سلام دوستان
این مدل دوباره وارد نشده؟ من هر کدوم از نمایندگی هاش که میرم موجودی ندارن! الان بیشتر از یه ماهه که صبر کردم!:13:
اگه قراره دیگه وارد نشه برم دنبال یه مدل دیگه!:46:
Printable View
سلام دوستان
این مدل دوباره وارد نشده؟ من هر کدوم از نمایندگی هاش که میرم موجودی ندارن! الان بیشتر از یه ماهه که صبر کردم!:13:
اگه قراره دیگه وارد نشه برم دنبال یه مدل دیگه!:46:
منم دقیقا مشکل شما رو دارم با این تفاوت که تنها دو روزه که میخوام بخرمش.....نقل قول:
به من گفتن تا 20 اسفند وارد بازار میکنن...راست یا دروغش رو دیگه نمیدونم......
مدلی با کانفیگ مشابه این هست؟؟؟4751 چطوره به نظر شما؟؟/فقط صفحش 14" هست...
دوست عزیز من دیروز 5742 رو به چاره درخواست دادم اعلام موجودی کردن پول واریز کردم.حالا ببینم چی میشه:46:
سلام
دوستان قهوه اي اين مدل رو كسي تونسته گير بياره؟؟؟؟؟؟؟
يك ماهه منتظرم،اخرش فروشنده كه نمايندگيش هم هست ميگه،كلا به فكر رنگ قهوه ايشم نباش....!!!!!ميگه رنگ قرمز يا مشكيش رو دارم حدود 834؟!!!!:18:مگه اين مدل با اين كانفينگ(540) رنگ قرمزم داره؟؟
ميگم دوستان اگه cpu مدل دل از اين بهتره با توجه به خوشكل تر بودن مدل دل(5010)بهتر نيست dell رو بگيريم؟؟؟اخه مشكي اين مدل ايسر(5742) كه چنگي به دل نميزنه.
سلامنقل قول:
من امروز رفتم چند جا سر زدم.چنتایشون میگفتن اخر وقت امروز میرسه
یه جا هم داشت با کیف و موس و گارانتی پرشین 830 میداد که نخریدم.من سفارش دادم واسه فردا با گارانتی سازگار i5+540.ایشالا فردا گیر میاد.....
ادرس هم خواستید بگید تو پ خ بهتون میگم.البته اگه فردا بد قولی کردن گردن من نندازید به من هم اینطور قول دادن;)
سلام دوستان . ما هم این مدل رو سفارش دادیم ... امیدوارم موجود باشه !
در مورد رنگ قهوه ایش بهتون راست گفتن تو بازار نیست و اگرم باشه ممکنه مشکل دار باشه مشکل فنی منظورم نیستا مثلآ خطی چیزی روش افتاده باشه منم اولش قهوه ایشو میخواستم اما آخرش سیاه خریدم الانم ازش راضی هستم و اصلآ هم ظاهرش دیگه برام اهمیت نداره در واقع عملکرد دستگاه اینقدر عالیه که ظاهر ورنگ توش گمه ولی اگه خیلی عجله ندارید بزارید بار بعدی سازگار برسه شاید قهوه ای داشته باشن که اونم باز بعید میدونم قیمتش هم بدون هیچ اشانتیونی 810 هست البته با گارانتی معتبر سازگار رنگ قرمزشم هم قشنگه هم ارزون تر من که دوستش داشتم اما خوب سیاه قسمتم شد قهوه ایشم زیاد چیز مالی نیست که حالا فکر کنید چه خبره همون سیاهش رو بگیرید حالشو ببرید
من قرمزش هم گیر نیوردم دیگه مشکی و قهوه ای بماند!:19:
جدا گفتن دوباره وارد می کنن؟؟ من هر وقت رفتم نمایندگی گفتد چند روز دیگه وارد می کنیم همین جوری شد که 1 ماه طول کشید!
دوست عزیز mahdishata میشه آدرس رو پ.خ کنی!
یه چیزه دیگه قیمت که قرار نیست تغییری کنه؟؟؟
ممنون از همه بخاطر اطلاع رسانیشون:10:
راستش من راجع به وارد کردنش چیزی نمیدونم البته چون دم عیده و موقع انبار گردونی شرکت هاست و گمرک شلوغه ممکنه وارداتشون با مشکل باشه اما انشاالله وارد میکنن اونا هیچوقت خودشونو از همچین بازاری محروم نمیکنن حالا شما اگه تو تهران گیرتون نیومد یه کار دیگه هم میتونین بکنین برید تو صفحه نمایندگی های نوت بوک سازگار ببینید تو کدوم یکی از شهراش فامیل یا دوست و آشنا دارید بعد به نمایندگی همون شهر زنگ بزنید ببینید اگه داشت به آشناتون بگین بره براتون بخره که همونجا هم چکش کنه اگرم آشنا ندارین به فروشنده بگید براتون تی باکسش کنه دیگه اینجورم نیست که تو کل ایران گیر نیاد مگر اینکه بخوان گرونش کنن و جنساشونو قایم کرده باشن :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز واسه منم پ خ کن آدرس رو لطفا :31: