقط و فقط بخاطر بازیکنی به اسم مسی نتونست بالا بیاد :n13:
مسی تو این جام خوب بوده ولی یکی از بدترین بازی هاش تو این جام همون بازی با هلند بود و نتونست خوب عمل کنه
من به نوبه خودم و از طرف هواداران مسی و بارسلونا بابت این آقای اعصاب خوردکن از همه عذرخواهی میکنم:n02: خودمون هم شرمساریم بابت هواداری ایشون از بارسا:n15:نقل قول:
بخشی از جملات استاد خیابانی در بازی امشب:
فعلا برزیل دو تا غم خورده و به 7 غم قبلیشون اضافه شده !!
داور میخواد به بازیکن "شیرجه رونده" کارت بده !!!!!
این آخرین میخ بر تابوت جنازه تیم ملی برزیل بود !!!
از ده پونزده سالگیم تا الان در هر بازی هلند که دیدم...و همچنین در تک تک بازی های هلند در این جام... این موضوع مطرح شد که:
همونطور که شاید شما بینندگان عزیز بدونید...بیشتر بازیکنهای هلند از سه تیم آژاکس آمستردام - فاینورد - پی اس وی آیندهوون تشکیل میشن و این سه، ستون های اصلی تیم ملی هلند رو تشکیل میدن و اکثر هلندیهای مطرح از این تیمها کارشون رو شروع کردن مثل....(در حین دادن همین اطلاعات هم گلی زده میشه تا ما شاید از این موضوع بیش از پیش متنفر بشیم)
کی این موضوع اطلاعات سوخته میشه:/ کی این موضوع مثل تیم های ملی دیگه و وضعیت مشابه لیگهای اروپایی دیگه، برای گزارشگرای پیر! و قدیمیمون که فکر میکنن اطلاعات محیرالعقولی رو از هلند ناشناخته! مطرح میکنند عادی میشه؟
خب می بیبنم که اولین سوتی رو کسی نگرفته :n02:
در دقیقه 15 استاد فرمودن: اسکار و داوید لوئیز هر دو تجربه بازی در لیگ برتر انگلیس رو دارن، یکی در چلسی و دیگری در لیورپول!!!
والا تا جایی که من یادم میاد هر 2تاشون بازیکن چلسی بودن
ولی هیچ گزارشی ، گزارش بازی الجزایر - آلمان نمیشه ، فقوووووووووووووووولی فقوووووووووووووووووولی :n02:
خیابانی از بس سکوت میکرد من همش چرت میزدم دقیقه 30 رفتم خوابیدم .به نظرم وسط گزارش چیزی میخوره یا جایی میره نمیدونم !!!!
گزارش های 12 شب به بعد نباید بدن به خیابانی وقت خوابش رد شده بود چی میگفت برای خودش تابوت جنازه :n08: بازیکن داشت گل میزد اقا ساکت بود احتمال میدادم داره چرت می زنه :n09: