بچه ها اسپيكر نداره برا وقتيكه صحبت ميكنم بذاريم رو بلند گو نداره نه؟
---------- Post added at 04:16 PM ---------- Previous post was at 04:12 PM ----------
راستي يادم رفت بگم من هر فيلمي رو كه از گوشيهاي نوكيا ميريزم تو حافظه گوشي نشون نميده چرا؟
Printable View
بچه ها اسپيكر نداره برا وقتيكه صحبت ميكنم بذاريم رو بلند گو نداره نه؟
---------- Post added at 04:16 PM ---------- Previous post was at 04:12 PM ----------
راستي يادم رفت بگم من هر فيلمي رو كه از گوشيهاي نوكيا ميريزم تو حافظه گوشي نشون نميده چرا؟
چرا داره فقط وقتی تماس رو زدی دکمه خاموش رو. کمی نگه دار چندتا گزینه میاد. که یکیش بلنگوست !نقل قول:
درباره سوال دوم هم شاید رزولوشن اون فیلم زیاد. باشه و گوشی نتونه نشون بده یا فرمتش رو نتونه بخونه !!
این گوشی فقط mp4 و 3gp با رزولوشن حداکثر. 320*240 رو نشون میده !!
سلام اگه منظورت ورژن باداست که این گوشی رو ساپورت نمیکنه ! تو سایت سامسونگ فقط ویو های I & II & III رو ساپورت میکرد !!نقل قول:
تو این گوشی برنامه های جاوایی رو که نصب می کنیم چطور می شه اجراش کرد ؟
دوستان دوتا سوال دیگه
1- یه ایکون بشکل یه قطعه پازل رو گوشی میاد نشون دهنده چی هست ؟
2-این گوشی فایل منیجر داره ؟
سلام فرق اين گوشي با استار فقط توي باداست؟ ارزش داره 60تومن اضافه تر براي اين گوشي هزينه كرد؟
بستگی به نیاز شماستنقل قول:
سلام فرق اين گوشي با استار فقط توي باداست؟ ارزش داره 60تومن اضافه تر براي اين گوشي هزينه كرد؟
ولی کلا این گوشی نسبت به استارخیلی متفاوت هست
من هردو این گوشی هارو داشتم
برای پخش ویدئو حتما باید اول با نرم افزار سامسونگ کیز اول تبدیل شه بد بریزی تو گوشی پخش میشهنقل قول:
دوست عزیز ممنون که جواب دادی اما با سامسونگ ویو 723 با نرم افزار فیس بوکش میشه کانکت شدنقل قول:
بعد این که راه ساختن کانکشن رو روی این گوشی اگر بلدین بگین ممنون میشم و اینکه لینک اپرا مینی هم بزارین ممنون میشک یکی دانلود کردم اما کار نمیکنه
لزومی نداره که حتما با کیز تبدیل کنی ! با هر برنامه دیگری هم میتونی تبدیل کنی !نقل قول:
---------- Post added at 01:46 PM ---------- Previous post was at 01:42 PM ----------
برنامه های جاوا نصب شده میره تو قسمت game and moreنقل قول:
اون پازل هم تو بالا نشون میده که برنامه جاوا بازه !
این گوشی هم فایل منیجر نداره !!
ببخشيد اسپيكر نداره هدست داره من اونو نميگم بلندگو منظورمه