دارهنقل قول:
من الان m3 کوپه رو دارم
Printable View
دارهنقل قول:
من الان m3 کوپه رو دارم
نقل قول:
دوست من پس شما هنوز Burnout paradise رو بازی نکردی که اینارو میگی :sq_11:
این بازی کاملان خود paradise هیچ فرقی نداره و از ماشین های لایسنس شده استفاده کرده
وحتی گاراژی که تو paradise بود رو هم حذف کرده
حرف شما درست باید نو اوری باشه و این نکته رو هم در نظر بگیر که این بازی چیز جدیدی نداره کاملان کپیه ی paradise
حتی نحوه گرفتن ماشین حریف :sq_6:
یکم بازی قاطی پاتیه.....ماشین ها خیلی زیاذن ادم گیج میشه....کلا خط داستانی نداره...مثله برن آوت شده....
یه سوال من بعضی مسابقه ها رو میشه از رو نقشه سریعا استارت زد ( jump to ...)اما بعضی دیگشون رو نقشه راهنماییت میکنن تا به محل مسابقه برسی...اینا چه فرقی دارن؟تنطیم خاصی داره؟
دقیقا منم گیج میزنم...NFS قبلی ها یه ماشین داشتی و تیونیگ و... می کردی بعدش اگه خواستی میفروختی عوضش میکردینقل قول:
یکم بازی قاطی پاتیه.....ماشین ها خیلی زیاذن ادم گیج میشه....کلا خط داستانی نداره...مثله برن آوت شده....
یه سوال من بعضی مسابقه ها رو میشه از رو نقشه سریعا استارت زد ( jump to ...)اما بعضی دیگشون رو نقشه راهنماییت میکنن تا به محل مسابقه برسی...اینا چه فرقی دارن؟تنطیم خاصی داره؟
الان با یه ماشین چند تا مسابقه میدی تازه بهش عادت کردی فرمونش دستت اومدی ، باید عوضش کنی با یکی دیگه مسابقه بدی...!!:weird:
در مورد سوال دومت هم فکر کنم اگه برای اولین بار بخوای یه مسیری رو مسابقه بدی باید به محل مورد نظر برسی
ولی برای دفعات بعدی نیاز نیست و میتونی سریع JUMP TO کنی..
در ضمن کسی میدونه این SWAP CAR و SPOT PLAYER که تو تنظیمات کیبورد یا دسته هست چی هست ؟
تو NFS قبلی ها تو سرعت که بودی یه دکمه بود میزنی صحنه چند ثانیه اسلوموشن میشد !
یه گزینه دیگه هم بود که اگه جایی برخورد میگردی اونو میزنی Resume میشدی و از جاده میومدی...
چنین چیزی تو mw هست یا نه ؟
منم از طرفدارای این بازیم و همه نسخه هاشو بازی کردم...ولی در مورد این بازی با نظرت کاملا موافقم ..بازی burout هست با اسم nfsنقل قول:
لامصب بوگاتی مسابقه ی easy با اونتادور و 2 تا ماشین اول که اسمشو نمیدونم :دی
خیلی سخته :دی
بچه ها زیاد غر میزنید !دی ! باو اینجا که همه چی واضحه هیچ چیز گنگی وجود نداره اول بازی هم همه چی توضیح داده میشه !
قبول دارم پیدا کردن ماشین اذیت میکنه ولی خب همچین زیادم سخ نی !
هندلینگم با Tunning حل میشه ،ماشین با ماشین فرق میکنه یه بنز 64 بردارید هندلینگش فوق العادس !
فقط تنها نقطه ضعفش Tunning ضعیفشه ! به ظاهر اصن نمیرسه که خیلی ناجوره ، فقط چن تا Engine , Nitru , Tire , ,.....!
اونایی ک فقط Set Destination داره معمولا برای Most Wanted ها هسش ، تنظیم خاصی نداره ولی بیشترشون همون Jump , Start هسش نیازی به رفتن نداره !نقل قول:
بعضی مسابقه ها رو میشه از رو نقشه سریعا استارت زد ( jump to ...)اما بعضی دیگشون رو نقشه راهنماییت میکنن تا به محل مسابقه برسی...اینا چه فرقی دارن؟تنطیم خاصی داره؟
نه قبول ندارم ! Burnout بیسش رو Knock out بود ،پلیس وجود نداشت و....نمیدونم چجوری میگید کپیه Burnout ! ? ! من خودم بازیو مخلوطی از HP و Burnout میدونم که خیلی خوب ازاب دراومده !نقل قول:
بازی burout هست با اسم nfs
+
متای بازی 85!
این Auto Log گیر سه پیچ داده. هی وسط مسابقه میره تو نقشه, چیکار کنم گیر نده :31:
حرف شما درست و قبولدارم که مخلوطهنقل قول:
ولی جدان بنظر شما تو این knock out بیش از 70 % بیس بازی نیس ؟؟؟
تو مسابقه که ماشالا دست Paradise رو بسته انگار پشت تانک نشستی :sq_2: با یه ضربه یارو اشهدشو میخونه
-------------------------------------------------------------------------------------
در کل باید کل اینارو بی خیال شد از نظر من که 2 بار Paradise رو تموم کردم (از فرط علاقه) این NFS انلاینش فوق العاده هیجان داره باید ORG رو بخری
single بازی براش 7 هم زیاده
سلام
بازی رو نصب و بازی کردیم
گرافیکش که پیشرفتی نداشت
زیاد هم از mw قبلی چیزی به ارث نبرده بود
در رفتن از دست پلیسها هم خیلی سخته. بعضی اوقات که کلافه میشم وامیستم تا بگیرنم:31:
و یه مورد دیگه که خیلی اذیت میکنه اینه که ماشینا رنگ مشکی نداره
خو مثلا یعنی چی:31:
من هرچی گشتم تا یه نکته ی خوب رو عنوان کنم واقا چیزی پیدا نکردم