فلوکستین کم خواب میکنه آدم رو ! البته اگه مصرف کردی فلوکستین 10 مصرف کن ، راحت هم میتونی گیرش بیاری تو هر داروخونه ای ! اما اگه حرف من رو گوش میدی قرص نخور ، همون قهوه بزن تو رگ که خوابت نبره !نقل قول:
Printable View
فلوکستین کم خواب میکنه آدم رو ! البته اگه مصرف کردی فلوکستین 10 مصرف کن ، راحت هم میتونی گیرش بیاری تو هر داروخونه ای ! اما اگه حرف من رو گوش میدی قرص نخور ، همون قهوه بزن تو رگ که خوابت نبره !نقل قول:
نقل قول:قیمت ندارن که اینا قرص ها و کپسول های معمولی هستن هر ورق 200-300 تومن.نقل قول:
ساعت مصرفش رو باید متخصص اعصاب تشخیص بده نه من. من فقط خواستم بهت اطلاع بدم که اینجور داروها هستن که با عوارض خیلی کم میتونن مشکلت رو حل کنن . برای مصرفش نظارت متخصص اعصاب کاملا ضروریه حتی پزشک عمومی هم صلاحیت نداره که اینجور داروها رو تجویز کنه.
همین که میگی خواب رو بپرونه؛ چیزی نداریم که خواب رو بپرونه؛ باید دلیل خواب آلودگی مشخص بشه و اون دلیل رو بپرونی. ممکنه از کمبود آهن؛ کمبود گلوکز؛ کم خوابی؛ افسردگی و یا مشکلات اعصاب باشه. متخصص اعصاب یه معاینه 30ثانیه ای بکنه تشخیص میده که مشکل خواب آلودگیت از چیه.
ترسی از روانپزشک نداشته باش برو مطبش نگران نباش تا حالا سابقه نداشته روانپزشک مریضش رو بخوره :31:
سوالاش چطوره؟نقل قول:
همه می گن که سوالاتش واقعا استانداردن و مثل قلمچی ابگوشتی نیستن!
من هم قلمچی شرکت کردم هم گزینه دو.نقل قول:
گزینه دو از نظر سوالات که اصلا قابل مقایسه با هیچ موسسه ای نیست از نظر برنامه ریزی هم بهتر از قلمچیه مخصوصا برای پشت کنکوری ها.
دقيقانقل قول:
ولي يه نكته اي هم هست...اگه داريد ميريد گزينه 2 بدونيد كه سطح سوالات نسبت به كنكور كمي بالاتره پس اگه درصداتون پايين بود (البته ميدونيد كه بايد به تراز نگاه كنيد ديگه)خيلي اعتماد به نفستون رو از دست ندين ...من فقط تويه خرداد 2 تا آزمون جامعه گزينه 2 رو بيشتر ندادم ولي همون اولين ازمونشو كه دادم گفتم هـــــــــــــــــي واااااااااااي من .....من چرا در طول سال رفتم قلمچي.../؟
ضمنا اون دي وي دي هايي هم كه ميده كاملا كاربرديه واقعا برترين دبيرهارو برايه توضيحه سوالات مياره...
دوستان ببخشید الان میشه قلمچی رو کنسل کنم و برم گزینه 2؟اگه بگم دیگه نمیام به نظرتون میگن که باید کامل تصویه حساب کنی یا اینکه دیگه پول نمیگیرن؟؟(200تومنش رو تا الان دادم!):13:
اصلا برنامه ریزیم به هم نمیخوره؟
راستی:
نقل قول:
دوستان من آخرش برای کتاب گاج سفید چیکار کنم؟ همون سفید رو گیر بیارم یا خاکستریشو؟
(برای حسابان و فیزیک پایه میخوام)
ویرایش:انرژی اتمی برای فیزیک چجوریاس؟ از گاج سفید بهتره؟
واسه کنکور دانشگاه سراسری رشته ی دیپلمت باید با رشته ای که کنکور میدی یکی باشه؟ مثلا دیپلمه ی ریاضی میتونه کنکور انسانی بده؟
نه لزومي نداره....نقل قول:
يني ميشه
بدون در نظر گرفتن نوع مدرک دیپلم میتوانید دئر هر کنکوری ثبت نام کنیدنقل قول:
اين قسمت تصاعد عددي حسابان چقدر وقت گير هست!يك تست سخت سه چهار دقيقه زمان رو تلف ميكنه!!من زيادي سرعتم پايينه يا كلا مبحث زمان بري هست!؟البته فكر كنم بايد نكات و فرمولها رو شديد حفظ بود كه زود پاسخ داد!!ابتكار خرج دادن حداقل سر جلسه كنكور لوس بازيه:13: