از فول رنج فیلیپس راضی هستید؟نقل قول:
Printable View
از فول رنج فیلیپس راضی هستید؟نقل قول:
فول رنج های فیلیپس اگه جعبه مناسب براشون ساخته بشه بسیار خوب عمل میکنند. اگه نیاز بود 2 جفت هنوز آکبند دارم. دو جفت آخر. میتونم بهتون بدم. نجاری که برای اقای وکیلی باکس رو ساخته بسیار خوب عمل کرده. من مراجعه کردم به ایشون و کارشون واقعا خوب بود مخصوصا روکش چوبی که پرس کرده بودن عالی از آب در اومد.نقل قول:
سلام. فول رنج های سونی کیفیت فوق العاده ای دارند من یکی که دیوونه ی صداشونم:20:... دوست عزیز شما سایزهای باکستون چقدره برای 4فول رنج و 2 تیوتر؟
نقل قول:
متاسفانه فعلا از لحاظ مالی وضعیت مناسبی ندارم. چون علاوه بر بلندگو هزینه ساخت باکس مناسب و ... هم هست.نقل قول:
هنوز اون فول رنج های سونی که قرار بود بسازم افتاده یه گوشه و فراغتی حاصل نشده که بتونم پروژه رو انجام بدم. علاوه بر اون قصد دارم یه سینگل با el34 بسازم.
اما خوب مگه مشغله فکری و فیزیکی میذاره! :44:
درسته، زنده باد فلکنقل قول:
حرفت یک کوچولو اصلاحیه نیاز داره
فرمت فلک یک فرمت فشرده سازی Lossless هستش یعنی اگر اون رو به wav تبدیل کنین، فایلی بدست میارین که با فایل wav اولیه یکیه
یعنی از این لحاظ دقیقاً شبیه اینه که ما فایل هامون رو zip کنیم و بعداً که unzip می کنیم همون فایل اولیه رو بدست میاریم
ولی اگر فایل فلک رو تبدیل نکنیم و مستقیم اجراش کنیم چی؟ آیا نرم افزار اول میاد اون رو تبدیل به wav میکنه و بعد میخونه یا مستقیم می خونه؟
نرم افزار ها فایل فلک رو مستقیم می خونن، اینکه بیشتر از سی پی یو استفاده می کنه علتش ماهیت فشرده سازی و در اصل سنگین تر بودن کار decode کردنش هست نه اینکه مثل فایل زیپ باشه که وقتی می خواییم ازش استفاده کنیم، اول بازش می کنیم.
البته منظور من این نبود که نرم افزار پلیر، فایل رو اکسترکت میکنه و فایلی جدا از فایل اصلی رو پلی میکنه. همون طور که فرمودید منظورم Decode کردنه. یعنی این باز کردن فایل فشره به صورت Real Time انجام میگیره و پلی میشه.نقل قول:
ممنون از توجهتون.
فروش 4 عدد ووفر پیرلس=فروخته شد
2 عدد تویتر فیلیپس=فروخته شد
2 عدد میدرنج اینکل
یک جفت کراس اوور فوکال سه راهه=فروخته شد
یکدستگاه آمپلی فایر پایونیر مونو بلاگ مدل a9-s دو ماه کارکرد
فروش يك جفت بلندگو inifinity sm102 ساخت امريكا - تميز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
...و دوستان همچنان هستند...؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی کسی نیست جواب بنده رو تو پیج 49 بده؟!!!!!!!!!!!!