Oliver Kahn und Canizares 2001 Fair play award cl Valencia
سلطان تو همه چیز بی نظیره :40::40:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=riJONs7joHc&feature=related
Printable View
Oliver Kahn und Canizares 2001 Fair play award cl Valencia
سلطان تو همه چیز بی نظیره :40::40:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=riJONs7joHc&feature=related
بایرن باخت و صدر جدول رو تقدیم دورتموندی کرد که تو اورپا آبروی آلمان رو برد
عجب؟:18:نقل قول:
پس منطق شما اینه که اگه تیمی توی یه جام نتیجه نگیره توی جام های دیگه هم نمیتونه نتیجه بگیره؟:13:
فدات بشم، قدرت، توانایی وداشته های دورتموند برای جنگ در 3جبهه خیلی کم و ناچیزه!
باید بهشون حق داد که فقط روی بوندس لیگا زوم کنن وبس!
بنظرم کسب یه جام (قهرمانی) بهتر از کسب هیچ جامیه!
این نظریه هم جواب داده.:20:
شاید الان باخودت میگی که طرف دوتا بازی رو بردن غرور گرفتتش...اما باید بگم روزهای بد برای هرتیمی هست.فردا روزی میرسه که دورتموند مجبوره گوتزه،هاملز،و....رو یکی یکی بفروشه.اون وقته که تیم دوچار مشکل میشه.
چاره این بحرانها، در تقسیم قوا ومدیریت زمانه وبس.
بهرحال امیدوارم بایرن حداقل یه عنوان قهرمانی رو کسب کنه.یا به قول خودتون از آبروی فوتبال آلمان دفاع کنه.
جدی فکر کردی آبروی فوتبال آلمان با دوتا باخت میره؟؟؟
.
بی خیال رفیق.
پ ن1:این هم از لغزش بایرن.باید با قهرمانی در بوندس لیگا وداع کنید.:27:
پ ن2:دورتموند همیشه قهرمان:31:
باختیم چون واقعا بد بودیم و حقمون جز باخت نبود .
دیشب برای اولین بار بود که همون اول بازی از ترکیب اولیه هاینکس ایراد گرفتم . رافینیا باید از ابتدا بازی می کرد . روبن چرا بازی نکرد؟ حتی دقیقه 40 بود داشت گرم می کرد ! ترکیب گوستاوو و الابا جواب نمی ده . این ده بار!
بازیکن ها هم 20 درصد خودشون هم نبودند ... شاید کشک بادمجون خورده بودند :دی
خط دفاع که بد بودیم که زیاد تعجبی نداره ولی حتی توی پاس دادن های معمولی هم در میانه میدان مشکل داشتیم .
گومز و ریبری و مولر هم که انچنان حرکتی نکردند .
با این حال اگه فن بویتن اون توپ اخری رو گل می کرد تیجه رضایت بخش بود . هتریک رویایی می تونست دانیل داشته باشه که نشد!
ولی خب نمیشه از بازی خوب ماینز گذشت . شبیه سال قبلشون شده بودند . پرس خوبی انجام می دادند .
خوبه حالا بازی های cl خیالمون راحته مگر نه این بحران مقطعی کار دستمون می داد .
پ ن : گفتم مقطعی چون مطمئنم زود می گذره ... شاید حتی نتیجه اثرات بازی با دورتموند بود.
خیلی مونده هنوز یوسف جان . جوری از صدر هلتون بدیم پایین که خودتون هم نفهمید :دی بذا باستین برگرده!( شکلک دلتنگی!)نقل قول:
پ ن1:این هم از لغزش بایرن.باید با قهرمانی در بوندس لیگا وداع کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:10:
کلا باستین که مصدوم شد تیم به باد رفتش
اون بازی با ویارئال هم راحت بردیم چون تیم اوناهم از بس مصدوم دارن کامل داغون بودن
داداش هیچکی اندازه من دوست نداره دورتموند این تیم ریشه دار همیشه تو اوج باشه . من حتی خوشحال میشم قهرمان بوندس لیگا هم بشه ! شما پست های قبلا من رو دیدی اینجا و تایپیک دورتموند نباید این حرفا رو میزدی داداشه من ! من از این ناراحتم که از ساله 97 به بعد هیچ تیمی جز بایرن در اروپا آنچنان موفق نبوده . !بایرن هم کاری خاصی نکرده ولی حداقل جز 8 تا بوده . تا کی این روند باید ادامه داشته باشه ؟نقل قول:
ببین امیرجان(اسمت رو درست گفتم؟)من از اینکه شما این حرف رو زدی بیشتر تعجب کردم.آخه با شناختی که من از شما دارم بعید بود این جوری آلمان و دورتموند و همچی رو .....چیز کنی:31:
بهرحال اگه ناراحت شدی((معذرت میخوام)):20:
.................................................. ...........
اما درمورد اینکه چرا فوتبال آلمان کم مدعی قهرمانی توی باشگاه های اروپا داره اون یه بحث دیگه است که من هم حاضرم بحث کنم.:31:
میگم حجت خودت خسته نشدی این قدر میگید:نقل قول:
خیلی مونده هنوز یوسف جان . جوری از صدر هلتون بدیم پایین که خودتون هم نفهمید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بذا باستین برگرده!( شکلک دلتنگی!)
روبن بیاد حله!
ریبری فعلا مصدومه!
شواینی نبود وگرنه!
او خدای من روبن بازم مصدومه!
..
واین قصه ادامه دارد.
بابا این بایرن کی میخواد خودش رو از شر بازیکن محوری خلاص کنه؟
نه داداشی ناراحتی چیه . ما کوچیکتیم
امیدوارم روزی برسه که جز بایرن ما قدرت دیگه ای در اروپا داشته باشیم . مثل شالکه پارسال
========
4-1 برمن رو بردیم . :20:
گلادباخ و دورتموند هم که مساوی شدند پس برگشتیم سر جای همیشگیمون:دی
بازی دیروز در مجموع بازی خوب بود ... نیمه اول 1-0 بردیم و در اغاز نیمه دوم برمن بهتر بازی کرد و تونست 1-1 مساوی کنه .
نکته مثبت بازی به نظرم جایی بود که هاینکس روبن رو به جای الابا به زمین فرستاد ...
کروس رفت جای الابا و مولر برگشت به پست همیشگیش ، پشت مهاجم نوک ....
اون وقت بود که لوزی طلایی ریبری ، گومز ، مولر و روبن دوباره شکل گرفت و تونستیم 3 تا گل به ثمر برسونیم ...
هر چند که دوگل روبن از روی نقطه پنالتی به ثمر رسید ، ولی دیشب ، دوباره شب روبری ها مون بود ! روبن خیلی خوب بازی کرد و چند حرکت تکنیکی عالی هم انجام داد . و ریبری هم که همه جا بود ... دفاع ، حمله ؛ چپ و گاها راست هم می امد:دی
خدایی نبود 2-3 تا بازیکن کلیدی برای هر تیمی سخت هست و براشون گرون تموم می شه ...نقل قول:
میگم حجت خودت خسته نشدی این قدر میگید:
روبن بیاد حله!
ریبری فعلا مصدومه!
شواینی نبود وگرنه!
او خدای من روبن بازم مصدومه!
نبود شواینی و روبن مثل نبود مسی و ژاوی برای بارسا یا فن پرسی و فرمالن برای ارسنال هست یا مثلا فرض کن همین دورتموند گوتزه، هاملس رو مدتی نداشته باشه .
به نظرم بایرن نیمکت ضعیفی داره و نمی تونه اون جور که باید جای بازیکناش رو پر کنه ، تا اینکه متکی به فرد باشه.
ببین نیمکت شما ضعیف بود! البته زمان ون گال.نقل قول:
به نظرم بایرن نیمکت ضعیفی داره و نمی تونه اون جور که باید جای بازیکناش رو پر کنه ، تا اینکه متکی به فرد باشه.
شاید اون نتایج خوبی بعضا میگرفت اما سیستم،فلسفه و روند تیمی بایرن رو ترکوند واون رو تبدیل به یه تیم فردگرا کرد رفت پی کارش.
برای همین هم فرتی یه بازیکن ندارین با مخ میخورین زمین:31:.
اونجای صحبتت هم اگه درست باشه باید مثل رئال یا بارسا یا چلسی رفتارکنیم و دوجین از تاپ های اروپا رو بخدمت بگیریم تا نتیجه دلخواهمون رو کسب کنیم.نمیدونم چرا همه به بارسا یا رئال یا چلسی نگاه میکنن؟مگه ندیدین که فرگی یا ونگر چطور دارن تیم داری میکنن؟
اما الان باید دید هانکس چکار میکنه.