همون 1215N رو سفارش دادم...به طرف گفتم مطمئنی AMD E300 هست؟ گفت آره ولی تو ایسوس AMD E350 بکار رفته. منم بی خیال شدم اون مدل رو...
از شما هم ممنون بابت راهنمایی هاتون. اگه شما کمکم نمی کردین 1215P رفته بود تو پاچه مون!:42:
Printable View
همون 1215N رو سفارش دادم...به طرف گفتم مطمئنی AMD E300 هست؟ گفت آره ولی تو ایسوس AMD E350 بکار رفته. منم بی خیال شدم اون مدل رو...
از شما هم ممنون بابت راهنمایی هاتون. اگه شما کمکم نمی کردین 1215P رفته بود تو پاچه مون!:42:
خواهش میکنم. پیشاپیش مبارکتون باشه، قطعا انتخاب خوبی هست. امیدوارم ازش لذت ببرید. اگه بازم سوالی داشتید حتما بپرسید درخدمتم.نقل قول:
سلامنقل قول:
MSI U270 که الآن شرکت ماتریکس داره ارائه میده CPU مدل AMD E-300 روش هست که قیمتش نزدیک 850 هست و در ظمن HD هم نیست.
موفق باشید
سلامنقل قول:
بله شما درست می فرمایید، اشتباه از من بود. در اینصورت این سی پی یو اینقدر ضعیفه که به هیچ وجه ارزش خرید مخصوصا با این قیمت را نداره. ممنون بابت اطلاع رسانی
سلام
میخواستم بپرسم به غیر از خود نوت بوک چی چیزهای دیگه باید فروشنده بهمون بده؟ یعنی متعلقات نوت بوکی که میخریم چی چیزهایی هست؟
چیز خاصی نداره، شارژر، باطری، دفترچه ها، کارت گارانتی و شایدم کیف (بستگی به شرکت گارانتی کننده داره باید شرایطش بپرسی). همین!نقل قول:
سلام
یه چیزی که آزاردهنده هست اینه که زیر نوت بوک بخاطر اینکه فن اون زیر هست خیلی گرم میشه. من نمیدونم اگه قراره اینجوری زیرش داغ کنه پس ما باید نوت بوک رو چطوری قرار بدیم و ازش استفاده کنیم؟!
سلام ارتباطی به اینکه نت بوک را تو چه موقعیتی قرار بدیم تا کمتر داغ کنه نداره. چون گرمای تولید شده از کناره سمت چپ خارج میشه (نه زیر!!) و شما اونو تو هر حالتی قرار بدین بالاخره ناشی از کار سی پی یو گرم شدنش اجتناب ناپذیره. البته به کاری که سیستم داره انجام میده و دمای محیط اطراف! هم بستگی داره. الان چون تابستونه و هوا گرم، بیشتر به چشم میاد ولی برای من خیلی زیاد نیست.نقل قول:
بله حق با شماست. چون دمای لار در حال حاضر از 40 درجه زده بالا................ یه سوال دیگه این نوت بوک من دوتا کارت گرافیک داره یکی اینتل یکی انوایدیا! یارو میگفت خودش اتوماتیک تشخیص میده که از کدومش استفاده کنه!! میخواستم بگم همچین چیزی مگه امکان داره؟؟
سلام بله دو تا گرافیک داره که درحالت عادی،مثل وب گردی و موزیک ، سیستم از گرافیک ضعیف تر (اینتل) استفاده میکنه تا انرژی و باتری کمتری مصرف کنه و احتمالا موقعی که از فیلم های Full HD و همچنین بازی و نرم افزارهای سنگین استفاده میکنین اتوماتیک سوییچ میکنه به گرافیک قوی تر (انویدیا) و سیستم از تمام قدرتش استفاده میکنه. اینو برای بهینه سازی مصرف انرژی گذاشتن. البته بصورت دستی هم میشه تنظیم کرد که از کدوم گرافیک استفاده کنه. و همچنین میتونی تنظیم کنی که برای بعضی از بازیها و نرم افزارهای خاص فقط و فقط از گرافیک انویدیا استفاده کنه (تمام این تنظیمات تو کنترل پانل اختصاصی انویدیا وجود داره).نقل قول:
راستی نت بوک جدیدتون هم مبارک:10: