[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سسک دیروز صحبتی را عنوان کرد که همه ما منتظر شنیدنش بودیم و انتظار چیزی جز اون را نداشتیم: "رویای من بازی در اینجا است، من هیچگاه در مورد ترک بارسا فکر نکرده ام. این شایعات در رسانه ها عنوان شده و من نمیدانم منبع آن کجاست. من از زمان پیوستن به بارسلونا با هیچ تیم دیگر صحبت نکرده ام. من در بزرگترین باشگاه جهان هستم."
سسک فابرگاس دو سال پیش پس از تلاش بسیار از جانب بارسلونا و خود سسک بالاخره به بارسا پیوست. آن هم در شرایطی که با وجود علاقه بسیار زیاد خود به آرسنال و آرسن ونگر، حاضر شد با کاهش حقوق خود بخشی از قیمت خود را نیز پرداخت نماید.
بدون شک سسک یکی از بهترین هافبک های حال حاضر جهان است و طبیعی است که باشگاهی مانند منچستریونایتد به دنبال خرید وی باشد، حتی در شرایطی که وضعیت کاملا ثابتی در بارسلونا نداشته است و حتی در وضعیتی که هیچگاه کوچکترین ابراز علاقه ای برای انتقال به منچستر نکرده است.
مسلما سسک در فصل جدید وضعیت ثابت تری نسبت به فصل های گذشته خواهد داشت. با توجه به عملکرد خیره کننده وی در بازی های تدارکاتی پیش فصل، کنار گذاشتن وی از ترکیب اصلی برای تاتا بسیار دشوار است.
جاگیری مناسب سسک در محوطه جریمه حریف و توانایی گلزنی بالا، در کنار دید بالا و قابلیت بازیسازی بسیار خوب او باعث شده که سسک کاملا برای جایگزینی ژاوی هرناندز آماده باشد و این نه تنها برای سسک و بارسلونا خبر خوبی است، بلکه برای ژاوی نیز بهترین خبر است که می تواند با داشتن استراحت کافی در بازیهای مورد نیاز با 100% آمادگی بدنی به میدان برود.