دوستان سلام ، به نظر من که بچه ها جدی بازی نکردن همشون یه جوری بودن! :n29:
به هر حال امیدوارم در بازی های بعدی بهتر بازی کنن :n16:
Printable View
دوستان سلام ، به نظر من که بچه ها جدی بازی نکردن همشون یه جوری بودن! :n29:
به هر حال امیدوارم در بازی های بعدی بهتر بازی کنن :n16:
در اينكه نخواستن از تمام ظرفيتشون براي ذخيره انرژي يا جلوگيري از مصدوميت بازيكنان كليدي استفاده كنن حرفي نيست و مخالفتي وجود نداره اما اگر قرار بود تيم اصليمون اينطوري تحقير بشه پس حتماً بهتر بود بازيكنان جديدي را در اين دو بازي محك ميزدن تا هم كسب تجربه كنن و هم چيزي از شوكت ما كم نشه و لهستان هم وهم برش نداره كه از ايران برتره.
از نظر من تيم ما 20 درصد خودش هم نبود و اينطور نيست كه اين باخت را به حساب توانايي لهستان بذاريم ولي هرچي كه باشه اسامي بزرگي از ايران توي زمين بودن كه باخت راحت به لهستان، ترس از ايران را از دل حريف پاك ميكنه و بهشون اعتماد به نفس ميده.
اما من يقين دارم در دور نهايي چهره واقعي ايرانو خواهيم ديد.
با اين اوصاف برزيلي ها حق دارن از ايران كينه به دل بگيرن و در آينده درصدد انتقام بشينن.
سلام دوست عزیزنقل قول:
والا من اصلا جو زده نیستم فقط یک سوال از دوستمون کردم به نظر شما ایران خوب بازی کرد ؟ نمیدونم چرا شما فکر میکنید این نشونه جو زده گیه
من بله انتظار دارم وقتی سرنوشت بقیه تیم های گروه به بازی ما گره خورده باید جوان مردانه بازی کنیم حالا سرمربی تیم تشخیص داده تمام توانمون رو نگذاریم باشه اشکالی نداره خوب میتونست از تیم دوم استفاده کنه ..
باز هم میگم تیم باید با تیم دوم بازی میکرد اما وقتی تیم اصلی رو میبرند و این نمایش ضعیف رو اجرا میکنند یجوری توهین هست به بیننده هانقل قول:
حالا اگه امشب تیم ملی بازی رو جدی میگرفت و میبرد و مثلا چنتا از بازیکن ها مصدوم میشدن
همین دوستانی که اینجا کامنت گذاشتن
تیریپ روشن فکری اینا رو ورمیداشت و میگفتن
عجب سرمربی احمقی
چرا وقتی صعود کردیم تیم باید کامل بازی کنه ؟؟؟؟
همیشه کارمون ایراد گرفتنه !!!!
بدون یک لحظه فکر !!!
تیم اگه امشب بازی رو جدی میگرفت واسه مراحل بعدی فرسودگی تیم میرفت بالا و احتمال مصدومیت و مشکلات دیگه وجود داشت !!!
قطعا خیلی ها این بازی رو از تی وی دیدن .. تعدادی از هموطنان هم که همونجا تشوق میکردند بعد هم بازیکن تیم بیاد سرویس بزنه 6 متر بیرون بعد هم بزنه زیر خنده ... این نه تیریپ روشن فکریه و نه چیزه دیگه فقط یک انتظار هست از تیم ملی کشورمون که وقتی با تیم اصلی بازی میکنه تلاشش رو برای یک بازی خوب بکنه اگر باخت هم باخت
نقل قول:
همیشه هم فکر میکنیم خودمون حالیمونه بقیه حالیشون نیست
نمونش تو فوتبال
کیروش دستیار فرگوسن بوده و تو خیلی از تیم های بزرگ دنیا سرمربی بوده (( و صد در صد تجربه بیشتری داره ))
اونوقت مجید جلالی سرمربی آفتابه سازی تشتک آباد هست میاد میگه آقای کیروش کارش غلطه
یکی نیست بگه آقای جلالی اگه خیلی فکر میکنی حالیته بیا سرمربی تیم ملی شو ببینیم چه غلطی میکنی ؟؟؟
هیچی
2 بار بعد 2000 رفتیم جام جهانی اونم با سرمربی خارجی
بعد سرمربی ایرانی فرق دسته بیل با توپ فوتبال رو نمیدونه رو صندلیش نشسته دری وری میگه !!
سرمربی ایرانی تو جام ملت ها نمیتونن تیم رو ببرن بالا بعد ادعای جام جهانی دارن !!!
یا علی
:n16:
اصلا این موضوع ربطی به فوتبال نداره من همون موقع بعد بازی هم گفتم دم کیروش و بچه ها هم گرم
از بچه های تیم ملی والیبال هم بسیار ممنونم و شخص اقا کواچ که تا اینجا فوق العاده بودن ..
امیدوارم در ادامه مراحل بچه ها موفق باشن
وقتی صعود ما قطعی شد کواچ گفت صعود به عنوان تیم اول برای ما مهمه، یعنی بازی با لهستان رو کاملا جدی می گیریم اما ... ؟ فکر نمی کنم کواچ گفته باشه بچه ها شل بازی کنید چون اگه تصمیمش این بود شاید چنین ادعایی قبل از سفر به لهستان نمی کرد؛ البته میشه از یه جنبه دیگه هم بهش نگاه کرد که اون حرف رو برای حفظ ظاهر زده باشه. به هر حال می خوام اینو بگم که تیمی که تویه گروه اول لیگ جهانی این همه امتیاز جمع کرده حتی اگه بی انگیزه هم بازی کنه یعنی واقعا نمی تونه یه دریافت ساده داشته باشه ؟!!!! چنین بازی کردنی فراتر از بی انگیزگی هست !
اصلا قرار نیست با این باخت همه چیز زیر سوال بره، نه، ولی این نحوه بازی کردن، یعنی به نوعی از عمد باختن یا اینقدر بیخیال بازی کردن اصلا شایسته نبود ! من میگم حرکت زشتی بود.
ایتالیا که صعودش قطعی شد اومد یه سری بازیکن جوان آورد و هیچ ایرادی هم به کارشون وارد نشد، حالا اگه با تیم کامل اومده بود و "بی انگیزه" بازی می کردن فکر می کنید قابل قبول بود ؟
به هر حال این جوگیر بودن رو نباید فقط به کسانی که اینجا کامنت می ذارن نسبت داد، باید در مقیاس کلی به ایرانیا نسبتش داد که بازیکنان تیم ملی والیبال هم شاملش میشن !!
من اگه جای کواچ بودم وقتی اون مصاحبه رو از موسوی دیدم تویه این بازی کمتر بهش بازی می دادم ! تا بازیکن یاد بگیره تحت هر شرایطی روحیه جنگندگی خودش رو حفظ کنه. تیم می بایست به بازی با لهستان به دید یه بازی تدارکاتی نگاه می کرد نه اینکه اینقدر بی تفاوت و بی انگیزه بازی کنن که انگار والیبال یادشون رفته.
مطمئن باشید اگه برزیل بالا بیاد ترس تیم ملی از این تیم چند برابر خواهد شد، چون هرکاری کردن که این تیم بالا نیاد و این یه بار روانی منفی رویه تیم خواهد داشت.
وضعیت گروه دوم هم پیچیده شده، روسیه رفت صدر، احتمالا آمریکا یا صربستان همگروه ما خواهند شد و روسیه رفت برای ایتالیا.
من امیدوارم به آمریکا نخوریم چون اکثرا جلوی این تیم خیلی خوب ظاهر نمیشیم! بازیکنای تاپ قدری هم داره تو این دوره که یکی از مشکلای تیم ما این ستاره ها تو تیمای مقابلمون هستن!به نظرم صربستان خیلی بهتره
دوست عزیز از امریکا بخوریم شرف داره که از روسیه ولهستان یابرزیل بخوریمنقل قول:
دو بازی آخر ایران شاهکاری بود برای خودش
تمام آنچه اتفاق افتاد رو محمد در این پست نوشت:
نقل قول:
محمد پیشبینیـت هم کاملا درست از آب دراومد :n06:
بازی اول ست اول رو اینگونه با اقتدار بردیم و پنج ست بعدی رو نزدیک یا بااختلاف واگذار کردیم.
بازی اول رو که نصف اون رو دیدم و دوم رو تنها یک ست
دلیل اول که همون نوع پخش و نادان فرض کردن چند ده میلیون ایرانی است که یه عده فرض کردهاند و سالهاست ادامه میدن.
وقتی دروع یک فضیلت شده براشون.
محتوای مخفی: چرا صداوسیما راستش را به مردم نمی گوید؟
و دلیل دوم هم همین صحبت سید است که محمد نوشت و عمق فاجعه رو میشه دید.
برای اینکه با برزیل مواجه نشیم چه خوبه که هر دو بازی رو به لهستان ببازیم اون هم به گونهای باشه که حتی یک امتیاز هم نگیریم
چه دید مبتدیانهای
حمزه زرینی دیدم میگفت که چند سال پیش که با اختلاف زیاد ستی رو به لهستان باختیم یکی از بازیکنانشون با لبخندی به ما نگاه میکرد. (لبخندی تحقیرآمیز)
الان برزیلیها چگونه به ما نگاه خواهند کرد؟
اگر بالا نیایند بدتر.
هیچگاه یادمون نمیره بازی فوتبال با بحرین رو.
این هم مشابه همونه.
وقتی از مربی لهستان سوال میشه چرا اینقدر تیمتون ضعیفه (در دو بازی اول)
مربیشون گفت به تیم ما احترام بذارین. تیم شما قویتر بود.
گویی این نوع صحبت و دید تو والیبال همهگیر شده.
والیبالمون جهانی شده اما رفتارمون نه.
ایران دیروز توی دریافت سرویس خیلی مشکل داشت ... به اعتقاد من بد بازی کردن بازیکنان دیروز عمدی و یا از روی کم انگیزگی نبود بلکه واقعا کم آورده بودند و به نظر میرسه تیم لهستان با آنالیز تیم ایران و تجزیه و تحلیل بازیکنانش به نقاط ضعف تیم بیشتر آشنا شدن....
با اطمینان میگم که در دوره ی بعدی تیم ایران در گروهش آخر میشه و حذف میشه .... ببینید کی گفتم ...
یه نکته دیگه رو هم همینجا اشاره کنم؛ فکر کنم تامل برانگیز باشه !
همه می دونیم الان تویه والیبال بدون شک یکی از قدرت های دنیا هستیم (چه لقب با ابهتی ! ولی واقعیت داره ! هستیم) اما نمی دونم چرا این خود باوری رو نداریم ! یعنی اگه یه کم بازیکنان تیم ملی با خودشون فکر می کردن و این "طرز فکر" رو برای خودشون جا می انداختن که الان بقیه تیم ها باید از ما بترسن، نه ما از اونا، هیچوقت به فکر بالا اومدن یا نیومدن برزیل نبودن و دیشب بازی خودشون رو می کردن. اصلا شاید باز هم دیشب می باختن ولی اون باختن کجا و این باختن کجا ! مگه ما کم باختیم ؟ از هیچکدوم از اونا به اندازه باخت این دو شب ناراحت نشده بودم چون تویه اون بازی ها از جون مایه میذاشتن ولی می باختن، ولی دیشب ... ؟
ما از لحاظ بعد روانی اصلا برای چنین جایگاهی آماده نیستیم. تیمی که می خواد هدف گذاریش رفتن رویه سکو در لیگ جهانی و مسابقات قهرمانی جهان باشه باید از هر نظر آماده باشه. شاید این عدم خود باوری رو میشد در بازی فوتبال ایران و بوسنی هم دید و چه بسا در بسیاری از ورزش ها و مسابقات دیگه. در مقابل وقتی این خود باوری وجود داشته همیشه تونستیم کارهای بزرگی انجام بدیم مثل بازی فوتبال ایران آرژانتین یا تیم ملی فوتبال ساحلیمون.
من بازی رو با دقت نگاه کردم ضعف دریافت ایران نقطه اصلی باختمون بود . اما لهستانیها هم فوق العاده بودند . انگیزشون به قدری بالا بود که به هیچ وجه نمیشد جلوشون بازی خوبی ارائه داد . مطمئن باشید اگر صد بار دیگه هم جلوی لهستان دیشب حتی با بهترین بازیمون هم قرار بگیریم نمیتونیم ببریمشون . نشون دادند زمانی که به برد نیاز داشته باشند بازی خودشون رو در سطح خیلی بالا انجام میدند و تصور مسخره بعضیها بود که فکر میکردند لهستان از برزیل و امثالهم با فاصله زیاد ضعیفتره و بادشون رفته بود که چندین سال قهرمانی رو تجربه کرده .
بهرحال در دور بعد همه تیمها بازیهایی مثل دیشب انجام میدند و ایران هم باید دقیقا بهترین بازیهاش رو نشون بده تا بتونه امتیاز کسب کنه .
..........................................
دوستان هم لطفا انقدر تیم رو نکوبید طبیعیه باخت در چنین شرایطی که یک تیم انگیزه خیلی بالاتری داره و به آب و آتیش میزنه . کم کاری کردند در بعضی موارد مثل دریافت.. قبول دارم اما لهستان هم 100 درصد بود و نمیشد جلودارش بود .