خدا وکیلی بازیکنای بایرنو تو قدرتها خوب نساختن مولر واشتایگر و لام باید قویتر درست میشدن:37:
Printable View
خدا وکیلی بازیکنای بایرنو تو قدرتها خوب نساختن مولر واشتایگر و لام باید قویتر درست میشدن:37:
کسی از قدرت بازیکن های یووه خبر داره ؟؟؟؟ حدس میزنم بازم مثل همیشه یوونتوس را از میلان و اینتر ضعیف تر بسازن
نه این قدرتا مال دموی دومه که باتوجه به سابقه ی کونامی تو نسخه اصلی هم همینجورین!نقل قول:
والدز 30هم زیادشه:27:
قدرت بازیکنای یووه و بایرن
یوونتوس:
بوفون 93
بونوچی 82
کیلینی 90
بارزالی 84
پیرلو 92
مارکیزیو 88
ویدال 87
دکیلیه 74
لیچ استینر 77
ووچینیچ 80
ماتری 78
بایرن مونیخ:
نویر 91
بدشتوبر 79
بواتنگ 82
لام 88
آلابا 76
گوستاو 82
شواین اشتایگر 89
کروس 82
ریبری 95
روبن 93
گومز 77
Both leagues will be fully licensed in PES 2013
As promised, we are adding even more licenses to PES 2013. The full French and Dutch leagues will also be included in our game! This will be added to our already announced list of licenses which include the whole Spanish Liga and Italian top division, the full 20 Brazilian league sides, and even for the first time ever Schalke 04 will join in the party!
Remember that we also have exclusive agreements with Manchester United, Bayern Munich, Celtic, SC Braga, AEK Athens, Galatasaray Istanbul, Shaktar Donetsk, FC Kopenhagen, Zenit St Petersburg, CSKA Moscow, RSC Anderlecht, Dinamo Kyiv, Dinamo Zagreb and many more, adding up to a total of 150 Licensed teams and 17 national squads, including the likes of England, Italy, Germany, France and Spain.
So get ready for the ultimate football simulation that will be hitting European stores on the 20th of September!
این خبر همین یه روب پیش اومد روو والِ پی اس توو فیسبوک.....
بالاخره لـیگ آلمان هم به طور کامل لایسنس شد........ تـبریک به همه ی آلمانـیا :31::8:
قدرت بازیکنای منچستریونایتد
دخیا 81
جانی اونز 75
فردیناند 83
اورا 85
رافائل 81
کریک 81
اکولز 84
گیگز 82
والنسیا 88
رونی 89
ولبک 77
و چندتا از بازیکنای ذخیره
ویدیچ 91
نانی 90
اشلی یانگ 84
کاگاوا 76
اسمالینگ 78
اگه کسی قدرت بازیکن دیگه ای که تو این دمو باشه بخواد بگه من براش بذارم
قدرت بازیکن های اینتر رو هم اگه بزاری ممنون میشم
نه دوست من ظاهرا اشتباه ترجمه کردی Dutch Leage منظورش لیگ هلنده نه المان!نقل قول:
طبق این متن علاوه بر بایرن مونیخ توی این نسخه شالکه هم به تیم های لایسنس شده اضافه شده بنابراین فقط 2 تا تیم از آلمان خواهیم داشت
خیلی تعجب کردم از کونامی بعیده، ولی تا با چشای خودم لیگ آلمانو نبینم باورم نمیشه:31:نقل قول:
حالا میمونه لیگ انگلیس
ویرایش:مثل اینکه شایعه بود
تیم انتر تو دموی دوم نیستنقل قول:
با توجه به اینکه فن پرسی نیست پس اینا برمیگرده به یکی دوماه پیش.نقل قول:
------------------------
با سلام خدمت دوست خوبم آرمین جان یا همون spaniuly
پیشنهاد میکنم لینک دانلود نسخه های دمو رو به پست اول این تاپیک و فیفا 13 اضافه کنی.هم پست کاملتر میشه هم خیلی از کاربرها راحتتر به لینک میرسن.
-------------------------
دموی 2برای pc م اومده؟من لینکش رو پیدا نکردم.کسی داره بذاره