دوستان با سلام میخاستم بدونم یک چک تا چه مدت بعد از تاریخ چک میشه نقد کرد؟
Printable View
دوستان با سلام میخاستم بدونم یک چک تا چه مدت بعد از تاریخ چک میشه نقد کرد؟
سلام
به سوال در مورد کارت عابر بانک دارم
من کارت عابر بانکم رو گم کردم البته دیروز رفتم بانک و گفتم که کارت رو گم کردم و سوزندم و گفتن 10 روز دیگه کارت جدیدم با رمز جدید میاد
حالا یه سوال:question:
شمار ه حساب من تغییر نمیکنه و فقط رمز عبور من عوض میشه
حالا با اون کارت قبلیم باز هم میشه کسی کاری کنه مثلا اگر رمز جدید من رو هم به اون کارت قبلی بزنیم میشه ازش استفاده کرد یا نه کلا اون کارت دیگه به هیچ وجه کار نمیکنه
ممنون میشم دوستان یه راهنمایی کنند
چک کارمندی را میشه قبل از واریز حقوق کاری کرد که همزمان با واریز حقوق نقد شه؟؟
در بعضی از بانک ها (اکثرشان) شماره ی کارت شما هم عوض می شود.نقل قول:
خیر. آن کارت کاملا از کار افتاده است و حتی با داشتن رمز نیز کار نخواهد کرد. احتمال میدهم در صورتی که کسی بخواهد از آن استفاده کند ، دستگاه بلافاصله کارت را ضبط کند
در مورد سهام شرکت سرمایه گذاری کشاورزی ایران کسی میدونه سرنوشت سهامی که چند سال قبل خریدیم چی شد,به تقاضای رییس یه شعبه بانک کشاورزی خریدیم ولی حالا میگه ما اطلاعی نداریم!
وقت بخیر
من کارت ملت دارم بعد اینکه واسه خرید اینترنتی احتیاج به تاریخ انقضای کارت هست البته در صورتی که از درگاه بانکهای دیگه خواسته باشم پرداخت کنم چون از درگاه خود بانک ملت احتیاجی نیست
حالا یه خرید دارم از درگاه بانک ملت واریز نمی کنه و خطا می گیره از درگاه بانکهای دیگه مثل پارسیان تاریخ انقضا می خواد که کارت من نداره چیکارش کنم؟اینترنتی از سایت بانک ملت نمی تونم بگیرم؟ قبلا وقتی می خواستم رمز اینترنتی رو فعال کنم بهم داد ولی گم کردم قبضش رو
ممنون دوست عزیز بابت راهنمایینقل قول:
منظور از شماره کارت دقیقا کدوم شماره رو میگید؟!!
شماره کارت اون شماره ی حک شده و برجسته روی خود کارت عابر بانکه. که معمولا (بسته به نوع بانک) ۱۶ رقمیه.نقل قول:
دقیقا روز همون تاریخ می تونید چک رو نقد کنید ! فکر کنم تا ساعت 10 صبح همون روز طرف وقت داره حسابش رو پر کنه در غیر این صورت چک برگشت میخوره ...نقل قول:
1) از خودپرداز بانک ملت رمز دوم ( اینترنتی ) خود را عوض کنید تا در رسیدی که به شما داده میشه تاریخ انقضای خود رو ببینید ...نقل قول:
2) با مراجعه به بانک ملت و دادن شماره روی کارت به متصدی از تاریخ انقضای کارت خود مطلع شوید !
دوست من فک کنم شما متوجه سوال من نشدید من چک از یه بنده خدایی دارم دارم ولی بنا به دلایلی نمی تونم برم بانک نقد کنم هالا مشغله کاری یا هر چیزی میخام بدونم تا چه مدت میتونم برم اون چک را نقد کرد امیدوارم متوجه شده باشیدنقل قول: