سلام دوستان یه سوالی داشتم
این مشکلی که میگم در ارتباط با همسایه های آپارتمان هستش راستش خوب من حس میکنم بعضی هاشون دارن از خوبی آدم سوء استفاده می کنند یعنی مثلا یکی از همسایه ها برداشته یکی از اتاقاش رو جوری که به نظر میاد کارگاه کارش کرده و روزها توی ساعت های مختلفی صدای اره و کوبیدن و ... میاد بعضی وقتا بیشتر بعضی وقتا کمتر از اونجا که من آدم حساس تری هستم برای همون چند بار اول که دیدم این طوریه به خانواده گفتم بزارید بهشون بگم که کمتر سر و صدا کنند ولی گفتند ول کن شاید دیگه تکرار نکنن و یا میگن حالا بزار بعدم خومدمون باهاش حرف میزنیم و ...
یا در مورد یکی دیگه قبلا که هوا گرم تر بود در واحدش رو باز میزاشت و صدای تلویزیونش آدم رو کر میکرد اما بازم به من میگفتن کوتاه بیا عب نداره نمیدونم بچه کوچیک دارن و ...
یا یکی دیگه از همسایه ها روغن موتورش داره میریزه روی زمین و من میخواستم همون بار اول بهش تذکر بدم اما باز گفتم قبلش به خونه بگم که باز اونا گفتن بزار خودمون میگیم
کلا این موضوع ها برای من داستان شده و سوالم اینکه واقعا باید سریع همون بار اول بهشون تذکر داد و یا باید هی بیخیال شد یا اصلا باید هی کوتاه بیای و ...
راستش با خودم فکر میکنم اول اینکه اگر خودشون باشن سریع میان میگن و دوم هم حق دارم ولی باز اگرهر بار میگم بزار به جای خودم خانواده بگن برای اینکه یکی میگم شاید به عنوان بزرگتر بهتر باشه اونا بگن تا من یکی اینکه میترسم یه دفعه درگیری پیش بیاد و ...
میشه راهنمایی کنید .
ممنون