نوک مدادی رنگ بهتری از نظر دوام هستنقل قول:
چون عموما رنگ بژ خودرو های داخلی توی گذر زمان خیلی مات و بد میشن
از نظر پسند هم بستگی به سلیقه خودتون داره
ولی نوک مدادی همه کس پسند تر هست
Printable View
نوک مدادی رنگ بهتری از نظر دوام هستنقل قول:
چون عموما رنگ بژ خودرو های داخلی توی گذر زمان خیلی مات و بد میشن
از نظر پسند هم بستگی به سلیقه خودتون داره
ولی نوک مدادی همه کس پسند تر هست
نقل قول:
ممنون و سپاسگزار
سلام
ممنون از لطفتون
بله نظر خودم هم روی همون نوک مدادی هست
من بیشتر ماشین رو برای کارهای شهری مسافت کوتاه میخوام یا برم دانشگاه
به همین خاطر شاید بخوام چندین سال طولانی داشته باشم
بیشتر دوام رنگ برام مهمتره
از بین بژ . نقره ای . سفید . مدادی در پراید نمیدونم کدومش دوامش بیشتره ؟
سپاسگزارم
دوام رنگ به این ترتیب رنگ ها بیشترهنقل قول:
اول سفید
2-نوک مدادی و نقره ای
3-بژ
سه مورد رنگ اول خوبه ,از نطر خرید و فروش هم سفید و نقره ای
بازم بستگی به سلیقه خودتون داره
سلام دوست عزیزنقل قول:
رنگ نوک مدادی کثیفی و خط و خشو بیشتر از رنگای دیگه نشون میده
ولی از لحاظ زیبایی نوک مدادی قشنگ تره نسبت به رنگای دیگه
البته این نظر منه
به علاوه اینکه رنگ سفید اگه تصادف کنی خیلی خوب میشه از کار در اورد ولی رنگای تیره بیشتر خودشو نشون میدهنقل قول:
آره اینم هسنقل قول:
ماشین من آبی تیره است، یه بار تصادف کردم دهنم سرویس شد رنگش رو گیر آوردم، زودم کثیفی رو نشون میده.
اصلا به نظرم سفید قشنگ ترم هست، راحت ترم خرید و فروش میشه.
ممنون
پس با این نکاتی که فرمودید سفید یا نقره ای بگیرم
نظرتون در مورد کیفیت رنگا چی هست ؟ به نظرتون یکم کیفیت رنگا پایین نیومده ؟
رنگای دیگه رو نمیدونم ولی به نظرم رنگای سفیدی که اخیرا ایران خودرو و سایپا میزنن خیلی خوشگلهنقل قول:
سلام به همه برو بچز خوب. طبق معمول چند تا سوال دارم. سوال اولم اینه که آب ردیاتور داخل مخزن پلاستیکی یه مقدار کمه. میتونم آب اضافه کنم؟؟ یعنی درشو باز کنم و آب بریزم داخلش؟ یا نه؟ بعد آب داخل رادیاتور میشه خرید؟؟ از نظر ضد یخو و رسوب و اینا میگم. سوال بعدیم در مورد آب اسید باتریه. اینو باید چک کنیم؟؟ اگه کم بود میشه اضافه کرد یا باید ببریم این سرویس کارا انجام بدن؟ سوال سوم در مورد فیلتر بنزینه. این فیلتر بنزین دقیقا کجای موتوره؟ همین استوانه کوچیکه است که یه شلنگ آمده از یه سر و رفته به سمت انژکتور؟ منظورم اینه داخل موتوره یا نه ؟ آخه یه جا خوندم طرف گفته بود زیر صندلی عقبه یه دریچه است باز کنی فیلتر اونجا است. آخه مصرف بنزین ماشین خیلی بالا است. واقعا عجیبه. تو شهر راحت صدی 10 11 میسوزونه. تو جاده هم با دنده 5 و سرعت 120 حدود 6 6.5 می سوزنه. به نظر خودم بالا است. ماشین 7000 تا کار کرده. فیلتر هوا تازه عوض کردم. کیلومتر 6000 بود. یه سفر رفتم و برگشتم. روغن و فیلتر روغنم همون سرویس اولیه عوض کردن 5000 کیلومتر. ماشین اضافه بارم نداره. چون نه مسافر میزنم نه صندوق پره. باد لاستیکارم هم تنظیم کردم هم نیتروژن زدم. ماه گذشته 2 بار تنظیم باد کردم. نیمدونم والا این چرا مصرفش بالا است؟ در کل خدا رو شکر راضیم ایرادی نداره. فقط این مصرفش با پراید قدیمی نمیخوره. تنظیم موتورو نمیدونم تو سرویس اولیه انجام دادن یا نه. اما من انجام ندادم. ممنون میشم به سوالاتم جواب بدین.
سلام
مخزن آب رادیاتور دو تا درجه داره که مقدار اب باید بین این دو تا درجه باشه زیاد تر بریزی هدر رفته
اب رادیاتور بیرون می فروشن اکثر لوازم یدکی ها دارن
می تونی اب مخصوص رادیاتور بگیری ، ضد یخ بگیری ، با نسبت مساوی مخلوط کنی و هر موقع اب کم کرد اضافه کنی به مخزن رادیاتور
اب باتری هم بیرون موجوده (اسید باتری نگیرین اشتباهه فقط اب باتری) دریچه باتری رو با پیچ گوشتی باز کنین (5 تا دریچه داره اگه باتری تر باشه) انقدر اب بریزین که صفحه های سربی معلوم نباشن
اگه دست به اچار نیستی فیلتر بنزین عوض کردنش یه مقدار سخته (جاشم دقیقا زیر کنیستره) با دوتا پیچ به شاسی ماشین بسته شده ، بعد از 10000 عوض کن
مصرف ماشینتم عالیه (به نسبت ماشینهای جدید)