درسته ولی وقتی که کسی الکی
اسپم میزنه و چیزی نمیدونه بهتر نگه
این دور و زمونه ملاک سرعت و کیفیت و پشتیبانی isp نیست که هر کسی میخواد بره
مهمترین عامل از نظر من و ملاک انتخاب یک isp خوب تنها و فقط سواد و دانش و اگاهی تیم فنی و کارشناسی ان شرکت هست که میتونه پشتیبانیش رو هم در بر بگیره
خوب شرکت نوین نت همانطور که قبلا هم عرض کرده بودم مدیر عاملش دوست دوستم هست که من باش ان قدر نزدیک و صمیمی نیستم ولی دوستم از دوستان بچگی خانوادگی اوست
این حرفها را با اخبار از این شرکت براتون میخوام گپ بزنم نه اینکه اشناست طرفداری و تبلیغش رو بکنم
دوستی در صفحات پیشین فرموند پشتیبانی تعطیل و وقتی که میگه سرعت تک کانکشن من از فلان پروتکل بد هست اصلا پاسخگو نیستند و ملاک و جواب ناخردانه برو IDM تست کن رو ملاک سنجش براشون معرفی کردند
خوب این یعنی فاجعه سواد و اگاهی طرف
البته پشتیبانی ها در همه جا ها شاید اینطور باشند یعنی باز بقول دوستمون طوطی
اما شما نا امید و مایوس نشو پاشو برو کارشناس انجا رو چه حضوری چه غیر حضوری پیدا کن و درد و مشکل را کامل براشون توضیح بده تا کمکت کنند
بگذریم صحبت تک کانکشن و سرعت خوب بدون نوسان و فیکس 24 ساعت و....به میان امد خواستم وضعیت خودم را نشان بدهم تا دوستان بدانند شرکت با سواد پیدا کردن که ملاک باید باشد به این اسانی ها نیست.
من همیشه تو تک کانکشن و پروتکلی خارج از http کار میکنم: (
این نوین نت نیست شرکت دیگری هست)
گراف سرعت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دانلود(تک کانکشن):
کارنامه نصفه این ماه سپتمبر که شروع از اول سپتمبر تا الان که فعلا 16 سپتمبر هست:
سرعت فاقد هرگونه نوسان و 24 ساعت ثابت هست و برنامه های چرت و پرت IDM و...نیست روزی 8 و خورده ای گیگ میزنم و هفته ای 58 گیگ کامل و ماهی 232 گیگ تازه برام باز کمه
هارد اکسترنال ترابایتی هم زود زود تموم میکنم اصلا هم پای کامپیوتر نیستم و سر کار و شغلم هستم
اما اگر سرعت شما نوسان پیدا کرد به دلایل زیادی بستگی دارد که من پیش از این این بحث تخصصی رو توضیح نمیدم
اما اخبار نوین نت :
قرار سرعت شبانه نامحدودها را از حجمی ها جدا کنند که سرعت انان همواره ثابت باشد
اما حجمی ها و به همین ترتیب می باشد
موفق باشید