[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
لا مصب این کونته با این که خیلی خرید نمی کنه و بازیکنای خفنی نداره همش تو سری آ قهرمان میشه ولی فصل قبل تو فینال لیگ قهرمانان از من باخت...
بجه ها 50 امین صفحه ی بازی مبارک!:n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02 ::n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02 ::n02:
خوب توی واقعیت هم اینطوره دیگه :n05:نقل قول:
جونه مربی هام از بازیکنام کامل ترن! الان یک دونه 4 ستاره دارم فقط توشون که ماله Ball Control هست بقیشون همشون 4 و نیم ستاره ان. رو مربی هام اتفاقا از همه چیز حساس ترم.نقل قول:
دکترها هم باز از اونا بهتر!
مکافاتی داشتم سر این پیدا کردن مربی ها و دکترها!
اونقد تو اين فصل بازيكن زير ٢١ سال دارم نميدونم چطوري بهشون بازي بدم...مدافعان مياني ام در برابر بنفيكا تو مقدماتي cl هردو ١٨ سالشون بود.بهترين هافبكم كوسنتينو فقط ١٨ سالشه..خواكيم هافبك هجومي. ١٨ سالشه.هيدالگو كرنر زن قهارم ١٨ سالشه...كافه مدافع چپم ١٩ سالشه...
ادام ماهر رو خريدم از Az alkmaar به ميلغ ٨ ميليون بوند ٢١ سالشه
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
سلام دوستان میشه یکی لینک سالم editor بازی رو بده؟ تو google هر سایتی میرم لینک سالم نداره :'(
دوستان ادیتور پیدا کردم و لیگ ایران و به صورت کامل ادیت کردم با تمام نقل و انتقالات(مربی-بازیکن ...) و ادیت کردن بازیکنان تیم های اصلی(راستپا یا چپ پا کردن و بالا بردن کورکت ابیلیتی و...) قوچان نژاد هم ایرانی شد با قدرت اصلی و ...
امیدوارم لذت ببزید...
تا هفته ی یازدهم و تا اواخر دور مقدماتی لیگ قهرمانان نتایجم اینه...لیگ رو بد شروع کردم ولی کم کم بهتر شدم...با یک بازی کمتر تو لیگ بنجم هستم و تو لیگ قهرمانان همراه با مون بولیه تقریبا به مرحله ی حذفی صعود کردم..باخت به اینتر و نابولی اونم متوالی خیلی بد بود تو اوایل لیگ واسم...
این فایل ایران که شما گذاشتی الان بصورت فرمت تصویری هست واسم...باید تو کدوم فولدر بازی قرار بدم؟editor data?