نئو وی چند؟
نئو وی چند؟
من دیروز نئو خریدم از علاالدین با گارانتی پارس کامتل (قرمز) گوشی خوبیه .ولی چیزی که عجیبه هدفون گوشیه که واقعا حالمو گرفت. کیفیت صدا اصلا خوب نیست یه بیس اضافه و عمیق داره که کاملا صدای خواننده رو میپوشونه ولی وقتی هدفون امنیا رو بهش وصل کردم صداش عالی بود همه چی اندازه . اینم بگم ظاهر هدفن فرقی با اصل نداره (بزودی یه عکس ازش میذارم)
احتمال میدم که هدفون تقلبیه اگه دوستان مخصوصا اونهایی که گوشی رو از جاهای معتبرتر خریدند نظرشون رو بگن ممنون میشم و اگر امکان داشت یه عکس از هدفونتون بذارین
هدفون مت فوق العاده کیفیتش خوبه. نمیدونم برا شما چرا بده. من از نمایندگی پارس کامتل تو بازار موبایل خریدم. هدفون هم دقیقا همونیه که باید می بوده!نقل قول:
برو این لینک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه منم هندزفریش خوبه.صداش از اونی که قبلا داشتم یکم کمتره. در عوض قبلی گوشرو درد میارود که این نمیاره.
دوستان کسی می دونه که این گوشی فلش ممو ری ساپوت می کنه یا نه؟ اصلا تبدیل micro usb به usb تو ابران وجود داره؟ اگه جواب آرست, ممنون می شم قیمتشو بگید و اینکه از کجا می شه تهیه کرد.
منظوره یه همچین چیزیه (البته به صورت کابل هم باشه اشکال نداره):
اگه در مورد HDMI هم اطلاعاتی هست، ممنون می شم بگید.
سلام...
واسه منم هندسفریش خیلی خوبه.... بلندیش متوسط هست اما کیفیت بالایی داره..
صدای خود گوشی هم کلا بلند و با کیفیت هست..
اگه میخواین با 15 تا 20 تومان میتونی یک هندسفری بهتر بگیرید.
نقل قول:راستش ظاهرش که با عکس هایی که تو وب دیدم هیچ فرقی نداره منتها صدای خواننده در آهنگهایی که بیس دارند گم میشه. نمیدونم شاید توقع من زیاده . تو بازار موبایل یه فروشنده میگفت علاالدین لوازم جانبی رو عوض می کنن این منو به شک انداخته صداش در حد یه هدفون 8-10 تومنیه البته من دارم از پلیر خود گوشی که اکوالابزر نداره استفاده میکنم و هنوز آپدیت نکردم شاید یکم بهتر بشه
حالا معلوم شد مشکل شما از چیه. پس آپدیت نکردین.نقل قول:
بعد آپدیت خود پلیر گوشی اکولایزر داره. و xloud هم به گوشیتون اضافه می شه که صدای گوشیرو 3 الی 4 برابر می کنه. اگه صدای خوب می خواین حتما آپدیت کنید. مشکل از هندزفری نیست.
در رابطه با USB ، این گوشی با نصب یه سری کرنل و خلاصه دستکاری قابلیتشو داره و میتونین از کابل N8 استفاده کنین...نقل قول:
واسه HDMI هم که این گوشی پورتشو داره و نمیخواد مثل GS2 کابل MHL بگیرین ، کافیه یه کابل Mini HDMI بخرین...
نقل قول:
ممنون از راهنماییتون.
دوستان من با توجه به فرمایشات پارسا جان، یه سرچ توی گوگل کردم و نحوه ی فعال سازیشو پیدا کردم. اما چون ممکنه بی ربط به این تاپیک باشه، توضیحاتشو نگفتم.
اما اگه خواستید بگید براتون میذارم.
سلام..
از دوستان کسی اینجا مثل این قاب که برای ARC هست رو برای NEO دیده؟
کلا قاب خوب چی سراغ دارین؟
کسی کاور اصلی گوشی.. منظور بدنه گوشی هست جایی به فروش دیده؟ یا هنوز عرضه نشده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]