با نرم افزار norton ghost میتونی بک آپ بگیری وقتی هم مشکل پیدا کرد اون بک آپ رو ریکاوری کنینقل قول:
Printable View
با نرم افزار norton ghost میتونی بک آپ بگیری وقتی هم مشکل پیدا کرد اون بک آپ رو ریکاوری کنینقل قول:
ممنون از جواب شمانقل قول:
من لپ تاپ را یک هفته گرفتم ممکنه از بدستکور باشه
از قسمت create a new image توی windows 7 ricovery استفاده نکنم؟؟نقل قول:
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
تا جایی که من میدونم و شنیدم بهترین نرم افزار واسه بک آپ گرفتن از ویندوز این برنامه است که گفتم:n01:اگه دوس داری:n01: هر دو روش رو امتحان کن اما norton ghost یه چیز دیگه استنقل قول:
کلا لپ تاپهای ایسوس دارای باتریهای ضعیفی هستند وعمر مفید آنهابه یکسال هم نمیرسد.دراین مورد بیشتر تحقیق کنید که پولتان هدر نرود. !
1 سال؟:n03:واقعا؟فکر کنم بستگی به نوع استفاده هم داشته باشه.اگه خوب استفاده کنی خیلی بیشتر طول میکشه عمر باترینقل قول:
100 درصد برمیگرده به نحوه استفاده!! اگر یکسره به شارژ باشه و هنور 20 درصد شارژ کم نکرده دوباره بزنی به شارژ و خلاصه سف کن شُل کن در بیاری باتزی نابود میشه! ولی باید بر اساس اصولی که توی خود دفترچه راهنماش درباره اون نوع باتری نوشته عمل کنی ک بهترین روش همونیه م خودشون میگننقل قول:
هرقدر هم که درست استفاده کنی بازهم اگه باتری کیفیت نداشته باشه زود خراب میشه فعلا که ایسوس دراین مورد ضعیف کارکرده حتی msi و ایسر دراین مورد خیلی بهترند پول خودتان راالکی هدر ندهید.!
تو دفترچش نوشته چجوری عمل کنین؟:n16:نقل قول:
داداش میشه آمار رو با سند و مدرک لینک بدی ببینم؟ روو هوا نمیشه نظر داد! اگ مشکلی بوده سری های قدیمی بوده! شما خودت آخرین لپتاپ ایسوست چی بوده؟نقل قول:
بله توضیح میده معمولا. باتریشونم هیچ مشکلی نداره من مادرم یه مدل داره مال 3-4 سال پیشه پدرشو هم در آورده آخ نگفته(ایسوس هست ولی مدلشو خاطرم نیست)نقل قول:
خودمم یه MSi GE 620dx plus دارم باتریش بد نبوده و خوب بوده ولی در کل از MSI بجز گارانتی ماتریکس چیز مثبت آنچنانی ندیدم.
حالا هم ک این مدلو گرفتم برای کارم و در کنارش گیم!! همین ک باتریش قابل تعویض هست خیلی نکته مثبتی هست به نسبت N550jv