دوستان وضع تقلب چطور بوده ؟؟
من که یکی از امتاحانات نهایی 20 نمره کامل تقلب کردم. البته 1 نمره رو طرف اشتباه نوشته بود ، میشم 19.:31:
Printable View
دوستان وضع تقلب چطور بوده ؟؟
من که یکی از امتاحانات نهایی 20 نمره کامل تقلب کردم. البته 1 نمره رو طرف اشتباه نوشته بود ، میشم 19.:31:
هیچکس بهت گیر نمیده! نهایت نهایتش جات رو عوض میکنه :D
من رسیدم درس 10 بلاخره !
دو درس بعدی خیلی کمن میخونمشون الان تا ترم 1 رو خونده باشم !
اما !
اگه هنوز شروع نکردید . درس های 2 و 7 و 9 خیلی سختن ! البته کتاب چیزی نداره اما خیلی نکته و تکنیک دارن ! توصیه میکنم از کتابی چیزی بخونید براشون و نگران نرسیدن هم نباشید .
تمام فعل های فصل 9 رو هم حفظ کنید ! خیلی ساده تر ازینه که بخواین تکنیک های تشخیص اجزا رو حفظ کنید چون تعدادشون از فعلا بیشتره :دی
به استثنا ها ... شمارش تکواژ و ... خیلی توجه کنید حتما میاد
من که از فردا شروع میکنم ، تا ظهر کتابو خوندم ، بیشتر وقتم هم این حفظیای مزخرفش میگیرن:2:نقل قول:
فقط یه چیز مهم : هر چی نمونه سوال که از این درس موجوده رو حتما بخونید ، خیلی واجبه
امروز 2 تا زبان شناسی خوندم فقط :D
حسش نبود ... از فردا شروع میکنم ...
راستی به نظر من هر مبحث رو جدا جدا بخونید خیلی بهتره تا از 1 شروع کنید تا 24 !
من سوالا رو نگاه کردم !نقل قول:
من که از فردا شروع میکنم ، تا ظهر کتابو خوندم ، بیشتر وقتم هم این حفظیای مزخرفش میگیرن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یه چیز مهم : هر چی نمونه سوال که از این درس موجوده رو حتما بخونید ، خیلی واجبه
حفظیاش واقعا چیزای ریز و جزئی بودن
ولی خوبیش این بود که فقط در حد 1-2 نمره حفظی داشت !
من اینقدر خسته ام که این آخری بیشتر برام مهمه که تموم شه فقط ! حالا نمرم زیر 18 نشه کافیه ...
تاریخو 20 میشم عوضش :دی
تو حوزه ی ما سر همین تقلب یکی رو حذف کردن
تا سه سال هم اجازه ی امتحان دادن نداره دیگه
بدبخت!
من کلا هیچوقت استعداد تقلب رو نداشتم
واسه همین زیاد خوشم نمیاد ازین موضوع (حسودیم میشه گمونم!)
این داستان واقعی است.:27:نقل قول:
قسمت اول
بچه ها یکی از دوستان گفته بود کارنامتون رو از این سایت بگیرید دیروز یه سر زدم و بعد از باز شدن دیدم کارنامم نمره ی هر دو ترمو داره (تو دلم گفتم بابا دمشون گرم) اول به نمره ها نگاه نکردم رفتم سر معدل یه دفعه اینجوری شدم:18::18::18: معدلم 9.75 بود بعدش گفتم خدایا مگه میشه از معدل افتادم؟؟
ادامه دارد........
می خواید بقیه ی داستانو بشنوید؟:31:
من رسیدم درس 19 !
واقعا که وحشتناکه ! عین طوفان میمونه :دی
خیلیییی حفظی داره
من معقتدم بعد از درس 7 این سخت ترین درسه
+
من هنوز مشکل دارم تو تشخیص اجزا جمله ! آخه چرا ؟ :((
+
من هنوز املا ها رو نخوندم ! 2 ساعتی وقت میخوان لغتاش ... خدا کنه تا 6 برسم کتابو تموم کنم
من هنوز شروع نکردم.:20:نقل قول:
من رسیدم درس 19 !
واقعا که وحشتناکه ! عین طوفان میمونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلیییی حفظی داره
من معقتدم بعد از درس 7 این سخت ترین درسه
+
من هنوز مشکل دارم تو تشخیص اجزا جمله ! آخه چرا ؟ :((
+
من هنوز املا ها رو نخوندم ! 2 ساعتی وقت میخوان لغتاش ... خدا کنه تا 6 برسم کتابو تموم کنم