سلام.
برای اینکه بخوام یک هارد SSD به Ultrabay وصل کنم باید چه کار کنم؟؟؟ حتما باید از hdd caddy استفاده کنم؟ یا راه دیگه ای هم هست؟ و اینکه hdd caddy تو بازار هست؟ و قیمتش حدودا چنده؟؟
خیلی ممنون:n12:
Printable View
سلام.
برای اینکه بخوام یک هارد SSD به Ultrabay وصل کنم باید چه کار کنم؟؟؟ حتما باید از hdd caddy استفاده کنم؟ یا راه دیگه ای هم هست؟ و اینکه hdd caddy تو بازار هست؟ و قیمتش حدودا چنده؟؟
خیلی ممنون:n12:
سلامنقل قول:
کلا caddy به همه مدل لپتاپی وصل میشه و به این لپتاپ هم مثل بقیه(میره بجای دیویدی رایتر)حالا y510از اون قسمت با ultra bay چیزای دیگه هم بهش وصل میشه یکنار!
توی بازار من نتونستم پیدا کنم و از اینترنت خریدم!اونموقع حدود80تمن بود.
می شه اسم سایتی که خریدید رو بگید یا پیام خصوصی کنید؟ ممنون:n16:نقل قول:
توی انجمن همسایه هستنقل قول:
پرشین تولز
جستجو کنین
باقیمت های خیلی خیلی ارزونی میفروشن
Sent from my iPhone 5 using tapatalk
دوستان عزیز
میشه بگین گرافیک(دوم) 755M از کجا می تونم بخرم و مهمتر این که اصلا از کجا بفهمم گرافیک دومو میشه گذاشت و قیمتش چنده؟
بعد می شه یه توضیح در مورد Caddy و SSD بدین( کاربردش چیه ، مزیتش چیه ، چند گیگش بهتره و قیمتش چنده؟)
گرافیک دوم تو ایران گیر نمیاد باید ازکشورای دیگه سفارش بدی بگیرن برات.نقل قول:
برای caddy هم صفحات قبل رو بخون.
سلام
لپ من مدل 16 گیگ هستش ولی وقتی رفتم تو Nvidia Control panel مدل گرافیک رو نوشته بود Gt 755 m
ولی تو سایت لنوو واسه مدل 16 گیگ 750 رو نوشته بود ! دلیلش چیه ؟
درضمن آیا گرافیک من Sli هست یا خیر ؟
755 از 750 مسلما قوی ترهنقل قول:
ولی در مورد SLI سوال خودمم هست؟
شما FHD خریدین؟(با چه قیمتی)
اگه می تونین اسکرین شات از تب های CPU-Z و GPU-Z بذارین.
755 هم SLI هست !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل 16 گیگ 755 ندیذدم ! پس چرا اینجوریه ؟
درضمن گرافیک دوم لپ تاپ Intel Hd 4600 هست ! کاربردش چیه ؟ با این وجود اگر در آینده کارت گرافیک بعدی Nvidia رو بهش اضافه کنم روی هم میشه 3 تا کارت گرافیک تو یه لپ تاپ ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چجوری میشه واسه کاهش مصرف برق خاموشش کرد ؟ اصن میشه ؟